2015 Şubat Anneleri

Senİn öğretmen hakkaten psikopatmış.. Öf gerildim valla o durumda olduğumu düşününce.. Ben seviyorum yav benim minikleri :)) her teneffüs ellerinde bi resim beni bekliyorlar kapıda :)

Ya sorma o telleri, dalga geçiyorlardı şimdi bi mıknatıs tutsam yapışacaksın diye . Bende dalgaya vurunca sorun olmuyordu pek :)) Can'ım o yirmilikleri aldırsana sen ciddi ciddi yamultur bak, sıkıştırıyorsa eğer..

Valla Tuna ne kural mural dinlemiyor. Bugün elindeki elma yanlışlıkla düştü ona kızıyor, alıp yiyecek gibi yapıp tekrar yere atıyor çatlak umarım kısa sürer bu halleri. Ya ayaz ne güzel yumurta soyuyor kız, yerim ben onun elini kolunu o uzun saçlarını, ciddiyetten büzülmüş dudağını yaaavvv :))

Can'ım atanamayan senin suçun değil inan bu Zaman'da atanmak için matematiğe ihtiyacın yok, başka şeylere ihtiyacın var kapişşş

aynen canım zaman kalmıyor 9dan sonra yatınca.. tamam ben sabah uyuyorum ama gece o uyuduğunda tüm zaman bitmiş oluyor hiç keyif yapamıyorum eşimle. gündüz uyurken anca ev işleri yemek.. tam ev kadını modu.

neyse sen bi saat falan kaydırmayı bi dene bakalim ne olacak :)

her hafta ama her hafta cumartesi eve dönünce bi daha çocukla dışarı çıkmiycaz diyoruz ertesi hafta yine çıkıyoruz. salaklık bizde

bi kaç ihtiyacı vardı özellikle alez aldım artık sızdırmadığı sabah yok sanırım gece saat kurup altını değiştiricem yatağında uyurken. inşallah uyanmaz. neyse işte sonra dolandık gezdik hava çok güzeldi. ilk bi saat arabasında duruyor elinde çıbık krakerle. sonra kuduruyo illa bana gelecek babasına da değil. fıtık olduğumu biliyo ya. asla gitmiyo babasına.

ne yediğimiz yemekten bişey anladık ne içtiğimiz kahveden. her şeye ama her şeye dokunacak alamayınca ağlayacak. off tam rezillik ya. çıkmıcam bi daha

Şimdi özelde maaşlar daha yüksek o dediğin yerlere :))
Tabisi çalışma koşulları açısından değerlendirirsen çok büyük bir fark var ama yanlış bir sistem.. devlette çalışanla özelde çalışanın arasında böyle bir fark olmamalı varsa da özelde çalışan daha fazla maaş almalı.. amaaan işte bizim ülkenin sorunları bitmez ki saymakla :))

Ben eskiden telleri olanlara özenirdim bi kaç arkadaşım vardı telli ben ilkokuldaykrn, telden dolayı değişik konuşuyorlardı, neyse işte ben de evde (düşündükçe gülüyorum salaklığıma) hani şu mavi dosyalar var ya, tel dosya, kağıtlar çıkmasın diye o beyaz şeyi geçirirsin unuttum adını, onu ağzıma alır telim varmış gibi davranır ve konuşurdum :)))) ne safmışım beee :)))

:))) bi yandan da çok tatlı ama inat halleri, ayaz sinirlenince benim gülesim geliyor :)))

Haha uzun zamandır kendi soyuyor şapşik mutfak işlerine çok meraklı hep kucağımdaykrn yemek yaptım doğduğu günden beri, yemekleri karıştırmak istiyor sürekli :)))

Evet keyif derken işte ütü falan :)))))
Haklısın saman kalmaz o da kötü amaaan bakalım yine de dediğini denicem Senin dediklerin hep doğru geliyor bana meme olayında da hiç sıkıntı olmaz demiştin inanmamıştım öyle oldu ama gerçekten :)))

Bıyyy
Ben Anca her gün parka çıkıyorum veya markete giriyorum ayazla.. market bizim alt katta orda kızlar var hep biliyorlar ayazı ben alırken oyalıyorlar iyi okuyor yoksa durum vahim, dediğin gibi her şeye dokunmak istiyor meraklı minikler :) inşallah ileride de böyle keşifçi olurlar:))

Sen o fıtık halinle kaldırıyorsun tabi mecbur ama sen söylerken bile içim gidiyor ağrın olur canım, ilerlemez inşallah öyle

selam canikler nasilsiniz nabersiniz
bu aralar okuyup yazamiyorum kal geldi yine banaaa nolduysa
bi kara sevdaya tutuldum gidiyorum galiba :))
dizinin metini duydum çok iyi diye bakayim dedim ama 35 bolum geriden takip ediyorum 24. bolumdeyim su an
az kaldiii

siz ne derttesiniz ben ne dertdeyim demi :))))))))))

Senİn öğretmen hakkaten psikopatmış.. Öf gerildim valla o durumda olduğumu düşününce.. Ben seviyorum yav benim minikleri :)) her teneffüs ellerinde bi resim beni bekliyorlar kapıda :)
sorma sorma aynen öyle.
işte bu kadarı yeter, sevgi varsa gerisi fos amaaan :) bu arada mizacın diyeceğime micazın demişim

hakan iyi her gun bi yerlerden dusup aglamasi disinda
uyku aralrini açiyorum bayaa sorun olmuyor uyutmada ama bi haftadir sabahin 7 sinde uyabniyor
ogle erken uyyor ama aksama yine 10 u buluyor uyumasi , ogle arasi uyyor bi 3 saat kadar
yani toplamda 12 saat uyumus oluyor
neyse derdim uyutma sejkliydi uyku saatine takilmiyorum

yemek sorunu da yok
bide kendi yese ( yani ben izin verebilsem :) )
ne kaldi geriyeeee bez ve emzik birakdirmaaa
onlaradaaa Allah kerimmmm :))

ergenken herkes herkesle dalga geçiyordu kural buydu

yaa meriiim sorma iki senedir aldırcam altı ayda bi apse yapıyo doktora gisip ant yazdırıyorum bitince gel çekelim diyo geçince gitmiyorum korkudan ama öok kararlıyım bu aralar gidicem mutlaka yoksa dişlerim daha kötü olacak.

rica ederim canım çok bildiğimden değil sanırım biraz deli cesareti ve inat var bende. dikkat ettiysen sallamayı bırakmayı da emmeyi bırakmayı da bi cinnet anında kararlaştırdım bu da iyi değil ama işte.. ve bişeye başladıysam geri dönmüyorum. vicdansız mıyım diye çok düşündüm öyle ağlatırken onu ama bi kere ağladı ikimizde hep ağlayacağımıza :) sanırım bende biraz laz damarı var. işin kötüsü Begümde de var eşimde de var yandık

sizin için avantajlı olan benim önceden tecrübe etmiş olmam oldu yani. yardımcı olabildiysem ne mutlu

MaRaL_ şekerim nelerdesin yav özledik. çocuklarla hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz artık ben takmamaya çalışıyorum vallahi :)

bu arada o diziye arada bi denk gelince bende bakıyodum sırf emir kozcuoğlu için adam safi kötü ya ama çok karizmatik

hey gidi eskiden eşimle gece yarılarına kadar açar yabancı dizileri izlerdik ard arda. şimdi kız uyusa da uyusak diyoruz

Son düzenleme:
bu arada ben kendi yeme konusunda şanslıyım maşallah. mama sandalyesine oturmak istemiyodu eskiden ama taviz vermedim. şimdi mama dediğim an sandalyesine koşuyo. yemeye hevesinden değil de işte :)

birden bire kendi yeme isteği başladı. ben koltuğunun altına sofra bezi serdim öyle duruyo. ben onu yedirirken ona da kaşığını veriyorum kendi yiyo. yoğurdunu katı mayalıyorum mesela onu sadece kendi yiyo. omletini de. böyle katı şeyleri kendi yiyor. tabii aç değilse ve sevmediyse oyuna çeviriyor ama. genel anlamda kendi yeme konusunda iyiyiz. döküp dökmediğine h bakmıyorum dökmeden yememesi mümkün değil.

aslında uykuya dalma dışında diğer şeylerde iyiyiz şükür. tabii bu agresifliği iki yaş bunalımları dışarda kudurmaları hariç

bizimkisi doğduğundan beri uykuya dalmada sıkıntılı. uykusu geldiği halde dönüp duruyo dün gece bi saat döndü durdu. çatladım vallahi. bende şimdi yatırmadım onu hala yanımda bayıldı uykudan şimdi götürücem :) ama inanın en az yarım saat sürcek. ay bende ne gaddarım be

hani hep derler ya meraklı hareketli çocuk iyidir zeki olur ilerde diye. inşallah öyle olur da bu çektiklerimize değer
markette yine bi çözüm bulmuşsun ne güzel buna da şükür. biz marketteyken market arabasında oturmasına rağmen uzanamadığı yer yok. kaç defa kasanın ordaki sakızları düşürdü. ellaaam kabus

hemde nasıl kötü oluyorum bilsen acırsınız halime şu an fena durumdayım taşıdım diye. eşim sıcak su torbası yapıcak. fıtık için beli hep sıcak tutmak gerekirmiş. öyle bi an oluyoki bazen yemeğinbaşında duramıyorum tezgaha dayanıyorum bacaklarım taşımıyor beni. bugün bi de temizlik yaptım ondan da bu kadar kötü oldum. aman kendinize dikkat edin ani hareketlerden kaçının. çok zor bişey ya. belim ağırsa razıyım bacaklarım çok ağrıyor taşımıyor bedenimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…