Senİn öğretmen hakkaten psikopatmış.. Öf gerildim valla o durumda olduğumu düşününce.. Ben seviyorum yav benim minikleri :)) her teneffüs ellerinde bi resim beni bekliyorlar kapıda :)hiç sanmıyorum canım. micazın sert olabilir ama kalbin yüreğin güzel önemli olan o. lisede çok sert sinirli bi hocamız vardı ama ben ve bi çok öğrenci adama ölüp bitiyorduk. önemli olan bu işte.
bu kadın kötü kalpliydi ya. bi kerede arkamda kızın uçlu kalemi kaybolmuş salak düşürmüş yere bulamayınca öğretmene söylemiş o da ben ve yanımdami arkadaşımın çantasını aramıştı. bütün sınıf da o an hırsız hırsı diye bağırıyodu düşün öğretmendeki gerizekalılığı. sonra buldular da ay düşmüş yere sende ne biçim arıyosun dedi kıza döndü gitti. ay çok geveledim ama bunlar bende resmen travma oldu. onun yüzünden uzun süre sosyal korkularım oldu benim.
bunları ancak kötü kalpli bir öğretmen yapar. öğretmen bile dememeli bence. semde mi mağdursun ay hiç birimizin mi güzel bi öğretmeni olmamışkusurabakmasın rahmetli de olmuş ama demekki maddi anlamda bi kazancı vardı o velilerden ki sizi pek tınlamamış.
sen sadece öğrencilerini sev ki kesinlikle öyledir onlar seni unutmaz. çocuklar sevgiyi her zaman hissediyor
Ya sorma o telleri, dalga geçiyorlardı şimdi bi mıknatıs tutsam yapışacaksın diyeyaaaaa koptumhahahaha aahhh hangimiz demiyoruzki şimdiki aklım olsa diye? lisede üniversitede olsam şimdiki aklımda bile diyorum vallahi. ama bışver yaa o zamanda o salaklıklarımızla güzelmiş hayat. güzellik statü o yaşlarda önemli oluyor kabul etmesekde.
kıyamam ben sana diş teli de büyük travma ama iyiki o zamanlar olmuş bak ben istemedim daha doğrusu o zamanlar pek dikkat etmemiş annnemler şimdi bi dişlerim yamulmaya başladı yirmilikler sıkıştırınca
merinos da çok yaratıcıymış yavama o arkadaşında o çocuğu sevdiğini biliyosa yazıklar olsun yani
Valla Tuna ne kural mural dinlemiyor. Bugün elindeki elma yanlışlıkla düştü ona kızıyor, alıp yiyecek gibi yapıp tekrar yere atıyor çatlakAh ah walla canım çocuktan çocuğa değişiyor bence tamamen.. tabi ki dönemsel etkisi de var ama bence huy ve ayrıca da bizim davranış biçimlerimizden de etkileniyor.. ben ayaza kaba davranmıyorum veya aşırı bağırmıyorum ama eşime bağırdığım oluyor.. ya da sinirlenince ayaza odadan çıkıyorum kendi kendime söyleniyorum sürekli :))) bublardan bile etkileniyor bence benimki çünkü o da sinirli olunca gidiyor başka odaya bazen ve söyleniyor ağlamakla birlikte :))
Bizimkiler fazla meraklı ve araştırmacı.. bize bu yüzden yemek yemek gezmek tozmak haram.. burnumuzdan getiriyorlar.. acaba fazla mı taviz verdik baştan? Biraz kural mı koysak yavaştan napsak :)))
Can'ım atanamayan senin suçun değil inan bu Zaman'da atanmak için matematiğe ihtiyacın yok, başka şeylere ihtiyacın var kapişşşEvet canım eskiden annem ve babam da şimdiki kardeşlerimin üstünde durduğu kadar benim ve abimlerin üstünde durmazlardı tabi ben de hiç söylemedim bu olayı anneme filan çekingendim ama sonradan anne babalar da bilinçlendi eğitimin önemini anladılar 2 kardeşim doktor olacak biri ingilizce tıp okuyor diğeri diş hekimliği o kadar iyi yani matematikleri sayısal dersleri bir de ablalarına bak atanmayı bekliyom bön bönhep o ilkokul öğretmenim yüzünden belki matematiği öcü gibi gördüm hep
aynen canım zaman kalmıyor 9dan sonra yatınca.. tamam ben sabah uyuyorum ama gece o uyuduğunda tüm zaman bitmiş oluyor hiç keyif yapamıyorum eşimle. gündüz uyurken anca ev işleri yemek.. tam ev kadını modu.Vay be akşam 10-11 gibi yatıp 10da uyanması süper işte bende onu diyorum en az 11-12 saat uyuyor bebeler gece benimki niye böyle :)) ben zaten em geç 9da yatmasını kabul edebilirim yoksa zaten istemem baba zaman kalmaz :)) neyse dur bakalım bi süre oyalamayı başarabilirsek bi 8.30-9.00a çekeyim be olacak durum :))
Aynen canım orası zaten öyle iki iki dört :) şans işte dayım yok kiCan'ım atanamayan senin suçun değil inan bu Zaman'da atanmak için matematiğe ihtiyacın yok, başka şeylere ihtiyacın var kapişşş
Şimdi özelde maaşlar daha yüksek o dediğin yerlere :))Sağol canım evet tek çare değil de özel de ağır geliyor bana hep özelde çalıştığım için evet bölümümü çok severek okudum ama şimdi kendi işimi yapamıyorum rehabilitasyonda öğretmenlik yapıyorum hiç eğitimini de almadığım bir iş yani burda özel anaokulu yok o yüzden mecburen özel eğitim merkezinde çalışıyorum devlet okullarının var tabiki anaokulu ama hep kadrolu öğretmenleri var zaten bir de ücretli öğretmenliğin maaşı çok az tatilde de maaş yok o yüzden hep özel özel özel sektör ankarada mesela dediğin gibi özel köklü bir okulun anaokulunda öğretmenlik yapıyordum evlenmeden önce maaşı 2 bin liraydı ama çok uzaktı arabamla gidip geliyordum hele ki mesai saatlerinin trafiği hiç çekilmiyor 1 saat yolda geçiyordu gidiş gelişte ayda 500 benzine gidiyordu bana kalıyor 1.500 e ben şimdi ankarada olsam çoluk çocuğumu bırakıp 1.500 e çalışmaya değmez diye düşünüyorum sabah 7 akşam 6 tatili yok bişey yok ve 1 dakika oturamıyordum otursan müdürün gözüne batıyor zaten fırsatım da olmuyor çocuklarla ilgilenmekten o dönemde bel fıtığı çıktı bende zaten devlet olsa yarım gün tam gün olsa bile bu kadar zor değil o yüzden devlet her anlamda avantajlı canım belki yüksek lisans yaparım bakalım nasip kısmet artık atanmak içimde bir ukte olarak kalacak belki de
Ben eskiden telleri olanlara özenirdim bi kaç arkadaşım vardı telli ben ilkokuldaykrn, telden dolayı değişik konuşuyorlardı, neyse işte ben de evde (düşündükçe gülüyorum salaklığıma) hani şu mavi dosyalar var ya, tel dosya, kağıtlar çıkmasın diye o beyaz şeyi geçirirsin unuttum adını, onu ağzıma alır telim varmış gibi davranır ve konuşurdum :)))) ne safmışım beee :)))Ya sorma o telleri, dalga geçiyorlardı şimdi bi mıknatıs tutsam yapışacaksın diye. Bende dalgaya vurunca sorun olmuyordu pek :)) Can'ım o yirmilikleri aldırsana sen ciddi ciddi yamultur bak, sıkıştırıyorsa eğer..
:))) bi yandan da çok tatlı ama inat halleri, ayaz sinirlenince benim gülesim geliyor :)))Valla Tuna ne kural mural dinlemiyor. Bugün elindeki elma yanlışlıkla düştü ona kızıyor, alıp yiyecek gibi yapıp tekrar yere atıyor çatlakumarım kısa sürer bu halleri. Ya ayaz ne güzel yumurta soyuyor kız, yerim ben onun elini kolunu o uzun saçlarını, ciddiyetten büzülmüş dudağını yaaavvv :))
Evet keyif derken işte ütü falan :)))))aynen canım zaman kalmıyor 9dan sonra yatınca.. tamam ben sabah uyuyorum ama gece o uyuduğunda tüm zaman bitmiş oluyor hiç keyif yapamıyorum eşimle. gündüz uyurken anca ev işleri yemek.. tam ev kadını modu.
neyse sen bi saat falan kaydırmayı bi dene bakalim ne olacak :)
Bıyyyher hafta ama her hafta cumartesi eve dönünce bi daha çocukla dışarı çıkmiycaz diyoruz ertesi hafta yine çıkıyoruz. salaklık bizde
bi kaç ihtiyacı vardı özellikle alez aldım artık sızdırmadığı sabah yok sanırım gece saat kurup altını değiştiricem yatağında uyurken. inşallah uyanmaz. neyse işte sonra dolandık gezdik hava çok güzeldi. ilk bi saat arabasında duruyor elinde çıbık krakerle. sonra kuduruyo illa bana gelecek babasına da değil. fıtık olduğumu biliyo ya. asla gitmiyo babasına.
ne yediğimiz yemekten bişey anladık ne içtiğimiz kahveden. her şeye ama her şeye dokunacak alamayınca ağlayacak. off tam rezillik ya. çıkmıcam bi daha
sorma sorma aynen öyle.Senİn öğretmen hakkaten psikopatmış.. Öf gerildim valla o durumda olduğumu düşününce.. Ben seviyorum yav benim minikleri :)) her teneffüs ellerinde bi resim beni bekliyorlar kapıda :)
ergenken herkes herkesle dalga geçiyordu kural buyduYa sorma o telleri, dalga geçiyorlardı şimdi bi mıknatıs tutsam yapışacaksın diye. Bende dalgaya vurunca sorun olmuyordu pek :)) Can'ım o yirmilikleri aldırsana sen ciddi ciddi yamultur bak, sıkıştırıyorsa eğer..
rica ederim canım çok bildiğimden değil sanırım biraz deli cesareti ve inat var bende. dikkat ettiysen sallamayı bırakmayı da emmeyi bırakmayı da bi cinnet anında kararlaştırdımEvet keyif derken işte ütü falan :)))))
Haklısın saman kalmaz o da kötü amaaan bakalım yine de dediğini denicem Senin dediklerin hep doğru geliyor bana meme olayında da hiç sıkıntı olmaz demiştin inanmamıştım öyle oldu ama gerçekten :)))
hani hep derler ya meraklı hareketli çocuk iyidir zeki olur ilerde diye. inşallah öyle olur da bu çektiklerimize değerBıyyy
Ben Anca her gün parka çıkıyorum veya markete giriyorum ayazla.. market bizim alt katta orda kızlar var hep biliyorlar ayazı ben alırken oyalıyorlar iyi okuyor yoksa durum vahim, dediğin gibi her şeye dokunmak istiyor meraklı minikler :) inşallah ileride de böyle keşifçi olurlar:))
Sen o fıtık halinle kaldırıyorsun tabi mecbur ama sen söylerken bile içim gidiyorağrın olur canım, ilerlemez inşallah öyle