- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
ne güzel anlattın içim ısındı :) öğrencileri seven öğretmenlere bayılıyorum.. hele ilkokul öğretmeni o kadar önemliki. ben o konuda çok şansızım, dünyanın en kötü kalpli öğretmenine denk gelmiştim. öğrenci ayırırdı herkese farklı davranırdı. ve hala unutamadığım hatırladığımda gözlerimin dolmasına sebep olan bir şey yaşatmıştı bana. hakkımı asla helal etmeyeceğim ilahi adalet varsa :)Ama çooook güzel, çocukların dünyası bambaşka, saf, basit.. sevgileri de apayrı öğretmenim demeleri bile içinin yağlarının erimesine yetiyor.. hele ilk hafta ağlayan çok vardı tek tek sınıflarda kucağıma alıp okşayarak susturdum şarkılar mırıldanarak.. küçücükler sevgiye aç.. oyyy kuzularım benim..
Ya aslında şimdi babaannenin evine gidince sıkıntı olmaz, farklı mekan ilerde onu ayırt eder Begüm.. evde kurallara uyması gerektiği orda ise daha serbest olduğu.. bizim aynı evde olması sıkıntı ay ı şeye ben hayır o ever diyor..
öfkelenince o ağlaması zorlaması sinir ediyor beni, susması uzun sürüyor Ayaz'ın ama walla ağlasın ben şımarık çocuk isteniyorum şimdiden öğrensin herşeyin olmayacağını.. dün markete gittim onunla, bez almaya sadece 20 lira aldım yanıma başka Yok, top gördü istedi o da 10 liraymış, alamam şimdi dedim param Yok dedim, -akşam baba gelince demeye kalmadı allahım bir yerlere atıyor kendini, tüm rafları tekmeliyor vuruyor, indirmeye çalışıyor tam kabustu.. sürekli ona anlayabilirsin istediğin kadar dedim p kadar :))))
ay neyse konu nereye geldi.
evet senin durumun daha zor çocuk da ne yapacağını şaşıracak evet mi hayır mı kafası karışacak. bencede ağlasın bırak. öyle böyle öğrenecekler. mesela markette insanlar ne der diye istediğini yapmaman çok doğru öyle öyle kullanıyolar bizi. bir debelenir iki yıkar ortalığı alışırlar. onlardaki akıl bizde yok fena kullanıyolar bizi..