2015 Şubat Anneleri

bu sabah 4 + de geçirmis
nefret ediyorum bu prima dan ama baska yok alternatif
kotunun iyisi burda prima
huggeys vardi kizimda biraz kalin duruyor ama hiç geçirmezdi simdi yok piuyasada bulamiyorum (
Prima iyidir yaa taaa benim bebekliğimde annem kullanmış.. burda diğerleri kötü, ben molfix falan da denedim ama hiç hoşuma gitmedi, diğerlerine yeltenmedim bile, zaten hangisiyle başladıysan onunla devam ediyorsun mecbur alerji yapıyor en azından ayazda öyle oldu..
bizimki sızdırmıyor gece uyku süresi çok değil belki ondan en çok 10 saat kalıyor popoda, bi de suyu az içiyor ayaz bey onunmuş etkisi olabilir :))

selam millet nasılsınız
memeyi bıraktırmıssınız maşallah, bezi bırakan da var mı

Duru da Baris Manco'nun bugun bayram sarkisini soylerken "uzmeyelim bugun annemizi" diyorum hemen babaaa diyo. Babamizi olarak degistiriyorum da rahatliyo. Bana da anneyi sadece sinirliyken soyluyo. Normalde asla anne demiyo.

bende alez alıcam canım. primayı hiç değiştirmedim düşünmedimde. bezden değil bizimki inanılmaz su içiyo oyun olsun diye bile içiyo suluğunu iki dakikada bitiriyor. o yüzden hangi bez olsa dayanmaz :)

yer yatağı güzel düşme tehlikesi de yok :) ben ama gece kalkıp evde dolanır diye korkarım. zaten bizimki beşik değil yatak. korkulukları var ama ben bile korkuyorum ordan sarkar diye. pek mümkün değil ama yinede çok yalnız bırakmıyorum.

bende diyorum nerde bu kadın kaç gündür yazmıyo merak ettim :)
çoook sevdindim emme olayına hatta Ayaz gibi bağımlı bi bebeği böyle bıraktırabilmeni takdir ettim süpersin :) artık bu saatten sonra olmaz ama ağlayarak istese bile verme. ne kadar güzel di mi özgür olmak :) dilediğini içmek yemek. yemekle artık pek sıkıntım yoktu ama arada bi alkollü bi ortam olunca hiç içemiyodum. ya da ağrı kesici bile içemiyodum. dediğin gibi istediğini giyemiyosun falan :) emzirmek çok güzel ama bi süre sonra memelere de özgürlük yani

canım evde olmak tabiiki fiziksel olarak daha az yorucu ama inan sürekli evde olsan benim gibi ruhun bunalırdı artık. çalışmak insana iyi geliyo..

bu sabah 4 + de geçirmis
huggeys vardi kizimda biraz kalin duruyor ama hiç geçirmezdi simdi yok piuyasada bulamiyorum (
burda da en iyisi prima diğerlerini hiç denemedim ama çoğu kişi aynı fikirde. mesele bezde değil zaten bizim çişi hangi bez olsa sızdırır resmen on kilo oluyo bez sabah :)

Yaaa walla herkes bana basıl bıraktırcan bu çok ağlar çok fena olur falan diyordu şükür hiç öyle olmadı :))

Ya son Zaman'larda süt azdı ya zaten bi kaç Aydın ben içiyordum da yiyordum da istediğimi sadece ilaç konusunda dikkat ederdim ama zaten ilaç almadığım için :))
Kıyafet konusu apayrı ama walla elbise giydin bugün herkes şok okulda :))) bi de dışarıda sürekli meme diye yapışmaması süper bakalım be Zaman unutacak tamamen sen bir ay demiştin sanırım

Yooooook asla vermem asla zaten şu an emme düşüncesi bile tuhaf geliyor bana nedense sanki hiç emmemiş gibi hissediyorum ve işin ilginç yanı hiç şişme süt birikme olmadı, ya azaltarak gittiğimden öyle oluyor ya da sütüm bitmiş tamamen :)))

Haklısın canım, bana şimdi konuşmak kolay geliyor, şadde bi kaç ay evdeydim ama sen sürekli evdesin.. daha zor gerçekten.. ama en ideali işte seninkisi iki yıl evde olmak çocuk için iyi bişi Senin de öyle oluyor :) yakında çalışmaya başlarsın, bakıyor Musun iş ilanlarına?

bende demiştim belki hiç ağlamayacak korkma diye. sen sabırlısın ve doğrusunu yaptın. ben yanlış şekilde kestim memeden ama anlık bir çıldırmaydı o şekilde karar vermiştim. benimde sütüm hiç yoktu nerdeyse ama iki gün birikti ağırdı sağdım. sen azalarak bitirdiğin için sende öyle olmadı.

ben zaten çok alkol alan biri değilim ama bazen ortam oluyordu yine de içim asla elvermiyordu. ilaç dediğimde işte parasetamol ya da ağrı kesici falan :) elbise giymek cidden büyük lükstü bizim için şimdi anlıyorsun di mi. heleki dediğin gibi dışarda memeye yapışmaması en güzeli. bende hiç emmemiş gibi hissediyorum. geçen bi fotoğrafımızo gördüm babası çekmiş. amuda kalkarak beni emdiği bi fotoğraf :) ay nasıl garip geldi sanki hiç emzirmemişim gibi.
bizimki tamamen unuttu 1 ayda. merak etme unutacak. ama o arada eliyle tutmak isteyebilir sakın müsaade etme o daha fena.

2 yıl bebeğin en zor zamanları haklısın. hele o ilk zamanlar sadece emdiği dönemler çalışmak çok zor olurdu bana. özel sektör olduğu için daha sıkıntı. gerçekten o yönden iyi oldu ama psikolojim açısından da pek iyi olmadı :) yani belkide çalışınca evde bebeğimle olmanın değerini daha çok anlayacağım ama ben çok yalnız kaldım bu süreçte. o yüzden zor oldu. yoksa yanında annen olsa ya da seni anlayan yardım eden insanlar olsa, iki dertleşeceğim dostların olsa evde olmak bu kadar zor olmaz. her ne olursa olsun yeni anne olmuş kadınlar biraz yalnızlık çekiyor..

böyle konuşunca sanki hep çocukla olmaktan şikayet eder gibi bi sonuç çıkıyor ama asla öyle değil. anladın sanırım sen beni

iş bakmıyorum henüz çünkü önce kayınvalidemle konuşmamız gerekiyor. daha doğrusu eşim konuşacak. bakabilecek mi falan önce sormamız lazım. o tamam derse bile nasıl olacak inan bilmiyorum bu konuyu düşünmeyi bile erteliyorum kafamda binlerce soru..

Yaaa walla herkes bana basıl bıraktırcan bu çok ağlar çok fena olur falan diyordu şükür hiç öyle olmadı :))

Ya son Zaman'larda süt azdı ya zaten bi kaç Aydın ben içiyordum da yiyordum da istediğimi sadece ilaç konusunda dikkat ederdim ama zaten ilaç almadığım için :))
Kıyafet konusu apayrı ama walla elbise giydin bugün herkes şok okulda :))) bi de dışarıda sürekli meme diye yapışmaması süper bakalım be Zaman unutacak tamamen sen bir ay demiştin sanırım

Yooooook asla vermem asla zaten şu an emme düşüncesi bile tuhaf geliyor bana nedense sanki hiç emmemiş gibi hissediyorum ve işin ilginç yanı hiç şişme süt birikme olmadı, ya azaltarak gittiğimden öyle oluyor ya da sütüm bitmiş tamamen :)))

Haklısın canım, bana şimdi konuşmak kolay geliyor, şadde bi kaç ay evdeydim ama sen sürekli evdesin.. daha zor gerçekten.. ama en ideali işte seninkisi iki yıl evde olmak çocuk için iyi bişi Senin de öyle oluyor :) yakında çalışmaya başlarsın, bakıyor Musun iş ilanlarına?

bu sabah 4 + de geçirmis
Huggies cok iyi hic sizdirmiyo. Orda yoktur tabiki de komilinin bezi de cok iyi.

selamm ne olsun genel anlamda iyiyiz yani çocuk büyütmek işte :)
memeden kestik çoğumuz ama kimse daha bez olayına girişmedi. bence çok da erken zaten. sen nasılsın?
Biz de iyiyiz, bana da meme erken geldi, oğlumu 21 aylık bıraktırmıştım kıza hamile kalınca, 3 aydan sonra, bu defa belki 27-28 aya kadar yolu var. Parmak emiyordu bıraktı ben parmak oldum ama ne bileyim maral gibi emzirme manyağı mıyım neyim.
Yazın bir ara çok pişik oldu ara ara bezsiz gezdirdim, derken bezi istemem diye son gücüyle ağladı bir cesaret denedim bezden kurtuldu şu an, beklemiyordum acaba diyordum olaylar gelişiverdi

benimki suyuda sutude çokk içiyorr
Huggies cok iyi hic sizdirmiyo. Orda yoktur tabiki de komilinin bezi de cok iyi.
o iste bnm dedigim yanlis yazmisim adini
onceden vardi smdi yok

Tabi ki gösteririm Can'ım. Mesela o park konulu olan kitabın yayını "yumurcak yayınları" . Bi sayfası resimli diğer sayfada yapboz var altından da boyama çıkıyor. Şimdi onları elbette yapamaz. Ama resimleri çok güzel. Dur foto atıyım.

Eklentiler

• image.jpg
    113,5 KB · Görüntüleme: 19
  • image.jpg
    123 KB · Görüntüleme: 21
Yer yatağı daha iyi diyorlar kendi odasında kendi yatabilir filan diye. Montessori yatağı var ya bi tane, çatı gibi üstü var. Çok güzel. İnşallah Tuna'nın da bir gün güzel bir odası olur. :)

Hojgeldin gardaaaş :)) hakkaten çalışmak ne yorucu yav.. Bütün ağrılarım yorgunluğum gerginliğim geri geldi . Şu an sırtım kopuyor sanki. Ne güzelmiş meğer tatil :) kız bi ben kaldım herhalde emziren. Ama bende sabah bırakacağım artık. Her sabah altı da uyanıyor bir saat geveliyor ağzında memeyi. Hasta oldum biraz geçsin bırakacaz inşallah.

BENDE varimm

Can'ım kayınvaliden neden bakamayacak, yaşı ilerlediği için mi ? Yoksa çok hassas olduğu için mi? Diyelim ki kabul etmedi, kreş falan mı düşüneceksin yoksa kv mi bekleyeceksin? Özlemiş olmalısın çalışmayı. Evde olmak iyi de gerçekten sıkıcı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…