2015 Şubat Anneleri

Ankaraya pek gitmek istemiyoruz canım ikimizin ailesi de ankarada uzakta olmak daha iyi gibi bursa manisa balıkesir gibi yerler düşünüyoruz kısmetse
canım bencede ankaraya gitmeyi bi düşün. anlaşamıyo olsanız bile ailenin aynı şehirde olması çok çok iyi oluyo.. yani çok büyük anlaşmazlıklar yoksa. aşırı yakın olmazsınız olur biter.

ayakkabilik duvara sabitleniyirmuki
tasininca degistircem gerçi de yeni eve butun duvarlari delik deselim edelim bariii
pencerelerden çok korkarim ama ayakkabiligi devirecegi hiç aklima gelmemistiii

vburaya ayzmiyorum unutyorum elinden biçak mi almadim ,agzindan vulasik deterjanimi almadimm ( tadi aci olunca yememis tabiki aklim gitmisti )arkami donmeden cinlik pesindee essik sipasi
tabi benimde biraz ihmalkarligim var ayni anda bin tane sey olunca yapacak anca yetisiyorum bazebn unutuyorum
elindekini ver deyince bidee ustune firlatiyor
dun biçak almis ver dedigim gibi atti kafamaaa
birimizi sakatlamadan bi buyuseydi su çocuk kuurban kesecem vallaa :))

Son düzenleme:
ben bide kapidan korkarim, ,kapiya SIKISIR eli diye
yegenim kuzeninin parmagini kapiya sIKISTIRDI çocuk saatlerce amelyatda kaldi parmak yarisinda itiBaren yok kurtaarmadilar oldu uç dort sene

ben o olaydan sonra çok ama çokk dikkat ettim kapi olayina,heryerde neereye gitsem gozuml hep kapida olurdu falan
iki sene once korkdugum basima geldi emrenin parmagi SIKISTI kapiya sukur kurtuldu ameliyat la ama iste korkdugumun basima gelmesi çok feciydii ...

Ah kıyamam sana içime oturdu resmen yazdıkların.. Bu kadar ortak noktamız varken, bu kadar uzakta olmamız haksızlık bence :) bi dahakine açalım Face time i kahveleri karşılıklı İçel'im
Ne güzel demişsin ya hakkaten. İyi ki düşmüşüm buraya en azından burada kafama göre insanlar var. @yeb4 canım arada insana öyle yalnızlık halleri çöküyor gerçekten. Ayazbeyaz haklı, ben bi kere annelerle görüntülü görüşmede kahve keyfi yaptıydım :)) güzel oluyor hakkaten :)

Çok yaramazlar canım. Elbette her zaman gözümüzün önünde değil, hatta bazen o kadar hareketli oluyor ki gözümüzün önündeyken bile düşüyor. Geçen gün tepinirken kafayı komidinin köşesine çarptı, göz kapağından itibaren yanağa doğru çizdi, morardı. Frankeştayn gibi geziyor şimdi :)) Tuna da Nasıl bu kadar manyak oluyor şaşırıyorum bazen. Allah'a emanet yavruşlarımız.

Canim valla ben de yaninda olmak istedim okuyunca. Su isinlanmayi ne zaman bulcaklar ya. Caya kahveye giderdik birbirimize. Yakin olsak ne guzel olurdu yaa cok uzak

Benim kızım da aynen böyle.
Bütün dolaplarda kilit var
Kullanmadığım odaların banyo wc hepsi kilitli.
Tezgahın üzerine ulaşabileceği yere asla bıçak sıcak su filan koymuyorum hemen elini uzatıyor elinden bıçak aldm bnde hem de keskin yerinden tutmş
Oturma odamın kanepesini camdan 1 metre ileri çektim.
Araba veya üzerine çıkabileceği bişey varda camlar hep kapalı.
Balkon kapılarına çocuk kilidi taktırdım.
Hep bi tırmanma peşinde herşeye tırmanıyor kanepenin tepesine tırmanıyor o da yetmiyor ayağa kalkıyor.
Bi iş yapabilmek için ya uyumasnı bekliyorum ya mama sandalyesine bağlıyorum.
Heran gözümün önğnde.
Buna rağmen yine yaralanabiliyor.
Geçen arkadaşın evinde gözümün önünde nasıl olduğunu anlamadım frenulum(damağı dudağa bağlayan et parçası) denilen yeri yırttı kanadı ağzı.
Eve geldim oturdum ağladım artık bu yüzden kaygı bozukluğu yaşıyorum kafayı yemem an meselesi.

elinden gelen onlemi almisin canim her zaman da gozumuuzun onunde olamsi imkansiz, arkami donsem bi is çeviriyor benimki yalniz birakmama gerek yok hiç
dedigin gibi tirmanmadigi yer yok
mikron firin ve su isiticisini her an çope atabiliiriù ayrilmiyor basindan, her kullanmada fisini takip çikariyorum gina geldi artikkk yeminle
insallah e sag salim buyurler akzaisz belasiz da akilalri erince biraz rahatlamais sayiliriz
buyuk oglan parmagini kapiya sIKISTIRDIGINDA 4 yasindaydi, kapiyla falan oynama yasinda deildi
ruzgar çarptigi gibi kapiyi çocugun parmagi kaldi arada
abzen elimizde olmuyor iste ehrsey ..

aman allah korusub. bazen hiç aklımıza gelmeyecek şeyler tehlike yaratıyor onlar için. siz anlatınca benimki melek geldi bana o kadar tehlikeli şeyler yapmıyor Begüm daha çok sinsi sinsi bi yerleri karıştırıyor. sanırım erkek çocuklar daha hareketli kızlarda sinsi :))

her türlü dolap duvara sabitlenebilir canım onun bi aparatı var alıp yapıyosun. depremde dolaplar düşmesin diye yapılır daha çok.

gerçek gibi keyif vermesede hiç yoktan iyidir haklısın :) bende annemlerle öyle görüşüyorum kızı görmek istediklerinde.
öyle hele kış gelince daha çok sıkılıcam napıcaz bakalım. artık çalışmayı düşünüyorum ama ondada kafama takılan çooook şey var, karışık mevzular yani bakalım..

Evet kesinlikle öyle. Benim de en büyük korkum. Hani hep biraz daha büyüsün geçecek işte 3 yaşını geçsin laftan anlar filan diyorlar ama bakıyırm o yaş çocuklara bitmiyor gerçekteb bitmiyor.
Biz nekadar önlem alsak da olacağı varsa oluyor ama olan da bizim sinir sistemimize oluyor=/

3 gündür canımı çıkardı bu kız ne yapsam memnun olmuyor. resmen bunalımın doruklarında. sürekli mızmız kendini yerlere atıp ağlıyor. oyuncaklarının yüzüne bakmak dursun hepsini fırlatıyor sinirinden.

bir de yaklaşık 10 gündür inanılmaz salya akıtıyor kızlar. hani küçükken oluyodu ya. 12 dişi var şu an. üstte ve alt önde dörder tane. 4 tane de birinci azıları çıktı. acaba sırada ne varki bu kadar salya akıtıyor. inanın günde 3 kez üst değiştiriyorum sırılsıklam oluyor. size de oldu mu? acaba ondan mı keyifsizliği..

bugün en son baş edemedim hava serin olmasına rağmen bahçeye indirdim. on dakika dolandıktan sonra bir rüzgar başladı anlatamam mecbur eve döndük. asansörde o pis yerlere kendini bi attı niye eve dönüyoruz diye inanın tutamadım. belim koptu resmen. eskiden dışarda ağlayan kendini yere atan çocukların annelerini çok yadırgardım. meğer başa gelmeden anlaşılmıyomuş çok pişmanım

Diştir o diş, daha köpek dişleri çıkmadı. Almanya'da çocukları her gün bahçeye çıkarıyorlarmış Can'ım, kötü hava yoktur uygun kıyafet vardır diye bi lafları bile varmış. Kinder garden diyorlar ya hep dışarı çıkıyorlarmış işte. Artık enerjilerini evde atamıyorlar Can'ım. Büyüdüler. Tuna varya koridorda günde 100 kez koşuyor herhalde :)) on dakka bile iyi gelmiştir ona. Bide her çocuğun içinden geliyor, içgüdüsel sanırım bu yerde tepinme olayı. Sonuçta biz göstermiyoruz ki yerlere yatmayı. :)) buda bi dönem sanırım..

Ya Tuna ne Zaman anne diyecek yauuvv? Babababa diye dolanıyor küçük eşşek :))
bak sen sıpaya anne demiyo mu hala :) der annesi der sabret hemde bıktırana kadar der :) bizimki bazen sadece inadına bıktırana kadar anne diyo :)

aynen böyle bak

diştir herhalde başka niye aksın di mi salyalar
ay inan havayı umursamıyorum giydirir çıkarım ama burda şiddetli rüzgar çıkınca korkuyorum sitedeki balkonlardan bişey düşer falan. olmuştu bi kere çünkü. ama çok şükür okulun önüne park yapılıyo yani tam bizim sitenin yanına. allaha şükür oyalayacak yakın bi yer olacak.

kız dediğin gibi nası atacak bunlar enerjilerini. yazık dört duvar evde de kendilerini ordan oraya vuruyolar mart kedileri gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…