selam kızlar. güya da bugüne tatil diyorlar
gerçi bana hergün aynı da eşim izinliyken çıkalım biraz dedik. allahım çocukla dışarı çıkmiycam diyorum her seferinde sonra neden lafımı yiyorum bilmem
öğlen zaten pazara gitmiştim kızı babasına bırakıp. sonra o kadar sebzeyi yıka yerleştir. zaten sabah Begüm öyle bi uyandıki sanki iki günlük işemiş yatal çarşaf berbat olmuş. onu yıka ortalığı temizle derken güne harika başlamıştım zaten :)
çok yağmur yağıyordu sevmesekde avmye gidelim dedik. zaten sonbahar kış kıyafeti hiç yok kızın. her sene büyüdükleri için maşallah :) ona bi kaç bişey aldık biraz dolandık. e tabii jokere toyzzshopa girince Begümden çok biz kendimizi kaybettik
kızıma üç kitap bi yapboz bi de emzikli biberonlu bebek aldık. çok sevdi hepsini ama bakalım kaç gün sürcek
kitaplarla çok ilgileniyor o yüzden alıyorum. sesli kitap aldım bi tane, bi de ortasında renkli boncukları olan hayvanları sayıları ve renkleri öğreten bi kitap aldım. bi tane de hayvanlarla ilgili olan var. hepsiyle güzel vakit geçirilir anne bebek olarak, öneririm. belki bizim kitaplara sarmaz bi süre. her seferinde kaldığım yeri kaybediyor cimcime
işte sonra Begüm inat etti beni annem taşıyacak diye. o sakat belimle taşıdım mecbur. en son yam gidicez yine bi taşırmış bezi anlatamam. bi suluğu bitirmişti benim ayranımında yarısını içmişti. bezi küçük geliyo desem mümkün değil büyük bile geliyo 5 numara. artık gecenin bi körü kalkıp altını mı değişmem lazım bilemedim çünkü çok sık oluyor
eve geldik pestilim anliycağınız. neyse ama şimdi uyıtucam gündüz uyumadı inşallah hemen uyur da azcık dinlenirim yav..