2015 Şubat Anneleri

:KK70: :KK70: bunun baba versiyonu bizimki de. Ben de bi anne desin bak şu modda olacağım sanırım.
hahahaha ay ben bunu ilk gördüğümde o kadar kahkaha atmıştımki :KK70: :KK70: ve inan ilk anne demeye başladığında aynı böyle olmuştum :KK70:
çok güzel bi duygu ya. zamanla konuşmaları daha da geliştikçe çol tatlı oluyolar :KK68: geçen dolapta muzu görüp ilk kez muusss dedi eridim bittim sanki atomu parçaladı çocuk :confused:

:KK60::KK60::KK60:
bak sen sıpaya anne demiyo mu hala :) der annesi der sabret hemde bıktırana kadar der :) bizimki bazen sadece inadına bıktırana kadar anne diyo :)

aynen böyle bak :KK70:

ahahaha benimki ayni boyleee
sanki konusup bsiey diycekmis gibi annneeee diyo
efendim oglum diyom
bi daha annnneeeeee arka arkayaaaa boyle teyp gibi:KK70::KK70::KK70::KK70:
hele babasina daha çok ballandiriyo
baaa baaaaaaaaaaaaa diye bagiiryor isten gelirken
onceden bilmeden derdi 1 yasindan kuçukken
simdi herseyi biliyolar
ablasina gidiyo uyandirmya açlisyor abbaa diyoo:KK70:

Diştir o diş, daha köpek dişleri çıkmadı. Almanya'da çocukları her gün bahçeye çıkarıyorlarmış Can'ım, kötü hava yoktur uygun kıyafet vardır diye bi lafları bile varmış. Kinder garden diyorlar ya hep dışarı çıkıyorlarmış işte. Artık enerjilerini evde atamıyorlar Can'ım. Büyüdüler. Tuna varya koridorda günde 100 kez koşuyor herhalde :)) on dakka bile iyi gelmiştir ona. Bide her çocuğun içinden geliyor, içgüdüsel sanırım bu yerde tepinme olayı. Sonuçta biz göstermiyoruz ki yerlere yatmayı. :)) buda bi dönem sanırım..
benimki gecenlerde parkda kendini evde sanip yere atmisti ya yazmistim, kafayi betona surtmustu
o gunden beri kafasini daha yavas ve temkinli davraniyor yere vururkennn:KK70::KK70::KK70::KK70:

benimki gecenlerde parkda kendini evde sanip yere atmisti ya yazmistim, kafayi betona surtmustu
o gunden beri kafasini daha yavas ve temkinli davraniyor yere vururkennn:KK70::KK70::KK70::KK70:
bide bide şey yapıyo mu kendini yere atarken yandan yandan sana bakıyo mu :KK70: ne tepki vercem diye bakıyo resmen kahkaha atasım geliyo :KK70:

:KK60::KK60::KK60:
ahahaha benimki ayni boyleee
sanki konusup bsiey diycekmis gibi annneeee diyo
efendim oglum diyom
bi daha annnneeeeee arka arkayaaaa boyle teyp gibi:KK70::KK70::KK70::KK70:
hele babasina daha çok ballandiriyo
baaa baaaaaaaaaaaaa diye bagiiryor isten gelirken
onceden bilmeden derdi 1 yasindan kuçukken
simdi herseyi biliyolar
ablasina gidiyo uyandirmya açlisyor abbaa diyoo:KK70:
ahh canım benim kuzu yaa ablasını da uyandırıyo kıyamam :))
çok akıllandılar ya artık herşeyi bilinçli yapıyorlar.

bide bide şey yapıyo mu kendini yere atarken yandan yandan sana bakıyo mu :KK70: ne tepki vercem diye bakıyo resmen kahkaha atasım geliyo :KK70:
valla daha çok kafami hangi koseye vursam diye bakiyorr
yani ortada bi yerde kendini atmiyor yere
illa bi koseye gidip vuarack o top kafayi isin zevki orda herhalde bilmiyorumki
amann byda geçer :)))))
benim buyukleri o halde dusunemioyorum kafasini oraya buraya çarptigini çok komik olurrr:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ahh canım benim kuzu yaa ablasını da uyandırıyo kıyamam :))
çok akıllandılar ya artık herşeyi bilinçli yapıyorlar.
buyyolar annesi
kizim bu aystayken ben 8 aylik hamileydim ne cesaretliymisim
belkide o zama gençtim simdi yaslandim bi tanesine zor bakiyorum vallaaa:kızgın:
buyukleri saymiyorum artik buyuduler sorunlar var tabi degisik de olsa ama bebek fiziksel yoruyor onlar psikolojik yoruyor
her yerden saldiriyoalr saolsunlar :))

buyyolar annesi
kizim bu aystayken ben 8 aylik hamileydim ne cesaretliymisim
belkide o zama gençtim simdi yaslandim bi tanesine zor bakiyorum vallaaa:kızgın:
buyukleri saymiyorum artik buyuduler sorunlar var tabi degisik de olsa ama bebek fiziksel yoruyor onlar psikolojik yoruyor
her yerden saldiriyoalr saolsunlar :))
sana yılın sorusu o zaman :) peki sence hangisi daha zor? büyüklerin dertleri mi küçüğün mü?

selam kızlar. güya da bugüne tatil diyorlar :KK57: gerçi bana hergün aynı da eşim izinliyken çıkalım biraz dedik. allahım çocukla dışarı çıkmiycam diyorum her seferinde sonra neden lafımı yiyorum bilmem :KK43:

öğlen zaten pazara gitmiştim kızı babasına bırakıp. sonra o kadar sebzeyi yıka yerleştir. zaten sabah Begüm öyle bi uyandıki sanki iki günlük işemiş yatal çarşaf berbat olmuş. onu yıka ortalığı temizle derken güne harika başlamıştım zaten :)

çok yağmur yağıyordu sevmesekde avmye gidelim dedik. zaten sonbahar kış kıyafeti hiç yok kızın. her sene büyüdükleri için maşallah :) ona bi kaç bişey aldık biraz dolandık. e tabii jokere toyzzshopa girince Begümden çok biz kendimizi kaybettik :KK70: kızıma üç kitap bi yapboz bi de emzikli biberonlu bebek aldık. çok sevdi hepsini ama bakalım kaç gün sürcek :KK70:

kitaplarla çok ilgileniyor o yüzden alıyorum. sesli kitap aldım bi tane, bi de ortasında renkli boncukları olan hayvanları sayıları ve renkleri öğreten bi kitap aldım. bi tane de hayvanlarla ilgili olan var. hepsiyle güzel vakit geçirilir anne bebek olarak, öneririm. belki bizim kitaplara sarmaz bi süre. her seferinde kaldığım yeri kaybediyor cimcime :işsiz:

işte sonra Begüm inat etti beni annem taşıyacak diye. o sakat belimle taşıdım mecbur. en son yam gidicez yine bi taşırmış bezi anlatamam. bi suluğu bitirmişti benim ayranımında yarısını içmişti. bezi küçük geliyo desem mümkün değil büyük bile geliyo 5 numara. artık gecenin bi körü kalkıp altını mı değişmem lazım bilemedim çünkü çok sık oluyor :işsiz:

eve geldik pestilim anliycağınız. neyse ama şimdi uyıtucam gündüz uyumadı inşallah hemen uyur da azcık dinlenirim yav..

selam kızlar. güya da bugüne tatil diyorlar :KK57: gerçi bana hergün aynı da eşim izinliyken çıkalım biraz dedik. allahım çocukla dışarı çıkmiycam diyorum her seferinde sonra neden lafımı yiyorum bilmem :KK43:

öğlen zaten pazara gitmiştim kızı babasına bırakıp. sonra o kadar sebzeyi yıka yerleştir. zaten sabah Begüm öyle bi uyandıki sanki iki günlük işemiş yatal çarşaf berbat olmuş. onu yıka ortalığı temizle derken güne harika başlamıştım zaten :)

çok yağmur yağıyordu sevmesekde avmye gidelim dedik. zaten sonbahar kış kıyafeti hiç yok kızın. her sene büyüdükleri için maşallah :) ona bi kaç bişey aldık biraz dolandık. e tabii jokere toyzzshopa girince Begümden çok biz kendimizi kaybettik :KK70: kızıma üç kitap bi yapboz bi de emzikli biberonlu bebek aldık. çok sevdi hepsini ama bakalım kaç gün sürcek :KK70:

kitaplarla çok ilgileniyor o yüzden alıyorum. sesli kitap aldım bi tane, bi de ortasında renkli boncukları olan hayvanları sayıları ve renkleri öğreten bi kitap aldım. bi tane de hayvanlarla ilgili olan var. hepsiyle güzel vakit geçirilir anne bebek olarak, öneririm. belki bizim kitaplara sarmaz bi süre. her seferinde kaldığım yeri kaybediyor cimcime :işsiz:

işte sonra Begüm inat etti beni annem taşıyacak diye. o sakat belimle taşıdım mecbur. en son yam gidicez yine bi taşırmış bezi anlatamam. bi suluğu bitirmişti benim ayranımında yarısını içmişti. bezi küçük geliyo desem mümkün değil büyük bile geliyo 5 numara. artık gecenin bi körü kalkıp altını mı değişmem lazım bilemedim çünkü çok sık oluyor :işsiz:

eve geldik pestilim anliycağınız. neyse ama şimdi uyıtucam gündüz uyumadı inşallah hemen uyur da azcık dinlenirim yav..
Bu sabah Tuna'nın bezİ de sızdırmıştı. Prima ama bu biraz farklı ince biraz sanki. 5numara aktif Bebek hep aynı alıyoz ama anlamadım. Göbeği beli poposu hep ıslanmış sabah sabah sulu bi günaydın dedi Tuna bey bize :) ne güzel çıkmışsınız kız boşver alışveriş candır :)) bizde yarın bi nişana gidiyoruz ama giyecek hiç bişeyim yok yuppiiii :)) inşallah bulurum da güzel şeyler alırım tabi. Yeni kitaplar ben de alacağım, aldıklarımı dön dolaş yine aynı hav hav miyav miyav :)) ben bu sefer öykülü bişeyler alıcam yani hikayesi olan, bi tane var çocuklar parkta oynuyor. Kendi yaşadığı şeyler de olunca bayılıyor ona özellikle kaykay kısmına :))

bizim bez hep sizidryor valla
3 çocuk buyuttum sorun bende herhalde sizdirmayan bezde çcougumda olmadi :)
5 duiye 5+ takmisim bi kaç gun boyunca onlar daha çok sizdirdi
su an 4+ deyiz o iyi gibi
ama benimki nerdeyse yarim lt sut içiyor gece bez napsin mesane napsin :)) ben napayimmm :))

Bu sabah Tuna'nın bezİ de sızdırmıştı. Prima ama bu biraz farklı ince biraz sanki. 5numara aktif Bebek hep aynı alıyoz ama anlamadım. Göbeği beli poposu hep ıslanmış sabah sabah sulu bi günaydın dedi Tuna bey bize :) ne güzel çıkmışsınız kız boşver alışveriş candır :)) bizde yarın bi nişana gidiyoruz ama giyecek hiç bişeyim yok yuppiiii :)) inşallah bulurum da güzel şeyler alırım tabi. Yeni kitaplar ben de alacağım, aldıklarımı dön dolaş yine aynı hav hav miyav miyav :)) ben bu sefer öykülü bişeyler alıcam yani hikayesi olan, bi tane var çocuklar parkta oynuyor. Kendi yaşadığı şeyler de olunca bayılıyor ona özellikle kaykay kısmına :))
ya aynen canım prima aktif yeşil paket 5 numara. ama dediğin gibi birden inceldi onlar. içi daha kalındı son 1 - 2 aydır falan ince artık bez. ama çok sıvı tüketiyo tabii ve artık çok deli yatıyolar bence onunda etkisi var. ordan burdan kayıyo işte :)

alışverişe bahane oldu işte ne güzel git al kendine cicileri :)
ya öykülü kitaplara bende baktım ama fazla büyükler için hep. büyük resimli kısa kısa yazılı öykü kitapları aradım bende bulamadım. dnr a giremedim çünkü Begüm kudurdu sağolsun. bulursan bana da gösterir misin?

bizim bez hep sizidryor valla
3 çocuk buyuttum sorun bende herhalde sizdirmayan bezde çcougumda olmadi :)
5 duiye 5+ takmisim bi kaç gun boyunca onlar daha çok sizdirdi
su an 4+ deyiz o iyi gibi
ama benimki nerdeyse yarim lt sut içiyor gece bez napsin mesane napsin :)) ben napayimmm :))
vallahi çarşafın altına çiş için serilen şeyler var ya ondan sermeyi bile düşündüm o derece

vallahi çarşafın altına çiş için serilen şeyler var ya ondan sermeyi bile düşündüm o derece
Beratın beşiğinde alez var canım kullanışlı oluyor ama hiç sızmıyor bezi molfix 5 numara bizimki de sadece bezi çok doluyken sallanan atına binerse zıbını hafif nemleniyor onun dışında hiç sızdırmıyor şükür ne kaka ne de çiş
Bu arada berat artık beşiğinde yatmıyor küçük geliyor beşiği çok dönüyor uyurken hatta yuvarlanıyor beşikte çok uyanıyor kenarlarına çarpıp yuvarlanamadığı için :) ona yer yatağı yapıyoruz 2 aydır zaten beşikten aşağı sarkarsa kafa üstü düşecek kadar boyu var maşallah hem beşik artık kardeşin :)

Selam kızlar :)
Ayazı uyuttum erkenden, banyoya girmeden bi yazayım dedim..

Üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorum resmen, işe başlayınca yorgunluk da birlikte başladı, evde olmak iyiydi ayazla ne kadar zor olsa da daha dinlenmiş oluyordum..
hafta Sonu basıl geçti anlamadım yine pazartesi oldu pat diye neyse ki şimdi dinlencem çayımı alıp :))

Bu arada 21 Eylül'den beri ayazı hiç emzirmiyorum, kademeli olarak azalttım en sonunda sadece sabahları emziriyordum bi 4-5 gün öyle gitti sonra tamamen kestim.. güzel uyum sağladı, hala arada meme diyor ama öylesine yani olmayacağını o da biliyor,sen büyüdün meme Gitti deyince de gülüyor Sıpa:)
Emzirmemek ne güzel yaa hele de istediğini giyebilmek :)) yaşasın özgürlük :)))

Selam kızlar :)
Ayazı uyuttum erkenden, banyoya girmeden bi yazayım dedim..

Üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorum resmen, işe başlayınca yorgunluk da birlikte başladı, evde olmak iyiydi ayazla ne kadar zor olsa da daha dinlenmiş oluyordum..
hafta Sonu basıl geçti anlamadım yine pazartesi oldu pat diye neyse ki şimdi dinlencem çayımı alıp :))

Bu arada 21 Eylül'den beri ayazı hiç emzirmiyorum, kademeli olarak azalttım en sonunda sadece sabahları emziriyordum bi 4-5 gün öyle gitti sonra tamamen kestim.. güzel uyum sağladı, hala arada meme diyor ama öylesine yani olmayacağını o da biliyor,sen büyüdün meme Gitti deyince de gülüyor Sıpa:)
Emzirmemek ne güzel yaa hele de istediğini giyebilmek :)) yaşasın özgürlük :)))
hehe profesyonel annelik bu olmali :))
maasallah ayaz aaa :)

bu sabah 4 + de geçirmis
nefret ediyorum bu prima dan ama baska yok alternatif
kotunun iyisi burda prima
huggeys vardi kizimda biraz kalin duruyor ama hiç geçirmezdi simdi yok piuyasada bulamiyorum :KK43:(

X