2015 Şubat Anneleri

kızlar napıyosunuz? bugün içim çok sıkılıyor ya. eşim de yok bi arkadaşı geldi şehir dışından onunla buluşmaya gitti. Begümde 3 buçuk saat uyudu bugün şok :KK57: artık gece 1de uyur herhalde.

dağ kadar ütü yaptım. sonra tek başıma oturdum kitap okuyayım dedim sıkıldım. off çok sıkıcı bi gün. keşke şöyle kahvemi beraber içebileceğim bi arkadaşım olsaydı bugün. kendimi çok yalnız hissettim niyeyse..

kızlar napıyosunuz? bugün içim çok sıkılıyor ya. eşim de yok bi arkadaşı geldi şehir dışından onunla buluşmaya gitti. Begümde 3 buçuk saat uyudu bugün şok :KK57: artık gece 1de uyur herhalde.

dağ kadar ütü yaptım. sonra tek başıma oturdum kitap okuyayım dedim sıkıldım. off çok sıkıcı bi gün. keşke şöyle kahvemi beraber içebileceğim bi arkadaşım olsaydı bugün. kendimi çok yalnız hissettim niyeyse..
Ah kıyamam sana :KK43: içime oturdu resmen yazdıkların.. Bu kadar ortak noktamız varken, bu kadar uzakta olmamız haksızlık bence :) bi dahakine açalım Face time i kahveleri karşılıklı İçel'im :KK50::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ah Can'ım yaa eski sistem olsaydı kesin atanırdın, puanın bence çok iyi bi bebekle hemde Hamile halinle. Acı gerçekler ama şu an istersen 90 al mülakat olayı bitirir bu işi. Üzme kendini, bakarsın özel bi okulda çalışırsın ilerde..
canım sağlık olsun üzme canını. merinin dediği gibi şu dönemde çok zor herşey karmakarışık. belki bunda da başka bir hayır vardır..
Sağolun kızlar evet hayırlısı diyorum ben de napalım bişey olmuyorsa çokta zorlamamak lazım belki de önüme bakarım artık yüksek lisansa filan başvururum belki diğer yaz gelsin de bi bebiş 6 aylık oluyor o zaman artık bi istikamet çizecem kendime mecbur :KK43:

Mülakatı bile kazanamamış bir öğretmen de burda :işsiz: bölümümüzün puanı 77 de kaldı oda mülakat engeli var atanmak hayal oldu benim için :cry: keşke bende şu an bi köy okulunun anasınıfından size yaşadıklarımı anlatabilseydim :KK61:
Mülakata girmeye hak kazandın da mı olmadı yoksa mülakata da giremiyor Musun?
Hiç üzülme Canım, daha çooook alım olur.. Hem aana bişi diyeyim mi, devlette çalışmak şart değil, bir çok özel okul da çok güzel oluyor, ben yıllarca çalıştım özel okulda.. Sen sadece Muş'tan ayrılmaya bak, daha güzel şehirlerin köklü kolejlerine başvur :))

Mülakata girmeye hak kazandın da mı olmadı yoksa mülakata da giremiyor Musun?
Hiç üzülme Canım, daha çooook alım olur.. Hem aana bişi diyeyim mi, devlette çalışmak şart değil, bir çok özel okul da çok güzel oluyor, ben yıllarca çalıştım özel okulda.. Sen sadece Muş'tan ayrılmaya bak, daha güzel şehirlerin köklü kolejlerine başvur :))
Yok canın mülakata girmeye puanım yetmedi giremedim yani 77 de kaldı puanımız şart değil tabiki devlet canım ben yıllardır özelde çalışıyorum işsiz kalmıyorum şükür sadece devlete girmekti benim hedefim mezun olduğumdan beri ücretli öğretmenlik filan çok yaptım 4 sene kadar hem özeli hem devleti deneyimledim yani devlet rahat olurdu çocukta olunca tatili ücretsiz izni çalışma şartları iş garantisi falan filan işte her anlamda yani şimdi doğum yapınca işten çıkmak zorunda kalacam en basitinden yerime öğretmen alacaklar devlette olsam ücretsiz izne ayrılırdım başka şehire taşınsak iş imkanın daha çok tabiki ama özel sektöre mecbur kalmak gerçekten çok zor kısmet ya napalım belki hiç beklemediğim bir senede atanırım elimden geleni yaptım ben de 4 senedir sınava giriyorum olmuyor ders çalışma hevesim kalmadı zaten zamanım da ümidim de yok hayırlısı herşeyin sağlık olsun diyim başka ne diyim.... :) önümüzdeki yaz tayin isteyebilecek eşim burdaki süremiz dolacak bakalım nereye düşecek yolumuz :)

Ah kıyamam sana :KK43: içime oturdu resmen yazdıkların.. Bu kadar ortak noktamız varken, bu kadar uzakta olmamız haksızlık bence :) bi dahakine açalım Face time i kahveleri karşılıklı İçel'im :KK50::KK70::KK70::KK70::KK70:
yaaa vallahi açalım karşılıklı içelim çok iyi fikir :KK70:
yaa üzmek istemedim canım benim öyle esiyor arada bir.. çok güzel olurdu aynı yerde olsak ya. kader işte. vallahi komik gelecek ama çocuk gibi bazen hayal kuruyorum burda hepimiz aynı şehirdeymişiz hep görüşüyomuşuz. çocuklarımız birlikte büyüyomuş. eşlerimiz de çok yakın arkadaş oluyomuş. ama niyeyse kendi yaşadığım yerdeyiz hayalimde. çok bencilim :KK70:

yaa üzmek istemedim canım benim öyle esiyor arada bir.. çok güzel olurdu aynı yerde olsak ya. kader işte. vallahi komik gelecek ama çocuk gibi bazen hayal kuruyorum burda hepimiz aynı şehirdeymişiz hep görüşüyomuşuz. çocuklarımız birlikte büyüyomuş. eşlerimiz de çok yakın arkadaş oluyomuş. ama niyeyse kendi yaşadığım yerdeyiz hayalimde. çok bencilim :KK70:

Yok canın mülakata girmeye puanım yetmedi giremedim yani 77 de kaldı puanımız şart değil tabiki devlet canım ben yıllardır özelde çalışıyorum işsiz kalmıyorum şükür sadece devlete girmekti benim hedefim mezun olduğumdan beri ücretli öğretmenlik filan çok yaptım 4 sene kadar hem özeli hem devleti deneyimledim yani devlet rahat olurdu çocukta olunca tatili ücretsiz izni çalışma şartları iş garantisi falan filan işte her anlamda yani şimdi doğum yapınca işten çıkmak zorunda kalacam en basitinden yerime öğretmen alacaklar devlette olsam ücretsiz izne ayrılırdım başka şehire taşınsak iş imkanın daha çok tabiki ama özel sektöre mecbur kalmak gerçekten çok zor kısmet ya napalım belki hiç beklemediğim bir senede atanırım elimden geleni yaptım ben de 4 senedir sınava giriyorum olmuyor ders çalışma hevesim kalmadı zaten zamanım da ümidim de yok hayırlısı herşeyin sağlık olsun diyim başka ne diyim.... :) önümüzdeki yaz tayin isteyebilecek eşim burdaki süremiz dolacak bakalım nereye düşecek yolumuz :)
seneye bişey kalmamış artık inşallah istediğiniz bi şehre gidersiniz :) var mı aklınızda bi yer?

hee kiz niye biz sana geliyozz sen bze gelll :))))))))))

kizlar benim bu haydut oglum az once ayakkabiligi devirdi, boyu 1 m kdr ayakabbilign
sesi duydum patt diyeen hakanin onunde ayakkabilik vardi, gozkerime inanamadim, bi mm onde olsa çocugun ustunde olurdu o dolap
siz nasil yapiyorsunuz çocuk hiç yaninizdan ayrilmiyormu ,tehlikeden nasil koruyirsunuz
digerleri bu kdr hareketli deildi,kafayi yedircek bu çocuk bana
he gun bi vukuatt,n gun geçmuyorki basina bisey gelmesin nasil çocuk anlamdim valla
verilmis sadakamiz varmis diyorum her gun her gunn
yalniz çok hovarda kullaniyor benimki bu sadakayi bol kesedenn
bigun bitecek o zaman nolur bilmeiyorum tovbee tovbeee:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Çok iyi anlayabiliyorum seni benim de devlete geçme sebebim buydu zaten.. Hayırlısı olsun canım allahtan Ümit kesilmez Allah sağlık versin yeter ki

seneye bişey kalmamış artık inşallah istediğiniz bi şehre gidersiniz :) var mı aklınızda bi yer?
Ankaraya pek gitmek istemiyoruz canım ikimizin ailesi de ankarada uzakta olmak daha iyi gibi bursa manisa balıkesir gibi yerler düşünüyoruz kısmetse

kizlar benim bu haydut oglum az once ayakkabiligi devirdi, boyu 1 m kdr ayakabbilign
sesi duydum patt diyeen hakanin onunde ayakkabilik vardi, gozkerime inanamadim, bi mm onde olsa çocugun ustunde olurdu o dolap
siz nasil yapiyorsunuz çocuk hiç yaninizdan ayrilmiyormu ,tehlikeden nasil koruyirsunuz
digerleri bu kdr hareketli deildi,kafayi yedircek bu çocuk bana
he gun bi vukuatt,n gun geçmuyorki basina bisey gelmesin nasil çocuk anlamdim valla
verilmis sadakamiz varmis diyorum her gun her gunn
yalniz çok hovarda kullaniyor benimki bu sadakayi bol kesedenn
bigun bitecek o zaman nolur bilmeiyorum tovbee tovbeee:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Allah korumuş gerçekten..
Benimki de öyle, bir sn ayırmıyorum yanımdan gerçi o zaten bırakmıyor beni genelde.. Kv de dedim sonuçta gün içinde o yanında hiç ayırma gözünü diye çünkğ belli olmuyor kapıyı kitlemeyi özellikle hele bi unut hemen kaçıyor walla merdivenlere :))
Erkek çocuğu hareketli olur ahaha herkes öyle diyor çevremde çok teselli ediyorlar walla Ada'mı :))

Ankaraya pek gitmek istemiyoruz canım ikimizin ailesi de ankarada uzakta olmak daha iyi gibi bursa manisa balıkesir gibi yerler düşünüyoruz kısmetse
Ankara Kocaman şehir bence öyle düşünme, her gün görmek zorunda değilsin ama bak ne güzel bakıyorlar çocuouna onlara yakın olman daha iyi olur bence..

Ben de isterim farklı bir şehirde yaşamayı ama sırf annenlerde buraya yakın bi ilçeye taşı taşınacaklar dite ayrılmak istemiyorum.. Zaten yıllardır ayrıyım ne kadar didişsem de ayrı olmak istemem..

Kızlar ayıptır söylemesi bu saatte poğça yaptım şimdi pişiyor onun pişmesini bekliyorum uyumak için ne zamandır aklımdaydı anca fırsat bulabildim buluşmuşken herkes buraya gelsin de yiyelim sıcak sıcak bi de çay demledim mi ooh nefis :) :KK50: :kk77:

MaRaL_ MaRaL_ geçmiş olsun canım büyük tehlike atlattınız.. çok dikkat etmek lazım bi anda yapıyolar yapacaklarını.

bende hep tetikteyim. en çok korktuğum dolap falan devirmesi ve pencereler. hatta rüyalarıma giriyor pencere mevzusu. hep kapalı tutuyorum. o uyurken havalandırıyorum evi. çıkabileceği bi yer yok ama korku işte.

bi de tehlike arz eden her şeye tedbir aldık. bi odamız var çalışma odası gibi. orda kitaplığımız var, ve ıvır zıvır herşey. tam bi hazine onun için o yüzden kapısı kapalı sürekli. kitaplığı da duvara sabitliycem ama badana yaptırmayı bekliyorum. sende o tip şeyleri duvara sabitle bence canım.

Ankara Kocaman şehir bence öyle düşünme, her gün görmek zorunda değilsin ama bak ne güzel bakıyorlar çocuouna onlara yakın olman daha iyi olur bence..

Ben de isterim farklı bir şehirde yaşamayı ama sırf annenlerde buraya yakın bi ilçeye taşı taşınacaklar dite ayrılmak istemiyorum.. Zaten yıllardır ayrıyım ne kadar didişsem de ayrı olmak istemem..
Ankaranın gelme ihtimali çok zormuş zaten canım öyle diyor eşim eş durumundan gidenlerle doluyormuş orası puanının da yüksek olması gerekiyormuş sanırım tabi faydaları da olur mutlaka yakın olmanın ama alıştık böyle sessiz sakin hayata zırt pırt kapımın çaldığını bitmek bilmeyen misafirleri filan düşünemiyorum nedense bencilce belki ama bilmem... :işsiz:

X