- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 37
Yok ben kişi özlemem, aşırı sıcak bunaltıyor evet ama üşümeyi sevmem :)kıyamam canım tatil haram oldu yaniçok geçmiş olsun.. allahtan eşin evdeymiş.
sivasın soğuğu da çok fenadır kesin orda üşüttünüz.
dediğin gibi yazın en güzel tarafı hastalıkların olmaması. yazında kışı özlüyorum ama tabii çocuklar için yaz gibisi yok :)
bugün öğleden sonra bende kötü oldum boğazım çok acıyo burnum musluk gibi akmaya başladı. ıhlamur yaptım ikimizde içtik kızla. hiç biri değilde boğaz acısı çok kötü.
Begüm Ayazın aksine çok ateşlenmez ama iki kez ateşlenmişti ve resmen kendinden geçmişti kötü olmuştu. Ayaz nasıl oluyo ateşlenince? ateşlenmesi belkide iyi çabuk geçiyor hastalık o zaman.
geçnmis olsun canimGeçmiş olsun canım, al bizden de o kadar..
Bayram zehir oldu bize bi yere çıkamadık hastalıktan, önce eşim sonra ayaz şimdi de ben üç gündür geçmek bilmiyor ili gün kafamı kaldıramadım allahtan eşim evdeydi yoksa ne yaşadım bilmiyorum.. Bugün azıcık daha iyiyim ama dinlenmemek çok kötü
Yaz ne güzeldi hasta olmuyorduk şimdi yine başladıkayaz da hemen ateşlenir, bayramda yine ateşlendi yavrum..
Çorum'da soğuktu Bayram'da ve hala öyle, ev sıcak allahtan.. Biz de Sivas'ta üşüttük çok soğuktu gece orası ..
Havaleden korkarım aslında korkulacak birşey yokmuş vücudun ateşe karşı verdiği doğal bir tepkiymiş aöa işte büyüklerin korkutması..geçnmis olsun canim
sonbahar bismillah demeden fena vurdu desene sizi
sen guçlusun çabuk atlairsin insallahh
beimkide tek tuk oksuruyor ama kuru bi oksuruk oyle ins ilerlemezz
buyuklerde ates olunca sevinirdim çabuk iyilesecek diye bunda sevinemiyorim havale riski var ,oda bisey yapmiyor ama anne yuregi iste
yok yok bisey olmuyor havaleden,canli sahidiz biz canavar gibi maasallahh yakinda cumle kuracak herhalde baya netlesiyor kelimeri, hareketler desen olimpiyotlara katilabilir çok sukur herseyimiz yerinde fazla fazla :)Havaleden korkarım aslında korkulacak birşey yokmuş vücudun ateşe karşı verdiği doğal bir tepkiymiş aöa işte büyüklerin korkutması..
Evet Ateş olunca gerçekten de çabuk geçiyor genelde iki günde bitiyor herşey.. Ayaz'ın da benim gibi güçlü vücudu bizim bağışıklık Ateş'le savaşa savaşa güçleniyor demek ki :)
Benim de kasıklarım ağrıyor kaç aydır, yarın kadın doğuma gidicem bi salak ben doğumdan sonra hiç gitmedimçok ihmal ettim kendimi, doğumda kist görüp almıştı doktor bi daha da kontrole gitmedim mal gibi inşallah yenilememişti kistler..
Sizin oralar Nasıl Havalar soğudu mu? Hala bol boş dışarı çıkıyor Musunuz
Ben takip edemedim bi süre senin taşınma işi ne oldu??
kışı da bi farklı severim ben ama eskidendi tabii :) kışın kar yağınca benim manzaram bi başka güzel oluyor belki de o yüzden :) şimdi çocuk olunca kış çok zor. yazı dört gözle bekliyorum bende artık.Yok ben kişi özlemem, aşırı sıcak bunaltıyor evet ama üşümeyi sevmem :)
Aynen bizde de Boğaz'dan başladı, salgın da olabilir canım, ıhlamur çok iyi geliyor biz de içiyoruz kaç gündür..
Yapısal bişi sanırım, ben de küçükken çok ateşlenirdim.. Ayaz da öyle, ilaç vermiyorum 39 olmayınca.. Ayaz ateşliyken kötü oluyor çünkğ çok çıkıyor, geceleri uyuyamıyor, ağlıyor, mızırdıyor.. Sayıklıyor çenesi düşüyor ben de öyleyim Ateş'im varken çok konuşurum :))
Uzun zamandır hasta olmamıştım çok kötü hasta olmak, daha bu hafif bişi insanlar nelerle baş ediyor..
Bu arada Tarık akana ben de çok ama çok üzüldüm sabah gördüğümde şok oldum, oturdun ağladım resmen.. O farklıydı, bana bir çok duyguyu öğreten filmleri vardı.. Annem ben Türkçeyi unutmayım diye (o Zaman da Türk televizyonu yoktu evde) video kasetleri kiralardı, genelde Tarık akan filmleri olurdu ne severdim o filmleri.. Allah rahmet eylesin..
onlar yaslanoyor bizde orta yasa , geldikkışı da bi farklı severim ben ama eskidendi tabii :) kışın kar yağınca benim manzaram bi başka güzel oluyor belki de o yüzden :) şimdi çocuk olunca kış çok zor. yazı dört gözle bekliyorum bende artık.
evet hasta olmak çok kötü ki biz basit bi nezle grip oluyoruz. dediğin gibi insanlar nelerle uğraşıyor.
ateş konusu yapısal bencede. bende çok ateşlenmezmişim. iyi yine çenesine vuruyor :) tabiiki mızmızlanır ağlar kıyamam huzursuz oluyor. ama Begümünki ağlama değildi o bambaşka bişeydi oy hatırlamak istemiyorum. 38 derece ateşle öyle bi hale gelmiştiki aman hiç çıkmasın hastalık erken geçecekse bile :)
sende yeri çok başkadır o zaman. Allah rahmet eylesin çok büyük bir oyuncuydu. her filmini izlemişimdir. hele canım kardeşim diye bi filmi vardı bilirsin belki müziğini bile duydam boğazım düğüm düğüm olur. hatta tvde bazen görünce izlemek istemiyorum çok ağliycam diye.
hey gidi çocukluğumuzun tüm kahramanları birer birer gidiyor
Valla canim hic aliskanlik edinmemisiz pat diye aliyorum kucagima dogru diyosun. Senin de artik fitiklardan dolayi daha cok dikkat etmen gerekiyo. Daha kotu olmasinlar da.bu ara yordum kendimi ama eskiden ne yprulurdum ne işler yapardımda bişey olmazdı. şimdi azıcık yorulsam tutuluyorum. sabah markete gittim beş dakikalık yer bacaklarım koptu yürüyemedim. napıcam bakalım.
kucağına alırken sende çok dikkat et. yere çömelip öyle al direkt eğilme sakın.
bu arada iyileştiniz mi nasıl oldunuz canım?
Durunun uyurkenki fotisine bayıldım :))
Ayy canim Duru da oyle tam bi ergen. Olumsuz bisey soyliyim zaten direkt bagiriyo. Ergenligi nasil gececek bilmem. Insallah dogru davranmayi basaririz. Herseyi sebebiyle anlatmaya calisiyorum ama olmuyo. Kriz aninda hicbisey fayda etmiyo. Duru da cok vuruyo.kızlaaaaaar imdaaat!
bu kıza ne desem inatla tersini yapıyonur topu gibi iki yaş sendromumuz var artık. sizde de aynı mı?
güzel güzel hayır dedikçe daha da istekli yapıyo. mesela vuruyo bana hayır kızım cici yapılır vurulmaz diyorum daha bi şevkle vuruyor
bu durumda nasıl davranmak gerek acaba. vallahi çocuk kitapla büyütülmez diyorlar ama bi kitap alsam iyi olacak
Maşallah Hakan'a benimki baba diyor anca başka da biş Demiyor tembel teneke..:)yok yok bisey olmuyor havaleden,canli sahidiz biz canavar gibi maasallahh yakinda cumle kuracak herhalde baya netlesiyor kelimeri, hareketler desen olimpiyotlara katilabilir çok sukur herseyimiz yerinde fazla fazla :)
ah be canim ihmal ederli hiç insan kendini,insallah bisey yokdur , kanamanda fln duzensizlik varmi , kistlerde genelde adet duzenlsizligide yapiyor ya
burnum aksa dra gidecem nerdeyse hasta olmakdan çok korkuyom ben valla :)
bugun hep yagmurluydu ama biz yinede çikdik 1 saat kadr surekli yuruuduk, buyukler paten yapti hakanda kah pusetde kah parkda zaman geçirdi
bi ara elindeki semsiyeyi aldigim gibi atti kendini yere evdeki gibi, aklima hiç gelmedi onu yapacagi
evde haliya vurdugun gibi sen vur kafayi yere sinirden, kafasina iz yapti baya bildigin asfalta surdu annini, ne zaùan akillanacak bu çocuk yaaa
aslinda iki kere daha o sekil vursa bi daha hayattta yapmaz acir diye belki :))
tasinma isi ertelendi bi kaç ay sonra olucak , boya badana yapilacak yilbasina belki,sanki bana sato boyyacaklar n kadin daha araamdi bile beni tarih vermek için
kisin ortasinda gel tasin diyecek bu salaklar banaa
Bilmem miii çok güzel bir film..kışı da bi farklı severim ben ama eskidendi tabii :) kışın kar yağınca benim manzaram bi başka güzel oluyor belki de o yüzden :) şimdi çocuk olunca kış çok zor. yazı dört gözle bekliyorum bende artık.
evet hasta olmak çok kötü ki biz basit bi nezle grip oluyoruz. dediğin gibi insanlar nelerle uğraşıyor.
ateş konusu yapısal bencede. bende çok ateşlenmezmişim. iyi yine çenesine vuruyor :) tabiiki mızmızlanır ağlar kıyamam huzursuz oluyor. ama Begümünki ağlama değildi o bambaşka bişeydi oy hatırlamak istemiyorum. 38 derece ateşle öyle bi hale gelmiştiki aman hiç çıkmasın hastalık erken geçecekse bile :)
sende yeri çok başkadır o zaman. Allah rahmet eylesin çok büyük bir oyuncuydu. her filmini izlemişimdir. hele canım kardeşim diye bi filmi vardı bilirsin belki müziğini bile duydam boğazım düğüm düğüm olur. hatta tvde bazen görünce izlemek istemiyorum çok ağliycam diye.
hey gidi çocukluğumuzun tüm kahramanları birer birer gidiyor
Ayyy seni o halde hayal ederken kendimi gördümValla canim hic aliskanlik edinmemisiz pat diye aliyorum kucagima dogru diyosun. Senin de artik fitiklardan dolayi daha cok dikkat etmen gerekiyo. Daha kotu olmasinlar da.
Duru orda nasil oyle uyudu anlatayim. Safranbolu'dan donmeden iki kisiye ugrayacaktim iste birine bebek gormeye birine de bayramlasmaya. Once bebek gormeye gittim daha arabada kiyamet koparmisti. Arabadan indi agliyo yerlere atiyo kendini. Apartmani zor ciktim. Orda da habire agladi 5 dk oturamadim. Bebisi de hayal meyal gordum. Ordan ciktim gidecegim diger ev de yakindi yuruyecektim. Ayakkabimi bile giyemedim inan arkasina basarak yurudum rezil rezil. Neyse diger eve de geldim orda da en az yatim saat aglafi kendini yerlere atti sonra orta sehpada biseyleri karistirmaya baslayinca sustu. Aman ikisinden de bisey anlamadim. Su gibi oldum terden. Neyse ordan da ciktim arabaya oturttugum gibi bu moddaydi. Cok komik
Smear testi rutin bi uygulama canım yaptır mutlaka ihmal etme.Kız sen.almanyada kalsan napacakdin,hamilelik de her ay bakıyorlar altdan ya :))Maşallah Hakan'a benimki baba diyor anca başka da biş Demiyor tembel teneke..:)
Yaa ertelenmesi kötü olmuş Can'ım keşke taşınma imkanın olsaydı ama ne Yapcan senin elşnde olmayan sebepler.. Kışın zor olur ama belki Noel tatiline denk gelir rahat edersin :)
Sorma elimden gelse hiç doktora gitmicem hiç sevmem çünkğ tatmin olmam..
Bugün gittim ultrasondan baktı önce dedı kist görünmüyor ama adet kanaman neden çok ona alttan bakmam laozm dedı bana gelenler geldi :) hiç baktırmadım alttan çok korkuyorum.. Bi de smear testi yapmamız lazım ve biyopsi yapmam lazım dedı..kan verdim sonuçlar çıkınca tekrar gidicem bütün işlemler yapacakkorkuyoruuuuuım
Başa gelen çekilir mecbur giderdim mecbur muayene olurdum :))Smear testi rutin bi uygulama canım yaptır mutlaka ihmal etme.Kız sen.almanyada kalsan napacakdin,hamilelik de her ay bakıyorlar altdan ya :))
Bişey çıkmaz insallahkorkma sen
Ultrasonda göremediği kisti altdan muayeneyle nasıl görecekmiş ki
Burdada önce altdanbakiyolar sonra ultrason a sokuyorlar:)))
Ben de dr a gidiyom ama ilaçları kullanmiyom
Eşim niye gidiyorsun o zaman diye söyleniyor:))
Napiyim buda bende takıntı oldu :)))
sus kız bize daha var :))onlar yaslanoyor bizde orta yasa , geldik
sonra sira bizemi gelecekkii :))
düşünemiyorum o halini. kıyamam ne kadar sıkıntı yaptıysan terden su olmuşsun. bu çocuklar niye böyle diyodum ama hepimizde benzer şeyler olduğuna göre gerçekten normal demekki. bu da bi dönem geçecek elbet.Valla canim hic aliskanlik edinmemisiz pat diye aliyorum kucagima dogru diyosun. Senin de artik fitiklardan dolayi daha cok dikkat etmen gerekiyo. Daha kotu olmasinlar da.
Duru orda nasil oyle uyudu anlatayim. Safranbolu'dan donmeden iki kisiye ugrayacaktim iste birine bebek gormeye birine de bayramlasmaya. Once bebek gormeye gittim daha arabada kiyamet koparmisti. Arabadan indi agliyo yerlere atiyo kendini. Apartmani zor ciktim. Orda da habire agladi 5 dk oturamadim. Bebisi de hayal meyal gordum. Ordan ciktim gidecegim diger ev de yakindi yuruyecektim. Ayakkabimi bile giyemedim inan arkasina basarak yurudum rezil rezil. Neyse diger eve de geldim orda da en az yatim saat aglafi kendini yerlere atti sonra orta sehpada biseyleri karistirmaya baslayinca sustu. Aman ikisinden de bisey anlamadim. Su gibi oldum terden. Neyse ordan da ciktim arabaya oturttugum gibi bu moddaydi. Cok komik
sinir krizi geçirdiği zaman dokunmucakmışız. kendi kendine sinirini atacakmış. sakinleşince konuşmak daha iyiymiş. kendini yere attığı o anlarda ben hiç ilgilenmiyorum.Ayy canim Duru da oyle tam bi ergen. Olumsuz bisey soyliyim zaten direkt bagiriyo. Ergenligi nasil gececek bilmem. Insallah dogru davranmayi basaririz. Herseyi sebebiyle anlatmaya calisiyorum ama olmuyo. Kriz aninda hicbisey fayda etmiyo. Duru da cok vuruyo.
evet canım hep iyiler teker teker göçüp gidiyor. ben bi de bakırköy taraflarında doğdum büyüdüm o da bakırköylü ya hep görürdüm sokaklarda onu. dalyan gibiydi ya upuzun boyu ve yaşlanmasına rağmen inanılmaz yakışıklı bi adamdı :) allah rahmet eylesin..Bilmem miii çok güzel bir film..
Evet maalesef ama hayat bu, hak etmeyenler erken gidiyor bundünyadan..
Ah kuzum benim demek ki İç ateşi fazla oluyor yavrunun.. Benim eşimin öyle dıştan ateşi yok gibi ama makattan ölçüne doktor ateşi yüksek çıkıyor hasta olduğunda.. Sırf bu yüzden onu doktora götüremiyorum makattan ölçer diye korkuyor çocukluğunda hep öyle yapmışlar yazık kötü anı olarak kalmış
bende ilk muayenede çok korkmuş ve gerilmiştim ama hayatımız boyunca mecbur o çatala bi kere de olsa yatıcaz. o yüzden doktorunu iyi seç önce ona güven. sonra rahatlat kendini kasma sakın. ne kadar kasarsan canın o kadar yanar.Maşallah Hakan'a benimki baba diyor anca başka da biş Demiyor tembel teneke..:)
Yaa ertelenmesi kötü olmuş Can'ım keşke taşınma imkanın olsaydı ama ne Yapcan senin elşnde olmayan sebepler.. Kışın zor olur ama belki Noel tatiline denk gelir rahat edersin :)
Sorma elimden gelse hiç doktora gitmicem hiç sevmem çünkğ tatmin olmam..
Bugün gittim ultrasondan baktı önce dedı kist görünmüyor ama adet kanaman neden çok ona alttan bakmam laozm dedı bana gelenler geldi :) hiç baktırmadım alttan çok korkuyorum.. Bi de smear testi yapmamız lazım ve biyopsi yapmam lazım dedı..kan verdim sonuçlar çıkınca tekrar gidicem bütün işlemler yapacakkorkuyoruuuuuım
he dr un elinde sihirli degnel var sanki bana dokunup iyilestorecek :)Başa gelen çekilir mecbur giderdim mecbur muayene olurdum :))
Walla ben de bilmiyorum ki, zaten bugün geçti artık gitmem, kan testim temizmiş, hafta içinde gel dedı bi ara giderim elbet :))
Haha gidip ilaç kullanmamak da iyiymiş, kötü bişi yoksa kullanmıyorsun demek ki :))