2015 Şubat Anneleri

Yok ben kişi özlemem, aşırı sıcak bunaltıyor evet ama üşümeyi sevmem :)
Aynen bizde de Boğaz'dan başladı, salgın da olabilir canım, ıhlamur çok iyi geliyor biz de içiyoruz kaç gündür..
Yapısal bişi sanırım, ben de küçükken çok ateşlenirdim.. Ayaz da öyle, ilaç vermiyorum 39 olmayınca.. Ayaz ateşliyken kötü oluyor çünkğ çok çıkıyor, geceleri uyuyamıyor, ağlıyor, mızırdıyor.. Sayıklıyor çenesi düşüyor ben de öyleyim Ateş'im varken çok konuşurum :))

Uzun zamandır hasta olmamıştım çok kötü hasta olmak, daha bu hafif bişi insanlar nelerle baş ediyor..

Bu arada Tarık akana ben de çok ama çok üzüldüm sabah gördüğümde şok oldum, oturdun ağladım resmen.. O farklıydı, bana bir çok duyguyu öğreten filmleri vardı.. Annem ben Türkçeyi unutmayım diye (o Zaman da Türk televizyonu yoktu evde) video kasetleri kiralardı, genelde Tarık akan filmleri olurdu ne severdim o filmleri.. Allah rahmet eylesin..

geçnmis olsun canim
sonbahar bismillah demeden fena vurdu desene sizi
sen guçlusun çabuk atlairsin insallahh

beimkide tek tuk oksuruyor ama kuru bi oksuruk oyle ins ilerlemezz
buyuklerde ates olunca sevinirdim çabuk iyilesecek diye bunda sevinemiyorim havale riski var ,oda bisey yapmiyor ama anne yuregi iste

Havaleden korkarım aslında korkulacak birşey yokmuş vücudun ateşe karşı verdiği doğal bir tepkiymiş aöa işte büyüklerin korkutması..
Evet Ateş olunca gerçekten de çabuk geçiyor genelde iki günde bitiyor herşey.. Ayaz'ın da benim gibi güçlü vücudu bizim bağışıklık Ateş'le savaşa savaşa güçleniyor demek ki :)

Benim de kasıklarım ağrıyor kaç aydır, yarın kadın doğuma gidicem bi salak ben doğumdan sonra hiç gitmedim çok ihmal ettim kendimi, doğumda kist görüp almıştı doktor bi daha da kontrole gitmedim mal gibi inşallah yenilememişti kistler..

Sizin oralar Nasıl Havalar soğudu mu? Hala bol boş dışarı çıkıyor Musunuz

Ben takip edemedim bi süre senin taşınma işi ne oldu??

yok yok bisey olmuyor havaleden,canli sahidiz biz canavar gibi maasallahh yakinda cumle kuracak herhalde baya netlesiyor kelimeri, hareketler desen olimpiyotlara katilabilir çok sukur herseyimiz yerinde fazla fazla :)

ah be canim ihmal ederli hiç insan kendini,insallah bisey yokdur , kanamanda fln duzensizlik varmi , kistlerde genelde adet duzenlsizligide yapiyor ya
burnum aksa dra gidecem nerdeyse hasta olmakdan çok korkuyom ben valla :)
bugun hep yagmurluydu ama biz yinede çikdik 1 saat kadr surekli yuruuduk, buyukler paten yapti hakanda kah pusetde kah parkda zaman geçirdi
bi ara elindeki semsiyeyi aldigim gibi atti kendini yere evdeki gibi, aklima hiç gelmedi onu yapacagi
evde haliya vurdugun gibi sen vur kafayi yere sinirden, kafasina iz yapti baya bildigin asfalta surdu annini, ne zaùan akillanacak bu çocuk yaaa
aslinda iki kere daha o sekil vursa bi daha hayattta yapmaz acir diye belki :))

tasinma isi ertelendi bi kaç ay sonra olucak , boya badana yapilacak yilbasina belki,sanki bana sato boyyacaklar n kadin daha araamdi bile beni tarih vermek için
kisin ortasinda gel tasin diyecek bu salaklar banaa

ben salagim yaaa
çcougu iki emzige alistirdim sirf uyuusn diye
simdi biirni bulamiyorum , surekli arayisdayim gheo kaybolyor o kdr emzikkk
uyyamiyir aha v ikinci emzik yok diye
giodip bakayim ama ne reye atti ALLh bilir essek sipasii

kışı da bi farklı severim ben ama eskidendi tabii :) kışın kar yağınca benim manzaram bi başka güzel oluyor belki de o yüzden :) şimdi çocuk olunca kış çok zor. yazı dört gözle bekliyorum bende artık.

evet hasta olmak çok kötü ki biz basit bi nezle grip oluyoruz. dediğin gibi insanlar nelerle uğraşıyor.
ateş konusu yapısal bencede. bende çok ateşlenmezmişim. iyi yine çenesine vuruyor :) tabiiki mızmızlanır ağlar kıyamam huzursuz oluyor. ama Begümünki ağlama değildi o bambaşka bişeydi oy hatırlamak istemiyorum. 38 derece ateşle öyle bi hale gelmiştiki aman hiç çıkmasın hastalık erken geçecekse bile :)

sende yeri çok başkadır o zaman. Allah rahmet eylesin çok büyük bir oyuncuydu. her filmini izlemişimdir. hele canım kardeşim diye bi filmi vardı bilirsin belki müziğini bile duydam boğazım düğüm düğüm olur. hatta tvde bazen görünce izlemek istemiyorum çok ağliycam diye.
hey gidi çocukluğumuzun tüm kahramanları birer birer gidiyor

onlar yaslanoyor bizde orta yasa , geldik
sonra sira bizemi gelecekkii :))

Valla canim hic aliskanlik edinmemisiz pat diye aliyorum kucagima dogru diyosun. Senin de artik fitiklardan dolayi daha cok dikkat etmen gerekiyo. Daha kotu olmasinlar da.
Duru orda nasil oyle uyudu anlatayim. Safranbolu'dan donmeden iki kisiye ugrayacaktim iste birine bebek gormeye birine de bayramlasmaya. Once bebek gormeye gittim daha arabada kiyamet koparmisti. Arabadan indi agliyo yerlere atiyo kendini. Apartmani zor ciktim. Orda da habire agladi 5 dk oturamadim. Bebisi de hayal meyal gordum. Ordan ciktim gidecegim diger ev de yakindi yuruyecektim. Ayakkabimi bile giyemedim inan arkasina basarak yurudum rezil rezil. Neyse diger eve de geldim orda da en az yatim saat aglafi kendini yerlere atti sonra orta sehpada biseyleri karistirmaya baslayinca sustu. Aman ikisinden de bisey anlamadim. Su gibi oldum terden. Neyse ordan da ciktim arabaya oturttugum gibi bu moddaydi. Cok komik

Ayy canim Duru da oyle tam bi ergen. Olumsuz bisey soyliyim zaten direkt bagiriyo. Ergenligi nasil gececek bilmem. Insallah dogru davranmayi basaririz. Herseyi sebebiyle anlatmaya calisiyorum ama olmuyo. Kriz aninda hicbisey fayda etmiyo. Duru da cok vuruyo.

Kızlar hayır yapma deyince daha çok yapıyor diyosunuz ya beratta öyle biz babasıyla her şeyin tersini söylüyoruz o da yapması gerekeni yapıyor mesela uyku saati gelince yastığı koyup oğlum sakın buraya yatma ben yatıcam diyoruz kendi kafamızı koyuyoruz bizi eliyle itip kendisi yatıyor bir de alt değiştirme zamanları işkence gibi hiç yatmıyor yere nasıl değiştirdiğimizi anlamıyoruz yamuk yumuk oluyor bezi hep sızıyor sonra altını açana kadar uzanıyor açıldıktan sonra ayağa kalkıp kaçıyor tekrar yatırmanın imkanı yok peşinden koşuyoruz nereye giderse en son ağlatarak bağlıyoruz mecburen bezlenmek istemiyor çocuk dün gelmiş klozete poposunu dayamış oturmak istedi pijamalarını çıkarmadan oturttum öyle sevindi :)

Maşallah Hakan'a benimki baba diyor anca başka da biş Demiyor tembel teneke..:)

Yaa ertelenmesi kötü olmuş Can'ım keşke taşınma imkanın olsaydı ama ne Yapcan senin elşnde olmayan sebepler.. Kışın zor olur ama belki Noel tatiline denk gelir rahat edersin :)

Sorma elimden gelse hiç doktora gitmicem hiç sevmem çünkğ tatmin olmam..
Bugün gittim ultrasondan baktı önce dedı kist görünmüyor ama adet kanaman neden çok ona alttan bakmam laozm dedı bana gelenler geldi :) hiç baktırmadım alttan çok korkuyorum.. Bi de smear testi yapmamız lazım ve biyopsi yapmam lazım dedı..kan verdim sonuçlar çıkınca tekrar gidicem bütün işlemler yapacak korkuyoruuuuuım

Bilmem miii çok güzel bir film..
Evet maalesef ama hayat bu, hak etmeyenler erken gidiyor bundünyadan..

Ah kuzum benim demek ki İç ateşi fazla oluyor yavrunun.. Benim eşimin öyle dıştan ateşi yok gibi ama makattan ölçüne doktor ateşi yüksek çıkıyor hasta olduğunda.. Sırf bu yüzden onu doktora götüremiyorum makattan ölçer diye korkuyor çocukluğunda hep öyle yapmışlar yazık kötü anı olarak kalmış

Ayyy seni o halde hayal ederken kendimi gördüm
Kız bunlar niye böyle huysuz yaa.. Ayaz da aynısı eksiği yok fazlası var.. Hiç bir yere oturmaya gidemem bu yüzden.. Hele de bebekli ortamlar ise abooo kıskançlıktan ne yapacağını şaşırıyor çok kıskanıyor beni.. Demek ki kıskançlık da kalıtsal :))

Smear testi rutin bi uygulama canım yaptır mutlaka ihmal etme.Kız sen.almanyada kalsan napacakdin,hamilelik de her ay bakıyorlar altdan ya :))
Bişey çıkmaz insallahkorkma sen
Ultrasonda göremediği kisti altdan muayeneyle nasıl görecekmiş ki
Burdada önce altdanbakiyolar sonra ultrason a sokuyorlar:)))
Ben de dr a gidiyom ama ilaçları kullanmiyom
Eşim niye gidiyorsun o zaman diye söyleniyor:))
Napiyim buda bende takıntı oldu :)))

Başa gelen çekilir mecbur giderdim mecbur muayene olurdum :))
Walla ben de bilmiyorum ki, zaten bugün geçti artık gitmem, kan testim temizmiş, hafta içinde gel dedı bi ara giderim elbet :))

Haha gidip ilaç kullanmamak da iyiymiş, kötü bişi yoksa kullanmıyorsun demek ki :))

onlar yaslanoyor bizde orta yasa , geldik
sonra sira bizemi gelecekkii :))
sus kız bize daha var :))

düşünemiyorum o halini. kıyamam ne kadar sıkıntı yaptıysan terden su olmuşsun. bu çocuklar niye böyle diyodum ama hepimizde benzer şeyler olduğuna göre gerçekten normal demekki. bu da bi dönem geçecek elbet.

yalnız bende bu da bi dönem geçecek diye diye çocuklar evlilik yaşına gelecek ha

sinir krizi geçirdiği zaman dokunmucakmışız. kendi kendine sinirini atacakmış. sakinleşince konuşmak daha iyiymiş. kendini yere attığı o anlarda ben hiç ilgilenmiyorum.

çocuk yetiştirmek çok zor. bu zamanları en kolayıymış bide yandık

evet canım hep iyiler teker teker göçüp gidiyor. ben bi de bakırköy taraflarında doğdum büyüdüm o da bakırköylü ya hep görürdüm sokaklarda onu. dalyan gibiydi ya upuzun boyu ve yaşlanmasına rağmen inanılmaz yakışıklı bi adamdı :) allah rahmet eylesin..

yaa demek ne kadar kötü hatıra kaldıysa.. boşuna demiyolar bebeklerin özel bölgelerini fazla kurcalamayın diye. bilinçaltından hiç gitmiyormuş.

bende ilk muayenede çok korkmuş ve gerilmiştim ama hayatımız boyunca mecbur o çatala bi kere de olsa yatıcaz. o yüzden doktorunu iyi seç önce ona güven. sonra rahatlat kendini kasma sakın. ne kadar kasarsan canın o kadar yanar.

ama ihmal etme böyle şeyleri.. bişey varsa da erken teşhis çok önemli. yalnız sana diyorum ama ben Begüm 10 aylıkken gitmiştim doğumdan sonra gel dediği zaman :)) hatta doktorum dalga geçmişti çok erken gelmişsin diye

he dr un elinde sihirli degnel var sanki bana dokunup iyilestorecek :)
en son ishal oldugumda gitmistim ama ondada kullanmadim ilaçlari birsurude para evrdimmm
grip oldugumda pek gitmiyorum

ay zorla dedikodu yaptiryor bu kadin bana yaa
babamin cici hanimi facede resimler paylaisyor arkadaslari kuzeleri leyle maecnun olmusunuz diyor , oda evet herkes oyle der burada bize diyor
normalde kapali kendisi bayada sofu geçinir çocuklukdan beri kapanmis fln
koydugu resimler hep açik yani basi açik :))
sildi bdv ye yazsam sanane derler :))))))
banane ama soylemezsem çatlarimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…