2015 Şubat Anneleri

bu yasta normal oldugunu bil bilsem bir duysam ahh
ayazbeyaz budurumun hayali oyun arkadasindan farkli oldugunu soylemisti
zaten bu yas araligi için de deil o hayali arkadas isi
insallah ben abartiyodurum
oglum hasta olmasin ben paranoyak oluyum hersorun bende olsun onlara bisey olmasin ..

merhaba kızlar bayram nedeniyle herkesler suskun tabii. mery60 napıyosunuz canım ne zaman dönüş? Tuna balıkı napıyo iyimi :)

bende arefe gününden beri evde değilim hep dışarlardayız. bayramda hep kvlerleydik. birinci günğ et işleri zaten of canım çıktı.

ikinci günü benim istanbuldan arkadaşım gelmişti zaten köylerine tatile onlarla buluştuk vakit geçirdik. bugünde bayram ziyaretleri derken gerçekten kaç gündür eve sadece yatmaya gelmişiz ya. bikaç gün çıkmiycam vallahi. zaten yağmur başladı bugün.

bu arada belim tutuldu yine iki gündür kambur kaldım. fena durumdayım bu belimle ne yapıcam bilmiyorum.

canım bi uzmana danışmadan lafanda kurup büyütme. gerçekten. . hele internete filan hiç bakma. biz tunanın böbrek sorunu olduğunda kafayı yedik sabahı edemedik. okuduk okuduk dinledik oradan burdan bişeyler, herkes bişey söyledi kudurduk. ta ki bi uzmana gidinceye kadar. . sende şimdi biraz sakin ol bakalım. emre daha çocuk belki de hayal gücü çok kuvvetli diyip gönderecekler seni :) ki bence öyle. hadi maralım şimdi çocıklar uyuduysa bırak işi gücü lafanı dağıtacak bişey yap. kapat interneti öp kuzucuklarını eşine de dön sırtını aç bi film izle istersrn yada bi arkadaşınla sohbet et havadan sudan. şu an yapacak bişey yok sabah ola hayrola.. gider konışursun

bilmiyorumki canım uzman değilim ama yani hayali arkadaş olayını duymuştum çok ondan dedim
ne hissettiğini anlayabiliyorum insan evladına gelecek her kötülüğü kendine gelsin ister yeterki onlara bişey olmasın.
ama sende biraz sakin olmalısın evlatların için çünkü bişeylerin anormal olduğunu hisseder çocuklar mutlaka.

emre bugun bana ne dedi biliyonmu
niye hep oyle oluyor bilmiyorum anne dedi
birinin basini sevmesinden bahsediyor
yada ben kuruyorum kendi kendime dediginiz gibi

hiç bi zaman yukseklerde gozum olmadi, para pul mal mulk bisey istemedim fazlasini
sade ve sadece saglik huzur istedim rabbimden
biliyorumki onun ikisi olmadan hersey yalan hersey bo$ ..

selam canım iyi bizim balık. tam balık elde avuçta durmuyor allahım bugün düşündüm de yürüdüğünden beri bi adımsayar taksaydık buna şimdiye attığı adımlar dünyayı iki kez dolaşmış mıdır acaba diye nasıl hareketli anlatamam. emerken bile tekme atıyor çocuk. bu yaz oynadığı suyla bi baraj dolardı herhalde. kışın napıcaz bakalım.

senin fotileri gördüm gezme tozma iyisiniz maşallah. :)) ya begümün bi fotoğrafı vardı ne güzel gözleri var yavruşun, hangi renk gözleri gelinimin :)) belin için doktor sana egzersiz vermiş miydi canım bak çok yüklenme allah korusun kötüye gitmesin

tabiiki öyle canım sağlık huzur mutluluk olmadıktan sonra para ne işe yarar. ama çok kuruyorsun kafanda çok. bu sanada zarar verir. dua et hep iyi düşün. bence bişey çıkmayacak.

hahahha ay gece gece ne güldüm dünyayı bence üç kez turlayacak kadar adım atmışlardır :)) hiç mi durmaz bu bebeler bende anlamadım nasıl bi enerji.

demek Tuna bey barajlardaki suyumuzu hep harcadı sıpa :)) suyla oynarken çok tatlı oluyolar ama annesi ya. son günlerin tadını çıkarsın :)

su deyince aklıma geldi geçen gün hava güzeldi sahile indik yürürüz diye. yazlıktan döndüğümüzden beri ilk kez gittik. Begümü saldık yürüsün diye sen koş denize doğru tutmasak kayalıklardan atlaya atlaya denize inecek. nasıl ağlıyo sana anlatamam. yaşları nasıl süzülüyo içli içli sanırsın dövdük hanfendi denize girmek istiyomuş meğer hiç tahmin edemedikki çocuk ne yapsın plajdaki denize giriliyodu ona da girmek istedi inan sakinleştiremedik sahilden çıkıp parka götürdük. işte şu aşkı böyle bişeymiş. kışın bunlar bi göl deniz falan görürse yandık

evet canım arkadaşlarla gezdik bi gün güzel oldu. keşke hep olabilse puff.
hangi fotoğrafı canım merak ettim? Begümün gözleri mavi mi yeşil mi inan bizde anlayamadık ama renkli yani.
bebekken büyüyünce geçer dediler renkli göz. ama hala geçmedi. babasıyla bizim ela ama ailede renkli göz var. bakalım inşallah değişmez çünkü hep hayalim sarı saçlı beyaz tenli renkli gözlü bi kız çocuğuydu şu an öyle ama değişebilir mesela benimde saçlarım sapsarıymış küçükken. ay dünürcüğüm damadım da çok yakışıklı çok tarz hele saçlar kesildiğinden beri tam küçük adam oldu yerim onu :)

bu arada mery60 sonradan belim için doktora gidecektim arada kaynamıştı. bi fizik tedavi uzmanına gidicem sanırım..

Sagol canim yaa oyle oldu. Hepsi cozuttu desene. Esek kadar oldular. Bu beller nasil dayanacak bilmem koptu valla. Kimsenin kucagini da asla istemiyo kiyamet kopariyo

Canim belki sadece hayal gucudur kendini farkli sekillere sokabilmesi falan. Cok uzulme hemen doktora falan danismadan

Sagol canim valla tatilde hepimiz bi alemdik. Iyi ki kv ve kp varmis. Beline de uzuldum canim cok mu zorladin bu ara. Dikkat et.

Sagol canim valla tatilde hepimiz bi alemdik. Iyi ki kv ve kp varmis. Beline de uzuldum canim cok mu zorladin bu ara. Dikkat et.
bu ara yordum kendimi ama eskiden ne yprulurdum ne işler yapardımda bişey olmazdı. şimdi azıcık yorulsam tutuluyorum. sabah markete gittim beş dakikalık yer bacaklarım koptu yürüyemedim. napıcam bakalım.

kucağına alırken sende çok dikkat et. yere çömelip öyle al direkt eğilme sakın.
bu arada iyileştiniz mi nasıl oldunuz canım?
Durunun uyurkenki fotisine bayıldım :))

kızlaaaaaar imdaaat!
bu kıza ne desem inatla tersini yapıyo nur topu gibi iki yaş sendromumuz var artık. sizde de aynı mı?

güzel güzel hayır dedikçe daha da istekli yapıyo. mesela vuruyo bana hayır kızım cici yapılır vurulmaz diyorum daha bi şevkle vuruyor

bu durumda nasıl davranmak gerek acaba. vallahi çocuk kitapla büyütülmez diyorlar ama bi kitap alsam iyi olacak

:) benimki hayir deyince hakir hakir guluyor daha çok yapiyor yapacagini :))
zamanla ogrenir annesi sen yine de hayirini :) kulagi asina olsun en azindan

benimkide son gunlerde esarbimi elime alinca atiyor kendini yere basliyor aglamaya
ben gidicem diye agliyor ama onuda goturcemde jeton dusmuyor bi turlu :) bi anlatamadim ikimizinde disari çikacagini beni dinlemiyor gerçi aglarken de
babasi varsa çikmiyor benle, yoksa çikiyor onu ayirt edemiyor daha galibaa

geçmis olsun canim
erken gidik senin bel valla bunun daha yasliligi var ALLAH yardimcin olsun

tabiiki öyle canım sağlık huzur mutluluk olmadıktan sonra para ne işe yarar. ama çok kuruyorsun kafanda çok. bu sanada zarar verir. dua et hep iyi düşün. bence bişey çıkmayacak.

Canim belki sadece hayal gucudur kendini farkli sekillere sokabilmesi falan. Cok uzulme hemen doktora falan danismadan
mery60

kizlar aradim çocuk dr unu benim neden endiselendigimi anlamadi sanki , yani çocukdur o ,arada kafasindan uydurur biseyler olur oyle bazen gibi bi yaklasim hissettim ben konusmasindan

ben aabrtiyorum galiba yaseminin dedigi gibi genetik olaydan dolayi
ama bu isin pesini birakmiycam çocuklarla ilgilenen bi kurulus var psikologu olan, yani boyle seyler için , oraya sor istersen dedi dr içim rahat etsin diye
aradim açmadilar, ogleden sonra tekrar deniycem , uzman dan duymam lazim bunun normal oldugunu ..

Son yazdıkların bence normal canım.cok endiselenme.batmandan etkilenmiştir.cok seyretmeyince dahada kolay etkileniyolar.b en bile etkileyici bir film seyretsem ertesi günü dalıp dalıp giderim.filmden kareler canlanır gözümde.o da oynuyordur hayalinde.k iliktan kılığa giriyordur.
Benim 8 yaşındaki bile bazen yatağında el kol hareketler yapar.napiyon öyle derim.level atlıyorum der.bilgisayarda oyunlarda akli benimkinin de.oyun çocuğu onlar.hayal güçleri geniş.yalniz saçını biri okşama isini bilemedim.o biraz tedirgin edici.

Ilkine heves ettim biraz pahalı aldık 500 euro gibi bişeyi Oda havaalanlarinda yamuldu mahvaldu ama hala kullanıyorum diyorumki anakucagimi alsam bir müddet onla idare ederim zaten kısa denk geliyor çok dışarıya çıkamam. Ikiz pusetleri çok büyük arabaya bile sığmaz kaba duruyor küçükleri de var ama çok pahalı ikinci ele bi bakayım . Bu arada ceviz zamanı geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…