2015 Şubat Anneleri

bende ilk muayenede çok korkmuş ve gerilmiştim ama hayatımız boyunca mecbur o çatala bi kere de olsa yatıcaz. o yüzden doktorunu iyi seç önce ona güven. sonra rahatlat kendini kasma sakın. ne kadar kasarsan canın o kadar yanar.

ama ihmal etme böyle şeyleri.. bişey varsa da erken teşhis çok önemli. yalnız sana diyorum ama ben Begüm 10 aylıkken gitmiştim doğumdan sonra gel dediği zaman :)) hatta doktorum dalga geçmişti çok erken gelmişsin diye :KK70:
Ne şanslısın görmüşsün yakından :)
Tabi tabi haklısın mecbur kaçış yok Allah korusun önemli bişi Olduğında erken tanı çok önemli..
Hahah :)) hepimiz aynıyız işte başkalarına aman ihmal etme deriz ama kendimizi boş veririz :))

ay zorla dedikodu yaptiryor bu kadin bana yaa
babamin cici hanimi facede resimler paylaisyor arkadaslari kuzeleri leyle maecnun olmusunuz diyor , oda evet herkes oyle der burada bize diyor
normalde kapali kendisi bayada sofu geçinir çocuklukdan beri kapanmis fln
koydugu resimler hep açik yani basi açik :))
sildi bdv ye yazsam sanane derler :))))))
banane ama soylemezsem çatlarimmm:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Söyle kız söyle dedikodu değil bu :))
İlginç olmuş hakikatten, açıldı demek ki belki sosyal ortamına ayak uydurmuştur :))

Söyle kız söyle dedikodu değil bu :))
İlginç olmuş hakikatten, açıldı demek ki belki sosyal ortamına ayak uydurmuştur :))
ya diyorum acaba pek face falan bilmiyor , hani ben yorum yapinca listemdekilerin gordugunu falan bilmiyirmu ki
ama gecenlerde esimi eklemis oda kabul etmis , e reelde onun yaninda basini açmazkii
arayip sorucam da çocuklardan bi firsat baulamadim
aslinda yorum oalrak yazicam seytan durtup duuryor soldan, sagdaki yok bosver bulasma diyor:KK70::KK70::KK70::KK70:
diycem hayiridir abla artik kapali deilmisin falan diycem, yada avrupa yaramis sana falan mi desemmm:KK70::KK70::KK70:
simdiye kdr hiç bi resimlerini begenip yorum yapmadim ilk olurr :)
kuzenler amcasi tezesi herkes gorur ama cesaret edemiyorummm:mad::mad:

Kızlar Allaha şükür eşim iş buldu evde bulduk hemen ofisinin üstü de :)hemde 4 Oda nasıl heyecanlıyım nasıl mutluyuz anlatamam ama %90 Şuan netlik kazandı o bile yeter bana şimdi yeni evlenmiş gibi herşeyi sıfırdan alicaz bana perde ve hali onerisinde bulunurmusunuz ben şu stor perdelrrden istiyorum ama kullanislimi camlar kısa boydan değil hali da açık renk istiyorum ama bilemedim şimdilik yatak odası perde hali ve mutfak büyük orayada köşeli yemek masası varya koltuk gibi adını bilmiyorum ondan alacağız.

ya diyorum acaba pek face falan bilmiyor , hani ben yorum yapinca listemdekilerin gordugunu falan bilmiyirmu ki
ama gecenlerde esimi eklemis oda kabul etmis , e reelde onun yaninda basini açmazkii
arayip sorucam da çocuklardan bi firsat baulamadim
aslinda yorum oalrak yazicam seytan durtup duuryor soldan, sagdaki yok bosver bulasma diyor:KK70::KK70::KK70::KK70:
diycem hayiridir abla artik kapali deilmisin falan diycem, yada avrupa yaramis sana falan mi desemmm:KK70::KK70::KK70:
simdiye kdr hiç bi resimlerini begenip yorum yapmadim ilk olurr :)
kuzenler amcasi tezesi herkes gorur ama cesaret edemiyorummm:mad::mad:
Boşver hiç öyle yorumlar yapma bence herkesin kendine, ister kapanır ister açar bi de laf yersen üzülürsün sonra :))

Kızlar Allaha şükür eşim iş buldu evde bulduk hemen ofisinin üstü de :)hemde 4 Oda nasıl heyecanlıyım nasıl mutluyuz anlatamam ama %90 Şuan netlik kazandı o bile yeter bana şimdi yeni evlenmiş gibi herşeyi sıfırdan alicaz bana perde ve hali onerisinde bulunurmusunuz ben şu stor perdelrrden istiyorum ama kullanislimi camlar kısa boydan değil hali da açık renk istiyorum ama bilemedim şimdilik yatak odası perde hali ve mutfak büyük orayada köşeli yemek masası varya koltuk gibi adını bilmiyorum ondan alacağız.
canım benim çok sevindim hatta heyecanını hissettim resmen okurken :) inşallah yüzde yüz netlik kazanır. yeni hayatınız çok güzel olur inşallah :)

stor perde kullanıyo herkes artık bencede stor al. ben zebra perdelerimi bi kere balkonda yıkamıştım ama zordu onları yıkamaya koca alan lazım. ama yıkamaya verilir senede bi kez. diğer zamanlarda da silinir.

ama senin yerinde olsam asla açık renk halı almam :) iki küçük çocukla çok lekelenecek. senin leke tutmayan kolay temizlenebilir halı alman lazım. hatta ben bu yaz evde değilim diye almadım ama seneye makinede yıkanabilir kilim koyucam yazın.

evinizde kocamanmış maşallah dört oda sal çocukları mis gibi oh :)) çok sevindim gerçekten :)

Merhaba kızlar. Kürkçü dükkanına döndük. Ev berbat, her yer örümcek ağı olmuş, böcek dolmuş, toz toprak. Can'ım sıkıldı, temizlik yapmak istemiyorum çünkü evin kendisi pis, yapsan da göstermiyor. Köy evi işte :KK43: Yıkanacak Himalaya yüksekliğinde çamaşır var . Yarın okul başlıyor, Tuna bizi tuvalete bile göndermezsen bakıcı teyzesinde ne yapacak bakalım. Ama bu yıl geçen yılki gibi yapmayacağım, durmuyorsa okula getireceğim, öyle öyle alışacak umarım. Tuna krizlerde, o kadar inatçı ki.. Mesela yerde alakasız bişey bulup ağzına sokuyor, çıkarmaya çalıştığımızda da elimizden kaçıp gözümüze baka baka yutmaya çalışıyor, çok tehlikeli. Yeme içme yine başladı sorunları. Koca yaz geçti kendi kendine yemeyi öğretemedim. İki lokma alıp bırakıyor.
Burası buz gibi . Dün gece oda 16 dereceydi, ısıtıcı açtık. Şaka gibi.. Ay bu sene kışa hiç hazır değilim. Hiç istemiyorum. Alıştık sanırım dışarda olmaya ve sıcağa :KK43:

@AyazBeyaz Can'ım geçmiş olsun kendini ihmal etme, valla sen hasta olursan evin ocağın sistemi çöker mazallah :))
@yeb4 Kız sen Tarık akanı mı gördün ay allahım ben o Ada'ma aşıktım yaa.. Küçükken ben bununla evleneceğim dermişim ve bu zamana kadar da hoşlandığım erkekler hep uzun boylu olmuştur. Yakışıklı erkek imajıydı tarıkcığım benim için. Allah rahmet eylesin.öbu arada sana da geçmiş olsun, bakalım biz ne zaman hasta olacaz.

@hebelee Can'ım senin adına çok sevindim. Umarım dilediğin gibi döşersin evini. Stor perde Hakkı'nda bi fikrim yok ama halını öyle kalın ağır bişey alma sakın. Evler Nasıl olsa sıcak olur orda ince ve kolay temizlenir bişey al. Açık renk istiyorsan açık al, gönlüne göre al her şeyini :)

canım benim çok sevindim hatta heyecanını hissettim resmen okurken :) inşallah yüzde yüz netlik kazanır. yeni hayatınız çok güzel olur inşallah :)

stor perde kullanıyo herkes artık bencede stor al. ben zebra perdelerimi bi kere balkonda yıkamıştım ama zordu onları yıkamaya koca alan lazım. ama yıkamaya verilir senede bi kez. diğer zamanlarda da silinir.

ama senin yerinde olsam asla açık renk halı almam :) iki küçük çocukla çok lekelenecek. senin leke tutmayan kolay temizlenebilir halı alman lazım. hatta ben bu yaz evde değilim diye almadım ama seneye makinede yıkanabilir kilim koyucam yazın.

evinizde kocamanmış maşallah dört oda sal çocukları mis gibi oh :)) çok sevindim gerçekten :)
İnşallah bacım inşallah netlik kazanır dediğin gibi stor perde daha modern ve şık duruyor ben kolay kırılır mı bozulur mu onun derdindeyim birazda yıkama işi kötü işte tül perde değilki at makinaya yikansin. Ama tül istemiyorum bu kesin bi gidelim de perdeciye artık aklımı orda oynatırım :) leke tutmayan açık renk hali ve ince ev alttan ısıtmali zaten çok soğuk olmaz

Merhaba kızlar. Kürkçü dükkanına döndük. Ev berbat, her yer örümcek ağı olmuş, böcek dolmuş, toz toprak. Can'ım sıkıldı, temizlik yapmak istemiyorum çünkü evin kendisi pis, yapsan da göstermiyor. Köy evi işte :KK43: Yıkanacak Himalaya yüksekliğinde çamaşır var . Yarın okul başlıyor, Tuna bizi tuvalete bile göndermezsen bakıcı teyzesinde ne yapacak bakalım. Ama bu yıl geçen yılki gibi yapmayacağım, durmuyorsa okula getireceğim, öyle öyle alışacak umarım. Tuna krizlerde, o kadar inatçı ki.. Mesela yerde alakasız bişey bulup ağzına sokuyor, çıkarmaya çalıştığımızda da elimizden kaçıp gözümüze baka baka yutmaya çalışıyor, çok tehlikeli. Yeme içme yine başladı sorunları. Koca yaz geçti kendi kendine yemeyi öğretemedim. İki lokma alıp bırakıyor.
Burası buz gibi . Dün gece oda 16 dereceydi, ısıtıcı açtık. Şaka gibi.. Ay bu sene kışa hiç hazır değilim. Hiç istemiyorum. Alıştık sanırım dışarda olmaya ve sıcağa :KK43:

@AyazBeyaz Can'ım geçmiş olsun kendini ihmal etme, valla sen hasta olursan evin ocağın sistemi çöker mazallah :))
@yeb4 Kız sen Tarık akanı mı gördün ay allahım ben o Ada'ma aşıktım yaa.. Küçükken ben bununla evleneceğim dermişim ve bu zamana kadar da hoşlandığım erkekler hep uzun boylu olmuştur. Yakışıklı erkek imajıydı tarıkcığım benim için. Allah rahmet eylesin.öbu arada sana da geçmiş olsun, bakalım biz ne zaman hasta olacaz.

@hebelee Can'ım senin adına çok sevindim. Umarım dilediğin gibi döşersin evini. Stor perde Hakkı'nda bi fikrim yok ama halını öyle kalın ağır bişey alma sakın. Evler Nasıl olsa sıcak olur orda ince ve kolay temizlenir bişey al. Açık renk istiyorsan açık al, gönlüne göre al her şeyini :)
Evet bu kadar bekledim hepsinden istiyorum banane ohh :) Teşekkür ederim

insan tatilden eve dönünce morali zaten bozuluyor bir de pis evi görünce hepten çöküyorsun anlıyorum. ama bi şekilde düzene girdiğin zamanda oh diyosun evim gibisi yok.

köy evinin pisliği bile zararlı değildir. tozu bile doğaldır :) sıkma canını yavaş yavaş yaparsınız beraber. merakımdan soruyorum neden kılı kılına geldiniz senin için zor olucak hemen okula başlamak.

bizde çocukların inadını herşeyin tersini yapmalarını konuşuyoduk. hepsi öyle ne dersek tersini yapıyolar. ağza bişey sokma olayından bende çok tırsıyorum. sürekli kontrol altında tutucaz napalım.
inşallah bakıcısına tekrar bir an önce alışır. korktuğun gibi olmaz belkide. inşallah öyle olur yani.

ahh hemde kaç defa görmüşümdür onu. hayran hayran bakardım. bak bak bitmiyo zaten gerçekten çok uzun boylu :) allah rahmet eylesin ya. oyuncluğu, yakışıklılığı, duruşu her şeyiyle çok sevdiğim bi sanatçıydı :KK43:

Oyyyy çifte bayram olmuş çok sevşndim canım, bak dert ediyordun kendine Allah açıyor kapılar sadece bazı şeylerin Zaman'ı var :KK66:

Gönlüne göre döşe her şeyi, kısa sürede sıkılıyoruz zaten evdeki eşyalardan olmadı yenilersin :KK66:

Ben de stor kullanıyorum her odada var, çok yıkanmaya ihtiyacı olmuyor burda yıkatmaya verebiliyoruz Almanya'da Nasıl bilmiyorum..

Döndünüz mü? Bu bayram Kv kere uğramadın sanırım kaçtın mı kadından :)))

Ya kaç aydır evde değilsiniz o şekilde olması çok normal canım köy evi olmasıyla alakası yok :KK66: elbet yapılır tüm işler şimdi çok gözünde büyüyor biliyorum benim de öyle oluyor ama bi başlayınca bi şekilde oluyor bitiyor temizlik :)
Bakıcı teyzeyle iyiler demiştin alışırsın bence yine hemen sıkıntı olmaz yavaş yavaş :) o bakıcı teyze bi gün bi de temizlik yapmaz mı ki biraz daha uzun kalıp ?

Ay geçen sene yazdıklarını hatırladım sanki dün gibi, ilk iş gününde kadını evde bulamaman falan bak şimdi ne kadarı farklı herşey :)

İyileştim canım burun akıntım var sadece çabuk toparlanırım şükür :)))

çok sevindim canimm
bende stor perde istiyorum ama burda çok pahali Tr den getircem
kayinvaliden getirse uçakla zor mu olurki
İkeaya hiç baktın mı? Orda hazır olanlar var hayta ben almanyadayken aldi var ya ordan aldım iki tane annemler arabayla gelirken getirecek uçakla zor biraz..

Stor işte bunlar, sen Nasıl bişi istiyorsun ki zebra falan mı? Bi de Fransa da lidl ve Aldi var mı? Oray'a da geliyor sık sık
varr burda onlar
zebra hangisi dur bakem net den

ya boyle kenarda ipî var , çekiyorsun perde ilelriyor, aksam oluna iki katli oluyor içeriyi hiç gostermiyor falan

varr burda onlar
zebra hangisi dur bakem net den

ya boyle kenarda ipî var , çekiyorsun perde ilelriyor, aksam oluna iki katli oluyor içeriyi hiç gostermiyor falan
Zebra dediğin sanırım canım.. Diğer normal diyorlar tek kat ama onlar da içeriyi göstermiyor hiç

X