Merhaba kızlar. Kürkçü dükkanına döndük. Ev berbat, her yer örümcek ağı olmuş, böcek dolmuş, toz toprak. Can'ım sıkıldı, temizlik yapmak istemiyorum çünkü evin kendisi pis, yapsan da göstermiyor. Köy evi işte
Yıkanacak Himalaya yüksekliğinde çamaşır var . Yarın okul başlıyor, Tuna bizi tuvalete bile göndermezsen bakıcı teyzesinde ne yapacak bakalım. Ama bu yıl geçen yılki gibi yapmayacağım, durmuyorsa okula getireceğim, öyle öyle alışacak umarım. Tuna krizlerde, o kadar inatçı ki.. Mesela yerde alakasız bişey bulup ağzına sokuyor, çıkarmaya çalıştığımızda da elimizden kaçıp gözümüze baka baka yutmaya çalışıyor, çok tehlikeli. Yeme içme yine başladı sorunları. Koca yaz geçti kendi kendine yemeyi öğretemedim. İki lokma alıp bırakıyor.
Burası buz gibi . Dün gece oda 16 dereceydi, ısıtıcı açtık. Şaka gibi.. Ay bu sene kışa hiç hazır değilim. Hiç istemiyorum. Alıştık sanırım dışarda olmaya ve sıcağa
@AyazBeyaz Can'ım geçmiş olsun kendini ihmal etme, valla sen hasta olursan evin ocağın sistemi çöker mazallah :))
@yeb4 Kız sen Tarık akanı mı gördün ay allahım ben o Ada'ma aşıktım yaa.. Küçükken ben bununla evleneceğim dermişim ve bu zamana kadar da hoşlandığım erkekler hep uzun boylu olmuştur. Yakışıklı erkek imajıydı tarıkcığım benim için. Allah rahmet eylesin.öbu arada sana da geçmiş olsun, bakalım biz ne zaman hasta olacaz.
@hebelee Can'ım senin adına çok sevindim. Umarım dilediğin gibi döşersin evini. Stor perde Hakkı'nda bi fikrim yok ama halını öyle kalın ağır bişey alma sakın. Evler Nasıl olsa sıcak olur orda ince ve kolay temizlenir bişey al. Açık renk istiyorsan açık al, gönlüne göre al her şeyini :)