- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 37
Canım benim, hayal gücü geniş çocuğun ve evet son Zaman'larda Batman gibi filmleri yoğunlukla izlediyse olur.. Yalnız o başını okşa a olayından ben kıllandım, sana panik yaptırmak istemem ama senin onu en kısa zamanda çocuk psikiyatristine götürmen lazım.. Randevu alırken durumunu anlat, Onlar sana gelmeden önce beler yapman gerektiğini de anlatır.. Sizin bi de genetik durumlar var demiştin Allah korusun ihmal etme sakin..gelincikgibi im bayram yogunlugu misafirlerin çok herhalde daha
gelince okursan cevap verebilirsen çok sevinirim
emrem yine soyledi birinin basini sevdigini,n a zonce tesadufen sordum oda bugun oldu diye anlatti, kiizm oyle birini gormemis
sabah dr u arayip yonlendirmesini istiycem ama senden akil istiyorum
neler oluyor benim kinali kuzuma yavruma
,simdide yataginda uyyumadan ruya goruyor, kendini goruyormus, istedigi gibi degostirebiliyirmus , bolum bolum falan sayfa çevirir gibi degisiyormus benim anladigim
ama uykudaki ruyayi kastedmiyor eminim
çok korkuyorum napicam ben,arada kizip bagiriyorum benim yuzmden mi boyle oluyor
uyumadi daha yataginda , hiçkira hiçkira aglamamak için kendimi zor tuutyorum uyumadi daha diye
ruya dedigi çizgi film gibi bisey galiba, kendi oynuyor savasiyormus falan
çok tv bakmaz aslinda savas la seyelrede bakdirmamaya çalsiyorum
uydu kanallaru geldiginden beri batman a bakiyor galina denk geldikçe 15 gundur falan ondan olurmuki
gozleri kapali eliyle biseyler yapiyor degistiriyormus istedigi bolume gelsin diye
çocuk larda oluyodur boyle seyler belkide 6.5 yas bunun için çok deilmiki(
Allaha şükür Allah gönlüme göre verdi aynen öyle son örnek :) anlattığımdan fazlası var eksiği yok canım maşallah benden daha düşünceli birçok konuda beratın üzerinde nerdeyse benden çok hakkı var diyebilirim darısı başınıza :) valla kız olaydı dünür olurdukKIZ SEN NErden buldun bu kocayiii :)) turunun son ornegi dedikleri bu ola herhaldee, Allah anzarlardan saklasinnn maasallah enisteyeeee :)
hakan kiz olsaydi verirdim senin oglana hisim olurdukkkk
Sağol canım cuma cumartesi pazar çalışcam bizim haftasonumuz yok yani cumartesi pazar günleri çalışıyoruz pazartesi salı tatil yapıyoruz tüm rehabilitasyon merkezlerinin çalışma günleri işleyişi böyleymiş o yüzden cuma izin alsam da haftasonu için izin vermezdi bir de müdür izin vermek istemiyor bu yüzden ben de izin istemeyi hiç sevmiyorum memur olsam raporla filan halledilir de özelde tamamen patrona müdüre bağlı izinler çok zorunlu durumlar harici hiç izin yok yanine iyi yapmışsınız valla süper. cuma da izin alıp uzatsaydınız keşke ama buna da şükür dediğin gibi :) berat yaramazı kardeşi gelince ne yapacak çok merak ediyorum :) kıskançlık olmasın diye kardeşin sana hediye getirmiş falan diyip. hediye alıyormuşunuz. bu vurma olayını da takma ana rahmi o kadar korunaklı bi yermiş ki çok şiddetli darbelere bile dayanıklıymış. o su hava yastığı görevi görüyormuş.
Kızlar bebişler hep kucağınızda ya beliniz ağrımıyor mu ya ben hamilelikten önce berat daha hafifken sürekli kucağıma aldığım zamanlar pert oluyordum belim kırılıyor gibi oluyor zaten bel fıtığım var ondan heralde sakat gibi yürüyorum şiddetli ağrım olduğu zamanlar yatağa yatıp doğrulamıyorum çok kötü şu bel fıtığı ankarada avm de gezdik dün iki adım atınca hemen oturmak istiyorum hiç gücüm yok belim çok ağrıyor yürüyünce bi avm gezintisi bile yapamıyom yanienemmm hepinize geçmiş olsun canım yaa. bu hava grçişleri fena çarpıyor. tatili bekledin bekledin onda da hasta oldunuz yav. . yine de eğlenmene sevindim. o kucak mevzusu bizdr de var. yaramazlık harici kucağımda. bide dursa içim yanmaz, kucağımda tepiniyor maymun :))
çocuklar için bi kurulus var anne babyla gidiyormus çocuk orada izliyoalr galiba çocugu ona gore yonlendiriyolarmisCanım benim, hayal gücü geniş çocuğun ve evet son Zaman'larda Batman gibi filmleri yoğunlukla izlediyse olur.. Yalnız o başını okşa a olayından ben kıllandım, sana panik yaptırmak istemem ama senin onu en kısa zamanda çocuk psikiyatristine götürmen lazım.. Randevu alırken durumunu anlat, Onlar sana gelmeden önce beler yapman gerektiğini de anlatır.. Sizin bi de genetik durumlar var demiştin Allah korusun ihmal etme sakin..
Kendini yalnız mı hissediyor? Yeterince ilgi görmediğini hissediyordur belki de sadece, bu psikiyatrik bi durum canım
Olur ilk etapta psikolog da olur ama bu tür şeyler psikolog veya psikolojik danışmanların çözebileceği veya kolayca anlayabileceği şeyler değil.. Çocuk psikiyatristi daha iyi anlar.. Ciddi bişi olduğunu sanmıyorum, etkilendiği, duyduğu veya gördüğü bişi vardır ondan etkilenmiştir ama içimin rahat olması içim götür.. Olmadı önce psikolog sonra o yönlendirir seni merak etme sen..çocuklar için bi kurulus var anne babyla gidiyormus çocuk orada izliyoalr galiba çocugu ona gore yonlendiriyolarmis
oncesinde napayim dedim çocugun yanindami konuscaz falan dedim telefondaki kadina çocugu alin gelin gerisini burda hallederiz dedi
oradakiler pskilog galiba
orayla hiç ugrasmayip direk çcouk psikytarisine mi gdieyim sence
kadir bey de viral hastaliklar sonucunda hayal kurmaalar olur falan demis ama yaz gunu hasta olmadiki çocuk yada oldu çok hafif atlatti ben anlamadim
esim de yanimda deil dusunce oalrak $a$tim kaldim
yok 15 sene olmus ,ben bile gecen yil larda ogrendim, çocuklar bilmiyor biseyOlur ilk etapta psikolog da olur ama bu tür şeyler psikolog veya psikolojik danışmanların çözebileceği veya kolayca anlayabileceği şeyler değil.. Çocuk psikiyatristi daha iyi anlar.. Ciddi bişi olduğunu sanmıyorum, etkilendiği, duyduğu veya gördüğü bişi vardır ondan etkilenmiştir ama içimin rahat olması içim götür.. Olmadı önce psikolog sonra o yönlendirir seni merak etme sen..
Kv olayı yeni değil demi??
peki psikiyatr direk anlarmi sence sorunu varmi yokmu diyeOlur ilk etapta psikolog da olur ama bu tür şeyler psikolog veya psikolojik danışmanların çözebileceği veya kolayca anlayabileceği şeyler değil.. Çocuk psikiyatristi daha iyi anlar.. Ciddi bişi olduğunu sanmıyorum, etkilendiği, duyduğu veya gördüğü bişi vardır ondan etkilenmiştir ama içimin rahat olması içim götür.. Olmadı önce psikolog sonra o yönlendirir seni merak etme sen..
Kv olayı yeni değil demi??
Anlar, tecrübeli ve daha önce böyle sorunlarla karşılaşmış psikolog dalan da anlar ama psikiyatr tıp çıkışlı oluyor ve tamamen uç boyutlarla uğraşıyorlar.. Geç randevu verirse de psikoloğa git..peki psikiyatr direk anlarmi sence sorunu varmi yokmu diye
en korkdugim sey bu soyut kavramli sorunlar
kol bacak kirik olsa filml çeker gorur ama bu oyle bisey ki elimizde somut bisey yok
çok saol canimmAnlar, tecrübeli ve daha önce böyle sorunlarla karşılaşmış psikolog dalan da anlar ama psikiyatr tıp çıkışlı oluyor ve tamamen uç boyutlarla uğraşıyorlar.. Geç randevu verirse de psikoloğa git..
Korkma sen, yurt dışında çok güzel yöntemler var, ben adece için ferah olsun diye git diyorum kötü bişi olduğundan değil, varsa da erken teşhis olur geçer gider.. Yavrum benim korkuyorsun çok iyi anlıyorum ama korkma önce bi doktoru dinle, ayrıca korkun ve kaygın Emre'yi daha da tedirgin eder..
Çocuklar hepimizi yaşlandırıyor walla, beni tek çocuk bile ne hale getirdi senin üç tane var ama yine de pozitifsin, fedakarsın ve her zaman güçlü olmaya, en iyisini yapmaya çalışıyorsun..çok saol canimm
sen bi meleksin kizz
benim ve çocuklarimin melegi :)
az daha duralim bomba gibi bi ergenlikle donucek benim kiz sahalaraaa bende buralara
bu çocuklar beni yaslandiracak artik buna eminim
diyorum zaten bakalım ne zaman anlayacak hiç umudum yok ama:) benimki hayir deyince hakir hakir guluyor daha çok yapiyor yapacagini :))
zamanla ogrenir annesi sen yine de hayirini :) kulagi asina olsun en azindan
sorma ilerde napıcam bende onu düşünüyorum.geçmis olsun canim
erken gidik senin bel valla bunun daha yasliligi var ALLAH yardimcin olsun
ayazbeyazın dediklerini uygula seninde için rahat etsin. benim içimden bişey yok gibi geçiyo ama tabii kesinlikle bi doktora götür. biraz daha sakin olmaya çalış ama. çocuklar sandığımızdan akıllı. endişemizi hemen anlıyorlar.@mery60
kizlar aradim çocuk dr unu benim neden endiselendigimi anlamadi sanki , yani çocukdur o ,arada kafasindan uydurur biseyler olur oyle bazen gibi bi yaklasim hissettim ben konusmasindan
ben aabrtiyorum galiba yaseminin dedigi gibi genetik olaydan dolayi
ama bu isin pesini birakmiycam çocuklarla ilgilenen bi kurulus var psikologu olan, yani boyle seyler için , oraya sor istersen dedi dr içim rahat etsin diye
aradim açmadilar, ogleden sonra tekrar deniycem , uzman dan duymam lazim bunun normal oldugunu ..
Geçmiş olsun canım kısa zamanda atlatır inşallah kış geliyor hastalanır artık hep bebişlermerhaba kızlar. biz buralarda sonbahara girdik sanırım. artık hava serin. ama önümüzdeki günlerde 29 derece gösteriyor bakalım ne olacak.
bizde kaç gündür dışarlarda olunca özellikle geçen gün köye gidince Begüm hafif nezle oldu. akşam uyuturken çok kötü oldu yine o iğrenç kuru öksürük. gözkeri kıpkırmızı akıyo burnu kıpkırmızı sürekli öksürük krizi. genzi akıyo yutkunuyo ve öksürüyo. kaldırdım sıcak su buharı yaptım biraz iyi geldi zor uyudu yavrum. bugün daha iyi burnu akmıyor.
hani bu hastalıklar soğuktan havadan olmazdı bi köye gittik azıcık serindi hemen burun akmaya başladı.
bu arada Tarık Akan vefat etmiş sabah gördüm bende ne üzüldüm ya o kadar çok severdimki
sağol canım evet kışın en büyük kabusu bu. gerçi şimdi yine baktım salı günü 32 derece gösteriyor. şu an 22 derece. son zamanlarda hep böyle insan nasıl hasta olmasın. bizim buralar hep böyle dengesiz hava konusunda. yazın ortasında yağmur yağar sonbaharda güneş açar :))Geçmiş olsun canım kısa zamanda atlatır inşallah kış geliyor hastalanır artık hep bebişlermevsim geçişlerinde mutlaka kapıyorlar çocuklar ne kadar dikkat etsekte artık burda da havalar serinledi beratı kısa kolluyla gezdirmiyorum sürekli çorap giydiriyorum bu aralar evin içi bile çok serin dün ilk kez üşüdüm evde
Geçmiş olsun canım, al bizden de o kadar..sağol canım evet kışın en büyük kabusu bu. gerçi şimdi yine baktım salı günü 32 derece gösteriyor. şu an 22 derece. son zamanlarda hep böyle insan nasıl hasta olmasın. bizim buralar hep böyle dengesiz hava konusunda. yazın ortasında yağmur yağar sonbaharda güneş açar :))
artık bende çorap giydiriyorum uyuduğu zamanlar dışında. evde kısa kollu ama dışarda yanımda hep hırka veya yelek oluyor.
kıyamam canım tatil haram oldu yaniGeçmiş olsun canım, al bizden de o kadar..
Bayram zehir oldu bize bi yere çıkamadık hastalıktan, önce eşim sonra ayaz şimdi de ben üç gündür geçmek bilmiyor ili gün kafamı kaldıramadım allahtan eşim evdeydi yoksa ne yaşadım bilmiyorum.. Bugün azıcık daha iyiyim ama dinlenmemek çok kötü
Yaz ne güzeldi hasta olmuyorduk şimdi yine başladıkayaz da hemen ateşlenir, bayramda yine ateşlendi yavrum..
Çorum'da soğuktu Bayram'da ve hala öyle, ev sıcak allahtan.. Biz de Sivas'ta üşüttük çok soğuktu gece orası ..