- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 37
Canım benim, hayal gücü geniş çocuğun ve evet son Zaman'larda Batman gibi filmleri yoğunlukla izlediyse olur.. Yalnız o başını okşa a olayından ben kıllandım, sana panik yaptırmak istemem ama senin onu en kısa zamanda çocuk psikiyatristine götürmen lazım.. Randevu alırken durumunu anlat, Onlar sana gelmeden önce beler yapman gerektiğini de anlatır.. Sizin bi de genetik durumlar var demiştin Allah korusun ihmal etme sakin..gelincikgibi im bayram yogunlugu misafirlerin çok herhalde daha
gelince okursan cevap verebilirsen çok sevinirim
emrem yine soyledi birinin basini sevdigini,n a zonce tesadufen sordum oda bugun oldu diye anlatti, kiizm oyle birini gormemis
sabah dr u arayip yonlendirmesini istiycem ama senden akil istiyorum
neler oluyor benim kinali kuzuma yavruma
,simdide yataginda uyyumadan ruya goruyor, kendini goruyormus, istedigi gibi degostirebiliyirmus , bolum bolum falan sayfa çevirir gibi degisiyormus benim anladigim
ama uykudaki ruyayi kastedmiyor eminim
çok korkuyorum napicam ben,arada kizip bagiriyorum benim yuzmden mi boyle oluyor
uyumadi daha yataginda , hiçkira hiçkira aglamamak için kendimi zor tuutyorum uyumadi daha diye
ruya dedigi çizgi film gibi bisey galiba, kendi oynuyor savasiyormus falan
çok tv bakmaz aslinda savas la seyelrede bakdirmamaya çalsiyorum
uydu kanallaru geldiginden beri batman a bakiyor galina denk geldikçe 15 gundur falan ondan olurmuki
gozleri kapali eliyle biseyler yapiyor degistiriyormus istedigi bolume gelsin diye
çocuk larda oluyodur boyle seyler belkide 6.5 yas bunun için çok deilmiki (
Kendini yalnız mı hissediyor? Yeterince ilgi görmediğini hissediyordur belki de sadece, bu psikiyatrik bi durum canım