2015 Şubat Anneleri

İyi akşamlar kızlar ne yapıyorsunuz bebişler Nasıl?? :)
Bizim evde bugün temizlik vardı, kadın geldi, ev mis gibi oldu.. Halıları da dün verdim yıkamaya onlar da gelince tam mis gibi olur..

Yarın Sivas'a gidicez, üniversiteden arkadaşımın düğünü var arkadaş grubumuzun son gelini :) bakalım basıl olacak ayazla ilk defa düğüne gidicez.. Bi gece orda kalcaz sonra da başka iki arkadaşım eşleriyle bize gelecekler cumartesi bi gece de bizde kalacaklar.. Yığın bir hafta sonu beni bekliyor Bayram öncesi..:))

Ben de emzirme işine bir kısıtlama getirdi .. Günde 3 defa emziriyorum ayazı sabah öğlen akşam.. Kv ve görümce de olduğu için memeyi bi şekilde unutturuyoruz.. Sonra ikiye sonra da bire derken tamamen biter inşallah bakalım Nasıl olacak..
Ooh valla temizlikten sonra insan cok rahatliyo dimi?
Sivas benim memleket. Insallah guzel gecer dugun Ayazcigimla.
Bakalim memeyi azaltmak etkili olacak mi bitirmek icin. Duru ben meme vermeyince memme goooh diyo cok komik. Veya cok sevdigi bi yemek bitince mamma gooh diyo. Cok acikli geliyo bana saf saf soyluyo yavrum:KK36:

evet tek doğru yaptığım zamanlamasıydı :) çünkü acaip akıllılar şimdi. o zaman tam anlamıyodu kolay oldu :)
Canim bisey sorcam. Duru bana acayip sardi. Yurumek bile istemiyo kucagima almami istiyo bi de omzunu alan koyup iyice sariliyo. Onceden hic sarilmazdi bile. Simdi memeyi biraksam daha mi iyi oluruz beter mi oluruz acaba. Sizde nasil gecti o surec. Gerci annenlerdeydin dikkatini dagitacak daha cok sey olmustur.
Ay bu arada ben Safranbolu'da omur boyu kalabilirim. Burda super uyuyo duru. Uykusuzluktan olmek uzereydim buraya gelmeden. Ama bugun donus gunu maalesef

Kızlaaaar iyi Bayram'lar, sevdiklerinizle ailenizle nice bayramlar. Biz de bugün kv ye geldik, bayrama kalmadık bizim orda. Üzüldüm biraz ama napalım artık daha fazla kalamazdık . Annem iyice şaşırdı değişti.. Of allahım yaa .. Neyse ben takmıyorum artık.. Öptüüüüm bebeleri de sizi de :KK37:
Canim uzulme anne sonucta yine duzelir araniz uzun sure bozuk kalmaz

Herkese sevdikleri dostları arkadaş akrabaları ile hayırlı bayramlar. Bende az önce doktora gittim bebek iyi ama depresyonda olduğumuzu söyledik Oda ilaç yazamayız dedi eşime dedi ki tipik Türk erkeği gibi işten gelince Yan gelip yatıyormusun dedi oda bazen dedi tabi ben o sırada ağlıyorum hemde cataldayim heryer meydanda gulermisinn aglarmisin doktor eşine daha fazla yardım et gezdir yemeğe götür falan filan neyse daha iyiyiz. Kusumda da sivilce benzeri şeyler çıktı bakalım bir ilaç yazdı iyi gelecek mi herşey stresten oluyor 33. Haftaya girmişim 1 ayda hiç kg almamışım. Neyse kızlar herşey insanın ruh sağlığından geçiyor ruhun iyi oldumu Sende sağlıklı olursun çevrende mutlu olur böyle zincirleme gider. Bu bayram sevdiklerinize bence daha da değer verin şimdi bir tane uzak akrabam bile olsa gelse ağırlasam onu yada ben birine gitsem bana baklava ve limonata ikram etse ve kavurma :))
canım sana da iyi bayramlar kendini üzme bu kadar. sıkıntı sıkıntıyı getirir. yaşnızlık çok zor elbet ama yakında kocaman bir aile olacaksınız. inşallah bir a. önce atlatırsınız. senin sıkıntın belki oğluşuna da yansımıştır o sivilce benzeri şeyler ondandır.

@AyazBeyaz im bayram yogunlugu misafirlerin çok herhalde daha

gelince okursan cevap verebilirsen çok sevinirim
emrem yine soyledi birinin basini sevdigini,n a zonce tesadufen sordum oda bugun oldu diye anlatti, kiizm oyle birini gormemis
sabah dr u arayip yonlendirmesini istiycem ama senden akil istiyorum
neler oluyor benim kinali kuzuma yavruma
,simdide yataginda uyyumadan ruya goruyor, kendini goruyormus, istedigi gibi degostirebiliyirmus , bolum bolum falan sayfa çevirir gibi degisiyormus benim anladigim
ama uykudaki ruyayi kastedmiyor eminim

çok korkuyorum napicam ben,arada kizip bagiriyorum benim yuzmden mi boyle oluyor
uyumadi daha yataginda , hiçkira hiçkira aglamamak için kendimi zor tuutyorum uyumadi daha diye
:KK61::KK61::KK61:

ruya dedigi çizgi film gibi bisey galiba, kendi oynuyor savasiyormus falan
çok tv bakmaz aslinda savas la seyelrede bakdirmamaya çalsiyorum

uydu kanallaru geldiginden beri batman a bakiyor galina denk geldikçe 15 gundur falan ondan olurmuki
gozleri kapali eliyle biseyler yapiyor degistiriyormus istedigi bolume gelsin diye

çocuk larda oluyodur boyle seyler belkide 6.5 yas bunun için çok deilmiki :KK43:(

Son düzenleme:
Canım benim ya inşAllah atlatırsınız bu sıkıntılı günleri çok güzel günleriniz olur tek zor oluyor bayramda biz de gelmicektik ankaraya benim iznim çok azdı 5 gün bir anda karar verdik uçak bileti alıp geldik dün ankaraya annemlere ve kaynanamlara gidip geliyoruz bizi de geçtim en çok berat için iyi oluyor değişiklik evde çok sıkılıyor berat huysuz oluyor burda iyi en azından dayıları teyzeleriyle güzel zaman geçiriyor perşembe sabahı dönecez cuma benim iş başı çünkü :KK43: neyse buna da şükür en azından bayramı yapayalnız geçirmemiş olduk bu arada bebiş iyiymiş sevindim canım maşallah doğum şeklin nasıl olacak senin belli mi canım normal mi sezeryan mı konuştunuz mu doktorla benim de bayramdan sonra kontrolüm var bakalım merakla bekliyorum bebişi görmeyi :) bu arada berat çok hareketli her gün vuruyor karnıma ne kadar dikkat etsem de engel olamıyorum mutlaka sert bi şekilde değiyor bir yeri her gün korkuyorum ben de
Herkese iyi bayramlar kızlar sevdiklerinizle nice mutlu bayramlara inşAllah...:KK68:
ne iyi yapmışsınız valla süper. cuma da izin alıp uzatsaydınız keşke ama buna da şükür dediğin gibi :) berat yaramazı kardeşi gelince ne yapacak çok merak ediyorum :) kıskançlık olmasın diye kardeşin sana hediye getirmiş falan diyip. hediye alıyormuşunuz. bu vurma olayını da takma ana rahmi o kadar korunaklı bi yermiş ki çok şiddetli darbelere bile dayanıklıymış. o su hava yastığı görevi görüyormuş.

Merhaba canlar bayraminiz mubarek olsun. Insallah cok guzel geciyordur. Biz biloyosunuz Safranboludayiz. Son derece yogun dolu dolu ve son derece zor bi tatil
Tatile gelmeden bi gun once duru hastalandi. Ctesi sabah once doktora ugrayip yola ciktik haliyle trafige de kaldik. Hastaligin tek iyi yani yavrum hep uyudu nerdeyse yol boyunca. Yoksa asla oturmazdi yarim saatten fazla. Sonra bana bulasti hastalik sonra da esime. Dun amasraya gittik. Harika bir yermis bayildik. Gitmediyseniz tavsiye ederiz. Duruyla da fazla zorlanmadim ilk defa. Bana yapismasi ve kucakta gezmek istemesi disinda. Neyse aksam donduk bi tanidiga ugradik bayramlasmaya. Duru orda iki yuksek basamaktan dustu betona aklim gitti. Gece de midem bulandi cikardim esimin de bulaniodu. Sabah serum yedi su anda da ben serum yiyorum. Kv kp olmasa napardik bilmem.
enemmm hepinize geçmiş olsun canım yaa. bu hava grçişleri fena çarpıyor. tatili bekledin bekledin onda da hasta oldunuz yav. . yine de eğlenmene sevindim. o kucak mevzusu bizdr de var. yaramazlık harici kucağımda. bide dursa içim yanmaz, kucağımda tepiniyor maymun :))

yorulunca daha kolay uyyor da kis geliyor nasil yoaracaksam evin içinde bilemiyorum valla
anammm bende dedim bugün napıcaz kışın. . bu yaz valla bi baraj su harcamıştır. suya doyuramadık çocuğu. . :) ha bide maralcım bu rmrenin davranışları hakkında inan ki bi fikrim yok ama belli ki seni çok korkutmuş. istersen bi psikoloğa danış, ama emrenin haberi olmasın bence şimdilik. ayazbeyaz illa ki sana yardımcı olacaktır ama soru cevap şeklinde konuşursanız daha iyi bir sonuç alırsın gibine geliyor. .

anammm bende dedim bugün napıcaz kışın. . bu yaz valla bi baraj su harcamıştır. suya doyuramadık çocuğu. . :) ha bide maralcım bu rmrenin davranışları hakkında inan ki bi fikrim yok ama belli ki seni çok korkutmuş. istersen bi psikoloğa danış, ama emrenin haberi olmasın bence şimdilik. ayazbeyaz illa ki sana yardımcı olacaktır ama soru cevap şeklinde konuşursanız daha iyi bir sonuç alırsın gibine geliyor. .
kiminle soru cevap canim emreylemii
sabah o okuldayken pediatri arayip sorucam ama dr onu gormeden bize nasil yardimci olurki
yuregim SIKISIYOR,içim kan agliyor nasil bi haldeyim bilemezsin
esimin tarafinda sorunu olanlar var dusundukçe kafayi yiyorum
napicam , bi çocugun psikiyatrik sorunu olurmu, olursa nasil çozulur
buyukler basedemiyor yavrum napsin, ben napayim nere gideyimm:KK61::KK61::KK61::KK61:

kuzenimin karisi uzman çocuk pskiyatrisi daha tanismadim gerçi kendiyle ama kuzenime sorsam
butun sulale duyar halam ayakli gazete mubarek
off offf

kiminle soru cevap canim emreylemii
sabah o okuldayken pediatri arayip sorucam ama dr onu gormeden bize nasil yardimci olurki
yuregim SIKISIYOR,içim kan agliyor nasil bi haldeyim bilemezsin
esimin tarafinda sorunu olanlar var dusundukçe kafayi yiyorum
napicam , bi çocugun psikiyatrik sorunu olurmu, olursa nasil çozulur
buyukler basedemiyor yavrum napsin, ben napayim nere gideyimm:KK61::KK61::KK61::KK61:
ah canım yaa nasıl üzülmüşsün.. önce seninle soru Cevap yapar diye düşündüm. belki senin zannettiğin gibi değildir. bide sakıncası yoksa ne gibi bi rahatsızlık var ailede?

esimin annesi kendini yakmis intiihar etmiss psikiyatrik sorunlar yuzunden
dusundukçe nefes alamiyorummm:KK61::KK61::KK61::KK61:

ah canım yaa nasıl üzülmüşsün.. önce seninle soru Cevap yapar diye düşündüm. belki senin zannettiğin gibi değildir. bide sakıncası yoksa ne gibi bi rahatsızlık var ailede?
kv once sara hastasiymis sonra psikiyatrik sorunlar eklenmis ilaçlarini içti içmedi derken kendini ataese vermis kurtaramamislar :KK43:
kayinimda kendini birilerinin izledigini falan dusunuyor galiba bize pek anlatmazlar ama çàok agir ilaçlar almis bir ay boyunca uni hastnesinde psikiytaride fln yatmis biz çok sonradan duyduk
simdide ilaçlarina devam ediyor iste
asosyal,n surekli uyumak isteyen, _çalismak istemeyen yani usengeçlikden istemiyor hep yatiyim uyyum der , dovsen sovsen bana mi diyon demez oyle bakar aval aval
ay ne bileyim isteee tanisini bilmiyorum :KK43:

uffff

esimin annesi kendini yakmis intiihar etmiss psikiyatrik sorunlar yuzunden
dusundukçe nefes alamiyorummm:KK61::KK61::KK61::KK61:
canım bu yaşta hayal gücünün etkisiyle çocuklar olmadık şeyler uydururlar. Sadece tv değil okudukları kitaplar resimleri bile buna sebep olur. . bu söylediğin şey korkunç ama emreye de böyle şeyler olacağını düşünme. sen bilinçli bi annesin ve bi psikologla görüşüp önce işi netleştirmen sonra varsa bişey düzeltmen lazım. korma lütfen. .

Masallah canim manken gibi kiz olacak benim Begusum. Boylu poslu. Uzun boylu cocuk hep zayif gorunuyo. Bence kilosu da cok iyi masallah. Insallah sorunsuz gecmistir asiniz
aynen canım zayıf görünüyo ama boyundan dolayı. takmıyorum ben pek sağlıklı olsun :)
aşıda sıkıntı olmadı ikinci gün biraz kızardı çok hafif şişti ama kolonyalı pamukla masaj yaptım geçti ertesi güne.

Canim bisey sorcam. Duru bana acayip sardi. Yurumek bile istemiyo kucagima almami istiyo bi de omzunu alan koyup iyice sariliyo. Onceden hic sarilmazdi bile. Simdi memeyi biraksam daha mi iyi oluruz beter mi oluruz acaba. Sizde nasil gecti o surec. Gerci annenlerdeydin dikkatini dagitacak daha cok sey olmustur.
Ay bu arada ben Safranbolu'da omur boyu kalabilirim. Burda super uyuyo duru. Uykusuzluktan olmek uzereydim buraya gelmeden. Ama bugun donus gunu maalesef
ben memeyi bıraktırdığımda öyle olmuştu. şimdi ara ara gün içinde geliyo sarılmak için tabii. ama uyurken hep sarılmak istiyor. bazı günlerde de hep kucak istiyor dediğin gibi.

bi dönemdir sana ihtiyacı vardır bırak sarılsın annesi :) hep kucak çok zor biliyorum insan mahvoluyor. ama geçer merak etme. memeyi bırakıncada muhtemelen biraz saracak sana ama geçiyo hepsi :)

bu arada çok geçmiş olsun ya bi tatile gittiniz hepiniz hasta oldunuz :KK43: ama yinede güzel geçmesine sevindim çok iyi oldu senin için.

canım bu yaşta hayal gücünün etkisiyle çocuklar olmadık şeyler uydururlar. Sadece tv değil okudukları kitaplar resimleri bile buna sebep olur. . bu söylediğin şey korkunç ama emreye de böyle şeyler olacağını düşünme. sen bilinçli bi annesin ve bi psikologla görüşüp önce işi netleştirmen sonra varsa bişey düzeltmen lazım. korma lütfen. .
yok ogluma oyle olacagini dusunmedim ona kalbim dayanmaz
hasta olma ihtimali beni bitirmeye yeter zaten

insallah duzeltebilirim biseyleri
esimde yanimda deil çocuklarin psikiyatrik hasta olmayacagini soyluyor,onlarda normlamis
ama ya deilsee , ilk okula giden çocukdada normalmikii
bazende sesli konusuyor ama kendiyle konusuyormus sorunca oyle diyor
offfff

kv once sara hastasiymis sonra psikiyatrik sorunlar eklenmis ilaçlarini içti içmedi derken kendini ataese vermis kurtaramamislar :KK43:
kayinimda kendini birilerinin izledigini falan dusunuyor galiba bize pek anlatmazlar ama çàok agir ilaçlar almis bir ay boyunca uni hastnesinde psikiytaride fln yatmis biz çok sonradan duyduk
simdide ilaçlarina devam ediyor iste
asosyal,n surekli uyumak isteyen, _çalismak istemeyen yani usengeçlikden istemiyor hep yatiyim uyyum der , dovsen sovsen bana mi diyon demez oyle bakar aval aval
ay ne bileyim isteee tanisini bilmiyorum :KK43:

uffff
sen bu akrabaların durumu yüzünden belki de Emrenin normal davranışlarından korkuyorsundur canım. belki de o yaşta bir çocuk için çok normal. onların hayal gücü o kadar genişki. hayali arkadaşlar bence çok normal.

ama tabiiki bir psikoloğa git mutlaka. normal mi değil mi ancak uzmanı bilebilir canım. lütfen o zamana kadarda kendini böyle harap etme.

X