- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
o temizlik bittikten sonraki his ne güzel di mi? hele sen yapmayınca :)) mis gibi güzel günlerde otur canım benim..İyi akşamlar kızlar ne yapıyorsunuz bebişler Nasıl?? :)
Bizim evde bugün temizlik vardı, kadın geldi, ev mis gibi oldu.. Halıları da dün verdim yıkamaya onlar da gelince tam mis gibi olur..
Yarın Sivas'a gidicez, üniversiteden arkadaşımın düğünü var arkadaş grubumuzun son gelini :) bakalım basıl olacak ayazla ilk defa düğüne gidicez.. Bi gece orda kalcaz sonra da başka iki arkadaşım eşleriyle bize gelecekler cumartesi bi gece de bizde kalacaklar.. Yığın bir hafta sonu beni bekliyor Bayram öncesi..:))
Ben de emzirme işine bir kısıtlama getirdi .. Günde 3 defa emziriyorum ayazı sabah öğlen akşam.. Kv ve görümce de olduğu için memeyi bi şekilde unutturuyoruz.. Sonra ikiye sonra da bire derken tamamen biter inşallah bakalım Nasıl olacak..
napıcam nedicem diye düşünme anı yaşa boşver. durmazsa da onu o zaman düşünürsün. hem belki gayet güzel duracak? size de güzel bi gezme olur. arkadaşlarınla buluşma da olucakmış ne güzel. bunlar güzel yoğunluklar :)
benimde bayramda arkadaşım gelicek eşiyle. hani geçende bi ara gelmişlerdi. annesi babası burda şimdi onlara gelicekler ama bende de kalıcaklar bi gün. çok seviyorum misafir ağırlamayı. ama sevdiğim biri olunca tabii yalan yok