2015 Şubat Anneleri

MaRaL_ sevindim canım inşallah daha iyi olursunuz ve bi daha olmaz.
bezi istememesi bi işaret olabilir gerçekten Ama malum ben hiç tecrübeli değilim bu konuda :) bizimkide kala yaptın mı çiş yaptın mı diye sorunca bezine tutuyor ama henüz çıkarma işlemine başlamadı. aman başlamasın zaten ben hazır değilim :))

@AyazBeyaz kıyamam bi de aşı olacak yarın uff bu aşılar bi bitseydi bizimde tam bi hafta sonra olucak canım. inşallah kolayca atlatırlar..

kayınvalidenlere şu an senin yerine bayağı bayağı sinir oldum saydırdım.. böyle bi pişkinlik olamaz. sana yazmış cevap alamayınca evet dediğini mi varsaymış? vallahi sinir bastı! allah yardımcın olsun sabır versin ama bi şekilde söylerdim ben olsam. normal bi zaman değilki tatilden gelmişsin halin ortada. hayır bi de teyze kızı ne alaka

bende tam sana yazıyordum. Nasıl oldu kız neydi adı haaah zona? allah kafam durdu bir an zombi diyecektim az daha

Canim tesekkur ederim ertesi gun toparlamaya basladi cok sukur.

Canim bizim de var oyle kan almayla ilgili bi maceramiz. Delik desik etmislerdi kuzumu nasil aglamisti. Tamam damari bulamiyo olabilirsin de 100 kere denemene gerek yok yenidogan kismina yolla iste. Yenidogan kisminda hemen halletmislerdi

Sagol canim tutuyormus galiba sadece daha yavas karisiyomus vucuda. Oyle bisey dedi iste. Hakanin ishal nasil oldu?

Simdi iyiyiz cok sukur canim insallah Begus kolay atlatir bu seferkini

Gecmis olsun

Ooohh okudukca ben eglendimsanki bana bile iyi geldi

Sagol teyzesi ne guzel seyler yazmissin okuyorum aklima geldikce. Iyi bakmaya calisiyorum gelinine ama bu ara o beni mahvediyo. Gecelerimiz felaket artik. Her gece meme birakma karari aliyorum gunduz nasil.birakacagimi dusunup vazgeciyorum. Ayaz kuzuma ne olmus ya oyle. Duru da oyle bi hastalik olmustu 6.hastalik denmisti. Bu farkli demekki. Ne guzel muayene etmis doktor keske hepsi oyle olsa. Duru da ne zaman doktorun odasina girse kacmaya calisiyo hemen. Bagira cagira muayene oluyo zor tutuyoruz.

Canim gecmis olsun simdi nasilsin?

Canim nasil bi yontemle kesmeyi dusunuyosun. Ben de kademeli asla biraktiramam bagimli cok. Gecelerim kabus oldu. Bi uyaniyo en az 2 saat ayaktayiz cok fena. Artik yeter dimi yeterince buyuduler. Boyle olmasa 2 yasina kadar kesin devam ederdim ama uykusuzluk mahvetti artik beni. Iste cok yoruluyorum gece uykumu da alamayinca cok sinirli oluyorum artik ozellikle de geceleri. Kiziyorum soyleniyorum surekli. Sonra da uzuluyorum. Duru da iyice bagimli oldu bana calisiyo olmama ragmen. Gecen oglen annemlerle ugradilar isyerime kucagima bi aldim gidisini opturuyo sariliyo falan hic boyle gormemistim. Tabi giderken kiyameti kopardi. Uzak bi yerde kucqklarindan indirmisler artik. Hala donmus geri geliyomus cilgin. Isimiz zor canim nasil vazgectircez bakalim bu bagimlilari

Ay deli oldum okuyunca ya bi de sabahin korunde yol yorgunu. Doner donmez de gelinmez ki yani cok sacma. Semineri de varsa bikac gun kalsin bi yerde yani. Gece inmissiniz daha ucaktan yani kiyamam.

uyumuyorum kızlar.. tatilde bile böyle yapnadı onca yolculuğa sıcağa yer değişikliğine rağmen. uykuya dalmasında hiç bir zaman problem çıkarmazdı. geç de ollsa kendi kendine uyurdu ama şimdi ağlıyor temas istiyor piş piş istiyor. emziği zinhar çıkarmıyor. gece gündüz ağzında. ağzı kokuyor artık plastik plastik. gece bin kere uyanıyor tekrar dalamıyor. sabahın köründe kalkıyor emziriyorum emmiyorsi sadece ağzında geveliyor ve bu esnada durmadan dönüyor kıpırdıyor elimle oynuyor tırnaklıyor kaşıyor yoluyor ayaklarını sürtüyor. o kadar rahatsız ediyor ki kurt gibi sanki bi yerimi kemiriyor!! insan kendi çocuğundan soğur mu arkadaş valla merhametimi tüketti sürekli itip kakasım geliyor sonra da vicdan azabı duyuyorum tabi. ve sürekli ağlıyor ağlıyor ağlıyor bişey olmadımı kendini yere atıyor bağırıyor bize vuruyor. babasından ve benden başka kimseye gitmiyor. Sabah biraz verelim de dedesine uyuyalım diyoruz yok kapının önünde zırlıyor açmaya çalışıyor. ben zaten en küçük bi sesinde uyanıyorum. dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıyor. Bugün diş doktoruna gidiyorum bakalım ne diyecek. . ama kısaca daha kış sezonu açılmadan ailemin yanındayken bile sabrım tükendi bıktım bittim.. gerisini düşünemiyorum..

yok yav çocuk bana göre değilmiş. hiç güçlü değilmişim meğer. istemiyorum da zaten güçlü olmak filan..

bende bıraktırıcam kesin eve dönünce ama nasıl bilmiyorum. yeter ki artık bana yapışmasın. emse tamam dicem de sadece oyun oynuyor. ıyyy ıyyyy!!

Yok artık gerçekten büyük düşüncesizlik etmişler canım sen de kimseyi memnun etmek zorunda değilsin canım onlar yokmuş gibi davran kendi işlerini kendileri halletsinler yemeğini bulaşığını düşünme yani strese sokma kendini sana yük olmasınlar bi de habersiz çıkıp gelmek ne demek cevap vermediysen mesajına git kendine başka bir yer bul kalacak bi de 3 kişi şaka gibi gel de sinirlenme eşin sana görümcenin mesaj attığını önceden söylememiş miydi canım

Sagol canim duzeldi cok sukur. Sen nasilsin? Beratla minis nasillar?
Sağol canım iyi diyelim iyi olalım berat zıvanadan çıktı desem yeridir yapıştı kaldı babasına çocuk beni istemiyor babası lavaboya bile gidemiyor kapısına vurup ağlıyor geçen berat uyurken markete gitti babası uyandı deli gibi ağlamaya başladı babaaaa babaaaaa diye ne yaptıysam susturamadım gitti dış kapının kolunu tutmuş açmaya çalışıyor kapıyı babasına gidecek güya evde yok ya aradım hemen geldi koşa koşa eve herkesin çocuğu anasına ağlar bu da babaya ben yokmuşum gibi
Dün annemle iki kız kardeşim geldiler onları almaya muşa gittik burnumuzdan getirdi yemeğe gittik 1 dk oturtmadı babasını ne yediğinden anlıyor ne içtiğinden eşim 45 dk sürüyor yol yani merkezle evimiz arası yolda ağlama krizine girdi baba diye diye susmadı ne yaptıysak babası indi artık mecburen arkada susturup uyuttu onu ben kullandım eve kadar arabayı babası okula gidince alışacak artık babasızlığa bir ağlar iki ağlar alışır heralde ama beni niye adamdan saymıyor onu anlamıyorum neyse işte beratın huysuzlukları bitmiyor hiçbişey de yemedi zaten sinir ediyor bizi
Bebişte iyi çok şükür canım her gün hissediyorum hareketlerini :)

Canım Allah kolaylık versin beratta bayram tatilinde ankaradayken uykusu düzene girmişti sabaha kadar kesintisiz uyuyordu evimize geldik sapıttı yine eski düzenine döndü uyanıp ağlıyor her gece sık sık bende de uyumuyor zaten babası uyutuyor onda susuyor sadece geçen gün üzüntüden ağladım berat beni istemediği için bana hiç gelmediği için herşeye ağlayasım geliyor zaten bu ara hormonlardan olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…