bende tam sana yazıyordum. Nasıl oldu kız neydi adı haaah zona? allah kafam durdu bir an zombi diyecektim az daha@AyazBeyaz kıyamam bi de aşı olacak yarın uff bu aşılar bi bitseydibizimde tam bi hafta sonra olucak canım. inşallah kolayca atlatırlar..
kayınvalidenlere şu an senin yerine bayağı bayağı sinir oldum saydırdım.. böyle bi pişkinlik olamaz. sana yazmış cevap alamayınca evet dediğini mi varsaymış? vallahi sinir bastı! allah yardımcın olsun sabır versin ama bi şekilde söylerdim ben olsam. normal bi zaman değilki tatilden gelmişsin halin ortada. hayır bi de teyze kızı ne alaka
Canim tesekkur ederim ertesi gun toparlamaya basladi cok sukur.Kıyamam geçmiş olsun canım acır kolu yavrum sürekli kolonya ve pamukla dairesel hareketlerle masaj yap dağılmasına yardımcı olur kolonya olması da içinde az miktarda olsa alkol var ve iyi geliyor canım masaj rahatlatır...
Canim bizim de var oyle kan almayla ilgili bi maceramiz. Delik desik etmislerdi kuzumu nasil aglamisti. Tamam damari bulamiyo olabilirsin de 100 kere denemene gerek yok yenidogan kismina yolla iste. Yenidogan kisminda hemen halletmislerdiVah yavrum benim ya. Hep üst üste gelmiş.. Cermelek e katılıyorum kolonya ile ov da çabuk dağılsın. Ya aramızda hemşire var mı bilmiyorum ama gerçekten çoğu işini hiç iyi yapmıyor. Tuna üç günlükken kan almak istediler, yavrum delik deşik oldu alamadılar ve en sonunda teyzem almıştı. (Teyzem yenidoğan yoğunluk bakım hemşiresi) o günden beri hala kan aldırmadım fobi yarattılar bizde.. Her açıda da aklım çıkıyor iğne kırılacak, aynen böyle yanlış bişey yapacaklar diye.. Çok geçmiş olsun Can'ım yerim o pamuk kollarını
Sagol canim tutuyormus galiba sadece daha yavas karisiyomus vucuda. Oyle bisey dedi iste. Hakanin ishal nasil oldu?Biz bugu n ıki kere kustuk bi kerede sulu kaka yaptık. Şifayı kaptık herhalde.uzyn biruhafta sonu bizi bekliyor
dadera çok geçmiş olsun. Çok oluyyor oyle , dr a sorsaydin asi tutuyormu bi daha gerekiyormu
isin en kotu tarafi o asiyi bi daha yaptirmak olur herhalde
Simdi iyiyiz cok sukur canim insallah Begus kolay atlatir bu seferkiniyaa ciddn güçleniyor muyuz ne.. eski ben olsam şu an anneme nazlanırdım. Ama anneme nazlanmayı bırak haberi bile yok uzakta diye söylemedim çok pipirikliler üzülmesinler diye. vallahi anne olmak böyle bişeymiş cidden şimdi yaşayarak daha iyi anlıyorum.
olsun kuzucuum napalım bunu da çekeceğimiz varmış :)) ilaçlar iyi geliyor gibi inşallah geçecek. begüme de geçse şimdiye geçerdi herhalde. sanırım geçmedi şükür.
durukuşuma ne oldu öyle yaher aşıdan önce ebemiz bi uyarıyo şişebilir diye. şişerse kolonyalı pamukla dairesel hareketler yaparak masaj ya da buz uygulayın diyo. bu bir buçuk yaş aşıları nerdeyse çoğumuzda sorunlu oldu kıyamam bizimde haftaya olucak bakalım..
şimdi nasıl kolu indi mi?
evet evet işte tam beni anlattın. plan yapmadan duramıyorum, ince ince düşünmeden edemiyorum. bu u böyle yapayım da şöyle olsun, şuna şöyle diyeyim de yanlış anlaşılmasın diye diye kendi kendimi yedim. eşim de diyor aynısını.
bu arada çok sağol iyi dileklerin için canım.
Gecmis olsunGeçmiş olsun maralcim bizde geçen gün kakasinda kan fark ettik hatta et parçaları vardı afedersin babasıyla oturduk inceledik hemen bezin resmini çektik doktordan randevu aldık gittik muayene etti ama kültür almadan Bişey anlayamayiz dedi kültür aldık sonuç mide bağırsak gribi geciriyirmus ilk kez böyle bir hastalık duydum ama çocukta bi rahatsızlık yoktu ateş kusma halsizlik gun be gun kanama azaldi bitti bide gerginim park lard a mikrop kaptı heralde dedik bide burdaki parklar sulu ordan da mikrop kapmış olabilir neyse atlattık o yüzden şimdi hep kakasını inceliyorum değişik bişey var mı diye
Ooohh okudukca ben eglendimsanki bana bile iyi geldiiyi geceler kızlar. bu gece çoooook uzun zaman sonra felekten bi gece çaldık o kadar iyi geldiki. meğer normal insanlar gibi eğlenmeyi unutmuşuz ya. eşim bi gece de düşünme dert etme ağlarsa ararlar dedi bende öyle yaptım. uyudu mu yedi mi üzüyo mu diye düşünmeden eğlendim.
1de geldik uyumamıştı zaten son zamanlarda çok geç uyuyo. battı balık yan gider dedim gecenin sonuna kadar kaldık. canlı müzikli bi mekandaydık resmen kurtlarımı döktüm nasıl eğlenmeye aç kalmışsamvallahi ne güzel deşarj oldum ya.. insan bazen hayata biraz mola vermeli..
Sagol teyzesi ne guzel seyler yazmissin okuyorum aklima geldikce. Iyi bakmaya calisiyorum gelinine ama bu ara o beni mahvediyo. Gecelerimiz felaket artik. Her gece meme birakma karari aliyorum gunduz nasil.birakacagimi dusunup vazgeciyorum. Ayaz kuzuma ne olmus ya oyle. Duru da oyle bi hastalik olmustu 6.hastalik denmisti. Bu farkli demekki. Ne guzel muayene etmis doktor keske hepsi oyle olsa. Duru da ne zaman doktorun odasina girse kacmaya calisiyo hemen. Bagira cagira muayene oluyo zor tutuyoruz.Kızlar merhaba ne yapıyorsunuz..
Ben kaç gündür yazamadım, sadece evdeyken internetim var burda malum o yüzden de pek giremedim..
yeb4 walla süpersin çok çok iyi yapmışsın, Nasıl iyi gelmiştir kim bilir :) ben bırakamıyorum maalesef, geçen gün daha eşimle bırakayım dedim 1 saat sürdü işim eve bi geldik ayaz salya sümük ağlıyor duymamış.. Beni iki dk görmese kıyamet kopuyor çok bağlandı bana geçer inşallah
dadera Can'ım yaa duru Me çekti nazar değiyor bence ona Yıldız'ı çok düşük sanki bazı çocuklarda öyle oluyor özellikle onun gibi çok güzel olanlarda :) sen ona bol bol oku nazar boncuğu tak iyi bak gelinime :)))
MaRaL_ canımcım geçmiş olsun kaka durumları Nasıl şimdi?
Ayaz da hastalandı burda üç gün önce aTeşi çıktı bi de döküntü oldu vücudunda ateşi 39larda idi..
Dün doktora götürdüm allahım Nasıl farklı doktor yaa.. Ayazla oynaya oynaya muayene etti ayaz normalde çok ağlar dalan Ada'm hep oyunla yaptı her şeyi benim ağız açık kaldı çoğul güle oynaya çıktı odadan.. Walla tekrar Almanya'da yaşayasın geldi herşey daha güzel çocuklar için resmen bu ülke..
Neyse işte doktor ateşten döküntü dedı ve kaşıntı için bi ilaç verdi o kadar pışık oldu fena şekilde onu gösterdim krem falan yalan diyor açık bırak besini evde boşver işesin diyor :)))
Canim gecmis olsun simdi nasilsin?hakan iyi ishal duurumu yok
ama ben çok kotuyum,belki kirk kere ishal yaptim, son dakiler kanli olmaaya basladi
bulantim var ama kusma yok sukur
basim karnim agriyor çokkk yorgunum,ölüyorum resmenn
sabah dr a gidicem, çikabilirsem sabaha
saat basi wc deyim ishal için uyyamiyorumda karin agrisindan uykumdan uyaniyuiorum
ilk defa boyle bisey geldi basima(
Canim nasil bi yontemle kesmeyi dusunuyosun. Ben de kademeli asla biraktiramam bagimli cok. Gecelerim kabus oldu. Bi uyaniyo en az 2 saat ayaktayiz cok fena. Artik yeter dimi yeterince buyuduler. Boyle olmasa 2 yasina kadar kesin devam ederdim ama uykusuzluk mahvetti artik beni. Iste cok yoruluyorum gece uykumu da alamayinca cok sinirli oluyorum artik ozellikle de geceleri. Kiziyorum soyleniyorum surekli. Sonra da uzuluyorum. Duru da iyice bagimli oldu bana calisiyo olmama ragmen. Gecen oglen annemlerle ugradilar isyerime kucagima bi aldim gidisini opturuyo sariliyo falan hic boyle gormemistim. Tabi giderken kiyameti kopardi. Uzak bi yerde kucqklarindan indirmisler artik. Hala donmus geri geliyomus cilgin. Isimiz zor canim nasil vazgectircez bakalim bu bagimlilariBen de eve dönünce bırakılacak artık bıktım çünkü.. Sürekli meme iki dk da bir yapışıyor yakama, yemiyor, uyumuyor Memiiii diyor sürekli.. Son Zaman'larda daha önce de dediğim gibi çok ağlak sürekli ağlıyor ve bana bağımlı bakalım meme bitince Nasıl olacak.. Ben kademeli mümkün değil yapamam tak diye kescem
Ay deli oldum okuyunca ya bi de sabahin korunde yol yorgunu. Doner donmez de gelinmez ki yani cok sacma. Semineri de varsa bikac gun kalsin bi yerde yani. Gece inmissiniz daha ucaktan yani kiyamam.Kızlar selamlar :)
Evine döndüm bu sabah.. Dün akşam bindik uçağa ayaz uyudu yol boyunca, uçaktan inerken uyandı saat 1 gibi gece sonra da 4e kadar uyuyamadı çocuk koşuşturmaktan.. Arabaya binip Çorum'a gelirken uyudu tekrar çok şükür..
Bugün çok sinir oldum anlatsam inanmazsınız..
Sabah 6.30 gibi evdeydik biz ayaz uyuyordu hemen yatırdım yatağına ben de hemen yattım ne kadar uyusam kardır dedim işe gidene kadar.. Neys 8 buçukta telefonum çaldı, ayaz uyandı haliyle, bi baktım kaynana,.. Biz geldik kapıyı açarmısın dedı. Ben şok tabi, ne kapısı demişim uyku sersemi.. Siz Çorum'a gelmediniz mi dedı geldik dedim, sonra dank etti bublar Çorum'da.. Ben direk eşimin yanına koştum dedim annen niye geldi ben ayazı okula götürcem demiştim.. Görümce dün bana mesaj atmış benim de internetim olmadığı için Almanya'da görmedim.. Eşime de atmış ben seminerleri Çorum'da alcam misafir kabul eder misin diye, o da ablanla konuş öyle demiş..
Senaryo Nasıl? Gelen 3 kişi, Kayınvalide, görünce ve teyzesinin kızı.. Abi bu Nasıl iş yaa??? Sınır küpü oldum, sabah sabah ya sizin ne işiniz var bende, ben yoldan yeni gelmişim evi bok götürüyor, aşırı yorgunum.. Ben şimdi ne yapıyım bunları?? Walla dövesim var yaa çıldırcam burda kalacaklar Bayram'a kadar
bende bıraktırıcam kesin eve dönünce ama nasıl bilmiyorum. yeter ki artık bana yapışmasın. emse tamam dicem de sadece oyun oynuyor. ıyyy ıyyyy!!Canim nasil bi yontemle kesmeyi dusunuyosun. Ben de kademeli asla biraktiramam bagimli cok. Gecelerim kabus oldu. Bi uyaniyo en az 2 saat ayaktayiz cok fena. Artik yeter dimi yeterince buyuduler. Boyle olmasa 2 yasina kadar kesin devam ederdim ama uykusuzluk mahvetti artik beni. Iste cok yoruluyorum gece uykumu da alamayinca cok sinirli oluyorum artik ozellikle de geceleri. Kiziyorum soyleniyorum surekli. Sonra da uzuluyorum. Duru da iyice bagimli oldu bana calisiyo olmama ragmen. Gecen oglen annemlerle ugradilar isyerime kucagima bi aldim gidisini opturuyo sariliyo falan hic boyle gormemistim. Tabi giderken kiyameti kopardi. Uzak bi yerde kucqklarindan indirmisler artik. Hala donmus geri geliyomus cilgin. Isimiz zor canim nasil vazgectircez bakalim bu bagimlilari
Kızlar selamlar :)
Evine döndüm bu sabah.. Dün akşam bindik uçağa ayaz uyudu yol boyunca, uçaktan inerken uyandı saat 1 gibi gece sonra da 4e kadar uyuyamadı çocuk koşuşturmaktan.. Arabaya binip Çorum'a gelirken uyudu tekrar çok şükür..
Bugün çok sinir oldum anlatsam inanmazsınız..
Sabah 6.30 gibi evdeydik biz ayaz uyuyordu hemen yatırdım yatağına ben de hemen yattım ne kadar uyusam kardır dedim işe gidene kadar.. Neys 8 buçukta telefonum çaldı, ayaz uyandı haliyle, bi baktım kaynana,.. Biz geldik kapıyı açarmısın dedı. Ben şok tabi, ne kapısı demişim uyku sersemi.. Siz Çorum'a gelmediniz mi dedı geldik dedim, sonra dank etti bublar Çorum'da.. Ben direk eşimin yanına koştum dedim annen niye geldi ben ayazı okula götürcem demiştim.. Görümce dün bana mesaj atmış benim de internetim olmadığı için Almanya'da görmedim.. Eşime de atmış ben seminerleri Çorum'da alcam misafir kabul eder misin diye, o da ablanla konuş öyle demiş..
Senaryo Nasıl? Gelen 3 kişi, Kayınvalide, görünce ve teyzesinin kızı.. Abi bu Nasıl iş yaa??? Sınır küpü oldum, sabah sabah ya sizin ne işiniz var bende, ben yoldan yeni gelmişim evi bok götürüyor, aşırı yorgunum.. Ben şimdi ne yapıyım bunları?? Walla dövesim var yaa çıldırcam burda kalacaklar Bayram'a kadar
Sağol canım iyi diyelim iyi olalım berat zıvanadan çıktı desem yeridir yapıştı kaldı babasına çocuk beni istemiyor babası lavaboya bile gidemiyor kapısına vurup ağlıyor geçen berat uyurken markete gitti babası uyandı deli gibi ağlamaya başladı babaaaa babaaaaa diye ne yaptıysam susturamadım gitti dış kapının kolunu tutmuş açmaya çalışıyor kapıyı babasına gidecek güya evde yok ya aradım hemen geldi koşa koşa eve herkesin çocuğu anasına ağlar bu da babaya ben yokmuşum gibiSagol canim duzeldi cok sukur. Sen nasilsin? Beratla minis nasillar?
Canım Allah kolaylık versin beratta bayram tatilinde ankaradayken uykusu düzene girmişti sabaha kadar kesintisiz uyuyordu evimize geldik sapıttı yine eski düzenine döndü uyanıp ağlıyor her gece sık sık bende de uyumuyor zaten babası uyutuyor onda susuyor sadece geçen gün üzüntüden ağladım berat beni istemediği için bana hiç gelmediği için herşeye ağlayasım geliyor zaten bu ara hormonlardan olsa gerekuyumuyorum kızlar.. tatilde bile böyle yapnadı onca yolculuğa sıcağa yer değişikliğine rağmen. uykuya dalmasında hiç bir zaman problem çıkarmazdı. geç de ollsa kendi kendine uyurdu ama şimdi ağlıyor temas istiyor piş piş istiyor. emziği zinhar çıkarmıyor. gece gündüz ağzında. ağzı kokuyor artık plastik plastik. gece bin kere uyanıyor tekrar dalamıyor. sabahın köründe kalkıyor emziriyorum emmiyorsi sadece ağzında geveliyor ve bu esnada durmadan dönüyor kıpırdıyor elimle oynuyor tırnaklıyor kaşıyor yoluyor ayaklarını sürtüyor. o kadar rahatsız ediyor ki kurt gibi sanki bi yerimi kemiriyor!! insan kendi çocuğundan soğur mu arkadaş valla merhametimi tüketti sürekli itip kakasım geliyor sonra da vicdan azabı duyuyorum tabi. ve sürekli ağlıyor ağlıyor ağlıyorbişey olmadımı kendini yere atıyor bağırıyor bize vuruyor. babasından ve benden başka kimseye gitmiyor. Sabah biraz verelim de dedesine uyuyalım diyoruz yok kapının önünde zırlıyor açmaya çalışıyor. ben zaten en küçük bi sesinde uyanıyorum. dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıyor. Bugün diş doktoruna gidiyorum bakalım ne diyecek. . ama kısaca daha kış sezonu açılmadan ailemin yanındayken bile sabrım tükendi bıktım bittim.. gerisini düşünemiyorum..