2015 Şubat Anneleri

Canim yapamadilar daha cunku goturemedik yetisebilecek mesafede degildik. Ama cikmamisti bisey zaten gaitada yapildi gecen hafta. Kv sehirdisindaydi haftasonu bugun donuyo ben de annemde kaldim. Daha uzak oluyo ama ise yapacak bisey yok. Dun cok duygulandim ya. Esim yemekten sonra eve donecekti cunku onun isine bayagi bi ters kaliyo annemlerin evi. Toparlandi tam babannemle vedalasiyo ben gidiyorum falan diyo iste. Duru bunu bi duydu kostu bacagina sarildi kizdi gitmesin diye. Esim de vazgecti. O da duygulandi gozleri yasardi. Bunlar ne ara bu kadar buyuduler de herseyi anliyolar ya.

Selam kızlar okudum geçmişi herkes iyi maşallah biz de iyiyiz şükür alan sınavına girdim 2 gün önce 16 yanlışım çıktı 50 sorudan daha az yanlış bekliyordum ama hayırlısı diyelim kısmet... Berat aynı yaramazlıklara devam iştahı aynı çayı çok seviyor çay ve ekmek favorisi çarşamba günü de yine iş başı malesef artık kış gelsin istiyorum patladık burda sıcaktan daha hiç serinlemedi havalar

Kızlar merhaba oğlum doğduğundan beri hiç fırsatım olup giremedim. Ama sizi hala burda bulunca hem çok sevindim hem çok şaşırdım. Kaç kişi var burda şuanda?? Hamileyken epey çoktu sayımız

Merhaba ameliyat oldumu bebeğiniz nasıl geçti bizede aynı teşhis konuldu çol zor bi ameliyat mı acaba

MaRaL_ geçmiş olsun canım hakan'a ya
girmiyordum sayfayı bir acayım dedim düştüğünü, ayağının aksadığını yazmışsın. nasıl oldu şimdi?

Merhaba ameliyat oldumu bebeğiniz nasıl geçti bizede aynı teşhis konuldu çol zor bi ameliyat mı acaba
Merhaba çok geçmiş olsun
Irem arkadaş oğlunu ameliyat ettırmedi
Kendisi belki görmez yazıyı dedim o yüzden onun yerine cevap veriyorum. Oğlu ameliyat olmadı ve en son gayet iyiydi.geçmişe bakarsanız onun profilinden ayrıntıları okuyabilirsiniz

Merhaba canım hg
Çok saolasın ufak bir incinmeymiş bizimki şükür. Ertesi gün baya geçmişti uyandığında, akşamında bişey kalmadı zaten.unuttuk gitti :)

hoşbulmuş oldum bu haberle :)
çok geçmiş olsun tekrar.. yürüyemedi falan yazınca çok korktum.. rabbim korusun kuzucukları

Hakkında hayırlısı canım muşun sıcağıda çok ama nem yok akşamları güzel Berat ın boyuda uzun değilmi resimlerde öyle görünüyor bizimkinindr çok iştahı yok boy uzun ince zayıf bi çocuk oldu bu sağlık olsun

Kıyamam canım yaaaa kuzucuk bizimkide camdan baba diye bağrıp duruyor babamızın işinden dolayı 2 3 gün yolda malesef çok özlüyor elinde telefon sürekli babiş babiş diyor

Merhaba canım hg
Çok saolasın ufak bir incinmeymiş bizimki şükür. Ertesi gün baya geçmişti uyandığında, akşamında bişey kalmadı zaten.unuttuk gitti :)
Maral geçmiş olsun sünnet mi yapcan öyle bişey okudum yanlış görmediysem bende düşünmüyor değilim ama babamız erken diyor ne yapcaz bilmem

Sağol canım aynen hayırlısı... Evet akşamları serin oluyor ve nem yok o açıdan iyi hamileyken bu sıcaklarda çalışmak daha yorucu oluyor sadece beratın boyu sanırım uzun yaşıtlarına göre bana normal geliyor gerçi ama her gören boyu uzun diyor demek ki öyle :) bir de ben berata hamileyken doktor ultrasonla bacak boyu ölçümlerinde hep uzun boylu bir bebek diyordu o zamandan belliydi yani bir de yemeklerini güzel yese tosun gibi olur demek ki ama sağlık olsun sağlıklı olsun yeter diyorum artık çok takmıyorum yememesini elimden gelen bişey yok çünkü yemesi için görseniz halimizi gülünecek haldeyiz yemek saatinde kaşık elimizde nerde dikkatini dağıtıpta yedirebiliriz diye dolaşıyoruz peşinden bu akşam babası banyoda yedirdi mesela bir de benden yemiyor babasından yiyor o da ayrı bir konu

merhaba kızlar. nasılsınız ne yaparsınız?
ben bugün daha bi net anladım tatilin bitip eski tempomuza döndüğümüzü. mahvoldum bittim. temizlikçi çağırmıştım ama Begüm yokken tek başıma temizlesem daha az yorulurdum herhalde. sabahın köründe kalktı öğlen de uyumak bilmedi. zapdetmek ne mümkün illa kovalara gidecek yerlerde sularla oynayacak. sürekli kucağımda orda burda canım çıktı belim koptu geberdim resmen.

akşam da uykusuzluktan kafayı yedi. her şeye vurup kırmalar dökmeler resmen delirdi. tanıyamadım çocuğumu ya. niye böyle oluyo anlamıyorum enerjisini mi atamıyo acaba. her allahın günü nasıl sokağa çıkarayım.. vallahi öldüm bittim ya dur durak yok. akşam da uykudan gözleri kapansada en az bi saat yanında yatıyorum. dönüyo duruyo yatağın her yerini dolanıyo ama yok asla uyku yok. delirdim en sonunda biraz önce geldi babası biraz ben yatayım dedi. gerçekten bazen sinir uçlarım acıyor hissediyorum.
eve gelince neden böyle oluyo ben anlamıyorum. ya da hep böyle de annem bana çok yardımcı olduğu için mi farketmiyorum bilmiyorum.. ama yok böyle huysuz deli halleri olmuyodu ya.

hele o nedensiz her şeye ağlaması yok mu cidden psikolojim bozuldu artık bebek ağlamasını reklamlarda bile duyunca ürperiyorum. allahım sen günah yazma ama böyle. off..

kızlar bir şey soracaktım bide. karnımda beş tane sivilce gibi bişey çıktı ama sivilce değil. yani ucu kırmızı hatta bi kaç tanesinin ucu küçücük kabuk oldu. ama nasıl acıyolar anlatamam durduk yere iğne batar gibi acıyor. dokunmak zaten mümkün değil. bi hafta önce çıktı geçmedi. ne olabilirki doktora mı gitsem?

Git canım anlattığın şey Zona diye bir rahatsızlığa benziyor geçici bişey ama insanı rahatsız ediyor geçmiş olsun

Allah kolaylık versin bizimkide ağzında tutuyor yememiz 1 saati geçiyor malesef

Canim benim de aklima zona geldi insallah degildir cok agrili olur. Sikintidan cikar. Annenlerden dondun diye cikmis olabilir ama insallah degildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…