2015 Şubat Anneleri

Kızlar günaydın..

Kaç gündür okuyup yazamadım hiç fırsatım olmadı..
Biz Almanya'yla geldik çok uzun bir yolculuk oldu maalesef aktarmalı bilet bulmuştuk sadece Adana'da 7 saat bekledik, ayaz uyudu allahtan ama uçağa binince uyandı yavrum halbu ki tam biz uyuyacaktık :))
Anlayacağınız 24 saatten fazla uykusuz dolaştık.. Kabus
Eve gelince ayazı uyuttum eşimle ben değene. Yattık 2 saat uyuduk da kendimize geldik..

Gonul83 Gonul83 canım Solingen bizim yaşadığımız şehir sen nerde oturuyordun?

yeb4 yeb4 zor bir gün olmuş Begüm Hanım yormuş seni.. Bu çocuklar hep böyle ne Zaman önemli bir iş yapılacak çıkdırırlar.. Sanırım evde sadece bizimle olunca sikiliyorlar Canm, başkaları olunca ilgi daha fazla oluyor bu da hoşlarına gidiyor haliyle.. Yanı ilgi asıl dertleri ve birilerinin sürekli onlarla oynaması, ama bu mümkün değil yoksa diğer işler kalıyor evde olunca

Kıyamam canım yaaaa kuzucuk bizimkide camdan baba diye bağrıp duruyor babamızın işinden dolayı 2 3 gün yolda malesef çok özlüyor elinde telefon sürekli babiş babiş diyor :KK43:
Yavrum yaa ozlemez olur mu yazik herseyin farkindalar kiyamam. Allah buyuk ayriliklar vermesin.

Kızlar günaydın..

Biz Almanya'yla geldik çok uzun bir yolculuk oldu maalesef aktarmalı bilet bulmuştuk sadece Adana'da 7 saat bekledik, ayaz uyudu allahtan ama uçağa binince uyandı yavrum halbu ki tam biz uyuyacaktık :))
Eve gelince ayazı uyuttum eşimle ben değene. Yattık 2 saat uyuduk da kendimize geldik..

yeb4 yeb4 zor bir gün olmuş Begüm Hanım yormuş seni.. Bu çocuklar hep böyle ne Zaman önemli bir iş yapılacak çıkdırırlar.. Sanırım evde sadece bizimle olunca sikiliyorlar Canm, başkaları olunca ilgi daha fazla oluyor bu da hoşlarına gidiyor haliyle.. Yanı ilgi asıl dertleri ve birilerinin sürekli onlarla oynaması, ama bu mümkün değil yoksa diğer işler kalıyor evde olunca
Vaavv almanya süper tatile gidebilmenize sevindim canım biraz kafan dağılır ve rahat edersin annelerde inş dinlenebilirsen dinlen bol bol çok yoruldun

kızlar bir şey soracaktım bide. karnımda beş tane sivilce gibi bişey çıktı ama sivilce değil. yani ucu kırmızı hatta bi kaç tanesinin ucu küçücük kabuk oldu. ama nasıl acıyolar anlatamam durduk yere iğne batar gibi acıyor. dokunmak zaten mümkün değil. bi hafta önce çıktı geçmedi. ne olabilirki doktora mı gitsem?
Geçmiş olsun canım stresten oluyor genelde o tür şeyler ama en iyisi bir doktora gitmen

Kızlar günaydın..

Oyy eniştede mi geldi süper mişş işe kaçamaz orda :)))
İyi tatiller canım

kızlar bir şey soracaktım bide. karnımda beş tane sivilce gibi bişey çıktı ama sivilce değil. yani ucu kırmızı hatta bi kaç tanesinin ucu küçücük kabuk oldu. ama nasıl acıyolar anlatamam durduk yere iğne batar gibi acıyor. dokunmak zaten mümkün değil. bi hafta önce çıktı geçmedi. ne olabilirki doktora mı gitsem?
Geçiş olsun canım. Hiç bilmiyorum ben ama inşallah kızların dedugı zona deıldır, çok ağrılı diye biliyorum onu

merhaba kızlar. nasılsınız ne yaparsınız?
ben bugün daha bi net anladım tatilin bitip eski tempomuza döndüğümüzü. mahvoldum bittim. temizlikçi çağırmıştım ama Begüm yokken tek başıma temizlesem daha az yorulurdum herhalde. sabahın köründe kalktı öğlen de uyumak bilmedi. zapdetmek ne mümkün illa kovalara gidecek yerlerde sularla oynayacak. sürekli kucağımda orda burda canım çıktı belim koptu geberdim resmen.

akşam da uykusuzluktan kafayı yedi. her şeye vurup kırmalar dökmeler resmen delirdi. tanıyamadım çocuğumu ya. niye böyle oluyo anlamıyorum enerjisini mi atamıyo acaba. her allahın günü nasıl sokağa çıkarayım.. vallahi öldüm bittim ya dur durak yok. akşam da uykudan gözleri kapansada en az bi saat yanında yatıyorum. dönüyo duruyo yatağın her yerini dolanıyo ama yok asla uyku yok. delirdim en sonunda biraz önce geldi babası biraz ben yatayım dedi. gerçekten bazen sinir uçlarım acıyor hissediyorum.
eve gelince neden böyle oluyo ben anlamıyorum. ya da hep böyle de annem bana çok yardımcı olduğu için mi farketmiyorum bilmiyorum.. ama yok böyle huysuz deli halleri olmuyodu ya.

hele o nedensiz her şeye ağlaması yok mu cidden psikolojim bozuldu artık bebek ağlamasını reklamlarda bile duyunca ürperiyorum. allahım sen günah yazma ama böyle. off..
Ar ad a öyle sapıtıyolar nedeni hakkında hiç bir fikrim yok
Bugün yada yarın dünü telafi etmek için çokça uyuyabilir :)

Birde yeb4 yeb4 15 dk da olsa her gün çıkar dışarı. Hava almak ikinizede iyi gelir
Ben yağmurun arkasından çıkan güneşi gördüğüm gibi kendimi dışarı atıyorum, psikolojik olarak dinleniyorum .fiziksel olarak yorulsam da önemli değil

Birde yeb4 yeb4 15 dk da olsa her gün çıkar dışarı. Hava almak ikinizede iyi gelir
Ben yağmurun arkasından çıkan güneşi gördüğüm gibi kendimi dışarı atıyorum, psikolojik olarak dinleniyorum .fiziksel olarak yorulsam da önemli değil
Aynen bende günde iki kez parka gidiyorum öğleden önce yAklaşık 2 saat kalıyorum yoruluyor, bu aralarda çok güzel güneşli hava burda Eve gelip yemek yiyip hemen uyuyor akşam üzeri de gidiyoruz bazen babası da eşlik ediyor yine yaklaşık 2 saat kalıyoruz yoksa evde sıkılıyor zaman geçmiyor yeb4 yeb4 gelincikgibi gelincikgibi biz Frankfurt arabayla 15 dk mesafedeyiz darmstadt yakinmiyiz ben bilmiyorum senin oturduğun yeri iyi sıcak havalara denk geldin bu hafta hep çok sıcak olacak

Git canım anlattığın şey Zona diye bir rahatsızlığa benziyor geçici bişey ama insanı rahatsız ediyor geçmiş olsun

Canim benim de aklima zona geldi insallah degildir cok agrili olur. Sikintidan cikar. Annenlerden dondun diye cikmis olabilir ama insallah degildir.

Geçmiş olsun canım stresten oluyor genelde o tür şeyler ama en iyisi bir doktora gitmen

Geçiş olsun canım. Hiç bilmiyorum ben ama inşallah kızların dedugı zona deıldır, çok ağrılı diye biliyorum onu
sağolun kızlar. öyle deyince korktum ya aldım randevu cuma sabahına anca ama.
baktım bi de su çiceği virüsünün bi benzeriymiş su çiçeği geçirmeyenlere bulaşıp su çiçeği yapabilirmiş. inşallah zona değildir :KK43: kıza geçer falan naparım ya..

sürekli bi acı değil ama sık aralarla iğne batıyo sanki o sivilce gibi şeylerin olduğu yerde. kıl köklerim acıyo. normalde de çok hassas dokunulmuyo resmen küçücük şeyler ama canımı çok yakıyorlar. gidicem bakalım neymiş görücez. bitmiyo benim bu cilt problemlerim zaten .

Son düzenleme:
gelincikgibi gelincikgibi evet kesinlikle. hele anneanne dede galan olunca hep istedikleri şeyler oluyor tabii. baş başa kaldık şimdi yetemiyorum doğal olarak.

almanyaya gitmişsiniz canım nasıl sevindim ya. öyle böyle yolculuğu atlattınız. hem eşinin yanında olması sana güven verir ben hep yalnız bindim uçağa çok korkuyordum ilk başlarda. bi şekilde geçiyor :) şimdi tatilin tadını çıkarın bakalım :KK68:

Gonul83 Gonul83 MaRaL_ MaRaL_ bende elimden geldiğince çıkarıyorum da her zaman mümkün olmuyor. normalde eşim erken geliyor eve ama tatil dönüşü işler çok birikmiş bi de ekstra yoğunluk derken 10u buluyo gelmesi. yoksa o gelince de mutlaka sahile yürüyüşe giderdik çoğu zaman. ya da ben sitenin bahçesinde veya etrafta dolandırıyorum. park da uzak :KK43: aslında uzak değil ama yokuş gitmek zor oluyor. hemen yanımıza park yapılacak fa bekliyoruz işte.

yani bende istiyorum hep çıkarayım güzel havalarda ama bazen belim de elvermiyor o kadar ağrım oluyorki. bu yaşta bu hal :KK43: neyse allah beterinden korusun..

kızlar bu zonaya baktımda korktum ben ya. belirtiler benziyor. kendim için korkmuyorum da su çiçeği geçirmemiş kişilere bulaşıp su çiçeği yapabilir diyor. bizim bebekler su çiceği aşısı oldu di mi? haftaya 1 buçuk yaş aşılarımız var.

bu internet insanı paronayak yapar. bakmiyim diyorum tutamıyorum kendimi. belirtiler benziyor. inşallah öyle değildir öyleyse de bulaşma mevzusu öyle değildir umarım :KK43:

kızlar bu zonaya baktımda korktum ben ya. belirtiler benziyor. kendim için korkmuyorum da su çiçeği geçirmemiş kişilere bulaşıp su çiçeği yapabilir diyor. bizim bebekler su çiceği aşısı oldu di mi? haftaya 1 buçuk yaş aşılarımız var.

bu internet insanı paronayak yapar. bakmiyim diyorum tutamıyorum kendimi. belirtiler benziyor. inşallah öyle değildir öyleyse de bulaşma mevzusu öyle değildir umarım :KK43:
Su çiçeği aşısını oldular canım korkma

Korkma canım bende geçirdim zona yıllar önce sepici bişey değildi yanlış hatırlamıyorsam suiçeğise değildir sanmam canım içini ferah tut geçmiş olsun tekrar

Su çiçeği aşısını oldular canım korkma
sağol canım inşallah öyle bişey değildir.

Korkma canım bende geçirdim zona yıllar önce sepici bişey değildi yanlış hatırlamıyorsam suiçeğise değildir sanmam canım içini ferah tut geçmiş olsun tekrar
çok teşekkür ederim canım. sanada geçmiş olsun zor bişeymiş. eğer benimki oysa cidden kötü bişey.

zaten su çiçeği değil bu daha önceden su çiçeği geçiriyoruz ya o virüs vücudumuzda kalıyormuş. ama zararsız bi şekilde öylece duruyormuş. birden bağışıklık sistemi zayıflayınca ya da üzüntü yorgunluk olunca bu zona dedikleri virüs olarak canlanıyormuş. o yüzden su çiçeği geçirmemiş birine bulaşma ihtimali oluyormuş yani.
neyse bunlar zaten benim ihtimallerim, muhtemelen öyle değildir. yine kurdeşenimle alakalı bişey herhalde.

merhaba kızlar. nasılsınız ne yaparsınız?
ben bugün daha bi net anladım tatilin bitip eski tempomuza döndüğümüzü. mahvoldum bittim. temizlikçi çağırmıştım ama Begüm yokken tek başıma temizlesem daha az yorulurdum herhalde. sabahın köründe kalktı öğlen de uyumak bilmedi. zapdetmek ne mümkün illa kovalara gidecek yerlerde sularla oynayacak. sürekli kucağımda orda burda canım çıktı belim koptu geberdim resmen.

akşam da uykusuzluktan kafayı yedi. her şeye vurup kırmalar dökmeler resmen delirdi. tanıyamadım çocuğumu ya. niye böyle oluyo anlamıyorum enerjisini mi atamıyo acaba. her allahın günü nasıl sokağa çıkarayım.. vallahi öldüm bittim ya dur durak yok. akşam da uykudan gözleri kapansada en az bi saat yanında yatıyorum. dönüyo duruyo yatağın her yerini dolanıyo ama yok asla uyku yok. delirdim en sonunda biraz önce geldi babası biraz ben yatayım dedi. gerçekten bazen sinir uçlarım acıyor hissediyorum.
eve gelince neden böyle oluyo ben anlamıyorum. ya da hep böyle de annem bana çok yardımcı olduğu için mi farketmiyorum bilmiyorum.. ama yok böyle huysuz deli halleri olmuyodu ya.

hele o nedensiz her şeye ağlaması yok mu cidden psikolojim bozuldu artık bebek ağlamasını reklamlarda bile duyunca ürperiyorum. allahım sen günah yazma ama böyle. off..

Ben de artık ağlama sesine zamansız uyanmalarına yemek yememek için direnmesine beni elimden tutup götürmesine vızırdamasına mızırdamasına tıkırdamasına sinir oluyorum. :KK70: kafayı yedik biz :KK70: ama küp dolmuş Can'ım almıyor artık, bi damla bile.. En küçük olumsuzlukta sinirler zıplıyor anlıyorum seni. Sebep ne diye sorarsan da bilmiyorum.. Sabır sabır sabır diliyorum hepimize.

Can'ım o kabarcıklar nedir hiç bilmiyorum acılıysa eğer arkadaşların dediği gibi sona olabilir, belki de bişeye alerji mi oldun acaba.. Şimdi Nasıl oldu?

gelincikgibi gelincikgibi Im ,inşallah okuyabilirsin sorumu. Emre yolda gelirken başını birinin sevdıgını söyledi. Kımsede yoktu meydanda ben görmedim kızımda görmemiş. Bu ne demek. Çok korkuyorum, haya li oyun arkadaşı oluyor diye biliyorum ama 6.5 yaşında oluyormu bu
Dr a mı gidiyim psikologamı napayım ben:KK43:
Internete yazmaya korkuyorum iyice panik yapıcam kesin
:'(

Kızlar günaydın..

Oooooo alamanyalı hatun ulaştın mı memlekete :) ay ne güzel inşallah çok çok güzel geçer. Uçakta olup bitenleri unut, zaten Zaman'ında uyurlarsa şaşarım :)) anneciğine selam ederim..

X