Can'ım siz hep yanı damıydınız Emre'nin, belki sizin görmediğiniz bi anda biri gelip sevmiştir. Hayali oyun arkadaşı da olabilir ama o çok normal eğer öyle ise bence korkacak bi durum yok. Peki Nasıl sevmiş, Nasıl biriymiş konuşmuşlar mı sordun mu?gelincikgibi Im ,inşallah okuyabilirsin sorumu. Emre yolda gelirken başını birinin sevdıgını söyledi. Kımsede yoktu meydanda ben görmedim kızımda görmemiş. Bu ne demek. Çok korkuyorum, haya li oyun arkadaşı oluyor diye biliyorum ama 6.5 yaşında oluyormu bu
Dr a mı gidiyim psikologamı napayım ben
Internete yazmaya korkuyorum iyice panik yapıcam kesin
:'(
Belki önceden sevmiştir birisi canım panik yapma yani o anda değil daha önce yaşadığı olay gelmiştir belki aklınagelincikgibi Im ,inşallah okuyabilirsin sorumu. Emre yolda gelirken başını birinin sevdıgını söyledi. Kımsede yoktu meydanda ben görmedim kızımda görmemiş. Bu ne demek. Çok korkuyorum, haya li oyun arkadaşı oluyor diye biliyorum ama 6.5 yaşında oluyormu bu
Dr a mı gidiyim psikologamı napayım ben
Internete yazmaya korkuyorum iyice panik yapıcam kesin
:'(
Yolda yürüyorduk eve geliyorduk. Başımı biri okşadı dedi şimdi diyor du özellik le sordum. Bizden başka kimse yoktu eminim. Büyük biriymiş. Her zaman oluyormu dedim bazen diyor. Şaştım kaldım.amcası buna benzer bi hasta ılaçları fln var. Sonradan olmuş gerçi. Genetik olmaz demiCan'ım siz hep yanı damıydınız Emre'nin, belki sizin görmediğiniz bi anda biri gelip sevmiştir. Hayali oyun arkadaşı da olabilir ama o çok normal eğer öyle ise bence korkacak bi durum yok. Peki Nasıl sevmiş, Nasıl biriymiş konuşmuşlar mı sordun mu?
Şimdiiii önce panik yok tecrübeli anne :)Çok üstüne düşme den sormaya konuşturmaya çalışıyorum. Her gün oluyor bazen bir kız yapıyor diyor. Bana söylemeyi unutuyormuş
evet evet kesinlikle. hep duygularıma tercüman oluyorsun.. annemlerleyken ne güzeldi. yalnız başına çocuk büyütmek çok zor. gerçi hep bir arada olsak o da olmazdı tabii. ben ne istiyorum onu da bilmiyorumBen de artık ağlama sesine zamansız uyanmalarına yemek yememek için direnmesine beni elimden tutup götürmesine vızırdamasına mızırdamasına tıkırdamasına sinir oluyorum.kafayı yedik biz ama küp dolmuş Can'ım almıyor artık, bi damla bile.. En küçük olumsuzlukta sinirler zıplıyor anlıyorum seni. Sebep ne diye sorarsan da bilmiyorum.. Sabır sabır sabır diliyorum hepimize.
Can'ım o kabarcıklar nedir hiç bilmiyorum acılıysa eğer arkadaşların dediği gibi sona olabilir, belki de bişeye alerji mi oldun acaba.. Şimdi Nasıl oldu?
Tamamm canım çok sağol .susup takip educem, bir dahasına hemen söyleyecek bana öyle anlaştık. Tarif ettiği yerde gençler falan oluyor ama benmi göremedim acaba diyorumŞimdiiii önce panik yok tecrübeli anne :)
Hayali arkadaş olur evet,her Yaşta olabilir.. Özellikle de geçiş dönemlerinde çocukların..
Sen şimdi didik didik etme çocuğu.. Zaman geçsin aradan sonra sor, geçen gün böyle böyle dedin, yabancılar aana dokunmamalı diye gir öğüt verirmiş gibi sonra zaten ben hiç görmeşdm keşke görseydim beredeydi falan diye sorarsın..
Yalnız dikkatini bununla çekemeyeceklerini kadar umursamaz ve sakin görünmen lazım.. Duygularına hakim ol..
Hayali arkadaş kötü bişi değil ama bu dediğin arkadaş olmuş olmuyor Canım bu yüzden dikkat et izle Emre'yi bi de genlerde vasa daha dikkatli ol.. Bunun için önce bi kaç gün gözlem yap iyi takip et sone da psikiyatriye gidicen
Ulaştım kuzu vize çıktı ertesi gün ağar topar geldik :)Oooooo alamanyalı hatun ulaştın mı memlekete :) ay ne güzel inşallah çok çok güzel geçer. Uçakta olup bitenleri unut, zaten Zaman'ında uyurlarsa şaşarım :)) anneciğine selam ederim..
350 km falan canım senin bulunduğun yer :))Aynen bende günde iki kez parka gidiyorum öğleden önce yAklaşık 2 saat kalıyorum yoruluyor, bu aralarda çok güzel güneşli hava burda Eve gelip yemek yiyip hemen uyuyor akşam üzeri de gidiyoruz bazen babası da eşlik ediyor yine yaklaşık 2 saat kalıyoruz yoksa evde sıkılıyor zaman geçmiyoryeb4 gelincikgibi biz Frankfurt arabayla 15 dk mesafedeyiz darmstadt yakinmiyiz ben bilmiyorum senin oturduğun yeri iyi sıcak havalara denk geldin bu hafta hep çok sıcak olacak
şu an sıra bekliyorum canım on dakika içinde girerim. haber vericem sorduğun için sağol tatlım umarım tatilin güzel geçiyordur.yeb4 canım kaçtaydı doktorda randevun ?
Viyy çok uzakmış :)350 km falan canım senin bulunduğun yer :))
bizim kizlar dr gibi maasallah 24 saaat açik onluine dr hizmeti sadece 2015 subat annelerinde :)kızlar çıktım tahmin ettiğimiz gibi zona olmuşum. bişeye çok üzüldün mü diye sordu.
bi kaç ilaç verdi ağrıların geçmezse norolojiye git onlar bi hap yazıyo ben yazamıyorum dedi. şimdilik verdiği ilaçları kullanıcam.
kızıma geçer mi diye sordum bi hafta olmuş geçtiyse şimdiye geçmiştir dedi. olursa da korkma suçiçeği olur atlatırsınız dedi. olmasın yaa ne olurinşallah geçmemiştir
Çok geçmiş olsun canım inşAllah atlatırsın bir an öncekızlar çıktım tahmin ettiğimiz gibi zona olmuşum. bişeye çok üzüldün mü diye sordu.
bi kaç ilaç verdi ağrıların geçmezse norolojiye git onlar bi hap yazıyo ben yazamıyorum dedi. şimdilik verdiği ilaçları kullanıcam.
kızıma geçer mi diye sordum bi hafta olmuş geçtiyse şimdiye geçmiştir dedi. olursa da korkma suçiçeği olur atlatırsınız dedi. olmasın yaa ne olurinşallah geçmemiştir
Ah kuzum beniiim, kaç ayın sıkıntısı, yorgunluğu kendini böyle gösterdi demek kikızlar çıktım tahmin ettiğimiz gibi zona olmuşum. bişeye çok üzüldün mü diye sordu.
Çookk geçmiş olsun canım aklına kötü şeyler getirme allah beterinden saklasın bende atlattım kimseye geçmemişti inş. Seninkide geçmezkızlar çıktım tahmin ettiğimiz gibi zona olmuşum. bişeye çok üzüldün mü diye sordu.
Geçmiş olsun Can'ım, bence geçmemiştir geçse şimdiye belirti gösterirdi bence.kızlar çıktım tahmin ettiğimiz gibi zona olmuşum. bişeye çok üzüldün mü diye sordu.