2015 Şubat Anneleri

sevindim canım. sen yine bol bol sıvı vermeye çalış. inşallah hemen geçer.

çok istiyorum kuzularımızın hepsi bir araya gelsin. bu belki çok zor ama teker teker görüşücez inşallah zamanla :)

evet teyzesi Begüm çok hassas duygusal nazlı bi çocuk tam bir balık burcu bakalım ne yapıcaz

amin canım amin. dediğin gibi alışıyor insan zamanla. mutfakta hep yazlıktaki gibi hareket ediyorum o kadar alışmışımki kendi kaşık çekmecemi açacağıma hep sağ tarafa gidiyo elim iki gündür :) meğer insanoğlu ne çabuk alışıyormuş değişikliğe onu düşündüm..

güzeldi hep beraber yemek yedik oturduk. Begümü çok özlemişler hasret giderdiler. Begüm de yabancılamadı. zaten pek nadirdir birine gitmemesi. ama tabii ondan mı yoksa unutmamış mı bilemiyorum. artık büyüdüler unutmazlar herhalde kısa sürede di mi?

vize işine inanılmaz sevindim :) sizin için çok iyi olacak. boşver pahalı olsun napalım çok heves ettiniz o kadar vize de çıktı. bencede emme işini sonraya bırak zehir olmasın tatil. inşallah harika bi tatil olur canım. Ayaz paşam da seni üzmesin bi güzel gezin :)

Vavv süpermişşş
Kıskandım valla bende de Fransızca mı konuşsam:)))
Sen zaten Fransa'da yaşıyorsun çocuk Fransızcayı Türkçenden daha iyi bilecek sen kendi dışını unutturma :)) ben baştan farklı bir dil daha öğrenir mi acaba dite deney yapıyorum :))

Sen zaten Fransa'da yaşıyorsun çocuk Fransızcayı Türkçenden daha iyi bilecek sen kendi dışını unutturma :)) ben baştan farklı bir dil daha öğrenir mi acaba dite deney yapıyorum :))
he dogru buyuklerin turkçesi bozuluyor her gecen gun
uzuluyorum ama elimden bisey gelmiyor tr konusmakdan baska
anliyolar sukur herseyi ama iste tam bi dil yok, hele emrenin ne fr si tam ne tr si :)))) çok fenaaa :) guluyorum aglanacak halime
okulda pârkda heryerde fr konusuyolar, turk arkadaslariylada fr konusyolar ne var bu fransizcada anlamiyorumki hemen zirt dilleri ona geçiyorrr

kızarmış ekmek ha , ne güzel tanım olmuş. :)
hepsi kendi kendine yemek yemek istiyorsa bu da bi dönem demek ki. bence izin vermeliyiz öyle öyle alışacaklar dediğin gibi. tuna da tam konuşuyor sayılmaz ama biz anlıyoruz ne dediğini :)) kafalar dolu da tam çıkaramıyorlar kelimeleri gariplerim :)
anneler hep aynı demek ki, aslında herkes alıngan da annelerimiz nazımızı çeksin istiyoruz sanırım. ben şimdi ailemin yazlığındayım ama ailem burda yok. Pazartesi gidicez yanlarına. tuna yine bize kaldı yani :)) ama alıştım valla orda burda çocuk bakmaya, bu gidişle dağa kampa bile giderim sanırım :)) bugün gittiğimiz sahilde duş yoktu tunayı beş litrelik su şişesindeki ılık suyla yıkadık

ya bu anlattığın bizde de var gerçekten çok sinir bozucu. ağzına alıyor dakikalarca tutuyor. bari alma da umutlanmayalım yiyecen diye dimi :))

bende yengeç burcuyum ama şükürün ş si yok tuna konuşmuyor da geveliyor bişeyler ama biz anlıyoruz :) mesela düğmeye düğ diyor, zeytine ditin gibi bişeyler diyor kırmızı ışık yanınca duuu diyor ama hala anne baba demiyor net olarak. dada diyor babasına :)) sana da başarılar inşallah güzel geçer sınavın da atanırsın

ay canlarım yaaa ben kendi ayrılığıma değil onların torunlarından ayrılışlarına üzülüyorum. keşke hep dene anneanne görebilse çocuklar. yaşlılar ve çocuklar çok iyi anlaşıyorlar :)
o bavul olayını hiç sorma hazirandan beri kaç kez doldur boşalt yaptım yav.. hepsini atasım var. giyilmekten yıkanmaktan güneşten berbat oldular. ay benim ev ne hallerde kimbilir. neyse yavaş yavaş yaparım artık her gün bi oda. hiç acelesi yok :)

o ağız tadı meselesi kesin var artık. mesela abur cubura bayılıyor. tavuğu çok sever mesela ama peyniri sevmiyor kesin. valla tunaya ambalajlı biley olsun acı a olsa gazlı da olsa içer bizim de boğazımıza dizer :) şalgam haa oyy o pamuk kızın şalgam sevdiğine inanamıyorum :))

aaaa gidiyorsunuz demek harikaaa!! Çok sevindim canım. umarım güzel bit yolculuk ve gezi olur.

Sen böyle deyince aklıma geldi. Kediye edi gibi bişey diyoruz. Mav diyor miyav deyince. Aslında tekrar ediyor ama işte anlamıoz:)
Alt katta kının kedisi var bahcesınde camdan atlıycak edii diye zor tutuyom:)))

Canim insana hep pozitif enerji veriyorsun yazdiklarinla. Vize olayina cok sevindim. Cok guzel bir yolculuk olur insallah
Ishal hala duzelmedi ya. Bugun baska bi doktora goturdum. Tekrar gaita tahlili istedi. Cinkolu bi surup verdi. Ishalli bebekler icin bi mama tavsiye etti. Tum meyveleri yasakladi muz haric. Sutu sebzli seyleri de yasakladi duzelene kadar. Uzayan sumuksu kaka sutten olur dedi o yuzden duzelene kadar sut yok. Bi de kilolu dedi. Tombis ama oyle asiri kilolu gelmiyo bana anne bakis acisi mi bilmiyorum. Anneler hep zayif gorur ya. 12.150 cikti. Boyu 82cm. Cok mu bilemedim. Sutu bayagi iciyomus ondan almistir kilo dedi.

Yerim ben o nazli kuzuyu yavrum yaa. Bugun hastanede bi bebis gordum Begusume benzettim. Aklima siz geldiniz. Alisti mi evine kuzucuk?

Sen böyle deyince aklıma geldi. Kediye edi gibi bişey diyoruz. Mav diyor miyav deyince. Aslında tekrar ediyor ama işte anlamıoz:)
Alt katta kının kedisi var bahcesınde camdan atlıycak edii diye zor tutuyom:)))
Kedileri çok seviyorlar . Mav mav diyor Tuna da Hakan da konuşuyormuş işte annesi, daha ne yapsın çocuk :)

evet aynen bende onların ayrılığına daha çok üzülüyorum. bizi büyütürken çalışmaktan hayat koşturmacasında doya doya sevmeye fırsatları olmadı belki. o yüzden torun farklı diyorlar ya. acaip sabırlılar, bıkmıyorlar oynamaktan bakmaktan sevmekten. keşke hep yakın olabilseydik evet

boşver tatil yıpranmışlığı giysilerde olsun sadece ama sizi yenilesin :) eve dönünce yavaş yavaş temizlersin. badana yapcakmışsınız zaten en sevdiğim şey oh temiz temiz bi başlangıç yaparsın sonbahara. en sevdiğim mevsimdir bayılırım..

Yerim ben o nazli kuzuyu yavrum yaa. Bugun hastanede bi bebis gordum Begusume benzettim. Aklima siz geldiniz. Alisti mi evine kuzucuk?
canım benim gaita yapmışlar sanırım haber ver bizede sonucu olur mu?

iyi teyzesi alıştı sayılır. ama bi hafta falan sürer herhalde ben bile hala alışkanlıklarımı unutamadım. ama tabiiki ilk günki gibi huysuz değil şükür.

Selam arkadaşlar
İmdat diye bağırasım var. Hakan efendi yatak dan atlıyor bende gidip bir yerden atlasam mı acaba. Arkamı dönmeden hop baş aşağı geliyor çocuk .ne güzel kendi kendine uyuyordu bi kaç gündür. Şimdi mecbur uyutup çıkıcam odadan.bari doğru düzgün inse de düşme riski olmasa
Mutfak desen sandalye sürülüyor heryere çıkıp tırmanıyor .pazartesiye belli olacak taşınma günü. 10 güne okullar açılıyor. Büyüklerin faydası oluyordu bana. Oyalayıp oynuyorlardı

Hayırlısıyla bi ekim ayı gelseydi :)))

Oğlana sünnet mevlüdü var daha sırada
Sonra sı ALlah kerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…