Vavv süpermişşşEvet Almanca :))
sevindim canım. sen yine bol bol sıvı vermeye çalış. inşallah hemen geçer.Canim doktorun verdigi kremler bayagi ise yaradi. Ishal de bu sabah daha iyi gibi geldi insallah duzelir artik. Sen anlattikca ben yoruldum yaptigin yapacagin isleri Allah kolaylik versin. Insalllah bir gun bulusacagiz ben inaniyorum. Begum de cok duygusal. Alisti demek ki oraya kiyamam
amin canım amin. dediğin gibi alışıyor insan zamanla. mutfakta hep yazlıktaki gibi hareket ediyorum o kadar alışmışımki kendi kaşık çekmecemi açacağıma hep sağ tarafa gidiyo elim iki gündür :) meğer insanoğlu ne çabuk alışıyormuş değişikliğe onu düşündüm..Ayrılığın ilk günleri öyle oluyor sonra alışıyor insan yine.. Allah yokluklarını göstermesin.. Amin
Nasıldı dün Kayınvalide de akşam yemeği :) iyi aferin yemeğe çağırmış sizi :))
Sorma tatil dönüşü bavul hazırlamak ölüm..
Bu akşam ben de hazirlicam bilet bulursam.. Ayazla bi ton işimiz var dışarıda beyfendi uyansın da :)
Sagol canim herseyi ayni ama ne oldu anlamadim. Insallah artik duzelirgeçmis olsun canim
yedigi içtiginde degisiklik yok demistin demi
mekan degistiyseniz suyu sutu herseyi olabilir sebep ama nasil bilecez ki
Sen zaten Fransa'da yaşıyorsun çocuk Fransızcayı Türkçenden daha iyi bilecek sen kendi dışını unutturma :)) ben baştan farklı bir dil daha öğrenir mi acaba dite deney yapıyorum :))Vavv süpermişşş
Kıskandım valla bende de Fransızca mı konuşsam:)))
he dogru buyuklerin turkçesi bozuluyor her gecen gunSen zaten Fransa'da yaşıyorsun çocuk Fransızcayı Türkçenden daha iyi bilecek sen kendi dışını unutturma :)) ben baştan farklı bir dil daha öğrenir mi acaba dite deney yapıyorum :))
kızarmış ekmek ha , ne güzel tanım olmuş. :)Oh mis gibi çıkar tadını yeni yıla muhteşem bir dönüş yap :)
Ayy evin boyanmasını çok severim ben, mis gibi taptaze, kızarmış ekmek kadar severim :)) biz taşındığımızda boyatmamıştık seneye yaza artık inşallah bi aksilik çıkmazsa :)
Aynen Canım ayaz da kendisi yemek istiyor ama dediğin gibi bir kaç Kaşıktan sonra pes ediyor ben zar zor devam ediyorum ama normal sanırım bu süreç alışırlar ne de olsa daha küçükler :))
Bak sen Paşa'ya, dillendi ha, maşallah yaz ona da yaradı sanırım o da bil bol enerjisini atsın eve gidince yogun olsun :)
Benimki konuşmuyor, öyle kendi dilinde bişiler zırvalıyor da anlaşılmıyor tabi :)) peppee diyor baba ve dede bi de acıdı malum çöl düştüğü için :))) ama çocuk da haklı iki dil olunca hangi birini konuşsam diye şaşırıyordur :)))
Ahhh daha önce bahsetmiştim bilmiyorum hatırlar mısın.. Benim annem de öyle alıngan, çok zorluyor ve bendeki yarattığı etki de sinir ve anlaşılmamışlık hissi.. Derdimi anlatmaya çalışıyorum derken bir bakmışım kırılmış.. Zor oluyor öyle ama anne işte sinirlensek de yapacak birşey yok..
Sen şimdi annelerle mi gittin tekrar yazlığa ? Sat Tuna'yı onlara gez bol bol :))
ya bu anlattığın bizde de var gerçekten çok sinir bozucu. ağzına alıyor dakikalarca tutuyor. bari alma da umutlanmayalım yiyecen diye dimi :))Ayyy sağol canım
Sağol canım iyi dileklerin için inşallah bulurum bakalım bu arda benim ufaklıkta aynı kendisi yemek istiyor iki lokmadan sonra bitiyor olay ben yedirincede ağzında tutuyor buda beni müthiş geriyor ilkinde çok çektim ağzında tutmasından nasıl aşıcam bunu çok sabır lazım çoookkk
bende yengeç burcuyum ama şükürün ş si yokSağol canım biraz sabırlıyım bazen şartel atıyor gerçi ama yapacak bişey yok umut ve şükür olmazsa olmaz :) burcum yengeç bu arada :) tuna ne güzel konuşmaya başlamış maşallah berat hala babadan başka bişey demiyor bu ara di ye takmış herşeye di diyor bi baba bi de di başka bişey yok :) siz de tatilin tadını çıkarın ne güzel annenin evinde olmak gibisi yok ben bunaldım çalışmaktan valla bu muşun sıcağında her gün akşama kadar işteyim neyseki yarın erzuruma gidicez alan sınavına gircem değişiklik olacak bana :)
ay canlarım yaaa ben kendi ayrılığıma değil onların torunlarından ayrılışlarına üzülüyorum. keşke hep dene anneanne görebilse çocuklar. yaşlılar ve çocuklar çok iyi anlaşıyorlar :)selam kızlar. bir tatil daha sona erdi. iki sene tatile hiç gitmemiştik bu yıl bi hafta da olsa eşimle güzel vakit geçirdik. yorucuydu ama güzel yinede..
ev tabiiki çok pislenmiş. hemen halı yıkamayı aradım gelip halıları alıcaklar. salı günü de temizlikçi gelicek en erken o gün boşmuş. bende o zamana kadar bi siler süpürürüm durulcak gibi değil. daha anca bavulları hallettim. ya bu tatile gitmesi de dönmesi de yorucu. çok zenginler ne güzel hizmetçilerine hallettiriyo. tatil dediğin o be. giderken evi topla git evi topla bavul hazırla boşalt aman ya
akşam kayınvalidemlere gidicez yemeğe. onlarda çok özlemişler doğal olarak.
benimkilerde bunalıma girmiş çok fenalar. terastan bi anda koşup geçecekmiş gibi geliyo dedi annem çok üzüldümben bile hala alışamadım. her seferinde böyle oluyo
o ağız tadı meselesi kesin var artık. mesela abur cubura bayılıyor. tavuğu çok sever mesela ama peyniri sevmiyor kesin. valla tunaya ambalajlı biley olsun acı a olsa gazlı da olsa içer bizim de boğazımıza dizer :) şalgam haa oyy o pamuk kızın şalgam sevdiğine inanamıyorum :))Canim en azindan biraz dinlenebiliyorsun ailenin yaninda herkes Tuna'yla ilgileniyodur ozlemislerdir tadini cikar tatilin son gunlerinin. Masallah Tuna'ya zaten belliydi bayagi taklit ediyordu hayvanlari falan
Su veriyoruz canim bol bol soda hic aklima gelmedi begenirse veririm biraz. Nasil seviyor Tunacik sodayi bunca yil ben bile sevemedim:) Gerci duru da sekersiz cayi ve salgam suyunu seviyo. Insan sasiriyo minik bebek olunca ama onlarin da damak zevki gelisiyo artik. Biseyin kokusundan anliyolar bence bizim gibi lezzetli oldugunu.
aaaa gidiyorsunuz demek harikaaa!! Çok sevindim canım. umarım güzel bit yolculuk ve gezi olur.İshalin azalmasına sevindim canım, ishal kötü bişi değil elbette ama beden susuz kalıyor o tehlikeli sadece..
Ayaz odasına çabuk alıştı, geceleri Nerede uyuduğunu önemsemiyor sadece uyandığında birini istiyor yanında, daha doğrusu beni.. Ben de hep onın odasındaki yatakta yattım, sonra geçerim kendi yatağıma..
Meme bırakma işini başlayacaktım ama vize çıktı bugün eşime, hafta sonuna da bilet bulutsak gidicez Almanya'ya annemlerin yanına.. Felaket pahalı olsa da biletler heves ettik gitmemiz lazım :)))
Walla ben de çok isterdim buluşmalarını çok komik olurlar kesin birlikte. Duru gohh der ayaz da acıdı :)))
Eşin tüm gün yoruluyor, akşam eve gelince de fazla sesi kaldıramıyor demek ki.. Aslında o da yeğeni, zarar vermemesi için peşinde dolaşacak dediğin gibi.. Hem onun müdahale etmesi daha kolay olur dayısı sonuçta, sen edince belki annesi bozulur :))
Hepimizin nazı sanırım annelerimize geçiyor ve maalesef en tahammülsüz olduğumuz kişiler hep en yakınlarımız oluyor, benim de öyle.. İnsanoğlu öyle demek ki :))
Çalışmak ve ev aynı Zaman'da gerçekten zormuş onu anladım tatil boyunca.. Sadece evde olunca sıkıcı oluyor evet ama en azından işten yorgun argon gelip bi ton iş yapmak zorunda plmuyorsun. Hadi ben yine az çalışıyorum, sen büyün gününü, insanlara dert anlatmakla geçiriyorsun, sonra da eve gelip ili dk poponun üstüne oturup dinleneniyorsun.. Ama ekmek parası işte onlar için çalışıyoruz mecbuuuur :))
Sen böyle deyince aklıma geldi. Kediye edi gibi bişey diyoruz. Mav diyor miyav deyince. Aslında tekrar ediyor ama işte anlamıoz:)bende yengeç burcuyum ama şükürün ş si yoktuna konuşmuyor da geveliyor bişeyler ama biz anlıyoruz :) mesela düğmeye düğ diyor, zeytine ditin gibi bişeyler diyor kırmızı ışık yanınca duuu diyor ama hala anne baba demiyor net olarak. dada diyor babasına :)) sana da başarılar inşallah güzel geçer sınavın da atanırsın
Canim insana hep pozitif enerji veriyorsun yazdiklarinla. Vize olayina cok sevindim. Cok guzel bir yolculuk olur insallahİshalin azalmasına sevindim canım, ishal kötü bişi değil elbette ama beden susuz kalıyor o tehlikeli sadece..
Ayaz odasına çabuk alıştı, geceleri Nerede uyuduğunu önemsemiyor sadece uyandığında birini istiyor yanında, daha doğrusu beni.. Ben de hep onın odasındaki yatakta yattım, sonra geçerim kendi yatağıma..
Meme bırakma işini başlayacaktım ama vize çıktı bugün eşime, hafta sonuna da bilet bulutsak gidicez Almanya'ya annemlerin yanına.. Felaket pahalı olsa da biletler heves ettik gitmemiz lazım :)))
Walla ben de çok isterdim buluşmalarını çok komik olurlar kesin birlikte. Duru gohh der ayaz da acıdı :)))
Eşin tüm gün yoruluyor, akşam eve gelince de fazla sesi kaldıramıyor demek ki.. Aslında o da yeğeni, zarar vermemesi için peşinde dolaşacak dediğin gibi.. Hem onun müdahale etmesi daha kolay olur dayısı sonuçta, sen edince belki annesi bozulur :))
Hepimizin nazı sanırım annelerimize geçiyor ve maalesef en tahammülsüz olduğumuz kişiler hep en yakınlarımız oluyor, benim de öyle.. İnsanoğlu öyle demek ki :))
Çalışmak ve ev aynı Zaman'da gerçekten zormuş onu anladım tatil boyunca.. Sadece evde olunca sıkıcı oluyor evet ama en azından işten yorgun argon gelip bi ton iş yapmak zorunda plmuyorsun. Hadi ben yine az çalışıyorum, sen büyün gününü, insanlara dert anlatmakla geçiriyorsun, sonra da eve gelip ili dk poponun üstüne oturup dinleneniyorsun.. Ama ekmek parası işte onlar için çalışıyoruz mecbuuuur :))
Yerim ben o nazli kuzuyu yavrum yaa. Bugun hastanede bi bebis gordum Begusume benzettim. Aklima siz geldiniz. Alisti mi evine kuzucuk?sevindim canım. sen yine bol bol sıvı vermeye çalış. inşallah hemen geçer.
çok istiyorum kuzularımızın hepsi bir araya gelsin. bu belki çok zor ama teker teker görüşücez inşallah zamanla :)
evet teyzesi Begüm çok hassas duygusal nazlı bi çocuk tam bir balık burcu bakalım ne yapıcaz
Kedileri çok seviyorlar . Mav mav diyor Tuna da Hakan da konuşuyormuş işte annesi, daha ne yapsın çocuk :)Sen böyle deyince aklıma geldi. Kediye edi gibi bişey diyoruz. Mav diyor miyav deyince. Aslında tekrar ediyor ama işte anlamıoz:)
Alt katta kının kedisi var bahcesınde camdan atlıycak edii diye zor tutuyom:)))
evet aynen bende onların ayrılığına daha çok üzülüyorum. bizi büyütürken çalışmaktan hayat koşturmacasında doya doya sevmeye fırsatları olmadı belki. o yüzden torun farklı diyorlar ya. acaip sabırlılar, bıkmıyorlar oynamaktan bakmaktan sevmekten. keşke hep yakın olabilseydik evetay canlarım yaaa ben kendi ayrılığıma değil onların torunlarından ayrılışlarına üzülüyorum. keşke hep dene anneanne görebilse çocuklar. yaşlılar ve çocuklar çok iyi anlaşıyorlar :)
o bavul olayını hiç sorma hazirandan beri kaç kez doldur boşalt yaptım yav.. hepsini atasım var. giyilmekten yıkanmaktan güneşten berbat oldular. ay benim ev ne hallerde kimbilir. neyse yavaş yavaş yaparım artık her gün bi oda. hiç acelesi yok :)
canım benim gaita yapmışlar sanırım haber ver bizede sonucu olur mu?Yerim ben o nazli kuzuyu yavrum yaa. Bugun hastanede bi bebis gordum Begusume benzettim. Aklima siz geldiniz. Alisti mi evine kuzucuk?
Almanya'nın neresine geliyorsunSen zaten Fransa'da yaşıyorsun çocuk Fransızcayı Türkçenden daha iyi bilecek sen kendi dışını unutturma :)) ben baştan farklı bir dil daha öğrenir mi acaba dite deney yapıyorum :))