Yok canim huzursuzluk ve kusma. Ama simdi gece saat basi uyandi. Arada da az az aglayip tekrar daliyo biyeri mi agriyo anlamadimKusma fln yoksa bekle bakalım ne canım bazen öyle bağırsaklar karışıyor :)
Yanında huzursuzluk fln yok demi
Yedıgı bişeydende olabılur.
Sagol canim sabah bi bakcam duruma tekrar oyle yapacak mi nasil yapacak. Disarda bisey de yemedi kapali ayran icti sadece bi onceki gun. Aklima bisey gelmiyoİnşallah Canım şimdiydik yine onun odasında uyuyorum :)
Yeşil kaka mart nisan gibi olmuştu ayazda, bizimki gıda zehirlenmesi gibi bişiydi çünkü dışarıda bir yerde kahvaltı yaparken peynir yemişti o da bozuk muydu hepimizin midesi bulanmıştı.. Doktor bize o Zaman çocuğun genel durumu önemli demişti, bu yaşlarda artık eğer ıspanak vs gibi bişi yiyip renklenmediyse kaka rengi önemli demişti.. Ateş, kusma, halsizlik falan yok demi? Eğer yarın da devam ederse sen yine de götür, ishal de olabilir veya farklı bir mikrop.. Geçmiş olsun canımcım
Ben de rotadan korkuyorum bi de tam asi doneminde kaka yapamama problemi vardi o yuzden asi da yaptiramamistik. Off bisey cikmaz insallahCan'ım Tuna çoooook küçükken belki daha iki aylıkken, yeşil kaka yapmıştı, bir kaç gün sürmüştü. Kakasını yaparken baya ıkınıyordu, meğer rota virüsü kapmış. Bence doktora götür. Kaka önemli.
Geçmiş olsun canım beratta bu aşılarını oldu aşı olduğu gece bişeyi yoktu sabahında ateşlenmeye başladı ama dolvenle atlattık şükür diğer aşılara göre ağır oluyormuş biraz canım hepatit a beşli karma ve polio çocuk felci 2 yaşında son aşısı var hepatit a nın 2. Dozuymuş o da başka yok şükürAcile gittim geldim. Gittigimde atesi 39 du. Kan testi istedi,serum takildi.. kan temizkti.tamamen asinin etkileriymis ilk defa bir asida boyle olduk..
3 saat sonra fitil verecegim. Hala biraz var.. tesekkurler canim.
Günaydın canım devam ediyor mu yeşil kaka durumu?Sagol canim sabah bi bakcam duruma tekrar oyle yapacak mi nasil yapacak. Disarda bisey de yemedi kapali ayran icti sadece bi onceki gun. Aklima bisey gelmiyo
Vay bee demek ki bu aşı daha ağır atlatılıyor.. Bakalım biz ne olcaz gerçi daha var iki hafta daha..Geçmiş olsun canım beratta bu aşılarını oldu aşı olduğu gece bişeyi yoktu sabahında ateşlenmeye başladı ama dolvenle atlattık şükür diğer aşılara göre ağır oluyormuş biraz canım hepatit a beşli karma ve polio çocuk felci 2 yaşında son aşısı var hepatit a nın 2. Dozuymuş o da başka yok şükür
Geçmiş olsun canım dışardan ve farklı bişey yemediyse bugün de bak devam ederse götürürsün inş geçer bugün beratta yeşil değil ama haftada bir neredeyse ishal olup geçiyor 2 güne sıcaklardan sanırımSagol canim sabah bi bakcam duruma tekrar oyle yapacak mi nasil yapacak. Disarda bisey de yemedi kapali ayran icti sadece bi onceki gun. Aklima bisey gelmiyo
İnş sıkıntı olmaz canım tuncık rahat atlatmış mesela :)Vay bee demek ki bu aşı daha ağır atlatılıyor.. Bakalım biz ne olcaz gerçi daha var iki hafta daha..
Evet canim oyleymis.. serum takilmasina ragmen fitil vermeme ragmen sabah 38.5 tu. Gece sadece 3 saat uyuduk..perisaniz..Geçmiş olsun canım beratta bu aşılarını oldu aşı olduğu gece bişeyi yoktu sabahında ateşlenmeye başladı ama dolvenle atlattık şükür diğer aşılara göre ağır oluyormuş biraz canım hepatit a beşli karma ve polio çocuk felci 2 yaşında son aşısı var hepatit a nın 2. Dozuymuş o da başka yok şükür
bizimde eylülün ilk haftası. hiç bi aşıda çok sıkıntı yaşamadık ama bundan korktum şimdi. bakalım neler olucak. inşallah hepsi kolayca atlatırVay bee demek ki bu aşı daha ağır atlatılıyor.. Bakalım biz ne olcaz gerçi daha var iki hafta daha..
Yaa işte benim de öyle oluyor, bu yüzden bi bırakamıyorum kimseyene kadar güzel demiş arkadaşın.. gerçekten bizimde artık kabul etmemiz lazım eski hayatımızın artık olmayacağını. bugün tadını çıkarıyoruz gerçekten başbaşa olmanın ama şunu anladım olmadığında bile aklın evladında ve bi yanın hep onu düşünüyor. uyumuş çok şükür beni arar çünkü uyurken. çok az ağlamış uyumuş ama keyfi yerindeymiş. bizde sarımsAklı plajındayız denize giriyoruz sonra cunda adasını gezip dönücez artık. buraların tadı kalınca çıkarılır ama bizim için bu çok büyük nimet şükürler olsun yani :) çok iyi geldi bu bize.
uçak olsa hiç korkmAyacağım da arabayı pek sevmiyo bakalım napıcak inşallah dediğin gibi olur teyzesi :)
Ben de korkmaya başladım ama yapacak bişi yok mecbur oluyorlar bu aşıları.. Daha beterinden saklasın allahbizimde eylülün ilk haftası. hiç bi aşıda çok sıkıntı yaşamadık ama bundan korktum şimdi. bakalım neler olucak. inşallah hepsi kolayca atlatır
Alla alla, nasıl bir Ateş buEvet canim oyleymis.. serum takilmasina ragmen fitil vermeme ragmen sabah 38.5 tu. Gece sadece 3 saat uyuduk..perisaniz..
agir yemek olmaz gibi o saatdeGecmis olsun maralim.hakana.anca okudum.kaynimin dugun isleri var.haftasonu mobilya perde vs bakmaya evi yerlestirmeye gelicekler.bir hafta kalcaklarmis.serra da durmuyor.ev de sicak nasil agarlayacam bilmiyorum.daha tanismadim da gelinle ailesiyle.gece 2 de inceklermis.bize.
Kizlar size de soruyirum.gece 2 de uzak yoldan gelen misafire ne ikram edilir.
Biraz daha iyi evet.. viziklayip durmasi disinda:))Alla alla, nasıl bir Ateş bugeçmiş olsun, şimdi daha iyi umarım..
Bugun hic kaka yapmamis canim bakalim yapinca nasil olacakGünaydın canım devam ediyor mu yeşil kaka durumu?
Cok sagol canim sicaklardan olabilir sizin deGeçmiş olsun canım dışardan ve farklı bişey yemediyse bugün de bak devam ederse götürürsün inş geçer bugün beratta yeşil değil ama haftada bir neredeyse ishal olup geçiyor 2 güne sıcaklardan sanırım
tabiiki kötü anne olmayacaksın. çalışmak mecburi bir durum. en olmadı haftada bikaç saat bırakıp biraz kendine vakit ayır. tamam dediğim gibi cidden düşünüyosun aklın kalıyor ama bu çok normal. ne yaparsan yap aklın kalır. o an diyorum annem bakıyor keyfi yerinde benimde buna ihtiyacım var. ve eğlenmeme bakıyorum bi süre sonra. ha keyifsiz olur durmaz o zaman tamam zaten geri dönülür..Yaa işte benim de öyle oluyor, bu yüzden bi bırakamıyorum kimseyedaha önce de demiştim ya zaten iş için bırakıyorum bi de gez eyle bırakınca vicdan hopluyor diye, çok saçma, hakkım o benim kötü anne olmuş olmuyroum ama işte baştan hep yanında olunca öyle oluyor demek ki :)
Kesinlikle o bir kaç saat bile sızım için değerli, ileride emekli olunca gezeriz artık, tabi bu sefer de torun bakma derdi olmazsa :)))
Canım benim biliyorum ayırmam lazım ama işte öyle bir fırsatım yok, kimse bakmıyor ki.. Aha bak eşim ne kadar rahat, o kadar yoğun çalışıyorlar, yarın patronuyla Konya'ya maça gideceklermiş.. Maç akşam 8deymiş ama kendileri 10-11 gibi çıkacakmış.. Nasıl lüks yaa, ağlayasım geliyor wallatabiiki kötü anne olmayacaksın. çalışmak mecburi bir durum. en olmadı haftada bikaç saat bırakıp biraz kendine vakit ayır. tamam dediğim gibi cidden düşünüyosun aklın kalıyor ama bu çok normal. ne yaparsan yap aklın kalır. o an diyorum annem bakıyor keyfi yerinde benimde buna ihtiyacım var. ve eğlenmeme bakıyorum bi süre sonra. ha keyifsiz olur durmaz o zaman tamam zaten geri dönülür..
ama lütfen bi kere dene :) artık bebek değiller. kendine biraz zaman ayır..