2015 Şubat Anneleri

Kusma fln yoksa bekle bakalım ne canım bazen öyle bağırsaklar karışıyor :)
Yanında huzursuzluk fln yok demi
Yedıgı bişeydende olabılur.
Yok canim huzursuzluk ve kusma. Ama simdi gece saat basi uyandi. Arada da az az aglayip tekrar daliyo biyeri mi agriyo anlamadim

Sagol canim sabah bi bakcam duruma tekrar oyle yapacak mi nasil yapacak. Disarda bisey de yemedi kapali ayran icti sadece bi onceki gun. Aklima bisey gelmiyo

Ben de rotadan korkuyorum bi de tam asi doneminde kaka yapamama problemi vardi o yuzden asi da yaptiramamistik. Off bisey cikmaz insallah

Acile gittim geldim. Gittigimde atesi 39 du. Kan testi istedi,serum takildi.. kan temizkti.tamamen asinin etkileriymis ilk defa bir asida boyle olduk..
3 saat sonra fitil verecegim. Hala biraz var.. tesekkurler canim.
Geçmiş olsun canım beratta bu aşılarını oldu aşı olduğu gece bişeyi yoktu sabahında ateşlenmeye başladı ama dolvenle atlattık şükür diğer aşılara göre ağır oluyormuş biraz canım hepatit a beşli karma ve polio çocuk felci 2 yaşında son aşısı var hepatit a nın 2. Dozuymuş o da başka yok şükür

Vay bee demek ki bu aşı daha ağır atlatılıyor.. Bakalım biz ne olcaz gerçi daha var iki hafta daha..

Sagol canim sabah bi bakcam duruma tekrar oyle yapacak mi nasil yapacak. Disarda bisey de yemedi kapali ayran icti sadece bi onceki gun. Aklima bisey gelmiyo
Geçmiş olsun canım dışardan ve farklı bişey yemediyse bugün de bak devam ederse götürürsün inş geçer bugün beratta yeşil değil ama haftada bir neredeyse ishal olup geçiyor 2 güne sıcaklardan sanırım

Evet canim oyleymis.. serum takilmasina ragmen fitil vermeme ragmen sabah 38.5 tu. Gece sadece 3 saat uyuduk..perisaniz..

Vay bee demek ki bu aşı daha ağır atlatılıyor.. Bakalım biz ne olcaz gerçi daha var iki hafta daha..
bizimde eylülün ilk haftası. hiç bi aşıda çok sıkıntı yaşamadık ama bundan korktum şimdi. bakalım neler olucak. inşallah hepsi kolayca atlatır

Yaa işte benim de öyle oluyor, bu yüzden bi bırakamıyorum kimseye daha önce de demiştim ya zaten iş için bırakıyorum bi de gez eyle bırakınca vicdan hopluyor diye, çok saçma, hakkım o benim kötü anne olmuş olmuyroum ama işte baştan hep yanında olunca öyle oluyor demek ki :)

Kesinlikle o bir kaç saat bile sızım için değerli, ileride emekli olunca gezeriz artık, tabi bu sefer de torun bakma derdi olmazsa :)))

bizimde eylülün ilk haftası. hiç bi aşıda çok sıkıntı yaşamadık ama bundan korktum şimdi. bakalım neler olucak. inşallah hepsi kolayca atlatır
Ben de korkmaya başladım ama yapacak bişi yok mecbur oluyorlar bu aşıları.. Daha beterinden saklasın allah

agir yemek olmaz gibi o saatde
borek çay gibi biseyler diycem ama kahvaltiya napican o zaman :))))

Cok sagol canim sicaklardan olabilir sizin de

tabiiki kötü anne olmayacaksın. çalışmak mecburi bir durum. en olmadı haftada bikaç saat bırakıp biraz kendine vakit ayır. tamam dediğim gibi cidden düşünüyosun aklın kalıyor ama bu çok normal. ne yaparsan yap aklın kalır. o an diyorum annem bakıyor keyfi yerinde benimde buna ihtiyacım var. ve eğlenmeme bakıyorum bi süre sonra. ha keyifsiz olur durmaz o zaman tamam zaten geri dönülür..

ama lütfen bi kere dene :) artık bebek değiller. kendine biraz zaman ayır..

Canım benim biliyorum ayırmam lazım ama işte öyle bir fırsatım yok, kimse bakmıyor ki.. Aha bak eşim ne kadar rahat, o kadar yoğun çalışıyorlar, yarın patronuyla Konya'ya maça gideceklermiş.. Maç akşam 8deymiş ama kendileri 10-11 gibi çıkacakmış.. Nasıl lüks yaa, ağlayasım geliyor walla

Bi de yarın görümce kv alayı buraya doktora geliyormuş, görümceye tek mi geliyorsun dedim yok hepimiz bi araba geliriz dedı kahvaltı hazırla bilmem ne, evde bişi yok yarın sabah alışveriş yap marketten..
Bunaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…