2015 Şubat Anneleri

geçmiş olsun tatlım korktuğun başına gelmedi. benimde kolu ilk çıktığında ödüm kopmuştu o gece uyuyamamıştım seni çok iyi anlıyorum.
çok saol canim
kuzum benim adim atamayinca sadece annee diyebiliyordu aglayaark, içim gidiyordu
onlara gelecek bana gelsin

Canim ne guzel ailenin yanina gelmissin. Ben de tam tersi izmit merkezde calisiyorum basiskelede oturuyorum. Bir gun goruselim bence. Bu taraflara birileri gelince cok seviniyorum

Iyi aksamlar kizlar. Hepinizi cok ozluyorum ama fazla yazamiyorum. Bisey danisacaktim. Bugun duru sabah yesil ve ishal gibi kaka yapti. Ogleden sonra da 4 kere daha yapmis ayni sekilde. Boyle su gibi degil ama yemyesil. Sonra bi daha yapmadi. Korktum yine de. Basina gelen var mi?
yeb4 canim masallah ne guzel gezdiniz bugun esinle. Umarim super gecmistie. Masallah size. Allah ayirmasin.
gelincikgibi cim oda ayirma calismalari baslamis. Iyi yapiyosun artik kocaman oldu. Sen de rahat edersin alisirsa.

Kusma fln yoksa bekle bakalım ne canım bazen öyle bağırsaklar karışıyor :)
Yanında huzursuzluk fln yok demi
Yedıgı bişeydende olabılur.

İnşallah Canım şimdiydik yine onun odasında uyuyorum :)

Yeşil kaka mart nisan gibi olmuştu ayazda, bizimki gıda zehirlenmesi gibi bişiydi çünkü dışarıda bir yerde kahvaltı yaparken peynir yemişti o da bozuk muydu hepimizin midesi bulanmıştı.. Doktor bize o Zaman çocuğun genel durumu önemli demişti, bu yaşlarda artık eğer ıspanak vs gibi bişi yiyip renklenmediyse kaka rengi önemli demişti.. Ateş, kusma, halsizlik falan yok demi? Eğer yarın da devam ederse sen yine de götür, ishal de olabilir veya farklı bir mikrop.. Geçmiş olsun canımcım

Online var mi arkadaslar?
18 ay asilarini yaptirdiniz mi?
Bugun oldu ve cok kotu geciyor gecemiz..

Yanlis mi anladim hepatit A asisi dedi?

O 2 yas asisiymis ama kan tahlili alinmadan vurulmazmis . Yanlis mi anladim hepatit A diye cocuk agliyordu emin olamiyorum of.

Yaaa ağlıyor mu yoksa nesi var
Bizi henüz olmadık Bu ay sonunda aöa hemşire bana da hepatit a, çocuk felci bi de bişi daha demişti doğru yanı

Yaaa ağlıyor mu yoksa nesi var
Bizi henüz olmadık Bu ay sonunda aöa hemşire bana da hepatit a, çocuk felci bi de bişi daha demişti doğru yanı
Evet dogruymus.
Ya kizimda asilarda hic sikinti yasamadim bugune kadar..
Felaket bir gece geciriyoruz atesi dusmuyor uyuyor 15 dakika sonra ciglikla kalkiyor.
İnleyerek nefes aliyor sesli.
Meme de biraz susuyor gene ayni...
Afalladim kaldim..

Evet dogruymus.
Felaket bir gece geciriyoruz atesi dusmuyor uyuyor 15 dakika sonra ciglikla kalkiyor.
Afalladim kaldim..
Kıyamam yaa daha önce duymuştum bu 18.aşılaro biraz zorlayabiliyormyş sanırım.. Bol bol su içirmeye çalış annesi ateşi varsa.. Çok mu ateşi?

İnsan kıyamıyor gerçekten o lülelere :) ama kestirince ayrı bi güzellik gel,yor ama, bende başta yadırgadım da sonra alıştım. Bence kestirmelisin, saçlarını saklarsın :)

Evet dogruymus.
Afalladim kaldim..
CAnım Tuna salı günü oldu aşısını, ne aşısı bilmiyorum ama bi sıkıntı olmamıştı çok şükür. Ilık duş aldır istersen, çok ateşi varsa Ateş düşürücü ver. Yazık yavruma...

Can'ım Tuna çoooook küçükken belki daha iki aylıkken, yeşil kaka yapmıştı, bir kaç gün sürmüştü. Kakasını yaparken baya ıkınıyordu, meğer rota virüsü kapmış. Bence doktora götür. Kaka önemli.

çok saol canim
kuzum benim adim atamayinca sadece annee diyebiliyordu aglayaark, içim gidiyordu
onlara gelecek bana gelsin
ah canım benim ne derler Ana olma da ne olursan ol :)

çok güzel geçti canım çok sağol :)

kakasını yarın da bi kontrol et ve huzursuzluk olursa bi götür canım için rahat eder..

İnsan kıyamıyor gerçekten o lülelere :) ama kestirince ayrı bi güzellik gel,yor ama, bende başta yadırgadım da sonra alıştım. Bence kestirmelisin, saçlarını saklarsın :)
Tuna resmen büyüdü saçlar gidince :) ama çok yakıştı ona. hem çok rahatlamıştır. Begümün de ensesi hep isilik oluyo toplamazsam. erkek olsa bende keserdim. ama sağlıkla ilgili bi sıkıntı olmadıkça kesmem kız çocukları saçsız olmuyo :)
gelincikgibi bencede kestir canım kıyamıyosun ama erkeklere de her türlü yakışıyo. dümdüz kestirme mesela daha tarz bişeyler yaptır :)

O beyazliktan benim kizda da var hem elinde hem poposunda.elindeki damla seklinde poposundaki bozuk para buyuklugunde.dogustan ama izim ki.ben de gidince gostercem.benim arkadasimda vardi o hastalik.once ellerde basliyor demisti sanki.ben de de bi zaman cenemde beyaz leke cikmisti.dr vitiligo demisti.aman ne uzulmustum.kayboldu gitti.adam bos yere beni evhamlandirdi.degildir insaalah.

Kusma fln yoksa bekle bakalım ne canım bazen öyle bağırsaklar karışıyor :)
Yanında huzursuzluk fln yok demi
Yedıgı bişeydende olabılur.
Gecmis olsun maralim.hakana.anca okudum.kaynimin dugun isleri var.haftasonu mobilya perde vs bakmaya evi yerlestirmeye gelicekler.bir hafta kalcaklarmis.serra da durmuyor.ev de sicak nasil agarlayacam bilmiyorum.daha tanismadim da gelinle ailesiyle.gece 2 de inceklermis.bize.

Kizlar size de soruyirum.gece 2 de uzak yoldan gelen misafire ne ikram edilir.

Kıyamam yaa daha önce duymuştum bu 18.aşılaro biraz zorlayabiliyormyş sanırım.. Bol bol su içirmeye çalış annesi ateşi varsa.. Çok mu ateşi?
Acile gittim geldim. Gittigimde atesi 39 du. Kan testi istedi,serum takildi.. kan temizkti.tamamen asinin etkileriymis ilk defa bir asida boyle olduk..
3 saat sonra fitil verecegim. Hala biraz var.. tesekkurler canim.

Verdim hic fayda etmedi. Serum takildi antibiotik agri kesici ates dusurucu karisim. Ona ragmen simdi bile biraz var fitil ile devam edecegim simdi eve geldim..

Bizde asilarda bugune kadar sikinti yasamadik. Hepatit A etkiledi sanirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…