- 10 Ekim 2013
- 438
- 120
- 34
Maşllah :) çok sevindim iyi olmanıza
sağol canım
daha çok küçükmüş minişim yat dinlen bol bol dedi evde iş güç yapmıcam anlıyacağın
iş yerindede oturark çalışıyorum zaten progeston iyi gelir işşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşllah :) çok sevindim iyi olmanıza
ne guzel :) umarım bizim ülkemizde bir gun standartlara erişir. biz olamadık ama belkı bızım cocuklarımız degerli vatandas olabılır.
sağol canım
daha çok küçükmüş minişim yat dinlen bol bol dedi evde iş güç yapmıcam anlıyacağın
iş yerindede oturark çalışıyorum zaten progeston iyi gelir işşallah
Inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah mübarek Cuma günümassallah ne güzel allah tamamına erdirsin işşallah
gebeliğin 5. haftasında ultrasonografi ile gebelik kesesi içinde izlenen kistik yapı. varlığı fetusun oluşacağına işaret eder. eğer gebelik kesesi belli büyüklüğe geldiği halde görünmüyorsa veya olması gerekenden daha büyükse sağlıklı bir gebelik olmayacağını gösterir. erken gebelik döneminde fetusun kan hücrelerin yapımında görev aldığı düşünülür.yolk kesesini bilgin varsa açıklarmısın
Aman boşver yapma ben mecbur olduğumdan az iş yapıp yatıyorum :) banyo yaptım çıktım ellerim titriyor hemen iki lokma bişey yiyecem, namaz kılacam. Mutfakta göçüyor :)
evet canım yaa keseyi gördüm çok şükür
daha çok erken dedi doktor bir şey söylemek için yat dinlen bol bol, ilacı iç dedi kanama için
evet dinlen hem haftasonu var onumuzde. ev işi falan yapma sakın :) keyfıne bak :)
kızlar ya başladınız mı bebişlre bişeyler almaya? ya ben kendımı sureklı nette bebek esyası bakarken buluyorum. en buyuk zevkım oldu. şimdiden alıpta gormemişlik yapmıyım dıyorum. daha bebegın kalp atısını bıle duymadım kıyafet bakıyorum ya
kızlar ya başladınız mı bebişlre bişeyler almaya? ya ben kendımı sureklı nette bebek esyası bakarken buluyorum. en buyuk zevkım oldu. şimdiden alıpta gormemişlik yapmıyım dıyorum. daha bebegın kalp atısını bıle duymadım kıyafet bakıyorum ya
Ben de 2012 eylul annesiyim oglum emiyo da daha. Sat 2 mayis ama gec yumurtladim gitsem gorsm ben de kalbini.
Saglikla dogarlar ins. Sezeryan miydi ilki ozaman ocakta dogar tabi. Normal olsa da ocak annesi olma ihtimalin yuksek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
salam kızlar ben geldim,
hayırlı cumalar
dün çok dua ettim hepimizin bebiklerini bağışlasın allahım kucağımıza alalım hayırlısıyla
yeni geldim işe yeni girebildim kk ya
haberler iyi allahıma şükür kesemizi gördüm çok minik bebecikte varmış haftaya cuma tekrar gideceğim allahın izni ile.
kahverengi lekeler içinde progeston ilaç verdi .
Darısı sizlerin başına işşallah
Oyy oyy yerim ben o minigi yaaa canim benim cok sevindim insallah kalp atislarini da duyarsin :))
dünürüm aynı durumdayım. travel puset seti almaya karar verdim. (inşallah) ve İtalyan hani tüllü beşikler varya bayılıyorum onlara ama kimse tavsiye etmiyor en fazla 6 ay kullanırsın sonra çocuk tutunmaya başlayınca yatıramazsın yazmışlar ama çok seviyorum onu yaaa herkes park yatağı tavsiye ediyor, kaliteli bir park yatak 600 tl ucuzları da var tabi
tsk ederim ablam darisi basina doktor hersey yolunda dedi ins.bi sikinti yasamayiz gec dollenme dedi ama ben tam adet gunumde ogrendim eger gec dollenme olsydi adet gununde ogrenebilirmiydimki dunden beri soyleniyorum esimde kzdi hatta sen doktordan daha mi iyi biliyorsun hersey yolunda niye sikiyorsun canini diye ama hayirlisi ins saglikli buyur
canım o beşiklere bende bayılıyorum valla :) hele yatagın yanında nasıl şık duruyor. cibinliğinide takınca çok şirin ama milletin dediğide dogru. bkac ay sora cocuk dogrulmaya basladıgı anda yatıramayız bırdaha. allah korusun duser cocuk içinden. biraz boşa masraf gıbı gelıyo banada. bıdekucucuk sey cok pahalı ya 350 tlden başlıyo en dandırıgı. ben ikeaya baktım gecen gun. cok guzel beşikler var orda. hem boyle ahşap beyaz cok şık duruyor. bıde guzel yanı cocuk yurumeye basladıgında tek kenarını cıkarabılıyosun ve beşiği alcaltabılıyosun. cocuk kendı kendıne yatıp kalkabılır rahatca. birde fiyatlarıda cok ıyı 220 tl yede var 400 tl yede var. ya bırde ben ikeaya guvenıyorum. boyası falan kesın cocuklara uygundur. eger yakınında varsa ikea oraya bakmadan alma derım.
Ben de ben de :) ama ben el sanatları öğretmeniyim bebğimiz inşallah kış ayında doğacağı için ona bir sürü battaniye yaptım kendim ellerimle :)