2015 Şubat Anneleri

ne guzel :) umarım bizim ülkemizde bir gun standartlara erişir. biz olamadık ama belkı bızım cocuklarımız degerli vatandas olabılır.

İnşalllah ya ben oğlanda masada sancı çekiyorum böyle sancımı çekilir diyorum bırakın. BENi ben ayağa kalkacam :)) hemşire demezmi plates topumuz ona otur rahatça sancını Çek hahaha :)

Halbuki karşımda zaten top sancıdan bişey fark edemiyor insan :) çok güzel bi an :)

Bu arada herkese hayırlı cumalar :)

sağol canım
daha çok küçükmüş minişim yat dinlen bol bol dedi evde iş güç yapmıcam anlıyacağın
iş yerindede oturark çalışıyorum zaten progeston iyi gelir işşallah

Aman boşver yapma ben mecbur olduğumdan az iş yapıp yatıyorum :) banyo yaptım çıktım ellerim titriyor hemen iki lokma bişey yiyecem, namaz kılacam. Mutfakta göçüyor :)

yolk kesesini bilgin varsa açıklarmısın
gebeliğin 5. haftasında ultrasonografi ile gebelik kesesi içinde izlenen kistik yapı. varlığı fetusun oluşacağına işaret eder. eğer gebelik kesesi belli büyüklüğe geldiği halde görünmüyorsa veya olması gerekenden daha büyükse sağlıklı bir gebelik olmayacağını gösterir. erken gebelik döneminde fetusun kan hücrelerin yapımında görev aldığı düşünülür.

kızlar ya başladınız mı bebişlre bişeyler almaya? ya ben kendımı sureklı nette bebek esyası bakarken buluyorum. en buyuk zevkım oldu. şimdiden alıpta gormemişlik yapmıyım dıyorum. daha bebegın kalp atısını bıle duymadım kıyafet bakıyorum ya :KK9::KK9::KK9:

kızlar ya başladınız mı bebişlre bişeyler almaya? ya ben kendımı sureklı nette bebek esyası bakarken buluyorum. en buyuk zevkım oldu. şimdiden alıpta gormemişlik yapmıyım dıyorum. daha bebegın kalp atısını bıle duymadım kıyafet bakıyorum ya :KK9::KK9::KK9:

dünürüm aynı durumdayım. travel puset seti almaya karar verdim. (inşallah) ve İtalyan hani tüllü beşikler varya bayılıyorum onlara ama kimse tavsiye etmiyor en fazla 6 ay kullanırsın sonra çocuk tutunmaya başlayınca yatıramazsın yazmışlar ama çok seviyorum onu yaaa :KK43: herkes park yatağı tavsiye ediyor, kaliteli bir park yatak 600 tl ucuzları da var tabi

Ben de ben de :) ama ben el sanatları öğretmeniyim bebğimiz inşallah kış ayında doğacağı için ona bir sürü battaniye yaptım kendim ellerimle :)

Ben de 2012 eylul annesiyim oglum emiyo da daha. Sat 2 mayis ama gec yumurtladim gitsem gorsm ben de kalbini.
Saglikla dogarlar ins. Sezeryan miydi ilki ozaman ocakta dogar tabi. Normal olsa da ocak annesi olma ihtimalin yuksek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de Ocak ayında emzirmeyi bıraktım,21 aylıktı kızım.2. bebeği planladığımız için vücudum biraz kendini toplasın istedim.İlki normaldi bi aksilik çıkmazsa bu da normal olur sanırım.

3yıllık evliyim ne zaman bi bebek-çocuk giyim mağazasının önünden geçsem yada bebek hediyesi alsam mutlaka bi parça bişey alırdım
çorap,zıbın,şapka,patik,eldiven,önlük,2li pijama takımı v.s. v.s. :) :)
görmemişlik diye değerlendirmiyorum ben ama benim çevremde bu tür şeylere sıcak bakılmıyor bazıları uğursuzluk der bazıları görmemişin bebeği olmuş der ama hiç umrumda değil çünkü mutlu ediyor benı minik minik eşyalar...
iş durumumdan dolayı 1 aydır hiç alışverişe çıkmadım ama sizinde dediğiniz gibi internetten bakınıyorum,İnşallah hepimiz sağlıklı hamılelıkler geçirip sağlıklı bebekler dünya ya getiririz... :KK49: :nazar:

$MLTM122313.jpg $MLTM122313.jpg

Son düzenleme:
salam kızlar ben geldim,
hayırlı cumalar
dün çok dua ettim hepimizin bebiklerini bağışlasın allahım kucağımıza alalım hayırlısıyla
yeni geldim işe yeni girebildim kk ya
haberler iyi allahıma şükür kesemizi gördüm çok minik bebecikte varmış:nazar::emir_bebek: haftaya cuma tekrar gideceğim allahın izni ile.
kahverengi lekeler içinde progeston ilaç verdi .
Darısı sizlerin başına işşallah

Oyy oyy yerim ben o minigi yaaa canim benim cok sevindim insallah kalp atislarini da duyarsin :))

dünürüm aynı durumdayım. travel puset seti almaya karar verdim. (inşallah) ve İtalyan hani tüllü beşikler varya bayılıyorum onlara ama kimse tavsiye etmiyor en fazla 6 ay kullanırsın sonra çocuk tutunmaya başlayınca yatıramazsın yazmışlar ama çok seviyorum onu yaaa :KK43: herkes park yatağı tavsiye ediyor, kaliteli bir park yatak 600 tl ucuzları da var tabi

canım o beşiklere bende bayılıyorum valla :) hele yatagın yanında nasıl şık duruyor. cibinliğinide takınca çok şirin ama milletin dediğide dogru. bkac ay sora cocuk dogrulmaya basladıgı anda yatıramayız bırdaha. allah korusun duser cocuk içinden. biraz boşa masraf gıbı gelıyo banada. bıdekucucuk sey cok pahalı ya 350 tlden başlıyo en dandırıgı. ben ikeaya baktım gecen gun. cok guzel beşikler var orda. hem boyle ahşap beyaz cok şık duruyor. bıde guzel yanı cocuk yurumeye basladıgında tek kenarını cıkarabılıyosun ve beşiği alcaltabılıyosun. cocuk kendı kendıne yatıp kalkabılır rahatca. birde fiyatlarıda cok ıyı 220 tl yede var 400 tl yede var. ya bırde ben ikeaya guvenıyorum. boyası falan kesın cocuklara uygundur. eger yakınında varsa ikea oraya bakmadan alma derım.

insallahh bebisine istedigin herseyi almak nasip olur guzelim ama simdiden almaya baslama. yanlis anlama bu heyecanini cok iyi anliyorum ben iki gebelik gecirdim bundan once bu ucuncu benim. hatta ikincisi ikizdi ama hepsinde dusuk yasadim. senin gibi heveslenirdim cevremdeki arkadaslarim bile ufak tefek hediyelerle gelmeye baslamislardi. dusukten sonra o heyecanla hevesle aldiklarimizin hepsi bize zehir gibi geldi. ozellikle ikizlerden sonra o hevesle baktigimiz zibinliklara bakip agladigimizi hatirliyorum.

insallah rabbim kimseye yasatmaz ama bizi neyin bekledigini bilmiyoruz o yuzden herseye hazirlikli davranalim

tsk ederim ablam darisi basina :-):-) doktor hersey yolunda dedi ins.bi sikinti yasamayiz gec dollenme dedi ama ben tam adet gunumde ogrendim eger gec dollenme olsydi adet gununde ogrenebilirmiydimki dunden beri soyleniyorum esimde kzdi hatta sen doktordan daha mi iyi biliyorsun hersey yolunda niye sikiyorsun canini diye ama hayirlisi ins saglikli buyur

Canım geç döllenme değildir belkide benim oğlum geç döllenmeydi ama hep 12. Haftaya kadar cok geriden gitti. Sonra atak yaptı 2 3 hafta öne gecti. 4800 gr 56 cm doğdu. O zaman başka bir doktor her bebeğin gelişimi farklıdır bu ortalamaya uymazsa geri kalacak diye bişey yok demişti. İçini rahatlatır umarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım o beşiklere bende bayılıyorum valla :) hele yatagın yanında nasıl şık duruyor. cibinliğinide takınca çok şirin ama milletin dediğide dogru. bkac ay sora cocuk dogrulmaya basladıgı anda yatıramayız bırdaha. allah korusun duser cocuk içinden. biraz boşa masraf gıbı gelıyo banada. bıdekucucuk sey cok pahalı ya 350 tlden başlıyo en dandırıgı. ben ikeaya baktım gecen gun. cok guzel beşikler var orda. hem boyle ahşap beyaz cok şık duruyor. bıde guzel yanı cocuk yurumeye basladıgında tek kenarını cıkarabılıyosun ve beşiği alcaltabılıyosun. cocuk kendı kendıne yatıp kalkabılır rahatca. birde fiyatlarıda cok ıyı 220 tl yede var 400 tl yede var. ya bırde ben ikeaya guvenıyorum. boyası falan kesın cocuklara uygundur. eger yakınında varsa ikea oraya bakmadan alma derım.

ikea yakınımda var, her gün neredeyse önünden geçiyorum. :) evet güzel ikeadakiler bende biliyorum fakat herkes park yatak daha iyi diyor, kararsızım bu konuda. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza versin (amin) bunlar önemli değil pek :)

Ben de ben de :) ama ben el sanatları öğretmeniyim bebğimiz inşallah kış ayında doğacağı için ona bir sürü battaniye yaptım kendim ellerimle :)

$2013-08-11 22.27.26.jpg

ay ne guzel ya :) bende bıkac ay once kanevıce battanıye baslamstım. sonra bebek gelmeyınce kızıp bıraktıp. şimdi devam edıp bıtırıcem onu ama akşamları uyumaktan fırsat bulup alsam bıde elime :) yaptıgım fgurlerden bırınıde ekledım bak bakalım begenıcekmısın ogretmenım :)

X