- 26 Mart 2024
- 642
- 787
Ya seni de germek istemem ama evet tatlı yeme isteği artıyor. Sanki önüme tatlı ne koysalar yermişim gibi hissediyorum. Ama senin bi şüphen olsa doktorun da uyarır suyun fazla olur bebeğin ilerde falan giderdi .benimde Açlık hep normal çıkıyordu . Hatta hastanede verince açlık 75 lerde bile çıkıyordu. Kendim ölçmüş olmasam fark edilmesi mümkün değil. Annemin ölçüm cihazı vardı bşzde kaldı erken doğum riskim var diye tesadüfen o ölçerken merakımdan fark ettim. Keşke hiç merak etmeseydimMesela bugun öğlen bir kase mercimek çorbası bolca balık 1 avakado 8 kadar ceviz 1 dilim ekmek yedim 1. Saat tokluk 100 dü. Buna sevinerek sadece 4 tatlı kaşığı pudingli bisküvili tatlı yedim. Aradan 2-3 saat geçti su içme isteğim arttı ağzım kurudu bi ölçtüm 128 çıktı. Yani öğlen yediğim tıka basa onca şeye şekerim yükselmedi 4 tatlı kaşığı şey beni mahvetti. perocuk35 outoffit ağlamak istiyorum ya benim de hayalim bebek doğsun çayla birlikte kurabiye tatlı yemekŞeker yüksek çıkınca aşırı şeker yeme isteği oluyor mu kuzum? Ben çikolatayla besleniyorum resmen. Bana da şeker yüklemesi yapılmadı ama hep şüphe duyuyorum. Aşırı susuyorum mesela. Allah emanetiz biraz. Dediğin gibi ben de varsa bile hiç fark edilmeyecek belki de. Doktorum şüphelenmedi, açlık şekerim 82 çıktı ama belli de olmaz heralde bu işler.