- 4 Haziran 2014
- 9
- 0
Tabiki arkadaşım hoşgeldin nnnnnBende gelebilirmiyim aranızaaa :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki arkadaşım hoşgeldin nnnnnBende gelebilirmiyim aranızaaa :)))
Çok sevindim kuzum Tebrikler rrrÇok sevindim zetinilelimon. Allah devamını da getirsin inş. :)
Mrb kızlar nasılsınız? Ben bugün doktora gittim randevu değil ama dayanamadım randevum perşembe günü inşallah. Alttan baktı kese 5mm göründü. Galba benimki bayağı geç döllenme. 8 gün önce hcg 50 ydi. Sata göre 6 keseye göre 3-4 haftalık. Normal midir acaba?
Kesemizi gördük çok sukurrr...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cooooook sukur abla benımde dun 1 .2 damla leke geldı pembe leke dun oglen geldı bu saat oldu hala bırsey yok bugunde adet gunum sabah test yaptım cıkmadı ama bu leke neyın nesı anlamadım
Mrb kızlar nasılsınız? Ben bugün doktora gittim randevu değil ama dayanamadım randevum perşembe günü inşallah. Alttan baktı kese 5mm göründü. Galba benimki bayağı geç döllenme. 8 gün önce hcg 50 ydi. Sata göre 6 keseye göre 3-4 haftalık. Normal midir acaba?
Cnm BN de bugün gördüm 5.4 mm bende SAT 9 mayis endişelenen normal tatlim.
kızlar bugun adet gunum ama dun bendxen 1.2 damla pembe leke geldı halabu saat oldu hala tık yok sabah test yaptım cıkmadı yanı hamişşşş degılım onu anladımda bu leke neden geldı geldıysede neden sökülemedım ya
Canım hamile olabilirsin idrara henüz gecmemiştir belki. Bekle bir iki gün tekrar test yap gelmezse benimde öyle olmuştu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bugun adet gunum ama dun bendxen 1.2 damla pembe leke geldı halabu saat oldu hala tık yok sabah test yaptım cıkmadı yanı hamişşşş degılım onu anladımda bu leke neden geldı geldıysede neden sökülemedım ya
Bende de oldu o. Hamilesin büyük ihtimalle. :) hayırlısı inşallah.
Senin adina.cok sevindim canim insallah pit pit larida duyarsin benim merak ettidim doktorlar kesenin boyunumu yoksa embroyu mu olcuyor orda ?
aaa ben daha doktor kontrolüne gitmeden kaydımı yaptırdım sağlık ocağında niye öyle bi sistemleri varmış kikızlar kv bugün sağlık ocağına bilgi vermeye gitmiş. hemşireyle konuşturdu beni gebelik boyunca herşeyde onu arayabilirmişim sesi çok tatlı geliyodu. ama konuşurken moralim bozuldu. ilk 3 ay kayıt yapmıyolarmış. biz bu kadar heves ediyoken tabiki onlar her ihtimali düşünüyolar ama düşünmek bile beni felaket üzdü. 23 haziran haftası kontrole git dedi alttan muayene edicekler bilgin olsun dedi. 3 ay sonunda bebek sağlıklıysa haber vericekmişiz o bize yaptırmamız gereken bütün tetkikleri söylücekmiş
ayyy yerim ben o mercimekleriiii eşine eminim çok büyük sürpriz olucak
canım ilk 3 ay alınmaz derler eşimle benimde içimiz gidiyo ama almıyoruz daha..
Allah razı olsun ilk fotoğrafları bide yumurta hallerı var hepsini saklıcam albüm yapıcam gerçi yumurta 1 tane vardı bunlar iki tane aşklarım benim ya ne büyük mutlulukmuş Rabbim tamamına erdirsin inşallah cümlemizinkiniAyyy çok güzel.bayılırım ultrason fotograflarına. Hayırlı olsun bebişlerin :))
senin sat benden önce galiba benimkilerin biri 9 diğeri 10mm olmuşlar geç döllenmeyse normaldir stres yapma hayırlısı olsun inşallah bi dhaki kontrole daha da büyümüş olur annesi :)Mrb kızlar nasılsınız? Ben bugün doktora gittim randevu değil ama dayanamadım randevum perşembe günü inşallah. Alttan baktı kese 5mm göründü. Galba benimki bayağı geç döllenme. 8 gün önce hcg 50 ydi. Sata göre 6 keseye göre 3-4 haftalık. Normal midir acaba?