2015 Şubat Anneleri

Hayırlı cumalar bu arada bendw dün minnak kesemi gördüm 5+2 de hayirlisi bakalim haftaya cumaya kalp atisi icin cagirdi umarim herşey yolund gider hepimiz için bu arada ben listeye hala kayit olmadim kismetse haftaya cumayi bekliyorum birde zeytinilelimonu merak ettim doktora gidecekti bugun inşallah güzel haberlerle gelir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı cumalar bu arada bendw dün minnak kesemi gördüm 5+2 de hayirlisi bakalim haftaya cumaya kalp atisi icin cagirdi umarim herşey yolund gider hepimiz için bu arada ben listeye hala kayit olmadim kismetse haftaya cumayi bekliyorum birde zeytinilelimonu merak ettim doktora gidecekti bugun inşallah güzel haberlerle gelir

tebrik ederim canim benim darisi kalp atislarina insallah :)

aynen zeytinilelimon u bende merak ediyorum gelince yaz bize sana sesleniyoruuz insallah hayirli haberlerle gelirsin

aynen zeytinilelimon u bende merak ediyorum gelince yaz bize sana sesleniyoruuz insallah hayirli haberlerle gelirsin

Teşekkür ederim canimm inşallah 6+4 oluyo cagirdinda emin degilim o tarihte duyabilirmiyiz oğlum da 8.haftada cagirmisti doktor inşallah hepimizin hamisligi sorunsuz gecer ve saglikla kucaklariz bebislerimizi

salam kızlar ben geldim,
hayırlı cumalar
dün çok dua ettim hepimizin bebiklerini bağışlasın allahım kucağımıza alalım hayırlısıyla
yeni geldim işe yeni girebildim kk ya
haberler iyi allahıma şükür kesemizi gördüm çok minik bebecikte varmış:nazar::emir_bebek: haftaya cuma tekrar gideceğim allahın izni ile.
kahverengi lekeler içinde progeston ilaç verdi .
Darısı sizlerin başına işşallah

Mrb hayirli cumalar. Devlet hastanesinin acil Kadin doğum bölümünde bakabilir miyiz? benim Dr pazartesiye verdi randevuyu. Çok merak ediyorum bende bakarlar mi acaba yaa ne demem lazim kan istemez yine galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
salam kızlar ben geldim,
hayırlı cumalar
dün çok dua ettim hepimizin bebiklerini bağışlasın allahım kucağımıza alalım hayırlısıyla
haberler iyi allahıma şükür kesemizi gördüm çok minik bebecikte varmış:nazar::emir_bebek: haftaya cuma tekrar gideceğim allahın izni ile.

Gozunaydin tatlim.

Super burasi ben oglumda dogumhaneye sastim kaldim 5 yildizli oteller gibi luks :) insana deger veriyorlar :)

ne guzel :) umarım bizim ülkemizde bir gun standartlara erişir. biz olamadık ama belkı bızım cocuklarımız degerli vatandas olabılır.

Aynen senin gibi dusunuyorum. Ama zaman ne gosterir bileeyiz.
Karatay hoca hayatinin hicbir zamaninda seker yeme diyor. Un ekmek fln yeme diyor. Bunlari yaparsan seker testine gerek yok belki ama yiyorsan test yaptirmaliyiz. Yani herkes kendi durumuna gore dusunmeli.

türk kuturunde un, tuz, şeker olmadan kac gun beslenebılırız kı? hadı ekmegı bıraktık dıyelım kac gun pılav makarna yemeden durabılecegız? yada hıc mı tatlı yemeyecegız? karatay seker var dıye meyve bıle yemeyın dıyor.

salam kızlar ben geldim,
hayırlı cumalar

hadi gozun aydın canım. korkuttun bızı dun ama allaha sukur hıc bıseycıgın yokmus. :) ıyı bak bebıse :)

İnşallah ben daha keseyi görmedim kendi Dr pazartesi musaitmis. Devlet acile gitsem acaba bakarlar mi adetin gecikti desem

canım ben bursadayım. burda zubeyde hanım dogum evı dıye bır hastane var devlet ait. ben oraya gıttım gece acilden bana bakmadılar. kanamalı olan hastalara bakıyoruz dedıler. sonra devlet hastanesı acılıne gıttım aynı sekılde ordada sadece kanamalılara bakıyorlarmıs. kısacası acıleden bakmazlar.

Kızlar bunlarda benim fasulyelerim Ayy Allahım biz bi tane beklerken iki tane geliyormuş :KK52::KK52::KK52::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
Doktor bi anda ikiz dedi şok oldum hiç beklemiyordum çok büyük süpriz oldu eşim işten geldi uyuyo haberi yok iki tane çorap aldım not yazdım paket yaptım uyaninca süpriz yapicam kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi.:KK16::KK16:

Eklentiler

• $1402659823343.jpg
    $1402659823343.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $1402659882553.jpg
    $1402659882553.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar bunlarda benim fasulyelerim Ayy Allahım biz bi tane beklerken iki tane geliyormuş :KK52::KK52::KK52::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
Doktor bi anda ikiz dedi şok oldum hiç beklemiyordum çok büyük süpriz oldu eşim işten geldi uyuyo haberi yok iki tane çorap aldım not yazdım paket yaptım uyaninca süpriz yapicam kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi.:KK16::KK16:

massallah ne güzel allah tamamına erdirsin işşallah :nazar:

salam kızlar ben geldim,
hayırlı cumalar

Maşllah :) çok sevindim iyi olmanıza :KK49::nazar:

X