Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Diyetisyen bana kafeinsiz de olsa kahve demirini düşürür dediydi canolar. Ben de çok canım çekiyorsa 1 tane kafeinsiz 1 tane normal içiyorum bu ara ama yine de abartmayın yani
Evet demir ilacıyla çakışmamasına dikkat etmek gerek. Ben de üç beş günde bir tane kafeinsiz içiyorum işte eskiden hiç böyle miydik ah be

Evet demir ilacıyla çakışmamasına dikkat etmek gerek. Ben de üç beş günde bir tane kafeinsiz içiyorum işte eskiden hiç böyle miydik ah be
Allah'tan yaza geldi hamilelik, soğuk kahve çok seven biri değilim yazın da ev 40 dereceyi gördüğü için sıcak kahve içesim gelmedi hiç 😅 şimdi ufak ufak başlıyor canımın çekmeleri, 1 Türk kahvesiyle atlatıyorum genelde 🥹

outoffit outoffit fotoğrafını gördüm de bi tane çatlak yok 🧿🧿 benim ki çok fena gördükçe ağlayasım geliyor. Neler kullandın. Gerçi artık kullansam ne fayda 😂
Ben artık canım çatlaklarım kıvamına geldim 🤣🤣🤣 harita göbek oldum işte her tekmede bir çatlak daha aramıza katıldı falan sürekli bi dalga moduna geçtim. İzahı olmayanın mizahını yapıyoz djdjdkd

Evet ya sorma olmadı, bir de ben havlu gibi azıcık kalın bir file almıştım. 4 yerden tutturuyorsun ya iki ucu oldu yanları olmadı, tekrar deneriz eşimle çok teşekkür ederim 🩷
Bak benim aldıklarım bunlardı. Umarım yardımı olur 💕

Eklentiler

• IMG_7464.png
    IMG_7464.png
    136,7 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_7463.png
    IMG_7463.png
    212,5 KB · Görüntüleme: 24
Allah'tan yaza geldi hamilelik, soğuk kahve çok seven biri değilim yazın da ev 40 dereceyi gördüğü için sıcak kahve içesim gelmedi hiç 😅 şimdi ufak ufak başlıyor canımın çekmeleri, 1 Türk kahvesiyle atlatıyorum genelde 🥹
evet ya imkanı olan yaz hamilesi olsun ben aşırı memnun kaldım süreçten. su içmekten başka bir şeye fırsat kalmadı 😅

outoffit outoffit fotoğrafını gördüm de bi tane çatlak yok 🧿🧿 benim ki çok fena gördükçe ağlayasım geliyor. Neler kullandın. Gerçi artık kullansam ne fayda 😂
Orangegreysky Orangegreysky ’ınki daha güzel göbek çizgisi de yok 😂 Ben 10 haftalık falanken biooil’e başlamıştım canım gerçi onun %100 natürel olanını kullanmamışım diye çok üzüldüm sonradan. Öğrendikten sonra bıraktım tabi direkt, son 3 aydır falan da Lierac ve Wefood Hindistan Cevizi yağı kullandım. Ama hiç aksatmıyorum duştan çıkar çıkmaz tepeden tırnağa yağlanıyorum. Yani yıllardır kollarımı bacaklarımı kremlerdim hep. Şimdi karın, bel, kalça, memeler, topuklar hepsi eklendi 😂 Cildim çok kuru olduğu için sürekli nemlendirmek durumundayım.
Aslında Lierac’ın oluşan çatlakları da geçirici etkisi olduğunu söyleyenler var. Ama asıl doğal sarı kantaron yağının çok faydası olur bence canım. Duştan çıkar çıkmaz pamukla sür onu biraz emilene kadar da kapatma göbeğini doğuma kadar ve doğum sonrası da kullanmayı dene bakalım bence iyileştirici etkisi olabilir 🙏

Ben artık canım çatlaklarım kıvamına geldim 🤣🤣🤣 harita göbek oldum işte her tekmede bir çatlak daha aramıza katıldı falan sürekli bi dalga moduna geçtim. İzahı olmayanın mizahını yapıyoz djdjdkd
Kız sen de sür bak sarı kantaron. Şöyle evde yapılmış doğal bir sarı kantaron yağı bulursan her duş sonrası iyice sür. Yarım saat de göbek açık gez emilsin. İyileşebilir bak hala daha 🥰

Kız sen de sür bak sarı kantaron. Şöyle evde yapılmış doğal bir sarı kantaron yağı bulursan her duş sonrası iyice sür. Yarım saat de göbek açık gez emilsin. İyileşebilir bak hala daha 🥰
Bende sarı kantaron ananemin yaptığı var. Kendi topladığı kantaronla kendi zeytinyağında o kadar doğal. Ben aşığıyım onun 🤣 ama benim dizimdeki yarada tüylenme yaptı. 1 hafta düzenli kullanımda. O kadar etkili ki elime ocaktan alınan kaynar su döküldüğünde 10 dkda hiç bişey kalmamıştı. Canım çok yandığında ara ara sürüyorum ama kıllandırmasından aşırı korkuyorum 🥲🥲🥲

Orangegreysky Orangegreysky ’ınki daha güzel göbek çizgisi de yok 😂 Ben 10 haftalık falanken biooil’e başlamıştım canım gerçi onun %100 natürel olanını kullanmamışım diye çok üzüldüm sonradan. Öğrendikten sonra bıraktım tabi direkt, son 3 aydır falan da Lierac ve Wefood Hindistan Cevizi yağı kullandım. Ama hiç aksatmıyorum duştan çıkar çıkmaz tepeden tırnağa yağlanıyorum. Yani yıllardır kollarımı bacaklarımı kremlerdim hep. Şimdi karın, bel, kalça, memeler, topuklar hepsi eklendi 😂 Cildim çok kuru olduğu için sürekli nemlendirmek durumundayım.
Aslında Lierac’ın oluşan çatlakları da geçirici etkisi olduğunu söyleyenler var. Ama asıl doğal sarı kantaron yağının çok faydası olur bence canım. Duştan çıkar çıkmaz pamukla sür onu biraz emilene kadar da kapatma göbeğini doğuma kadar ve doğum sonrası da kullanmayı dene bakalım bence iyileştirici etkisi olabilir 🙏
Bazıları da genetik diyor yağladım bol bol ama çatladım diyen de var. Hiçbirşey yapmadım çatlak olmadı diyen de. Ama Hiçbirşey yapmamakta çok kötü yapar bence. Sağlık olsun olan oldu ama kullanacam kantaron lierac felan bakalım biraz düzelme olur belki

Bebişlerin canı sağ olsun artık ne yapalım 🥺

Bazıları da genetik diyor yağladım bol bol ama çatladım diyen de var. Hiçbirşey yapmadım çatlak olmadı diyen de. Ama Hiçbirşey yapmamakta çok kötü yapar bence. Sağlık olsun olan oldu ama kullanacam kantaron lierac felan bakalım biraz düzelme olur belki
genetik bence de annemde catlamamis ben de catlamadim iki gebeligimde de yag kullanmadım sadece Palmers Stretch marks kullaniyorum

Son düzenleme:
Bende sarı kantaron ananemin yaptığı var. Kendi topladığı kantaronla kendi zeytinyağında o kadar doğal. Ben aşığıyım onun 🤣 ama benim dizimdeki yarada tüylenme yaptı. 1 hafta düzenli kullanımda. O kadar etkili ki elime ocaktan alınan kaynar su döküldüğünde 10 dkda hiç bişey kalmamıştı. Canım çok yandığında ara ara sürüyorum ama kıllandırmasından aşırı korkuyorum 🥲🥲🥲
Tüyler dökülür ama bence. Göbek bölgesi bacak bölgesi ile bir olmaz. O kadar tesirli bir şeyse ben olsam bir denerim kız. Çatlak tüyden kötü değil mi 😂 Lazer yaptırırsın en kötü tüylere 😅

Bence olabilir canım. Sarı kantaron çok mucizevi bir yağ, bütün tesirli onarıcı kremlerin içeriğinde de kesinlikle kantaron bitkisi var emin ol. Ya ben hiçbir şey yapmasam da mı çatlamazdım acaba bilmiyorum çünkü onu riske atamadım. İlk aylar asla su içemiyordum, cildim hep kurudur bu sebepten zaten. Elastikiyeti yoktur kesin çatlar büyüdükçe dedim erkenden başladım yağlamaya. Doğum sonrası da bir süre daha devam ederim göbeğime. Sezaryen olursam dikişler hariç her yere sürerim yine ilk 5-6 hafta.

kızlar ben kafeinsiz filtre kahve ve türk kahvesi aldım. emzirme döneminde de kahve sınırımız olcak direkt kafam rahat olsun dedim 🤣 kahveseverlere fikir olsun, denedim beğendim normalinden farksız. starbuckta da kafeinsiz kahveyi ücret farkı olmadan hazırlıyorlarmış benim haberim yoktu geçen gün siparişi alan çocuk söyledi hamilesiniz diye sordum dedi 🤭
kafeinsiz filtre kahve
kafeinsiz türk kahvesi
Aaa ben cok uzun zamandir orda decaf iciyoruM ama cogu kahvecide yok nedense . Fark al ok ama ona ragmen yok .

Sokağa çırılçıplak çıkıp yanıyorum anaaam diye bağırcam şimdi öyle bi sıcak basması yaşıyorum. Annemle eşim şoklar içerisinde üstümü çıkarmama bakıyolar noluyoruz yaa jxhxhx
Ben de hala üşüme duygusunu tadamadım bu kış. Üzerime olan 5 tişörtüm var (2si eşimin shshsh) hala onlarla yaşıyorum. Altıma da ince bir pijama. Göbeğim hep açıkta. Atlet sütyen çorap neydi unuttum zaten 😂

Ben de hala üşüme duygusunu tadamadım bu kış. Üzerime olan 5 tişörtüm var (2si eşimin shshsh) hala onlarla yaşıyorum. Altıma da ince bir pijama. Göbeğim hep açıkta. Atlet sütyen çorap neydi unuttum zaten 😂
Çorabı korkudan giyiyorum ama elimden gelse sortla gezerim. Normalde de aşırı üşürüm inşallah doğurunca gitmez bu yangınım çok güzelmiş üşümemek jfjfhf az once gobegimi actım eşimde diyo kapat üşücek kız delircem gerçekten

Çorabı korkudan giyiyorum ama elimden gelse sortla gezerim. Normalde de aşırı üşürüm inşallah doğurunca gitmez bu yangınım çok güzelmiş üşümemek jfjfhf az once gobegimi actım eşimde diyo kapat üşücek kız delircem gerçekten
Çorap asla giyemiyorum evdeyken yaa ayaklarım alev alev 😂 Yani dokununca soğuk belki ama ben öyle hissetmiyorum 😂 Ben normalde de çok üşümem sıcağı sevmem gebelikte ekstra yangınlı oldum menapozlu kadınlar gibi ama seninki muhtemelen geçer, şu anda da şeker biraz ısıtıyor olabilir vücudunu 🥲😂 Ahhahaha eşinin kaygısı eşimde de var canım, annen seni hiç örtmeden büyüttü oğlum böyle inşallah çok üşümemişsindir bu süreçte diyor 😂😂 Ben yazın sünger atıp yerde falan yatıyordum tüm soğuğu çektin yerden diye söyleniyordu bana 😂 Sanki soğuk bir yer varmış gibi yazın 😂

X