2015 Şubat Anneleri

Benim sat: 29.04.2014, beklenen dogum tarihi 03.02.2015 yasim 26 kilom 56 istanbuldayim beni de ekleyebilrsen cok sevinirim cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabi ki canim saglikli bir hamilelik gecirirsin inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cinde dedi 😳boyle kaldim resmen
Ben de seker yuklemesine supheli gozlerle bakiyorum artik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seker yüklemesi de yapmadan nasip bilicez ya gebelik şekeri de bebek icin riskli bi durum ben de bi yanim yaptırmak istiyor bi hanim istemiyor karisigim bu konuda.

Arkadaşlar aranıza bugun katıldım :KK49:kısmetse benımde 10 subat tahmını dogumum :KK9:keseyı dun gorduk:nazar: Allahın ıznıyle haftaya da yolk kesesını goruruz:nazar: bu mubarek gunde Allahım herkes ıcın en hayırlısını nasıp etsın Allahım bebıslerımızı bızden ayırmasın:nazar::emir_bebek::nazar:

Arkadaşlar aranıza bugun katıldım :KK49:kısmetse benımde 10 subat tahmını dogumum :KK9:keseyı dun gorduk:nazar: Allahın ıznıyle haftaya da yolk kesesını goruruz:nazar: bu mubarek gunde Allahım herkes ıcın en hayırlısını nasıp etsın Allahım bebıslerımızı bızden ayırmasın:nazar::emir_bebek::nazar:

Mrb cnm bilgilerini mesaj ararsan 1. Sayfadaki listenize ekleyeyim. Hayirli olsun.

yolk kesesini bilgin varsa açıklarmısın

Canim gozunaydin c.tesi gorucez inşallah bizde.

tsk ederim ablam darisi basina :-):-) doktor hersey yolunda dedi ins.bi sikinti yasamayiz gec dollenme dedi ama ben tam adet gunumde ogrendim eger gec dollenme olsydi adet gununde ogrenebilirmiydimki dunden beri soyleniyorum esimde kzdi hatta sen doktordan daha mi iyi biliyorsun hersey yolunda niye sikiyorsun canini diye ama hayirlisi ins saglikli buyur

Kızlar gunaydin dun ilk kontrol vardi ve kesemi gordum 10 mm lik çok sukur doktorum hersey yolunda dedi sadece bnm bulantilar erken basladi tek sıkıntım o ama o da beni mutlu ediyo sanki bebeğim buyudukce benim midemi bulandiriyo diye düşünüyorum:))
10 gun sonra kalp atimina çağırdı inşallah hayırlısı ile kalp atışınıda duyariz

Son düzenleme:
Ben yurtdisinda yasiyorum sadece ozeller o kadar, devlette sadece her ay kan testi parasi veriyoruz. Trimes'ler bedava dogum bedava, kurtaj falan genel saglik bedava :)

hımm şimdi anladım :) peki orda devlette durum nasıl burdakı gıbı kotu mu?

Bi ülke söyledi orda hamilelere günde 10 tane yumurta yediriyorlarmış sarısı bebeğin beyin gelişimi için onemliymis onlar bebeğin beyni gelissin diye yumurta yediriyorlar biz gelismesin diye şeker yediriyoruz dedi

ıyıde canım seker yıyıp yememek senın elınde 1 kere yapılan testle sana seker verılıyor. bır kere sekerlı su ıcıyosun ama bebegınde cıkabılecek saglık problemlerının onune gecıyorusn. dusunsene test yaptırmadın ve dıyabet oldugunu bılmıyorusn. o hamılelık boyunca cocugunun butun organlarında hasar olma rıskı var. allah korusun dıyabetsen bunu ogrenmen ve ona gore beslenmen gerek. benım annem dıyabet hastası. o illetın nasıl bırsey oldugunu cok ıyı bılıyorum ve yemesıne dıkkat etmedıgı zaman cıkan sonucları da cok ıyı bılıyorum. karatay neyı neden dıyor bılemem ama bırde soyle bırsey var butun tıp alemi okadar doktor, profesor yanılıyor sadece karatay mı haklı? bir de insanların fizyolojileri iklimlere ve cografyalara gore degısıklık gosterıyor. bu ulkede kac kısı gunde 10 yumurta yıyor? yada sen karataya guvenıp hergun 10 yumurta yıyor musun suan?

2.bebeğim..
ilk bebeğimde bıraz bılgısızdım ne dense yapıyordum...
şimdi bıraz daha temkınlıyım acıkçası 2-3 lü testleri düşünmüyorum ... çocukta bie şey olsa aldırmayacağıma göre gerekte görmuyorum...
ama şu anda karnımda şekil buldukça fıkrımde değişebilir...
şeker yuklemesıde muallakta.. açlık tokluk yaptırabılırım ... ilkinde bi sıkıntı cıkmadı
tek yaprıracağım 23.haftada ki ayrıntılı USG olacaktır... zaten orda herşey ortaya cıkıyor... ona göre amnıyosentez vs... yapılır...
tabıkı Allahım bızlere böyle seyler yaşatmasın...
dediğm gibi şu andaki fikrim bu.

:emir_bebek:Merhaba arkadaslar bende Subat annesi olucam insaAllah Rabbim hepimizi yavrularimza kavusturur insaAllah

Son düzenleme:
2.bebeğim..
ilk bebeğimde bıraz bılgısızdım ne dense yapıyordum...
şimdi bıraz daha temkınlıyım acıkçası 2-3 lü testleri düşünmüyorum ... çocukta bie şey olsa aldırmayacağıma göre gerekte görmuyorum...
ama şu anda karnımda şekil buldukça fıkrımde değişebilir...
şeker yuklemesıde muallakta.. açlık tokluk yaptırabılırım ... ilkinde bi sıkıntı cıkmadı
tek yaprıracağım 23.haftada ki ayrıntılı USG olacaktır... zaten orda herşey ortaya cıkıyor... ona göre amnıyosentez vs... yapılır...
tabıkı Allahım bızlere böyle seyler yaşatmasın...
dediğm gibi şu andaki fikrim bu.

Aynen senin gibi dusunuyorum. Ama zaman ne gosterir bileeyiz.
Karatay hoca hayatinin hicbir zamaninda seker yeme diyor. Un ekmek fln yeme diyor. Bunlari yaparsan seker testine gerek yok belki ama yiyorsan test yaptirmaliyiz. Yani herkes kendi durumuna gore dusunmeli.

tebrik ederim darısı başımıza 6+2 de bana erken daha dediler baktılar duyulmadı. daha sadece kese görünüyor dediler, bir sorun var mı dedim yok dediler.

Bizim burda.devlet olabilecek.sikintilar.icin 8. haftadan once bakmiyorlar ama ben ozel doktoruma.gittim cok evhamli oldugumdan. Hatta bana dediki genelde bakmiyorum bu haftalarda ama senin.icin baktim dedi.

Bizim burda.devlet olabilecek.sikintilar.icin 8. haftadan once bakmiyorlar ama ben ozel doktoruma.gittim cok evhamli oldugumdan. Hatta bana dediki genelde bakmiyorum bu haftalarda ama senin.icin baktim dedi.

selam canim ben de yurtdisindayim hangi ulkedesin acaba ?

X