2015 Şubat Anneleri

3yıllık evliyim ne zaman bi bebek-çocuk giyim mağazasının önünden geçsem yada bebek hediyesi alsam mutlaka bi parça bişey alırdım
çorap,zıbın,şapka,patik,eldiven,önlük,2li pijama takımı v.s. v.s. :) :)
görmemişlik diye değerlendirmiyorum ben ama benim çevremde bu tür şeylere sıcak bakılmıyor bazıları uğursuzluk der bazıları görmemişin bebeği olmuş der ama hiç umrumda değil çünkü mutlu ediyor benı minik minik eşyalar...
iş durumumdan dolayı 1 aydır hiç alışverişe çıkmadım ama sizinde dediğiniz gibi internetten bakınıyorum,İnşallah hepimiz sağlıklı hamılelıkler geçirip sağlıklı bebekler dünya ya getiririz... :KK49: :nazar:

Eki Görüntüle 1155900 Eki Görüntüle 1155900

bende oyleyım canım. hamıleıkten once bıle bebek magazalarını gezerdım. ama daha hıc birsey almadım. ama bende alıcam ya cok ozendım senden :):21::21::21:

insallahh bebisine istedigin herseyi almak nasip olur guzelim ama simdiden almaya baslama. yanlis anlama bu heyecanini cok iyi anliyorum ben iki gebelik gecirdim bundan once bu ucuncu benim. hatta ikincisi ikizdi ama hepsinde dusuk yasadim. senin gibi heveslenirdim cevremdeki arkadaslarim bile ufak tefek hediyelerle gelmeye baslamislardi. dusukten sonra o heyecanla hevesle aldiklarimizin hepsi bize zehir gibi geldi. ozellikle ikizlerden sonra o hevesle baktigimiz zibinliklara bakip agladigimizi hatirliyorum.

insallah rabbim kimseye yasatmaz ama bizi neyin bekledigini bilmiyoruz o yuzden herseye hazirlikli davranalim

gecmış olsun canım allah karnındakını sana ve eşine bagıslasın. saglıkla dogurmayı buyutmeyı nasıp etsın:nazar::nazar:

ikea yakınımda var, her gün neredeyse önünden geçiyorum. :) evet güzel ikeadakiler bende biliyorum fakat herkes park yatak daha iyi diyor, kararsızım bu konuda. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza versin (amin) bunlar önemli değil pek :)

park yatak pratık gorunuyor ama ne bıleyım ben durusunu begenmıyorum. bezden beşik fıkrı hosuma gıtmıyor pek. ama içine ne siniyorsa onu al canım sen

kızlar kv bugün sağlık ocağına bilgi vermeye gitmiş. hemşireyle konuşturdu beni gebelik boyunca herşeyde onu arayabilirmişim sesi çok tatlı geliyodu. ama konuşurken moralim bozuldu. ilk 3 ay kayıt yapmıyolarmış. biz bu kadar heves ediyoken tabiki onlar her ihtimali düşünüyolar ama düşünmek bile beni felaket üzdü. 23 haziran haftası kontrole git dedi alttan muayene edicekler bilgin olsun dedi. 3 ay sonunda bebek sağlıklıysa haber vericekmişiz o bize yaptırmamız gereken bütün tetkikleri söylücekmiş :KK31:

Kızlar bunlarda benim fasulyelerim Ayy Allahım biz bi tane beklerken iki tane geliyormuş :KK52::KK52::KK52::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
Doktor bi anda ikiz dedi şok oldum hiç beklemiyordum çok büyük süpriz oldu eşim işten geldi uyuyo haberi yok iki tane çorap aldım not yazdım paket yaptım uyaninca süpriz yapicam kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi.:KK16::KK16:
ayyy yerim ben o mercimekleriiii :emir_bebek::emir_bebek: eşine eminim çok büyük sürpriz olucak :KK52:
kızlar ya başladınız mı bebişlre bişeyler almaya? ya ben kendımı sureklı nette bebek esyası bakarken buluyorum. en buyuk zevkım oldu. şimdiden alıpta gormemişlik yapmıyım dıyorum. daha bebegın kalp atısını bıle duymadım kıyafet bakıyorum ya :KK9::KK9::KK9:

canım ilk 3 ay alınmaz derler eşimle benimde içimiz gidiyo ama almıyoruz daha..

Eki Görüntüle 1155904

ay ne guzel ya :) bende bıkac ay once kanevıce battanıye baslamstım. sonra bebek gelmeyınce kızıp bıraktıp. şimdi devam edıp bıtırıcem onu ama akşamları uyumaktan fırsat bulup alsam bıde elime :) yaptıgım fgurlerden bırınıde ekledım bak bakalım begenıcekmısın ogretmenım :)

Aman yarabbim bu pek şirin bunun içine girecek şeyi nasıl svmezsin nasıl ısırmazsın :) çok şeker cnm güzel günlerde kullanırız inşallah el emeklerimizi sonrada anı diye saklarız bunları

kızlar kv bugün sağlık ocağına bilgi vermeye gitmiş. hemşireyle konuşturdu beni gebelik boyunca herşeyde onu arayabilirmişim sesi çok tatlı geliyodu. ama konuşurken moralim bozuldu. ilk 3 ay kayıt yapmıyolarmış. biz bu kadar heves ediyoken tabiki onlar her ihtimali düşünüyolar ama düşünmek bile beni felaket üzdü. 23 haziran haftası kontrole git dedi alttan muayene edicekler bilgin olsun dedi. 3 ay sonunda bebek sağlıklıysa haber vericekmişiz o bize yaptırmamız gereken bütün tetkikleri söylücekmiş :KK31:

ayyy yerim ben o mercimekleriiii :emir_bebek::emir_bebek: eşine eminim çok büyük sürpriz olucak :KK52:

canım ilk 3 ay alınmaz derler eşimle benimde içimiz gidiyo ama almıyoruz daha..

Canım niye öyle dediler acaba ben ilk öğrendiğimde kaydettiler beni 3 ay sınırndan filan bahsetmediler bir de naçizane tavsiyem ultrasonla kontrol olman sonuçta artık teknoloji çağındayız eğer 5. Haftanın içindeysen ultrasonla görülüyor keseler

Aman yarabbim bu pek şirin bunun içine girecek şeyi nasıl svmezsin nasıl ısırmazsın :) çok şeker cnm güzel günlerde kullanırız inşallah el emeklerimizi sonrada anı diye saklarız bunları

calıştıgım ıcın cocuguma el emegı pek bırse yapamam dıye dusundum . barı annesının elinden ıyı kotu bı battanıyesı olsun ıstedım. tesekkür ederım canım ıyı dıleklerın ıcın.:)

Canım niye öyle dediler acaba ben ilk öğrendiğimde kaydettiler beni 3 ay sınırndan filan bahsetmediler bir de naçizane tavsiyem ultrasonla kontrol olman sonuçta artık teknoloji çağındayız eğer 5. Haftanın içindeysen ultrasonla görülüyor keseler

kayıt yapmışlar ama kesin gebelik oluştu dmeden sağlık bakanlığına bildirmiyolarmış canım.. bende aşağıdan baktırmsk istemiyorum açıkçası...

Kizlar bir sey danisacagim. Bugun hafif pembe kahverengiye dönük bir akintim oldu br kac damla ama cok degil. Sizce kotu bir sey olabilir mi cok moralim bozuldu. Su anda sehir disindayim doktorumu da bunun icin aramak istemedim buradan. Siz bana bir akil verin nolur kotu birsey olur mu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bir sey danisacagim. Bugun hafif pembe kahverengiye dönük bir akintim oldu br kac damla ama cok degil. Sizce kotu bir sey olabilir mi cok moralim bozuldu. Su anda sehir disindayim doktorumu da bunun icin aramak istemedim buradan. Siz bana bir akil verin nolur kotu birsey olur mu?

Azda olsa çoktan olsa doktorunun bişey demesi lazım, inşallah geçer canım stres yapma ama tedbiride elden bırakma.

calıştıgım ıcın cocuguma el emegı pek bırse yapamam dıye dusundum . barı annesının elinden ıyı kotu bı battanıyesı olsun ıstedım. tesekkür ederım canım ıyı dıleklerın ıcın.:)

Ay maşallah güle güle kullanır inşallah :) ben bilmem böyle şeyler geçen sene 2.ye karar verince erkek nevresim takımı almıştım ama nasip olmadı kuzuma. İnşallah bu sefer buna nasip olur :)

salam kızlar ben geldim,
hayırlı cumalar
dün çok dua ettim hepimizin bebiklerini bağışlasın allahım kucağımıza alalım hayırlısıyla
yeni geldim işe yeni girebildim kk ya
haberler iyi allahıma şükür kesemizi gördüm çok minik bebecikte varmış:nazar::emir_bebek: haftaya cuma tekrar gideceğim allahın izni ile.
kahverengi lekeler içinde progeston ilaç verdi .
Darısı sizlerin başına işşallah

Çok sevindim zetinilelimon. Allah devamını da getirsin inş. :)

Kızlar bunlarda benim fasulyelerim Ayy Allahım biz bi tane beklerken iki tane geliyormuş :KK52::KK52::KK52::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
Doktor bi anda ikiz dedi şok oldum hiç beklemiyordum çok büyük süpriz oldu eşim işten geldi uyuyo haberi yok iki tane çorap aldım not yazdım paket yaptım uyaninca süpriz yapicam kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi.:KK16::KK16:

Ayyy çok güzel.bayılırım ultrason fotograflarına. Hayırlı olsun bebişlerin :))

Ay maşallah güle güle kullanır inşallah :) ben bilmem böyle şeyler geçen sene 2.ye karar verince erkek nevresim takımı almıştım ama nasip olmadı kuzuma. İnşallah bu sefer buna nasip olur :)

inş canım inş :) allah bırdaha oyle acı gostermesın.

canım idealinde dün olmustu. busabah doktora gıttı. allaha sukur hıc bı sorun cıkmamıs ama dr progesteron mu ne o ilactan vermıs. o ilac bıldıgım kadarıyla bebegın tutunmasına yardımcı oluyor. bence sende gorun bı doktora ıcın rahat etsın

canım idealinde dün olmustu. busabah doktora gıttı. allaha sukur hıc bı sorun cıkmamıs ama dr progesteron mu ne o ilactan vermıs. o ilac bıldıgım kadarıyla bebegın tutunmasına yardımcı oluyor. bence sende gorun bı doktora ıcın rahat etsın

Tamam cnm cok tesekkur ederim yine konusacagim doktorumla. Kontrolum de haftaya bugun. İnsallah bir sey olmayacak. İyi dusunelim iyi olsun:)

merhaba kızlar
bende hamileyim. sat 6 mayıs dün test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 54,3 çıktı.
2. gebeliğim bir oğlum var şubat 2009 doğumlu doktor kontrolü için çok erken haftaya gideceğim inşallah.
sata göre tahmini doğum tarihi 10 şubat görünüyor. :KK49:
benimde 11 subat

X