- 5 Haziran 2016
- 430
- 262
- 29
Makineye de bağlı herhalde ölçüm yarın tekrar başka bir doktora gidicem bakalım o ne olcecekAy maşallah o kilolara yetiştikmi artık zaman ne hızlı geçiyor,aramızda 4 hafta var sabırsızlıkla bekliyorum o günleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Makineye de bağlı herhalde ölçüm yarın tekrar başka bir doktora gidicem bakalım o ne olcecekAy maşallah o kilolara yetiştikmi artık zaman ne hızlı geçiyor,aramızda 4 hafta var sabırsızlıkla bekliyorum o günleri
makine farklı sayılar verebiliyor biraz arti eksi 100 150 gram olur artık bu haftalardaBence benimki yanlış olctu
Sen de iyi ki varsınnKızlar size bir soru sorucam, benim ilk bebeğim ve yıllarca yakınımda bebek olmadı. Annem ilk başta yardım edecek ama beni böyle genel bilgilendirecek eğitimleri nerede bulabilirim? Gerek var mıdır yoksa doğal olarak yükleniyor mu bu süreç? Doğumdan sonra eve bebek hemşiresi tutacak bir bütçem de yok. Ne önerirsiniz benim gibi anne adaylarına?
Sizler sayesinde çok şey öğrendim bu arada iyi ki varsınız
Kızlar size bir soru sorucam, benim ilk bebeğim ve yıllarca yakınımda bebek olmadı. Annem ilk başta yardım edecek ama beni böyle genel bilgilendirecek eğitimleri nerede bulabilirim? Gerek var mıdır yoksa doğal olarak yükleniyor mu bu süreç? Doğumdan sonra eve bebek hemşiresi tutacak bir bütçem de yok. Ne önerirsiniz benim gibi anne adaylarına?
böyle bu sebelekler işteSabah bebişimi gördüm Çok şükür her şey yolundaymış içim rahatladı
Sorma yaböyle bu sebelekler işte
bulantı değil ama artık nefes almakta biraz zorlanıyorum midem yanıyor tekmeleri kaburgama çok yakın hissediyorum bir de yeni döndü ondan heralde mideye baskı yapıyor yemek pek yiyemiyorumKızlar sizinde tekrar mideniz bulanmaya başladı mı? İlk dönemdeki gibi değil ama böyle içten gelen bir bulantı var? Normal mi
Evet hatta geçen burada yazdım mıgde yanmasıyla beraber oluyor sade nazar sakız iyi geliyor meyveli şekerli sakızlarda bulandırıyor bide Soda miğde yanmasına da tahinde baya şifa buldumKızlar sizinde tekrar mideniz bulanmaya başladı mı? İlk dönemdeki gibi değil ama böyle içten gelen bir bulantı var? Normal mi
bulantı değil ama artık nefes almakta biraz zorlanıyorum midem yanıyor tekmeleri kaburgama çok yakın hissediyorum bir de yeni döndü ondan heralde mideye baskı yapıyor yemek pek yiyemiyorum
Evet benim de bariz midem bulanıyor diyemem ama bir değişik özellikle yemekten sonra içim bir hoş oluyor. Demek benzer sorunlar nazar sakızı ben de bi deneyeyim.Evet hatta geçen burada yazdım mıgde yanmasıyla beraber oluyor sade nazar sakız iyi geliyor meyveli şekerli sakızlarda bulandırıyor bide Soda miğde yanmasına da tahinde baya şifa buldum
28.haftama yaklaştım 11 kilo aldım ,çok aldım sandım neyse içim rahatladı ☺Selam avratlar:) benım de mide bulantılarım başladı sanırım reflü tetikliyor. Onu da yukarı çıkan rahim. Kızlar sakız çiğnemeyin aşırı mide gazı yapar benden söylemesi. O gaz sancısı da çekilmez. Ben de ölçtüm bu arada 7 kilo almışım Eki Görüntüle 3502494
7 kıloSelam avratlar:) benım de mide bulantılarım başladı sanırım reflü tetikliyor. Onu da yukarı çıkan rahim. Kızlar sakız çiğnemeyin aşırı mide gazı yapar benden söylemesi. O gaz sancısı da çekilmez. Ben de ölçtüm bu arada 7 kilo almışım Eki Görüntüle 3502494
Benim de sonra bir yerden çıkıyor mu o gaz emin değilim ama kısa süreli sakız çiğnemek aşırı iyi geliyor bana tüm yazı zaten polo ve naneli sakızla geçirdim7 kılo
Tam tersi benim migdemdemi gazı alıyor rahatlıyor kişiye göre degısıyor demek ki
ayy 8 11 hSelam avratlar:) benım de mide bulantılarım başladı sanırım reflü tetikliyor. Onu da yukarı çıkan rahim. Kızlar sakız çiğnemeyin aşırı mide gazı yapar benden söylemesi. O gaz sancısı da çekilmez. Ben de ölçtüm bu arada 7 kilo almışım Eki Görüntüle 3502494
Soda benım mide yanmama nasıl hiç etkisi olmadı istifa edene kadar rahatlamıyorum az biraz bir şey yesemde yanıyor ama tahini deneyeceğim inşallah iyi gelirEvet hatta geçen burada yazdım mıgde yanmasıyla beraber oluyor sade nazar sakız iyi geliyor meyveli şekerli sakızlarda bulandırıyor bide Soda miğde yanmasına da tahinde baya şifa buldum
Kızlar size bir soru sorucam, benim ilk bebeğim ve yıllarca yakınımda bebek olmadı. Annem ilk başta yardım edecek ama beni böyle genel bilgilendirecek eğitimleri nerede bulabilirim? Gerek var mıdır yoksa doğal olarak yükleniyor mu bu süreç? Doğumdan sonra eve bebek hemşiresi tutacak bir bütçem de yok. Ne önerirsiniz benim gibi anne adaylarına?