- 24 Nisan 2020
- 4.688
- 4.258
Kağan Kocatepe benim doktoruma çok benziyor yaklaşım olarak O da hemen hemen her şeyi normal görenler de ve pozitif tarafta kalanlardan. Benim aldığım tek kitap da onun kitabı oldu süreçte. Tüm yayınlarını izledim neredeyse. Hep rahat doktorlarla ilerlemişim 4.9 iyiymiş ama maşallah İnşallah çok yükselmemiştir. Benim bir önceki 5.4müş en sonki 5.8di. Prediyabet yazıyor aralıkta. İnşallsah doğumdan sonra 5in altına düşer hemen. Doğumdan sonra açlık tokluk şekeri takibi yaparım canım. Belki ona göre mi bir ilaç kullanımından bahsetti bilemiyorum. Bir müddet geçip kendime gelince endokrine giderim zaten inşallah.Bunu duymak iyi hissettirdi. Ysni çok şükür bizim şekerler 300 falan değil. Kağan kocatepenin canlı yayını da da bi kız katılmıştı şekerim 300 lerde dedi. Doktor dikkat etmen lazım ama bu bebek sağlıksız doğar demek değil demişti.
Senşn için de şöyle bişey hemen bebek doğduktan sonra şekerine baktırıp ona göre ilaç başlamak doğru olmayabilir. Sonuçta 3 aylık şeker ortalamasına bakacaklar bebek doğduktan sonra 5 gün içinde bu değer eski haline gelemez. Bende bugun baya araştırdım. Yüzde 85 gebelik sonrası şeker ortadan kalkıyormuş. Ama ileri yaşlarda şeker eğilimi olabiliyormuş. Ben 10 ekimde kan vermişim hba1c 4.9 çıkmış. Şimdi ölçülse kesin daha fazla çıkar