- 9 Ocak 2015
- 19.191
- 79.709
Kimi sine soguk Süt yarıyor mus oda bana yaramadıSoda benım mide yanmama nasıl hiç etkisi olmadı istifa edene kadar rahatlamıyorum az biraz bir şey yesemde yanıyor ama tahini deneyeceğim inşallah iyi gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimi sine soguk Süt yarıyor mus oda bana yaramadıSoda benım mide yanmama nasıl hiç etkisi olmadı istifa edene kadar rahatlamıyorum az biraz bir şey yesemde yanıyor ama tahini deneyeceğim inşallah iyi gelir
Artık nereye gidiyor o gaz sen düşün :)7 kılo
Tam tersi benim migdemdemi gazı alıyor rahatlıyor kişiye göre degısıyor demek ki
Çıkıyordur bir yerden :))Benim de sonra bir yerden çıkıyor mu o gaz emin değilim ama kısa süreli sakız çiğnemek aşırı iyi geliyor bana tüm yazı zaten polo ve naneli sakızla geçirdim
Ayy ne güzel yaaa azıcık almışsın. Neyse doğsun da sonra acısını çıkarayy 8 11 h
diyor be 3 kilo almışım çok mutluyum ama yiyemediğim her güne ve öğüne orijinal duyulmamış küfürler ediyorum
BANA KALSA 15 KILO ALMISTIM EN AZ SEKER OLMASAYDIArtık nereye gidiyor o gaz sen düşün :)
Çıkıyordur bir yerden :))
Ayy ne güzel yaaa azıcık almışsın. Neyse doğsun da sonra acısını çıkar
Dün ölüyorum sandım kusmaktan. İlk dönemler hiç böyle olmamıştımKızlar sizinde tekrar mideniz bulanmaya başladı mı? İlk dönemdeki gibi değil ama böyle içten gelen bir bulantı var? Normal mi
Sen nasıl 3 kilo aldın yaa bebek zaten 1 kilo e bunun suyudur eşidir bilmem nesidir sadece onlar 4 5 kilo eder diyorlar. Sen kilo vermiş olmayasın öncesinde ?ayy 8 11 h
diyor be 3 kilo almışım çok mutluyum ama yiyemediğim her güne ve öğüne orijinal duyulmamış küfürler ediyorum
muhtemelen kilo verdim başından beri diyet insülin gidiyoruz yiyebildiğim çok az şey var karbonhidratlar yok. baklagiller yok süt ürünleri alerjisi yapıyor yeşillik ve et tavuk balıkSen nasıl 3 kilo aldın yaa bebek zaten 1 kilo e bunun suyudur eşidir bilmem nesidir sadece onlar 4 5 kilo eder diyorlar. Sen kilo vermiş olmayasın öncesinde ?
Helal olsun valla. İşte annelik böyle bişey doğmamış çocuğun için nelerden feragat ediyosun , nefsinle sınanıyorsun.Erkeklere belki de o yüzden Allah doğurma yetisi vermemiş Onlarda nefislerine hakim olacak güç kudret yok. Dayan bacım az kaldı hele bi doğur acısını çıkarırsın.muhtemelen kilo verdim başından beri diyet insülin gidiyoruz yiyebildiğim çok az şey var karbonhidratlar yok. baklagiller yok süt ürünleri alerjisi yapıyor yeşillik ve et tavuk balık
Nerelerdesin ay kaç gündür yoksun yokluğun çok belli oluyor bizi senden mahdum bırakmaSelam avratlar:) benım de mide bulantılarım başladı sanırım reflü tetikliyor. Onu da yukarı çıkan rahim. Kızlar sakız çiğnemeyin aşırı mide gazı yapar benden söylemesi. O gaz sancısı da çekilmez. Ben de ölçtüm bu arada 7 kilo almışım Eki Görüntüle 3502494
ayy deme bugüne kadar bu iltifatı hakettim ama bugün tahin helvası yedim tabi şekerim 205 e çıktı düşürdüm bir şekilde ama yani gerçekten dayanamadım artık çok fena tatlı krizlerim oluyorHelal olsun valla. İşte annelik böyle bişey doğmamış çocuğun için nelerden feragat ediyosun , nefsinle sınanıyorsun.Erkeklere belki de o yüzden Allah doğurma yetisi vermemiş Onlarda nefislerine hakim olacak güç kudret yok. Dayan bacım az kaldı hele bi doğur acısını çıkarırsın.
Canım bişey sorcam evde ölçüm yapmaya başladım tokluk şekerini yemekten 1 saat sonramı ölçüyorsun? Bide günde kaç kez ölçüyorsun? Az önce cihazla çok cebelleştim sürekli hata kodu verdi 5. Denemede ölçüm alabildim. Yemekten sonra 1. Saat 152 çıktı. Ama cihazın kullanma kılavuzunda yemekten 2 saat sonra ölçün diyor.BANA KALSA 15 KILO ALMISTIM EN AZ SEKER OLMASAYDI
Tamam yedin bitti gitti şifa niyetine . Şöyle düşün o tahin helvası sana 2 ay gider artıkayy deme bugüne kadar bu iltifatı hakettim ama bugün tahin helvası yedim tabi şekerim 205 e çıktı düşürdüm bir şekilde ama yani gerçekten dayanamadım artık çok fena tatlı krizlerim oluyor
bakalim artık pek dayanamıyorum. az kaldı az kaldı diye kendimi avutuyorumTamam yedin bitti gitti şifa niyetine . Şöyle düşün o tahin helvası sana 2 ay gider artık
Bir saat canım. hatta yemek bittikten değil ilk lokmayı ağzına koyduğun andan bir saat içinde ölçmek gerekiyor. 140 altı olmalıCanım bişey sorcam evde ölçüm yapmaya başladım tokluk şekerini yemekten 1 saat sonramı ölçüyorsun? Bide günde kaç kez ölçüyorsun? Az önce cihazla çok cebelleştim sürekli hata kodu verdi 5. Denemede ölçüm alabildim. Yemekten sonra 1. Saat 152 çıktı. Ama cihazın kullanma kılavuzunda yemekten 2 saat sonra ölçün diyor.
1 saatmi 2 saat mi???
Tamam teşekkür ederim. Doktorumda böyle tarif etti. Demek ki daha dikkatli yemekler seçmem lazım. Ben baya mercimek çorbası kıymalı patates pilav fln yedim 152 çıktı tabi normal olarak. HalledicezBir saat canım. hatta yemek bittikten değil ilk lokmayı ağzına koyduğun andan bir saat içinde ölçmek gerekiyor. 140 altı olmalı
ooo ben onları yesem 300 çıkar 150 iyiymiş normal bir diyetle bile insülin gerek kalmaz şimdilik tokluklari ölç de ben bazen saat başı olcuyorum. benimki farklı ve normalde şeker hastası degilimTamam teşekkür ederim. Doktorumda böyle tarif etti. Demek ki daha dikkatli yemekler seçmem lazım. Ben baya mercimek çorbası kıymalı patates pilav fln yedim 152 çıktı tabi normal olarak. Halledicez
Açlık ta ölçüyor musun? Gece tekrar ölçüm var mı? Sadece 1. Saat tokluk bakıyoruz demi?
ben sabah önce safra kustum sonra tüm kahvaltıyı çıkardım midem çok garip kasılıyor en sonunda rahatlıyorum amaKızlar sizinde tekrar mideniz bulanmaya başladı mı? İlk dönemdeki gibi değil ama böyle içten gelen bir bulantı var? Normal mi
Beybi valla düşündüm de ne yapıyordum ben dışarıda sosyalleştim birkaç gün, nette indirim var diye alışveriş araştırması yaptım kaçıyor diye:)) ve temizlik ev düzenleme:) oyle geçti. Oğlan hasta sanırım zehirlenmiş eşim yurt dışında gece gece hastaneye gittik karnım bugün 9 aylık gibi ne zorlandım sorma. Senden ne haberNerelerdesin ay kaç gündür yoksun yokluğun çok belli oluyor bizi senden mahdum bırakma
ya geçmiş olsun . herkeste var bi zehirlenme vakası. Pazar günü de birden bulantı geldi bana ve kusmamla içim dışıma çıktı sonra bi rahatlama geldi. Yediğim bişey mi dokundu ne anlamadım. Yaptığın alışverişlerin yansıttığı kart ekstresi mi şişirdi seni yoksa oğlanın stresi miBeybi valla düşündüm de ne yapıyordum ben dışarıda sosyalleştim birkaç gün, nette indirim var diye alışveriş araştırması yaptım kaçıyor diye:)) ve temizlik ev düzenleme:) oyle geçti. Oğlan hasta sanırım zehirlenmiş eşim yurt dışında gece gece hastaneye gittik karnım bugün 9 aylık gibi ne zorlandım sorma. Senden ne haber
Sağ ol canım. Evet doktor da dedi bir kusma ishal vakası artışı varmış. Benim de sürekli midem bulanıyor bu arasen rahatlamışsın iyiof konuyu sorma düşünmek istemiyorum :))) muhteşem aralık geliyorya geçmiş olsun . herkeste var bi zehirlenme vakası. Pazar günü de birden bulantı geldi bana ve kusmamla içim dışıma çıktı sonra bi rahatlama geldi. Yediğim bişey mi dokundu ne anlamadım. Yaptığın alışverişlerin yansıttığı kart ekstresi mi şişirdi seni yoksa oğlanın stresi mi
oğlan iyi mi canim sen zorlanmadan insallahBeybi valla düşündüm de ne yapıyordum ben dışarıda sosyalleştim birkaç gün, nette indirim var diye alışveriş araştırması yaptım kaçıyor diye:)) ve temizlik ev düzenleme:) oyle geçti. Oğlan hasta sanırım zehirlenmiş eşim yurt dışında gece gece hastaneye gittik karnım bugün 9 aylık gibi ne zorlandım sorma. Senden ne haber