Teşekkür ederim canııımm 😊 ben zaten emin olmadan söylemesini istemiyorum ocak annelerinde 12. Haftada bile öğrenenler oldu ama hepsinin değişti. En garanti en erken 14. Hafta ama ben 1,5 ay sona 16. Haftamda olucam bekleyebileceğimi düşünmüyorum 14. Haftada damlarım ben doktora. Hadi cinsiyeti geçtim o minnacık el ve ayakları gördükten sonra nasıl sabrediyim yaaa mucize resmen. Önceki ay 8 mm idi şimdi olmuş 33 mm. 2 hafta sonra neyseki 2 li test için tekrar görücem.
Bulantı bende de hemn hemn bitti sadce tiksinti var hala. Doktor bitmesi normal yinede yemekten zevk almama durumun 12. Haftaya kadr devam eder dedi doktorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy ben bugün minik aşkım bana eller ayaklar salladı die gittim ona zıbın aldıımmm 😍 biz eşimle birbirimize çok sarılırdık böyle askerdeyken ilk ziyarete gittiğimde tepesine zıplamıştım koala gibi el ayak sarmıştım onu o günden beri koalayım ben 😊 eee minik bir koalada içinde bana sarıldığına göre ona yakışır bir zıbın almalıydım ve buldummmm 🐨
Eki Görüntüle 1199697
Ya evde degilim yemegi kendm yapmayinca guzel yiyorum da. Ama normaldir ins.
Ben de cok uzun sure bekleyemem cinsiyet onemli degil de gormeden duramam 25 mm di benimki gecen hafta.
Tulumunuz da cok tatli saglikla giysin ins bebegin
Gözün aydin canim buradan heyecanini hissettim benide heyecanlandirdin inan : )ah su bayram geçsin diyorum boyle güzel haberleri duyunca : ) zibinina bayildim saglikla giysin inş minik koalan: ) bende birşeyler aldim bi topikk acayim da cicilerimizin fotolarini ekleyelim heyecandan duramiyoruz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür ederim canım :) Ben de buradaki bütün arkadaşlarımdan gelen bebiş haberlerinde sizler kadar heyecanlanıyorum. Çünkü göbişler çıkmadı insan hala inanamıyor :) yaa evet kendimi alışveriş yapmamak için o kadar zor tutuyorum ki anlatamam. bu zıbını 2 hafta önce görmüştüm aklım kalmıştı bugün gittim aldım artık aaaa canıma tak etti :) Bayram biranönce geçsin de senin bebişden de haberler alalım, asıl şeker nasıl oluyormuş gösterin burda bize =)
Hala saka gibi ama ben bugün hissettim içimdeki kipirtisini : ) yani eğer doğruysa ve iki defa hissettim bugün daha bir heyecan yaptim o yüzden :) ah canim inşallah hayirli haberler veririm bende. Bayram şekerinin biri benden öyleyse : )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Inşallah kapatirlar arayı inşallah çok iyilerdir ben hareketli olsunlar diye çikolata yedim doktor ilgisi yok o halk arasında bi söylenti o yediğin çikolatanın herbir parçası için 1 saat yol yurumen lazım dediGözünaydın canm benmkilerin arasında da üç gün var bakalım bayramın bittiği gün ertesi perşmbe randevum var bende görcem nası olmşlar
Sağol canım benim durulamadim sadece kuruladim sık sık wc ye gittiğim için fazla kalmadı öyle 1 saat belki sonra yikadimCanım öncelikle bebeklerini görmüşsün bu mübarek günde hayırlı olsun. Bende hafif kaşıntı var henüz ilerlemedi ama dediğini bi deneyim diyorum. Yalnız bişey sorucam sirkeli suyla yıkadıktan sonra duruladın mı?
Inşallah kapatirlar arayı inşallah çok iyilerdir ben hareketli olsunlar diye çikolata yedim doktor ilgisi yok o halk arasında bi söylenti o yediğin çikolatanın herbir parçası için 1 saat yol yurumen lazım dedi
Bu cumartesı gıdecegım mınnoşumu gormeye. Ben tatlı yedıgımde depara kalkıyor kuzum ıc karnım olmadıgı ıcın oğlumda da cok rahat hıssetmıstım bu da aynı masallah kuzuma benım çok guzel bı duygu tekrardan boylesı hıslerı yasamak. Saglıkla kucaklayacagımız gunlerde gelsın ınsallah...
Inşallah kapatirlar arayı inşallah çok iyilerdir ben hareketli olsunlar diye çikolata yedim doktor ilgisi yok o halk arasında bi söylenti o yediğin çikolatanın herbir parçası için 1 saat yol yurumen lazım dedi
Kızlar internette cinsiyet ile ilgili araştırma yaparken gayet batıl inanca göre hazırlanmış bir cinsiyet testi buldum, merak işte belki sizde bi göz atmak istersiniz :) ben de %60 erkek çıktı :)
http://.................../bebek-cinsiyeti-hesaplama
w w w olmadan yazarmısın çünkü site otomatik siliyor adresi :26:
Öyle yapıyorum ama tekrar deniyim h t t p s koymadan ve noktadan sonra com'u bi boşlk bırakarak yazayım olur muhtemelen
hesaplabakalim. com/bebek-cinsiyeti-hesaplama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?