2015 Şubat Anneleri

Bence hicbir zarari olmaz faydasi olur gidin derim. Türkiyede varmi bilmiyorum belkide vardir ücretlidir. Ben kesinlikle faydalanmayi istiyorum cunku burda hic akrabam yok esim ve ben yalniziz

Bence hicbir zarari olmaz faydasi olur gidin derim. Türkiyede varmi bilmiyorum belkide vardir ücretlidir. Ben kesinlikle faydalanmayi istiyorum cunku burda hic akrabam yok esim ve ben yalniziz

Var canim acibademe gidiyorum orada var ama belediyelerde dahi bu dersler veriliyor diye biliyorum. Güzel bir uygulama. Egzersizlere de beraber baslayacagiz demişti koçum sadece yürüyüş yapiyorum ama hantallastigimi düşünüyorum bu kadar zamanda. Yalnizken çok daha zor haklisin. Bizde Esim ve ben tekiz ama en azindan turkiyedeyiz. Allah yardimciniz olsun boyle günlerde daha çok ariyor insan yakinlarini.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar Kadir Geceniz mübarek olsun..Rabbim daha nice kandiller yaşamayı nasip etsin sevdiklerimizle ailelerimizle beraber inşallah..Amin.

yok derslewri degilde bu ebelikle ilgili yardimi veriyorlarmi. Allah razi olsun inanki cok zor.... dogum aninda annemin yada ablamin yanimda olmasini cok isterdim

Nasil hissediyosun ya masallah. Ben tecrubeliyim ama tik yok bende. Pff

yok derslewri degilde bu ebelikle ilgili yardimi veriyorlarmi. Allah razi olsun inanki cok zor.... dogum aninda annemin yada ablamin yanimda olmasini cok isterdim

Kısmen de olsa anlayabiliyorum inşallah yanina gelme gibi bir durumları olur.. Ebelikle ilgili de dediğin gibi eve gelip yardim veriliyor. Ama sormamistim ücretini hic. Doğum koçu ücretsiz. Ebe yardimi hakkında da öğrenince yine yazarim buraya.

canım beni de ekler misin fii tarihinde yazmıştım ama sanırım arada kaynadı mesajım
sat 19.05.2014 1. bebek bursa yaşım 25

kilomu yazmayı unutmuşum 70 kiloyum şuan hamile kaldığımda 73 kiloydum
doğum tarihimiz 24.02.2015 inşallah
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Teyzeleriii biz minnağımla kontrolden geldik. Yine 2 gün önden gidiyo 10+1 olması lazım 10+3 ölçüyor usg. Gayet sağlıklı minnoşum uyuyodu azcık alet göbeğimde gezince rahat bırakın beni diye başladı kendini zıplatmaya eller ayaklar fıldır fıldır 😊 sonra yine uyudu aşkım. Kalp atışı 165. Sıvısıda gayet iyiymiş. Bebeğin hareket etmesi çok önemliymiş beyninin geliştiğini gösterirmiş çok mutluyummm 💃
2 hafta sonra ikili teste giricez herşey yolunda olur umarum. Cinsiyet içinde 1,5 ay sonra dedi nası bekliceksem artık :)

Burdan da size merhaba diyor minnağım 👶

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benide yazarmısınız 24 yaş sat 10.04.2014 geç döllenme olduğu için doğum 05.02.2015 boy:176 kg:77 ilk bebek

Lütfen sizden rica ediyorum bir masrapa suya yarım çay bardağı kadar sirke ekleyip bununla Mantarlı kaşıntı li (vajinada) yeri bol bol yıkayın sadece dün 1 kere yaptım bugün yok artık bu kadar zamandır duydum da niye yapmadım diye kızdım kendime bu kadar canımı yakmamin bi anlamı yokmuş lütfen denemekle hiçbişey kaybetmesiniz.

Gözünaydın canm benmkilerin arasında da üç gün var bakalım bayramın bittiği gün ertesi perşmbe randevum var bende görcem nası olmşlar

Kızlar ben bugün doktora gitmiştim ikili için öğleden sonrada kan soonuçlarımı aldım iyi bir sorun görünmüyor dedi doktor folik asiti bırak dedi. Ama ilaç yazmadı demir hapı filan napıyım sizce??

Canım öncelikle bebeklerini görmüşsün bu mübarek günde hayırlı olsun. Bende hafif kaşıntı var henüz ilerlemedi ama dediğini bi deneyim diyorum. Yalnız bişey sorucam sirkeli suyla yıkadıktan sonra duruladın mı?

Maşallah yesinler onu 😊 çok sevindim cnm darısı başımıza benimde yarın doktor kontrolüm var inşAllah bende iyi ve güzel hanerlerimizi paylaşırım 🙏🙏

İşe yaramasına çok sevindim canım şahsen benim evimden elma sirkesi hiç eksik olmaz :)

Gozunaydin canim. Benim doktor da 16.haftadan once soylemiyor cinsiyet. Bosver erken soylenenlerin ikisinden biri degisiyor sonra.

Ben yine cok merak ediyorum bebegimi bulanti bitti resmen yarin ya da cars gidicem burdan bi doktora. Zaman su gibi aksin da tekmeleri konusalim artik ayy

Maşallah yesinler onu 😊 çok sevindim cnm darısı başımıza benimde yarın doktor kontrolüm var inşAllah bende iyi ve güzel hanerlerimizi paylaşırım 🙏🙏

Teşekkür ederim canımcım. Hadi bakalım şimdide senin minnağın güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla 😊 annesi sana el salladığında bak nası heycan yapıcaksın aaa oynuyooo dedim ben gördüğümde istem dışı 😊 saatler kaldı bebişini görmeyee heyyooo 👶👶👶

Teşekkür ederim canııımm 😊 ben zaten emin olmadan söylemesini istemiyorum ocak annelerinde 12. Haftada bile öğrenenler oldu ama hepsinin değişti. En garanti en erken 14. Hafta ama ben 1,5 ay sona 16. Haftamda olucam bekleyebileceğimi düşünmüyorum 14. Haftada damlarım ben doktora. Hadi cinsiyeti geçtim o minnacık el ve ayakları gördükten sonra nasıl sabrediyim yaaa mucize resmen. Önceki ay 8 mm idi şimdi olmuş 33 mm. 2 hafta sonra neyseki 2 li test için tekrar görücem.
Bulantı bende de hemn hemn bitti sadce tiksinti var hala. Doktor bitmesi normal yinede yemekten zevk almama durumun 12. Haftaya kadr devam eder dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…