teşekkür ederim
evet yaptım buda erkek çıktı
bugüne kadar hiçbirşey de kız çıkmadı biliyormusun ?
eğer kız olursa şoka uğrucam
Kızlar arkadaşımda hamile. Bugün ayrıntılı ultrasonu vardı. Doktor cd vermiş. Ay bigörseniz maşaAllah. Elini yüzüne koyuyo, çekiyo falan. Toplamda 1 dk ama çok güzeldi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende hala bulantı ve kusmalar var. 12.haftadayız. sizde böyle misiniz ? Koku hassasiyetim felaket.. 3 gündür mahvoldum özellikle. Ne yapayım ne tavsiye edersiniz ?
Bende hala bulantı ve kusmalar var. 12.haftadayız. sizde böyle misiniz ? Koku hassasiyetim felaket.. 3 gündür mahvoldum özellikle. Ne yapayım ne tavsiye edersiniz ?
Yarın kontrolümüz var inşallah, merakla bekliyorum
Ya hanımlar bayramda yola çıkacak olan var mı aranızda?
Yarınki kontrolde doktoruma soracağım yine bir sakıncası var mı diye ama endişeliyim açıkçası.
8 saatlik bir yol olacak inşallah bir sorun olmaz :18:
Gunaudin herkese
Gözün aydin güzel haberlerle gel inşallah canim. Bayramda bende evime gidecegim. 14 saatlik otobüs yolculuğu. Biraz zor olacak ama her Molada bol bol yuruyeceksin demişti doktorum. Senin daha kisaymis kolay olur inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet cok guzel şeyler var bende henuz hıcbırsey almadım cınsıyetı beklıyorum. Hayırlısı ıle onuda oğrenelım 6. Ayın sonuna kdr herseyı hazır olur zaten. Sonrası ben pek yuruyup alışverıs yapacak durumda olmuyorum son zamana cok bırakmamak lzaım bence.Hey maşallah :) bende tık yok sürekli bağırsak sesleri duyduğumdan belkide onu hiç hissetmiyorum inşallah bikaç hafta sonra :)
Bu arada kardeşlerimden sonra ilkez bebek mağazasına girdim,annemle beraber. Kendimizi kaybettik. Annemde diyor hadi kızım hadii biraz hızlı olun :)) negüzel Şeyler çıkmış . Rüya gibii ...
Amiiiiiiiiiiinnn❤️❤️
Bnce hissedilmiyodur yaa ztn 5 cm falanlar ortalama e sıvının içindeler ztn nası hissetcez ki hareketleri
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bugün bir yazı okudum nette. hareketleri hissetmek anca 13. haftanın sonunda belli olurmuş oda ikinci gebelikler için geçerli. ondan öncesi için doktorlar tıpta böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylüyorlar. anca bağırsak hareketleri olurmuş olsa olsa. kızlar 11. haftada nasıl hissediyorsunuz. benim karnım çıktığı halde hissedemiyorum :S anca bağırsaklarım arada gurulduyor.acaba bende mi problem var. henüz şeftali kadar olan bebeğin kasları bile gelişmemiştir bana göre :S
selam kızlar nasılsınız
ben herşeye ağlar oldum yaaa gözümden yaş eksik olmuyor
analık duygularım kabardı sanırsam
Gunaydin, yarin sabah kontrol var cok garip duygular icindeyim :-/ bsharatlari koydugun goz var ordan tiksiniyorim sadece, kokulara karsi pek hassasiyetim olmadi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu cumartesı gıdecegım mınnoşumu gormeye. Ben tatlı yedıgımde depara kalkıyor kuzum ıc karnım olmadıgı ıcın oğlumda da cok rahat hıssetmıstım bu da aynı masallah kuzuma benım çok guzel bı duygu tekrardan boylesı hıslerı yasamak. Saglıkla kucaklayacagımız gunlerde gelsın ınsallah...
bugün bir yazı okudum nette. hareketleri hissetmek anca 13. haftanın sonunda belli olurmuş oda ikinci gebelikler için geçerli. ondan öncesi için doktorlar tıpta böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylüyorlar. anca bağırsak hareketleri olurmuş olsa olsa. kızlar 11. haftada nasıl hissediyorsunuz. benim karnım çıktığı halde hissedemiyorum :S anca bağırsaklarım arada gurulduyor.acaba bende mi problem var. henüz şeftali kadar olan bebeğin kasları bile gelişmemiştir bana göre :S
Yarın kontrolümüz var inşallah, merakla bekliyorum
Ya hanımlar bayramda yola çıkacak olan var mı aranızda?
Yarınki kontrolde doktoruma soracağım yine bir sakıncası var mı diye ama endişeliyim açıkçası.
8 saatlik bir yol olacak inşallah bir sorun olmaz :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?