2015 Şubat Anneleri

Kızlar arkadaşımda hamile. Bugün ayrıntılı ultrasonu vardı. Doktor cd vermiş. Ay bigörseniz maşaAllah. Elini yüzüne koyuyo, çekiyo falan. Toplamda 1 dk ama çok güzeldi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim
evet yaptım buda erkek çıktı
bugüne kadar hiçbirşey de kız çıkmadı biliyormusun ?
eğer kız olursa şoka uğrucam

benim de rus takviminde erkek çim takviminde kız çıkıyor bunda erkek çıktı artık nasip kısmet :) Ben eskiden beri oğlum olsun derdim ama gebliğimin ilk gününden beri kız hissediyorum o da muhtemelen benim çok istediğim bişi olmaz ondan kendimi kız fikrine alıştırmak için sanırım :) Sağlıklı olduktan sonra önemi kalmadı kız olmuş erkek olmuş, alışveriş için merak ediyorum kız mı erkek mi :)

ayy ne güzel ya
benim doktorumda 20. aydan sonra ayrıntılı ultrasona giriceksin 4 boyutlu çekim yapıcaz cd ye kaydedip vericem sana dedi, gel de 10 hafta bekle şimdi ya her kontrolde bir dahakini beklemek yıllar sürüyor sanki :18:

Yarın kontrolümüz var inşallah, merakla bekliyorum
Ya hanımlar bayramda yola çıkacak olan var mı aranızda?
Yarınki kontrolde doktoruma soracağım yine bir sakıncası var mı diye ama endişeliyim açıkçası.
8 saatlik bir yol olacak inşallah bir sorun olmaz :18:

selam kızlar nasılsınız
ben herşeye ağlar oldum yaaa gözümden yaş eksik olmuyor
analık duygularım kabardı sanırsam

Bende hala bulantı ve kusmalar var. 12.haftadayız. sizde böyle misiniz ? Koku hassasiyetim felaket.. 3 gündür mahvoldum özellikle. Ne yapayım ne tavsiye edersiniz ?

Bende hala bulantı ve kusmalar var. 12.haftadayız. sizde böyle misiniz ? Koku hassasiyetim felaket.. 3 gündür mahvoldum özellikle. Ne yapayım ne tavsiye edersiniz ?

Canım geçmiş olsun bende çok şükür hiç bulantı kusma olmadı ama benimde mide yanmam ve gaz sorunum aşırı safhada. Mide bulantım olmadı ama kokulara karşı hassasiyetim fazla herşeyin kokusunu net şekilde alabiliyorum. Midem kabaracakmış gibi hissedersem hemen tuzlu bişeyler atıştırıyorum. Bulantım olur diye korkumdan zamanında heryere tuzlu kraker bırakmışım yatak odasında başucumda bile kraker var. bazen sabahları da midem bir garip olacak gibi olduğunda uyanır uyanmaz hemen ağzıma atıyorum bir kaç kraker belki öyle yapabilirsin canım

Benim bulantılarım geçti ama özellikle tereyagı bana cok pis kokuyor bazen yemeklere koymam gerekio kendime maske aldım mutfakta onunla yemek yapıorum.. hatta kolanya damlatıorum ii geliyor.

bir limonu ortadan ikiye kes ve onu kokla canım.
ben iki gündür yapıyorum çok iyi geldi midemi bastırıyor.

Gunaydin, yarin sabah kontrol var cok garip duygular icindeyim :-/ bsharatlari koydugun goz var ordan tiksiniyorim sadece, kokulara karsi pek hassasiyetim olmadi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaudin herkese

Gözün aydin güzel haberlerle gel inşallah canim. Bayramda bende evime gidecegim. 14 saatlik otobüs yolculuğu. Biraz zor olacak ama her Molada bol bol yuruyeceksin demişti doktorum. Senin daha kisaymis kolay olur inşallah.

Bir önceki kontrolümde o zamanda sormuştum yola çıkmak sorun olur mu diye
Kendi aracınla mı otobüs veya uçakla mı gideceksin demişti
Kendi aracımızla gidicez inşallah. Sık sık mola verip yürüyüş yaparsın o zaman demişti bana da doktorum
Şimdilik bir sıkıntımız yok Ama bayramdan önce tekrar gel bir daha bakalım o zaman demişti.
İnşallah yarında sıkıntı olmaz da gidebilirim memlekete
Seninde yolun uzunmuş canım yaa Allah kolaylık versin

Evet cok guzel şeyler var bende henuz hıcbırsey almadım cınsıyetı beklıyorum. Hayırlısı ıle onuda oğrenelım 6. Ayın sonuna kdr herseyı hazır olur zaten. Sonrası ben pek yuruyup alışverıs yapacak durumda olmuyorum son zamana cok bırakmamak lzaım bence.
Bnce hissedilmiyodur yaa ztn 5 cm falanlar ortalama e sıvının içindeler ztn nası hissetcez ki hareketleri

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sanırım bılmek le alakalı ikinci oldugu için hareketletının nasıl oldugunu ıyı bılmek gıbı bırsey. Benım rahmım ters zaten bebegım hemen kasığımda çok bastırsan kendısıbı bıle hıssederım kı dr bakarken bıle bastırmaya gerek kalmıyor. Tahmınen 2 haftaya esım bıle hıssedebılır. 5 cm dedıgınız ufak bırsey degıl ve o su dolu kesenın ıcınde sadece yatmıyorlar sureklı hareket halındeler. Sert hareketlerını kılolu olmayan karın bolgesınde fazla yagı bulunmayan ve ıc karnı dar olan hıssedebılır tabı bırıncıde pek muhtemel degıl bu. Oğlumda daha gec hıssettım.

selam kızlar nasılsınız
ben herşeye ağlar oldum yaaa gözümden yaş eksik olmuyor
analık duygularım kabardı sanırsam

bende oyleyım reklamlarda bıle aglar durumdayım :) helekı su gazzedekı cocukların resımlerını gorunce aglamayı bırak avaz avaz anırmak gelıyor ıcımden. Allah yardım etsın ordakılere.

Gunaydin, yarin sabah kontrol var cok garip duygular icindeyim :-/ bsharatlari koydugun goz var ordan tiksiniyorim sadece, kokulara karsi pek hassasiyetim olmadi.

benımde yarın kontrolum var nasıl heyecanlıyım anlatamam :) inşallah hayırlı haberlerle donerız :)

sen hissedıyomusun cnm bebegın hareketlerını suan?

canım suan hareket ettıklerı bır gercek. ama ufak oldukları ıcın bız hıssedemıyoruz. ben 13. haftama gırdım ama hala hıc bısey hıssetmıyorum.

Gunaydin kizlar burda mutfaga girmiyorum biseyler yiyeyim diye bu defa bulanti yok diye uzuldum. Ama simdi kahvalti bulasiklarini yerlestireyim dedim bulasik makinasi kokusu yetti bulantinin gelmesine :)
Ben tecrubeliyim ama hissetmiyorum daha hareket. Hem ilk hamileligime gore kiloluyum hem de ic karnim baya genis benim

Canım ben kendi arabamızla 1000 kmlik yola gitcem Allah izin verirse. Doktorum sorun olmaz demişti. İnşallah rahatça gider rahatça döneriz..

Yola cikma konusunda da benim doktorum kendi arabamizla izin verdi. 2-3 saatte mola ver yuru dedi. Arabada da ayaklarini uzat dedi. Bir de magnezyum iciyorum yola cikmadan once. Sabit oturunca kramp olabilirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…