• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Ayy ben bugün minik aşkım bana eller ayaklar salladı die gittim ona zıbın aldıımmm 😍 biz eşimle birbirimize çok sarılırdık böyle askerdeyken ilk ziyarete gittiğimde tepesine zıplamıştım koala gibi el ayak sarmıştım onu o günden beri koalayım ben 😊 eee minik bir koalada içinde bana sarıldığına göre ona yakışır bir zıbın almalıydım ve buldummmm 🐨
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406143440.910036.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim canııımm 😊 ben zaten emin olmadan söylemesini istemiyorum ocak annelerinde 12. Haftada bile öğrenenler oldu ama hepsinin değişti. En garanti en erken 14. Hafta ama ben 1,5 ay sona 16. Haftamda olucam bekleyebileceğimi düşünmüyorum 14. Haftada damlarım ben doktora. Hadi cinsiyeti geçtim o minnacık el ve ayakları gördükten sonra nasıl sabrediyim yaaa mucize resmen. Önceki ay 8 mm idi şimdi olmuş 33 mm. 2 hafta sonra neyseki 2 li test için tekrar görücem.
Bulantı bende de hemn hemn bitti sadce tiksinti var hala. Doktor bitmesi normal yinede yemekten zevk almama durumun 12. Haftaya kadr devam eder dedi doktorum

Ya evde degilim yemegi kendm yapmayinca guzel yiyorum da. Ama normaldir ins.
Ben de cok uzun sure bekleyemem cinsiyet onemli degil de gormeden duramam 25 mm di benimki gecen hafta.
Tulumunuz da cok tatli saglikla giysin ins bebegin

Ayy ben bugün minik aşkım bana eller ayaklar salladı die gittim ona zıbın aldıımmm 😍 biz eşimle birbirimize çok sarılırdık böyle askerdeyken ilk ziyarete gittiğimde tepesine zıplamıştım koala gibi el ayak sarmıştım onu o günden beri koalayım ben 😊 eee minik bir koalada içinde bana sarıldığına göre ona yakışır bir zıbın almalıydım ve buldummmm 🐨
Eki Görüntüle 1199697

Gözün aydin canim buradan heyecanini hissettim benide heyecanlandirdin inan : )ah su bayram geçsin diyorum boyle güzel haberleri duyunca : ) zibinina bayildim saglikla giysin inş minik koalan: ) bende birşeyler aldim bi topikk acayim da cicilerimizin fotolarini ekleyelim heyecandan duramiyoruz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya evde degilim yemegi kendm yapmayinca guzel yiyorum da. Ama normaldir ins.
Ben de cok uzun sure bekleyemem cinsiyet onemli degil de gormeden duramam 25 mm di benimki gecen hafta.
Tulumunuz da cok tatli saglikla giysin ins bebegin

Ben de evde kesinlikle yemek pişiremiyorum aklıma gelince bile midem kalkıyor. bir süre idare edicez artık napalım. Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için hepimizin bebişleri sağlıklı olur umarım :49:

Gözün aydin canim buradan heyecanini hissettim benide heyecanlandirdin inan : )ah su bayram geçsin diyorum boyle güzel haberleri duyunca : ) zibinina bayildim saglikla giysin inş minik koalan: ) bende birşeyler aldim bi topikk acayim da cicilerimizin fotolarini ekleyelim heyecandan duramiyoruz :)

Teşekkür ederim canım :) Ben de buradaki bütün arkadaşlarımdan gelen bebiş haberlerinde sizler kadar heyecanlanıyorum. Çünkü göbişler çıkmadı insan hala inanamıyor :) yaa evet kendimi alışveriş yapmamak için o kadar zor tutuyorum ki anlatamam. bu zıbını 2 hafta önce görmüştüm aklım kalmıştı bugün gittim aldım artık aaaa canıma tak etti :) Bayram biranönce geçsin de senin bebişden de haberler alalım, asıl şeker nasıl oluyormuş gösterin burda bize =)

Bebeklerimize aldigimiz cicilerimizi ekleyeceğimiz bir topik actim kizlarr. Sanirimartik yavaş yavaş birşeyler alacagiz. Şahsen kendimi hep bebek mağazalarında buluyorum :)

Teşekkür ederim canım :) Ben de buradaki bütün arkadaşlarımdan gelen bebiş haberlerinde sizler kadar heyecanlanıyorum. Çünkü göbişler çıkmadı insan hala inanamıyor :) yaa evet kendimi alışveriş yapmamak için o kadar zor tutuyorum ki anlatamam. bu zıbını 2 hafta önce görmüştüm aklım kalmıştı bugün gittim aldım artık aaaa canıma tak etti :) Bayram biranönce geçsin de senin bebişden de haberler alalım, asıl şeker nasıl oluyormuş gösterin burda bize =)

Hala saka gibi ama ben bugün hissettim içimdeki kipirtisini : ) yani eğer doğruysa ve iki defa hissettim bugün daha bir heyecan yaptim o yüzden :) ah canim inşallah hayirli haberler veririm bende. Bayram şekerinin biri benden öyleyse : )

Hala saka gibi ama ben bugün hissettim içimdeki kipirtisini : ) yani eğer doğruysa ve iki defa hissettim bugün daha bir heyecan yaptim o yüzden :) ah canim inşallah hayirli haberler veririm bende. Bayram şekerinin biri benden öyleyse : )

ben de dün gece tv nin karşısında sırt üstü uzanırken böyle derinde biryerde bir kıpırtı hissettim. durdum dinledim biraz kendimi. 2 dk sonra benzer bi kıpırtı daha oldu yani gaz değildi eminim çünkü böyle derinlerden ve hafif birşey kelebeğin kanatları çırparken içerden değiyormuş gibi bir histi başka nasıl anlatabilirim bilmiyorum :) Ama tabiki emin olamadım :) en güzel şekerler bunlar tadından yenmezler annesi :16:

Gözünaydın canm benmkilerin arasında da üç gün var bakalım bayramın bittiği gün ertesi perşmbe randevum var bende görcem nası olmşlar

Inşallah kapatirlar arayı inşallah çok iyilerdir ben hareketli olsunlar diye çikolata yedim doktor ilgisi yok o halk arasında bi söylenti o yediğin çikolatanın herbir parçası için 1 saat yol yurumen lazım dedi

Canım öncelikle bebeklerini görmüşsün bu mübarek günde hayırlı olsun. Bende hafif kaşıntı var henüz ilerlemedi ama dediğini bi deneyim diyorum. Yalnız bişey sorucam sirkeli suyla yıkadıktan sonra duruladın mı?
Sağol canım benim durulamadim sadece kuruladim sık sık wc ye gittiğim için fazla kalmadı öyle 1 saat belki sonra yikadim

Bu cumartesı gıdecegım mınnoşumu gormeye. Ben tatlı yedıgımde depara kalkıyor kuzum ıc karnım olmadıgı ıcın oğlumda da cok rahat hıssetmıstım bu da aynı masallah kuzuma benım çok guzel bı duygu tekrardan boylesı hıslerı yasamak. Saglıkla kucaklayacagımız gunlerde gelsın ınsallah...

Inşallah kapatirlar arayı inşallah çok iyilerdir ben hareketli olsunlar diye çikolata yedim doktor ilgisi yok o halk arasında bi söylenti o yediğin çikolatanın herbir parçası için 1 saat yol yurumen lazım dedi

Bana zaten saçma geliyor bu çikolata olayı çünkü doğru bile olsa diyelimki cinsiyeti görmek için yedin çikolatyı iyide bebek ztn bacak arasını gösteriyosa sen yeyince hareketlenince ters dönebilir yani göstermeyebilir o yüzden saçma gelio

Bu cumartesı gıdecegım mınnoşumu gormeye. Ben tatlı yedıgımde depara kalkıyor kuzum ıc karnım olmadıgı ıcın oğlumda da cok rahat hıssetmıstım bu da aynı masallah kuzuma benım çok guzel bı duygu tekrardan boylesı hıslerı yasamak. Saglıkla kucaklayacagımız gunlerde gelsın ınsallah...

Hey maşallah :) bende tık yok sürekli bağırsak sesleri duyduğumdan belkide onu hiç hissetmiyorum inşallah bikaç hafta sonra :)
Bu arada kardeşlerimden sonra ilkez bebek mağazasına girdim,annemle beraber. Kendimizi kaybettik. Annemde diyor hadi kızım hadii biraz hızlı olun :)) negüzel Şeyler çıkmış . Rüya gibii ...
Amiiiiiiiiiiinnn❤️❤️

Bnce hissedilmiyodur yaa ztn 5 cm falanlar ortalama e sıvının içindeler ztn nası hissetcez ki hareketleri

bugün bir yazı okudum nette. hareketleri hissetmek anca 13. haftanın sonunda belli olurmuş oda ikinci gebelikler için geçerli. ondan öncesi için doktorlar tıpta böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylüyorlar. anca bağırsak hareketleri olurmuş olsa olsa. kızlar 11. haftada nasıl hissediyorsunuz. benim karnım çıktığı halde hissedemiyorum :S anca bağırsaklarım arada gurulduyor.acaba bende mi problem var. henüz şeftali kadar olan bebeğin kasları bile gelişmemiştir bana göre :S

Ya valla.benim ense kalınlığını ölçerken bebek dönmedi.türkiyenin en büyük araştırma hastanesinde doktorlar git tatlı bir şey ye bebek dönsün dediler.gittim yedim de öyle ölçtüler.

w w w olmadan yazarmısın çünkü site otomatik siliyor adresi :26:

Öyle yapıyorum ama tekrar deniyim h t t p s koymadan ve noktadan sonra com'u bi boşlk bırakarak yazayım olur muhtemelen

hesaplabakalim. com/bebek-cinsiyeti-hesaplama

Öyle yapıyorum ama tekrar deniyim h t t p s koymadan ve noktadan sonra com'u bi boşlk bırakarak yazayım olur muhtemelen

hesaplabakalim. com/bebek-cinsiyeti-hesaplama

teşekkür ederim :16:
evet yaptım buda erkek çıktı :1::1::1:
bugüne kadar hiçbirşey de kız çıkmadı biliyormusun ?
eğer kız olursa şoka uğrucam :emir_bebek::emir_bebek:

Back
X