benım sat 22 mayıs ılk gebelik. rabbım hayırlı etsn
Selam hatunlar, hafiften Bayram temizliğine başladım mutfaktan halı, sandalye meyvelikler yıkadım, kapı pencere sildim dolap içleri temizledim... Şekerim düştü sanırım bir bardak çayla bişiler atıştırıyorum...
Daha namaz kılacam, gel cuma gel cuma offf
MERHABA ŞUBAT ANNELERİ...
DAHA EVVEL 2012 MAYIS ANNELERİNDENDİM(HALA ÖYLE GERÇİ) VEEEE ALLAHA ŞÜKÜR 8 HAFTALIK HAMİLEYİM DÜN DOKTORUM ŞUBAT SONU MART BAŞI DOĞUM OLUR TAHMİNEN DEDİ.ŞİMDİ BEN ŞUBAT ANNES Mİ MART ANNES Mİ OLACAĞIM ?YANİ TOPİĞE KATILMAK İÇİN MERAK ETTİM:44:SAT:23 MAYIS.
Selam kizlaaaaarrrrr :)))
nasilsiniz ? nasil gidiyo hamilelik :)
biz 12.ci haftamiza girdik bebisimizle insallah :))
ve ben aksamlari hafif hafif biseyler hissediyorum sanki bebisim yer degistirirken ve oynarken hissediyorum normal mi hisseden var mi hic benim gibi
Canım ben 10+6 dayım. Ama ara ara hissediyorum sanki. Özellikle dün gece yatmadan önce çikolata yedim yattım. İçimde bişi oynayıp durdu. Resmen elimi koydum hissettim. Biraz kendini dinleyince hissediyo insan.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam hatunlar, hafiften Bayram temizliğine başladım mutfaktan halı, sandalye meyvelikler yıkadım, kapı pencere sildim dolap içleri temizledim... Şekerim düştü sanırım bir bardak çayla bişiler atıştırıyorum...
Daha namaz kılacam, gel cuma gel cuma offf
aman dikkat et canım. bende sadece ufak el süpürgemle süpürdüm şöyle birde toz aldım.bide vileda ama mahfoldum kendimi yormadan otura otura yaptım ama insan gerçekten hiç birşey yapamıyormuş hamilelikte belim ağrıdı valla.
enerjinden bana da yollaaaa
yarin turkiyeden halam geliyo annemlerde kalacak gerci ama bana da gelecek diye az bi ev supurp sildim toparladim sanki evi kose bucak yapmis gibiyim
Ediyorum canim ediyorum allaha emanet hepsi, birazda kafam dagilsin istedim sikildim artik valla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oh icimi rahatlattin canim ya :)) bagirsak ic organ felan saniyodum cunku bu aylarda hissetmek mumkun degil demis cogu kisi biraz arastirdim da :)
ama ben bariz hissediyorum artik ya
o bende de var malesef. sıkılıyorum valla şimdi progestan uyguladım diktim bacakları yatıyorumyarın doktora gidicem içim içimi yiyor allahın izni ile sevinçle döneyim diye. beklenen gün geldi çattı :) doğurana kadar şu doktor mevzusundan isilik olucam valla
Kızlar bugün gittim minislerimi görmeye maşallahkocaman olmuşlar çok hareketliydiler ilk defa kalp atışlarını da duydum maşallah gümbür gümbür geliyordu cinsiyet hakkında hiçbir tahminde bulunmadı 16.haftada dedi demir hapı vitamin ve balikyagi yazdı burunlarini gördü ikili yaptirmiyosun diye aklın kalmasın burnunu görüyorum dedi biri 11+5 günlük diğeri 11+1 günlük bugün 11+5 tim ayy ne güzeldi 1 ay sonra tekrar gidicem şükürler olsun
Arkadaslar gebelik kursuna gitmeyi dusunuyormusunuz Türkiyede bazi hastanelerde ücretsiz veriliyormus bence gidip faydalanin. burada Almanyada hem gebelik kursu hemde yaninda 28. haftadan itibaren ebe hakkin var. Ebe dogum oncesinden baslayip dogum sonrasi 8 haftaya kadar evine gelip sana yardimci oluyor psikolojik olsun bebek bakimi olsun yada senin sagliginla ilgili kendi doktorunla paralel calisiyor ve tamamen ücretsiz
Selam kizlaaaaarrrrr :)))
nasilsiniz ? nasil gidiyo hamilelik :)
biz 12.ci haftamiza girdik bebisimizle insallah :))
ve ben aksamlari hafif hafif biseyler hissediyorum sanki bebisim yer degistirirken ve oynarken hissediyorum normal mi hisseden var mi hic benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?