Kızlar dün fotoğrafçıyla konuştum doğum için 600 tl dedi dudağım uçuklayacaktı az kalsın gerçi albüm yapıyormuş panoramik ben albüm istemiyorum ama onunda paketleri belli varmı sizin bildiğiniz bursada
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada kızlar ben hepinizi merak ediyorumÖzelden Face, İnstagram falan bilgileriniz varsa yazın da takipleşelim
Çok teşekkür ederim
Hemde ne rahatlama bu geceden itibaren rahat uyurum artık
Senin nasıl gidiyo
Kayınvalide filan bunlar o kadar önemli değil, takma kafana
Sağlık gibisi yok
Hamileyim de diyemiyorum( henüz bilen yok )
Gidiyorum paşa paşa
Bende uyumak istiyorum da vaktim yok ki
İşten koştur koştur iftar davetlerine gidiyorum bi de
Hayır karbonat zaten genelde suyu yumuşatmak için kullanılır tuzla alakası bile yok ben gavisconda kullandım fayda etmedi karbonat rahatlatıyor hemde hiçbir zararı yok ayrıca içme suyunuza çok az koyarsanız su daha faydalı oluyor
Ben evlenmeden önce markette çalışıyordum orda çıktı bu fıtık o kadar üzülüyorum ki şimdi ki aklım olsa aza kanaat edip yinede öyle bir yerde çalışmazdım diyorum mide konusunda ben çok dikkatliyimdir cola cips fast food falan tüketen biri değilim tabiki evlenmeden önce çok tükenmiştim sanırım şimdi acısı çıkıyor eşimin bu konuda anlayışlı olmayacağını zaten biliyorum çünkü annesi yanımızda sürekli ben 9 ay kustum hem işe gittim hem ev işiyle uğraştım diye anlatıp duruyor halbuki babannesine sorsam valide hanım 9 ay sürekli yatmış :) e ne beklersin ki şimdi nazlanıyorsun diyorlar he he deyip geçiştiriyorum artık
Biraz gamsız olmak lazımAyy Takmıyorum artık 4gündür de boykot ettim gitmedim onlara bu akşam mecburen babanneyr gideceğiz hiçte istemiyorum gitmek ya neyse diyorum artık bazen saygıyı bırak boşver sal gitsin diyorum da huyum kurusun işte
.
valla ben düşükten hemen sonra hamile kalınca korkudan bunu kimseye diyemedim ama şimdi göbeğim çıktığı için herkes anladı hiç göbeği olmayan ben top gibi göbeğim var zaten dr suyu çok dedi ondan göbeğimde normal çokmuş şimdi zaten saklayamıyom 8. haftaya kadar saklayabildim :) bide sürekli telefonla konuşuyorum iş yerinde uyku hakgetire
ohh ne güzel.bizi kimse iftara devat etmiyor yaa. gerçi ben tutmuyorum diye eşimde oruç tutmuyor ondan sanırım.zaten zorla tutuyordu.
nasıl ihtiyacım var birisi yemek yapsa da beni davet etse.
şimdi eve gideceğim kara kara düşünüyorum ben ne pişircem diye. hergün de dışarda yemek yenmiyor.
Ne biliyim canım enteresan geldi benim eşim doğulu biraz o taraflarda var böyle geç yaşlarda doğurmak yada ne bileyim fazla çocuk yapmak.Gerçi 3 çocuk çok değilmiş demek gençlikte yapmadı yaşlılıkta olsun bari düşünmüş olabilir kayınpederinBenim dayımla aramda 10 yaş fark var o bile ilginç gelirken birbirine yaşıt hala ve yeğen...Aman canım amin inşallah yaşamazsınız
Kislar facebook grubumuz yok mu. Kursak mi
Benim evdeki çiçek böceklenmiş, camda ufak böcekler gördüm herhalde eve de geçiyor. Nasıl kurtulurum bundan.
Kislar facebook grubumuz yok mu. Kursak mi
Şuan eczane şansım yok yarın alırım gavisconu. Ama karbonatı yaptım , inşallah geçer . Sanki aspirin ezip içmişim gibi hissettim inşallah işe yarar. Çok teşekkür ederim :*
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlarr yarın ilk kontrolüme gitcem çok heyecanlıyımmmm 😍😍
Kizlarr yarın ilk kontrolüme gitcem çok heyecanlıyımmmm ����
Guzel haberlerle gel insallah cnm.kac haftaliksin ki ilk kez gidiyorsun
10 hafta nası sabrettin ben 9 dayım 4 kere gittim :):) ayrıca inşallah cok güzel haberler alırsın yarın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?