Yahu ben şunu anlamıyorum,30-35-40 yıl öncesi şartları şu an sen de yaşamak zorunda mısın?Bak o yaşamış üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala laf ettiğine göre atlatamamış,sen yaşama diye elinden geleni yapması lazım.Hadi kayınvalideni boşver sen eşine bak desem eşin de ona uymuş durumda.Aslında kızmam biraz da benim yaşadıklarımı anımsatıyor bana babam böyleydi biliyor musun canım,ben küçükken bile evde yiyecek yok diye annesiin evine giderdi hiç düşünmezdi biz evde ne yeriz ne içeriz diye.Çok üzücü şeyler bunlar Allah akıl fikir versin demek lazım ama aklın kırıntısı olsa şunlar da şöyle yapmazlar.Allah ıslat etsin yine de.Benim eşimin ailesi de bizim bebeği istemiyor eşimle ben istiyoruz sonuçta ben eşime bakarım ne kimsseye güveneek bebek yapıyorum Allah'a şükür ne maddi ne manevi yardım istiyorum.O zaman kusuruma bakmasınlar kimseye 8 haftalık olmuş çocuğa istiyorum istemyorum demek düşmez.Öğrendiğimde bebek karnımda 8 haftalık olmuş yaa kalbi atmaya başlamış ben ona nasıl kıyarımAllah korusun diğer çocuklarımın başına kötü şeyler gelebilir ben öyle inanırım ne biliyim
Gerçekten bu gastrit filan stres hastalığı biraz da kimseyi takma salla gitsin sen takmayınca onlar daha da çatlarlar boşverrr
Şuan eczane şansım yok yarın alırım gavisconu. Ama karbonatı yaptım , inşallah geçer . Sanki aspirin ezip içmişim gibi hissettim inşallah işe yarar. Çok teşekkür ederim :*
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insallah kizlar ya 9+2 yim valla sabrimin son damlasındayım inanin ki ya başta biraz büyüsün diye bekledim vajinal ultrasondan çekindim sonrada istediğim doktordan randevu almam zor oldu sonuçta bugünü buldu çok heyecanlıyım ya inşallah hiç bi
Problem yoktur iyi haberler alırım 😓😊😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsallah yarın güzel yavrunu görür pıt pıtlarınıda duyarsın Allah gönlüne göre versin inş
Kızlar bu ikili test ne zaman yapılıyor bana doktorum birşey demedi sadece bir ay sonraya randevunu ayarla kontrole gelirsin dedi doktora gittiğimde 12. Haftada olacağım
bazı doktorlar ense kalınlıgını ölçüolarmış eger sıkıntı görürlerse yapıolarmış ama uzman olan doktorlarda öyle oluomuş benim ablam 2 bebeginde de yaptırmadı doktor gerek duymuyorum demiş Allaha şükürde bişi cıkmadı. 12. haftada ölcer kesin ense kalınlıgını eger şüphelenirse yaptırır. bazı doktorlar direk yaptırıo ama garantiye almak için. Ablamla aynı doktora gidiyoruz. 13. haftada randevum sordum 2li test yapcakmısınız die sen o gün gelde bi konusurz dedi.
Aynen öyle hele birde eltisi var ben diyorum ki bana kötü şeyler demeyin moralim bozuluyor diye kadın sürekli eee çekcen işte bizde çektik mecbur çekcen bakarsın doğurana kadar çekersin diyor demeyin öyle dedim moralim bozuldu görümcem en sonunda bir kızdı anca sustu kadın akşamda iftara gitmeyince eşim size kızgın o ondan gelmedi demiş valide hanımda ben ona bi kızar bi küserim bir daha barışmam demiş hayır demiyorda bu kızı üzdük kalbini kırdık gönlünü alalım diye hep kendi haklı hep kendi dediği olacak ondan özür dilenecek kayınpederim beni çok sevmesine rağmen adama ne dedilerse artık oda kızmış bir güzel iyi dedim bu akşam babanneyede gelmiyorum sen git
Rica ederim canım inşallah geçer yaz bize emi nasıl olduğunu
Cnm yüzüne laf demezden tepene cikar bunlar. Bana kaynanam bi kuserim dede kusmezsen adisin derim valla. Keza hic bir isime burnunu sokamaz. Sen.karisma der terslerim esimde karistirmaz. Biraz eslerde de bitiyor olay. Boşver takma hic.
Bana kizilay maden suyu da iyi geliyor cnm bende gastrit sorunu normalde de vardi iki kat artti. Çok zorda kalinca iciyorum rahatlatiyo
Aynen öyle hele birde eltisi var ben diyorum ki bana kötü şeyler demeyin moralim bozuluyor diye kadın sürekli eee çekcen işte bizde çektik mecbur çekcen bakarsın doğurana kadar çekersin diyor demeyin öyle dedim moralim bozuldu görümcem en sonunda bir kızdı anca sustu kadın akşamda iftara gitmeyince eşim size kızgın o ondan gelmedi demiş valide hanımda ben ona bi kızar bi küserim bir daha barışmam demiş hayır demiyorda bu kızı üzdük kalbini kırdık gönlünü alalım diye hep kendi haklı hep kendi dediği olacak ondan özür dilenecek kayınpederim beni çok sevmesine rağmen adama ne dedilerse artık oda kızmış bir güzel iyi dedim bu akşam babanneyede gelmiyorum sen git
Bugun doktora gittim. Bebegim iyiymis masallah. Ama kese etrafinda kanama varmis. Bu durumu yasayan var mi aranizda? Progestan verdi doktor. Ilkkez kullanacagim. Fitil olarak kullan dedi. Bu sekilde kullanan var mi ?
cnm yolk kesesi felan demedi bi bilgiide vermedi bi de tüp dr olcak tüp bebek bnm ki. nasıl anlarız yolk u
Bugun doktora gittim. Bebegim iyiymis masallah. Ama kese etrafinda kanama varmis. Bu durumu yasayan var mi aranizda? Progestan verdi doktor. Ilkkez kullanacagim. Fitil olarak kullan dedi. Bu sekilde kullanan var mi ?
Biz genelde kınık kullanıyoruz da onda li asitte hiçbirinde yok mübarek
seninkinde birşey göremedim ama kendikimi de koyayım yine ne olursa olsun bekle derim. kesenin şeklide gayet güzel bozulma yok birde sanki yanına bir oluşum başlamış gibi yanlış görmüyorsam.
Eki Görüntüle 1192143
bak 6 haftalıkken benim böyle idi kesem ve bebekte yok gördüğün gibi
Benim eşim hayatta çekemez küt diye bayılır gider orda birde onunla uğraşmamhangi marka aldın canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?