2015 Şubat Anneleri

Aynen öyle hele birde eltisi var ben diyorum ki bana kötü şeyler demeyin moralim bozuluyor diye kadın sürekli eee çekcen işte bizde çektik mecbur çekcen bakarsın doğurana kadar çekersin diyor demeyin öyle dedim moralim bozuldu görümcem en sonunda bir kızdı anca sustu kadın akşamda iftara gitmeyince eşim size kızgın o ondan gelmedi demiş valide hanımda ben ona bi kızar bi küserim bir daha barışmam demiş hayır demiyorda bu kızı üzdük kalbini kırdık gönlünü alalım diye hep kendi haklı hep kendi dediği olacak ondan özür dilenecek kayınpederim beni çok sevmesine rağmen adama ne dedilerse artık oda kızmış bir güzel iyi dedim bu akşam babanneyede gelmiyorum sen git

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rica ederim canım inşallah geçer yaz bize emi nasıl olduğunu

İnsallah yarın güzel yavrunu görür pıt pıtlarınıda duyarsın Allah gönlüne göre versin inş

Kızlar bu ikili test ne zaman yapılıyor bana doktorum birşey demedi sadece bir ay sonraya randevunu ayarla kontrole gelirsin dedi doktora gittiğimde 12. Haftada olacağım

bazı doktorlar ense kalınlıgını ölçüolarmış eger sıkıntı görürlerse yapıolarmış ama uzman olan doktorlarda öyle oluomuş benim ablam 2 bebeginde de yaptırmadı doktor gerek duymuyorum demiş Allaha şükürde bişi cıkmadı. 12. haftada ölcer kesin ense kalınlıgını eger şüphelenirse yaptırır. bazı doktorlar direk yaptırıo ama garantiye almak için. Ablamla aynı doktora gidiyoruz. 13. haftada randevum sordum 2li test yapcakmısınız die sen o gün gelde bi konusurz dedi.

Benim ablama da yapmamışlar hiç bende anlamadım ben doktor uzman cerrah paşa mezunu bakalım gidince ne diyecek inşallah bebiş çok sağlıklıdır

Cnm yüzüne laf demezden tepene cikar bunlar. Bana kaynanam bi kuserim dede kusmezsen adisin derim valla. Keza hic bir isime burnunu sokamaz. Sen.karisma der terslerim esimde karistirmaz. Biraz eslerde de bitiyor olay. Boşver takma hic.

Rica ederim canım inşallah geçer yaz bize emi nasıl olduğunu

Bana kizilay maden suyu da iyi geliyor cnm bende gastrit sorunu normalde de vardi iki kat artti. Çok zorda kalinca iciyorum rahatlatiyo

Aynen eşlerde bitiyor bugün söyledim ama eşime sende hiç beni korumuyorsun dedim resmen bana kızdı savunulacak neyin var boş boş konuşuyorsun dedi e ben zaten bu durumda el kızı gibi oldum gitti daha ne diyeyim adamda koruyup kollamıyor ki

Bana kizilay maden suyu da iyi geliyor cnm bende gastrit sorunu normalde de vardi iki kat artti. Çok zorda kalinca iciyorum rahatlatiyo

Biz genelde kınık kullanıyoruz da onda li asitte hiçbirinde yok mübarek

Bugun doktora gittim. Bebegim iyiymis masallah. Ama kese etrafinda kanama varmis. Bu durumu yasayan var mi aranizda? Progestan verdi doktor. Ilkkez kullanacagim. Fitil olarak kullan dedi. Bu sekilde kullanan var mi ?

Son düzenleme:

Off kızlar sinirlerim alt üst bir de bunları okuyunca iyice geriliyorum iyi mi.İşten çıkışta trafik çoktu hep gittiğim yoldan gidemedim yolu biraz uzatarak farklı bir yoldan geldim.Köprü var ama 2 araba zor sığıyor tam köprüden çıkmak üzereydim servis arabası geldi bir de v şeklinde geliyor beni sıkıştırıyor geçmek istesem arabanın bi yerleri sürtecek adama işaret ettim biraz geri git geçemem ben burdan diye adam noluyor gibisinden kaş göz hareketi yaptı biraz geri çek diye hareket yaptım adam bana deli der gibi elini salladı arabayı yanaştırdım tepemin tası attı adama dedim ki "Noluyor sana hiç tanımadığın birine öyle el kol hareketi yapıyorsun ne müsasebet kaç yaşında adamsın ya" dedim.Cidden aşırı moralim bozuldu insan hiç tanımadığı bir insana ne cesaretle öyle el kol hareketleri yapar?"Ne olmuş geçemediysem azıcık geriye gidiver" dedim."Sen harbiden manyaksın git bi tedavi ol millet senin için çoluk çocuğunu mu çekecek sokaktan" diyor bana..Zararlı olan çoluk çocuk değil ki senin gibi asalaklar.Çoluk çocukla ne alakası var beni sıkıştıran üstüme gelen bi de üstüne üstlük hakaret eden sensin.Bir de bu okul servisiydi herhalde çocukları kimlere emanet ediyoruz kızlar aman dikkatli olun.İşte bi trafik polisi tanıdığın olacak çağıracaksın olacağa da olmayacağa da baştan sona ceza yağdıracak bak bakalım bir daha böyle bayan sürücülere yapabiliyor mu..İnsanların trafikte delirmesini birbirine el kol hareketi yapmasını küfürleşmesini hiç anlamıyorum.Cidden bizim gibi trafikte sapıtan bir millet daha yoktur herhalde.Sokakta yürürken mesela birine gidip el kol hareketi yapıyor musun?Hakaret edebiliyor musun?E o arabaya binince ne oluyor kendini ne zannediyorsun da olura olmaza böyle konuşabiliyorsun?Acayip sinir oldum Allah işini rast getirmesin inşallah Sürücülerin sadece sınavı başarıyla tamamlayabilmesi değil bence psikolojik durumları göz önüne alınarak ehliyet verilmeli.Ve bu belirli araalıklarla tekrar edilmeli.Çünkü özellikle büyük araba kullanan şöförler resmen kendilerinden geçiyorlar araba kullanırken ve trafik kurallarını hiçe sayıyorlar.Offf kendimden nefret ettim resmen

Canım ben varım 2 yerde kanama var bende de karın ağrısı yapıyor alttan kanama yok.Ben de progestan kullanıyorum fitil olarak günde 1 kere.Kızıma hamileyken de vardı o zaman iğne kullanıyordum şimdi hap olarak verdiler.Ağır kaldırmamaya kendini yormamaya çalış.Başka çaresi var mı bende bilmiyorum ciddi karın ağrısı yapıyor ara ara

cnm yolk kesesi felan demedi bi bilgiide vermedi bi de tüp dr olcak tüp bebek bnm ki. nasıl anlarız yolk u

seninkinde birşey göremedim ama kendikimi de koyayım yine ne olursa olsun bekle derim. kesenin şeklide gayet güzel bozulma yok birde sanki yanına bir oluşum başlamış gibi yanlış görmüyorsam.

bak 6 haftalıkken benim böyle idi kesem ve bebekte yok gördüğün gibi

geçmiş olsun bende başından beri kullanıyorum progestanı. bende kanama filan yok tabi önlem için vermişti doktor artık keser belki kontrole gittiğimde. progestanı vajinal almak ağızdan almaktan 10 kat etkili hem ağızdan alınca malesef baş dönmesi mide bulantısı filan yapıyor. zaten çok kolay uygulanıyor. birde bir 10 dakika filan kalkma yerinden ilacı yaptıktan sonra. allahın izni ile kanama filan kalmaz

evet cnm aynenen dediğin gbi bi oluşum bebek o dr öle dedi yolk felan bişi demedi bakalım pazartse herşey ortaya çıkacak

Slm canim benim hamileligimin basindan beri kahverengi lekelenmelerim var arada kirmizi kanamada geldi.kesenin altinda kanama gordu doktorum uc hftdir raporluyum ve progeston kullaniyorum.simdi iyiyiz cok sukur🙏 annemde kaliyorum dinleniyorum.agir kaldirma uzun sure ayakta kalma is falanda yapma uc aylik olana kadar dikkat etmek gerekiyormus.allahim hayirlisini nasip etsin bebeklermizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah🙏

Benim eşim hayatta çekemez küt diye bayılır gider orda birde onunla uğraşmam hangi marka aldın canım sen

Canon aldm canim. Cocukla istedigim kadar cekemiyorum ama oglumun super fotolari var en azindan. Yeni lens alcam hatta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…