evet cnm aynenen dediğin gbi bi oluşum bebek o dr öle dedi yolk felan bişi demedi bakalım pazartse herşey ortaya çıkacak
Off kızlar sinirlerim alt üst bir de bunları okuyunca iyice geriliyorum iyi mi.İşten çıkışta trafik çoktu hep gittiğim yoldan gidemedim yolu biraz uzatarak farklı bir yoldan geldim.Köprü var ama 2 araba zor sığıyor tam köprüden çıkmak üzereydim servis arabası geldi bir de v şeklinde geliyor beni sıkıştırıyor geçmek istesem arabanın bi yerleri sürtecek adama işaret ettim biraz geri git geçemem ben burdan diye adam noluyor gibisinden kaş göz hareketi yaptı biraz geri çek diye hareket yaptım adam bana deli der gibi elini salladı arabayı yanaştırdım tepemin tası attı adama dedim ki "Noluyor sana hiç tanımadığın birine öyle el kol hareketi yapıyorsun ne müsasebet kaç yaşında adamsın ya" dedim.Cidden aşırı moralim bozuldu insan hiç tanımadığı bir insana ne cesaretle öyle el kol hareketleri yapar?"Ne olmuş geçemediysem azıcık geriye gidiver" dedim."Sen harbiden manyaksın git bi tedavi ol millet senin için çoluk çocuğunu mu çekecek sokaktan" diyor bana..Zararlı olan çoluk çocuk değil ki senin gibi asalaklar.Çoluk çocukla ne alakası var beni sıkıştıran üstüme gelen bi de üstüne üstlük hakaret eden sensin.Bir de bu okul servisiydi herhalde çocukları kimlere emanet ediyoruz kızlar aman dikkatli olun.İşte bi trafik polisi tanıdığın olacak çağıracaksın olacağa da olmayacağa da baştan sona ceza yağdıracak bak bakalım bir daha böyle bayan sürücülere yapabiliyor mu..İnsanların trafikte delirmesini birbirine el kol hareketi yapmasını küfürleşmesini hiç anlamıyorum.Cidden bizim gibi trafikte sapıtan bir millet daha yoktur herhalde.Sokakta yürürken mesela birine gidip el kol hareketi yapıyor musun?Hakaret edebiliyor musun?E o arabaya binince ne oluyor kendini ne zannediyorsun da olura olmaza böyle konuşabiliyorsun?Acayip sinir oldum Allah işini rast getirmesin inşallahSürücülerin sadece sınavı başarıyla tamamlayabilmesi değil bence psikolojik durumları göz önüne alınarak ehliyet verilmeli.Ve bu belirli araalıklarla tekrar edilmeli.Çünkü özellikle büyük araba kullanan şöförler resmen kendilerinden geçiyorlar araba kullanırken ve trafik kurallarını hiçe sayıyorlar.Offf kendimden nefret ettim resmen
pazartesi çıkmaz ise bile bekle ne olur ne olmaz. bak ben 2. gebeliğimde yolk sac herşey normal gidiyordu canım ama bebek birtürlü gelişmiyordu. en son 10 hafta filan olmuştum gittiğimde. doktor bebek oluşmaya başlamış ama beklememiz lazım sağlıklı ise arayı kapatır demişti. ha sağlıklı değildi düştü ama 10. haftaya kadar bekletti doktor. sende bekle hiç bir zararı yok. zaten sağlıksız ise vucüdün atıyor zaten. o yüzden içini ferah tut
Belkide haklısın benim merhametli bi dra ihtiyacım var bu dr lara kalsa HEMEN alcaklar
yok canım bazı doktorlar malesef direk çözüm onu bildikleri için öyle diyorlar. ne olursa olsun üzme kendini yine olurmu. herşey allahtan. yine mutlaka yaz buraya doktora gittiğinde. inşallah rabbim gönlüne göre verir
Geçen aynı şey benim başıma geldi sürücüler zaten kadın şoför görünce efeleniyor ama benimde sinirim tepemde çatacak yer arıyorum zaten :) aynen öğrenci servisiyfi yazın yaz okulları için öğrenci taşıyorlar ya onlardan bağırdım çağırdım adama önüme kırdı arabayı çünkü o da bağırdı sonra üste çıktım öğrenci taşıyosun bide ayıp günah şikayet ederim seni deyince kaçtı gitti sma bende o hışımla tüm stresimi hem attım hemde yine sinir oldum ☺️
Canım ben varım 2 yerde kanama var bende de karın ağrısı yapıyor alttan kanama yok.Ben de progestan kullanıyorum fitil olarak günde 1 kere.Kızıma hamileyken de vardı o zaman iğne kullanıyordum şimdi hap olarak verdiler.Ağır kaldırmamaya kendini yormamaya çalış.Başka çaresi var mı bende bilmiyorum ciddi karın ağrısı yapıyor ara ara
geçmiş olsun bende başından beri kullanıyorum progestanı. bende kanama filan yok tabi önlem için vermişti doktor artık keser belki kontrole gittiğimde. progestanı vajinal almak ağızdan almaktan 10 kat etkili hem ağızdan alınca malesef baş dönmesi mide bulantısı filan yapıyor. zaten çok kolay uygulanıyor. birde bir 10 dakika filan kalkma yerinden ilacı yaptıktan sonra. allahın izni ile kanama filan kalmaz
Slm canim benim hamileligimin basindan beri kahverengi lekelenmelerim var arada kirmizi kanamada geldi.kesenin altinda kanama gordu doktorum uc hftdir raporluyum ve progeston kullaniyorum.simdi iyiyiz cok sukur🙏 annemde kaliyorum dinleniyorum.agir kaldirma uzun sure ayakta kalma is falanda yapma uc aylik olana kadar dikkat etmek gerekiyormus.allahim hayirlisini nasip etsin bebeklermizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah🙏
Bendede ayni durum var kanamam yok ama kanama alani var pek büyük değil crinone jel ve pruluton depont igne kullaniyorumBugun doktora gittim. Bebegim iyiymis masallah. Ama kese etrafinda kanama varmis. Bu durumu yasayan var mi aranizda? Progestan verdi doktor. Ilkkez kullanacagim. Fitil olarak kullan dedi. Bu sekilde kullanan var mi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bendede ayni durum var kanamam yok ama kanama alani var pek büyük değil crinone jel ve pruluton depont igne kullaniyorum
Benim de belim agriyor. Zaten dinlenince gecmemesinden anlamistim bi aksilik oldugunu. Bana 1 aylik verdi. Cok sagol cevabin icin. Sana da cok gecmis olsun canim.
Sagol canim. Doktorda Yan etkileri az olur dedi. Insallah kanama kalmaz dedigin gibi.
Gecmis olsun canim sana da. Bende gorunur bi kanama yok. Belim agriyodu bugunde kontrolum vardi. Ultrasonda gorundu. Ev tasidik. Insan ister istemez yoruluyor. Dikkat ettim ama oldu iste . Insallah bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz.
cnm pazar ve pazartesi günü görüldü salı duyulmadu görülmedi
Bugun doktora gittim. Bebegim iyiymis masallah. Ama kese etrafinda kanama varmis. Bu durumu yasayan var mi aranizda? Progestan verdi doktor. Ilkkez kullanacagim. Fitil olarak kullan dedi. Bu sekilde kullanan var mi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
arkadasimin da kesenin yaninda kesesi kadar kan birikmisti doktor ona dinlen bolca yat gerekmedikce kalkma demis ilac vermemis tabi arkadasim dedigini yapamadi cocugu var birde yatili misafiri geldi hic dinlenemedi ama sukur kan dagilmis iki hafta sonra doktora gittiginde sorunsuz hamileligine devam ediyor moralini bozma doktorunun dedigini yaparsin bebisleeimiz allaha emanet dimi ..
Slm canim benim hamileligimin basindan beri kahverengi lekelenmelerim var arada kirmizi kanamada geldi.kesenin altinda kanama gordu doktorum uc hftdir raporluyum ve progeston kullaniyorum.simdi iyiyiz cok sukur🙏 annemde kaliyorum dinleniyorum.agir kaldirma uzun sure ayakta kalma is falanda yapma uc aylik olana kadar dikkat etmek gerekiyormus.allahim hayirlisini nasip etsin bebeklermizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah🙏
Birebir aynı durumdayım. Allah yardımcımız olsun hayırla sağlıkla atlatalım riskli dönemi inşallah.
İnsallah canim allah buyuk atlatiriz allahin izniyle🙏
Kahverengi lekeler var ama önceki gün kontrole gittiğimde dr kanama devam ediyor demişti demek ki kese etrafındakinden bahsetmiş di mi? İğne oluyorum ben progestan rapor verdi bi de. Annem bakıyor ama endişemi tahmin edebiliyosundur. Sende kesildi mi lekelenme? Ne zaman normale döneriz acaba?
canlarimmm uzun zamandir giremiyodum 200 sayfa yazmissiniz hangi birini okuyacagimi sasirdim
nasil gidiyo hamilelik var mi sikayetleriniz varsa neler ? hangi sikayetler azaldi hangileri cogaldi ?
Evet kese etrafindan bahsetmistir tatlim.ben progestoni fitil olarak kullaniyorum.kahverengi lekeler bendede ara ara devam ediyor ama doktor kahverengiden kirkma eski kanamalar geliyor dedi.gecer biter insallah bi uc aylik olalim.bende senin gibiyim ama endise etmemek lazim fazla allaha emanetiz.
Bugun doktora gittim. Bebegim iyiymis masallah. Ama kese etrafinda kanama varmis. Bu durumu yasayan var mi aranizda? Progestan verdi doktor. Ilkkez kullanacagim. Fitil olarak kullan dedi. Bu sekilde kullanan var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?