• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Kızlar dün fotoğrafçıyla konuştum doğum için 600 tl dedi dudağım uçuklayacaktı az kalsın gerçi albüm yapıyormuş panoramik ben albüm istemiyorum ama onunda paketleri belli varmı sizin bildiğiniz bursada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende konuştum 750 diyorlar ama hic gerek yok canim ya. Doğuma Esim girecek zaten benim gorumcemi de alacagim içeri fotografcim diye :)) Düğün fotoğraflarimizi da kendimiz halletmistik çok basarili oldu bu da öyle olur insallah. Bizde makina yok ama pro bir makina ayarlayacagiz o da en kolayi. Doğum hikayesi videolarini izleyin kizlar. Hepimiz yapalim bence muhteşem bir hediye olacak cocuklarimiza.

Bu arada kızlar ben hepinizi merak ediyorum:1: Özelden Face, İnstagram falan bilgileriniz varsa yazın da takipleşelim :52:

Evert ya bende merak ediyorum sizi =)

Çok teşekkür ederim
Hemde ne rahatlama bu geceden itibaren rahat uyurum artık :D

Senin nasıl gidiyo
Kayınvalide filan bunlar o kadar önemli değil, takma kafana
Sağlık gibisi yok

Ayy Takmıyorum artık 4gündür de boykot ettim gitmedim onlara bu akşam mecburen babanneyr gideceğiz hiçte istemiyorum gitmek ya neyse diyorum artık bazen saygıyı bırak boşver sal gitsin diyorum da huyum kurusun işte :D

Hamileyim de diyemiyorum :1: ( henüz bilen yok )
Gidiyorum paşa paşa

valla ben düşükten hemen sonra hamile kalınca korkudan bunu kimseye diyemedim ama şimdi göbeğim çıktığı için herkes anladı hiç göbeği olmayan ben top gibi göbeğim var zaten dr suyu çok dedi ondan göbeğimde normal çokmuş şimdi zaten saklayamıyom 8. haftaya kadar saklayabildim :) bide sürekli telefonla konuşuyorum iş yerinde uyku hakgetire :(

Bende uyumak istiyorum da vaktim yok ki :19:
İşten koştur koştur iftar davetlerine gidiyorum bi de :1:

ohh ne güzel.bizi kimse iftara devat etmiyor yaa. gerçi ben tutmuyorum diye eşimde oruç tutmuyor ondan sanırım.zaten zorla tutuyordu.
nasıl ihtiyacım var birisi yemek yapsa da beni davet etse.
şimdi eve gideceğim kara kara düşünüyorum ben ne pişircem diye. hergün de dışarda yemek yenmiyor.

Temizlik yaptik bugun kocisimle. O supurdu ben sildim sirf silmeme ragmen evi kirklamis kadar yoruldum resmen. Zatn yemk yiyemiyorum yine 2 gundur :( tam düzeldim demiştim geri geldi iştahsızlığım sabah bi küçük meyve yedim onla duruyorum resmen pilim bitti. Dün geceden beri de su midemi kaldırıyor içtiğim an kuscak gibi oluyorum zor tutuyorum kendimi. Artık su da içemezsem serumu yerim heralde 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayır karbonat zaten genelde suyu yumuşatmak için kullanılır tuzla alakası bile yok ben gavisconda kullandım fayda etmedi karbonat rahatlatıyor hemde hiçbir zararı yok ayrıca içme suyunuza çok az koyarsanız su daha faydalı oluyor

Şuan eczane şansım yok yarın alırım gavisconu. Ama karbonatı yaptım , inşallah geçer . Sanki aspirin ezip içmişim gibi hissettim inşallah işe yarar. Çok teşekkür ederim :*

Ben evlenmeden önce markette çalışıyordum orda çıktı bu fıtık o kadar üzülüyorum ki şimdi ki aklım olsa aza kanaat edip yinede öyle bir yerde çalışmazdım diyorum mide konusunda ben çok dikkatliyimdir cola cips fast food falan tüketen biri değilim tabiki evlenmeden önce çok tükenmiştim sanırım şimdi acısı çıkıyor eşimin bu konuda anlayışlı olmayacağını zaten biliyorum çünkü annesi yanımızda sürekli ben 9 ay kustum hem işe gittim hem ev işiyle uğraştım diye anlatıp duruyor halbuki babannesine sorsam valide hanım 9 ay sürekli yatmış :) e ne beklersin ki şimdi nazlanıyorsun diyorlar he he deyip geçiştiriyorum artık

Yahu ben şunu anlamıyorum,30-35-40 yıl öncesi şartları şu an sen de yaşamak zorunda mısın?Bak o yaşamış üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala laf ettiğine göre atlatamamış,sen yaşama diye elinden geleni yapması lazım.Hadi kayınvalideni boşver sen eşine bak desem eşin de ona uymuş durumda.Aslında kızmam biraz da benim yaşadıklarımı anımsatıyor bana babam böyleydi biliyor musun canım,ben küçükken bile evde yiyecek yok diye annesiin evine giderdi hiç düşünmezdi biz evde ne yeriz ne içeriz diye.Çok üzücü şeyler bunlar Allah akıl fikir versin demek lazım ama aklın kırıntısı olsa şunlar da şöyle yapmazlar.Allah ıslat etsin yine de.Benim eşimin ailesi de bizim bebeği istemiyor eşimle ben istiyoruz sonuçta ben eşime bakarım ne kimsseye güveneek bebek yapıyorum Allah'a şükür ne maddi ne manevi yardım istiyorum.O zaman kusuruma bakmasınlar kimseye 8 haftalık olmuş çocuğa istiyorum istemyorum demek düşmez.Öğrendiğimde bebek karnımda 8 haftalık olmuş yaa kalbi atmaya başlamış ben ona nasıl kıyarım :50: Allah korusun diğer çocuklarımın başına kötü şeyler gelebilir ben öyle inanırım ne biliyim :50:

Gerçekten bu gastrit filan stres hastalığı biraz da kimseyi takma salla gitsin sen takmayınca onlar daha da çatlarlar boşverrr:37:

Ayy Takmıyorum artık 4gündür de boykot ettim gitmedim onlara bu akşam mecburen babanneyr gideceğiz hiçte istemiyorum gitmek ya neyse diyorum artık bazen saygıyı bırak boşver sal gitsin diyorum da huyum kurusun işte :D
.
Biraz gamsız olmak lazım
Her denileni takma
Ama ciddi bi şekilde laf sokuluyosa da
Çok abartmadan saygısızlık etmeden ver cevabını
İçinde kalmaz en azından
Ramazan olunca bi de daha sık görüşülüyodur

valla ben düşükten hemen sonra hamile kalınca korkudan bunu kimseye diyemedim ama şimdi göbeğim çıktığı için herkes anladı hiç göbeği olmayan ben top gibi göbeğim var zaten dr suyu çok dedi ondan göbeğimde normal çokmuş şimdi zaten saklayamıyom 8. haftaya kadar saklayabildim :) bide sürekli telefonla konuşuyorum iş yerinde uyku hakgetire :(

Benimde daha önce kimyasal gebeliğim oldu
Hem bu yüzdne hemde tiroid sorunum çıkınca söyleyemedim
Ama bugün ilaçla tiroidim kontrol altına alınabileceği söylendi çok sevindim
Artık ailelere söyleriz
Benim göbeğim yok henüz

ohh ne güzel.bizi kimse iftara devat etmiyor yaa. gerçi ben tutmuyorum diye eşimde oruç tutmuyor ondan sanırım.zaten zorla tutuyordu.
nasıl ihtiyacım var birisi yemek yapsa da beni davet etse.
şimdi eve gideceğim kara kara düşünüyorum ben ne pişircem diye. hergün de dışarda yemek yenmiyor.

Aslında iftara gitmesi güzel de
Dönmesi zor oluyor
Geç okunuyor artık ezan, üstüne çay vs. derken geç kalkılıyor
İstanbul trafiği de cabası
Geç uyuyup sabah erken işe geliyorum

Ne biliyim canım enteresan geldi benim eşim doğulu biraz o taraflarda var böyle geç yaşlarda doğurmak yada ne bileyim fazla çocuk yapmak.Gerçi 3 çocuk çok değilmiş demek gençlikte yapmadı yaşlılıkta olsun bari düşünmüş olabilir kayınpederin :1: Benim dayımla aramda 10 yaş fark var o bile ilginç gelirken birbirine yaşıt hala ve yeğen...Aman canım amin inşallah yaşamazsınız:1:

Erken evlenmişler , eşim 26 yaşında amma 2 yi geç yapmışlar . Baba oğul gibi resmen yani eşim kardeşiyle. E bu da geç oldu :)) 10 yaş bile eskiden çok az gelirken bizim durum epey komik olucak :)) amiiiiiinnn amiiin :))

Benim mesaim bitti
Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
Kimse sizden daha değerli değil :49:
İyi akşamlar :3:

Benim evdeki çiçek böceklenmiş, camda ufak böcekler gördüm herhalde eve de geçiyor. Nasıl kurtulurum bundan.

Canım çiçek böceği evi sarmaz. Çiçeğin saksısına bir miktar sigara külü koyarsan sinek gelmez. Bir de o minik sinekler meyve sineği olup mutfaktan da geliyor olabilir

Şuan eczane şansım yok yarın alırım gavisconu. Ama karbonatı yaptım , inşallah geçer . Sanki aspirin ezip içmişim gibi hissettim inşallah işe yarar. Çok teşekkür ederim :*

Canım ben hamişlikten önce karbonatlı su içerdim. Gastrit şikayetıme çok iyi geliyordu bir de çok faydalıymış faceden kenan miller yazıp aratırsan o adamın karbonatla ilgili birsürü araştırması var.
Ancak, içilebilir karbonat eczaneden alacağın ingiliz karbonatıdır. Diğerlerini içmeyi önermiyorlar ingiliz karbonatı içimi en hafif olandır. Karbonatlı su tansiyonda düşme yapabilir bir bardak suya yarım çay kaşığı karbonat koyup karıştır bikaç dk bekle sonra tekrar karıştır ki iyice erisin. Günde içeceğin karbonat 1 çay kaşığını geçmemeli. İstersen günde kaç litre su içiyosan içine bir çay kaşığı karbonat karıştırıp gün boyu içebilirsin. Tansiyonun düşmemesi için yavaş yavaş içilmeli.
Ama hamilelikte kullanımı ne derece doğru, sakıncası varmı bilmiyorum o yüzden şahsen ben içmiyorum. Doktoruma sorucam bi.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405610154.565923.webp

Biraz da beybiler düşünsün :)))

Kizlarr yarın ilk kontrolüme gitcem çok heyecanlıyımmmm 😍😍

Kizlarr yarın ilk kontrolüme gitcem çok heyecanlıyımmmm ����

10 hafta nası sabrettin ben 9 dayım 4 kere gittim :):) ayrıca inşallah cok güzel haberler alırsın yarın :)

Son düzenleme:
Guzel haberlerle gel insallah cnm.kac haftaliksin ki ilk kez gidiyorsun

10 hafta nası sabrettin ben 9 dayım 4 kere gittim :):) ayrıca inşallah cok güzel haberler alırsın yarın :)

Insallah kizlar ya 9+2 yim valla sabrimin son damlasındayım inanin ki ya başta biraz büyüsün diye bekledim vajinal ultrasondan çekindim sonrada istediğim doktordan randevu almam zor oldu sonuçta bugünü buldu çok heyecanlıyım ya inşallah hiç bi
Problem yoktur iyi haberler alırım 😓😊😊

Back
X