2015 Şubat Anneleri

benim eşim hayatta fotoğrafa 600 tl ödemez, 600 tl ile doğum yaparsın ahahah.

Kuzenim var makinası da var, güzel de çekiyor, ona çektiririm. Sonra bastırmayı düşünüyorum Allah nasip ederse.

Benim ki bırak 600 tl yi 100 tl bile vermez ama ben kendimde fotoğraf çekimleri yaptığım için istiyorum doğum fotoğrafları ama gelde kocayı ikna et :)
Bir kaç arkadaşımın doğum fotoğraflarını çektim hepsi harika oldu eşim diyor kendininkinide çek işte diye gülüyorum bende ona :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tsk ederim cevabin icin. Cok isime yarar bu bilgiler.

Napalim annelik demek her sey demek. Sana da tsk edeim cvabin icin.

Ya kimin ne diyecegi belli olmuyor. Dusuklerimi soyledim her aradiginda sorardi arkadasim yeni yok mu diye yoruldum oglumu soylemedim. Bunu da soylemedim daha

Bayramda uzun yola gidecek var mi 12-13saat yol gidecez nasipse ama aracta midem bulanıyor benim nasil gidilir o kadar yol bilmiyorum gözümde büyüyor simdiden valla
7 saate cok dedi dr 2-3 saatte bir mola verin dedi. Bir de magnezyum ic yol oncesi dedi

cnm yolk kesesi felan demedi bi bilgiide vermedi bi de tüp dr olcak tüp bebek bnm ki. nasıl anlarız yolk u

Eklentiler

• $1405606077791.webp
    15 KB · Görüntüleme: 72
Ben hashimatoymuşum
Boğazımdaki lenf nodu da ilaçla tedavi eidlirmiş
Çok şükür
Benzer durumda olan varsa diye paylaşmak istedim

Oh cok şükür canim geçmiş olsun

Kizimda yaptrmistim güzel bir hatira oluyor maliyeti yüksek epeyce o zaman ilk hevesine kiymistim biraz daha iyiydi sartlar bu defa yapabilir miyim bilmiyorum esit davranmaktan yana gönül elbet de imkanlara bagli ins nasip olur

benim eşim hayatta fotoğrafa 600 tl ödemez, 600 tl ile doğum yaparsın ahahah.

Kuzenim var makinası da var, güzel de çekiyor, ona çektiririm. Sonra bastırmayı düşünüyorum Allah nasip ederse.

Eşimden önce ben ödemem zaten
Foto için 600 verirsek diğer giderlere kaç verecez ohooo

cnm yolk kesesi felan demedi bi bilgiide vermedi bi de tüp dr olcak tüp bebek bnm ki. nasıl anlarız yolk u
.

Başka doktora görün
Hiç bişey deme
Bakalım onlar ne dicekler

Bana da bir dünya tahlil istendi
Hemde korkuttular, düşük olur zeka geriliği olur hemen yaptır diye 340 TL fiyat çıkardılar
Başka yere gittim eski tahlillerimde kansızlık varmış zaten ilaç verdiler, o tahlilleri istemediler

Oh cok şükür canim geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim
Allah kimseyi hastalıkla sınamasın hamilelikte daha zormuş...

Bu kadar midesi yanar bir insanın ya of offf

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun canmm, Allah sağlık sıhhat versin hepimize bebişlerimizle beraber.. tabii kocalarımıza da

Ben de prof makine aldm oglum dogduktan sonra. Kaliteli fotograflari olsn diye. Dogumda da baskasinin olsa cekerim de. Bebek dogunca iceri alsalar esim cekse olmaz mi ki
Oglumda hic cektirmedm saglikla dogsun da dedim. Bunda hevesliyim.azcik

Ah bütün fotolarınızı tamamen ücretsiz hallederdim Ama karnım burnumda olur sanırım güzel anneler Sağdan soldan bulun biraz iyi bir makina herkes halledebilir hiç merak etmeyin

Bu kadar midesi yanar bir insanın ya of offf

Aynı durum gaviscon mu ne var, ondan mı kullansak. Alsam mı bugün ya, doktora sormadan da içmek istemiyorum.

Son düzenleme:

ayy ne güzel gelin kaynana beraber büyüteceksiniz....eşinin kardeşi olacak.... bebeğinin amcası yada halası

siyah yuvarlağın içinde beyaz bir nokta şeklinde oluyor. bu fotoda sağ koşede birşey görüyorum ama o olabilir mi acaba? bebek değilse yolktur o bence.

Aynı durum gaviscon mu ne var, ondan mı kullansak. Alsam mı bugün ya, doktora sormadan da içmek istemiyorum.

Şerbet,ayran,yoğurt,süt neler neler denedim olmuyor olmuyor . Ama doktorla konuşmadan da olmaz dediğin gibi. Belki gidicem yarın bakıyım sorucam ne dicek (

ayy ne güzel gelin kaynana beraber büyüteceksiniz....eşinin kardeşi olacak.... bebeğinin amcası yada halası

Cici kayınvalidemle beraber evet :))) cinsiyet belli , hala olucak :) ben büyük olasılıkla Ocak'ta doğurucam o da Aralık ta. Arada bir ay olmasına rağmen benimki 2015,onun ki 2014 çok iyi ya :))

off benim de derdim uyku.

iş yerinde resmen yarım saat geçmişim kendimden. bir müdürüm görmüş, yazık adamcağız "günaydın" diyor bana. "ayy" dedim "kusura bakmayın". "estağfurullah" diyor.

yüzümü koluma koymuşum kolum yüzüm kıpkırmızı olmuş

Hahah :)))) Çok iyi :) nasıl tatlı bir uyku dimi o :) benim de 8. haftalarda çok yoğundu ama şimdi daha iyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…