2015 Şubat Anneleri

slm kızlarr enım sat 22 mayıs ama usg kagıtta doğum 5.03.2015 yazıyor gecenkı usgde 08.03.2015tı netten hesaba görede 25.02.2015 doğum tarıhı sastım kaldım yatdımcı olur musunuz acaba gec dollenmemı

yok ben ztn durursam kudurucam artık gitmem lzm yani çok sıkıldım işten güçten her şeyden :44:

Kasimamaya calis canim kasidikca kasinir cunku canin yanabadem yagi tugleri besliyo diye biliyorum yeni bi sorun acma basina bi arastor badem yagini bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen ben bir araştıriim ondan sora başlarım bol bol sürünmelere

valla cok genclermıs. sanslısın gercekten.kayınvalıden yardımcı olur sana ne guzel rahat rahat

slm kızlarr enım sat 22 mayıs ama usg kagıtta doğum 5.03.2015 yazıyor gecenkı usgde 08.03.2015tı netten hesaba görede 25.02.2015 doğum tarıhı sastım kaldım yatdımcı olur musunuz acaba gec dollenmemı

Panik yapıcak bişi yok Benim SAT 28 Nisan Doğum taaa ne zaman gözüküyor. Döllenme zamanıyla ilgil ve her USG'de farklı tarih veriyor geriye doğru geliyor benimki de. Bebek önden gidiyor bununla ilgili tarih değişiklikleri dedi doktorum. İlerleyen dönemde süreci normale oturtur ve arayı kapatabilir dedi. Kapatmaz ise de tarihin öne gelmesi yani bebeğin önden gitmesi sadece kilolu bir bebek olacağına işaret onun dışında bir sorun teşkil etmez dedi. Merak etme hepimiz daha çok yeni sayılırız hala bile. Tarihler uzun bir süre fazlasıyla değişiklik göstericekmiş

Yani bencede . Kiminin çokk problemli belki onlar için sıkıntı vardır ama genel bi problem olacağını düşünmüyorum ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doktorun bana soyledıgı daha cok erken gıdeılırsın ama yolda sık sık mola ver ve dınlen dedı. yanıma agrı kesıcı ve bulantı onleyıcı verdı. tatılde lazım olabııır dıye

uçak düşüke sebep oluyormuş sözde. her doktor aynısını söylemıyor ama.
ama araba otobüs konusunda 2-3 saatte yürümek hareket etmek koşuluyla bir şey demiyorlar. o da kan dolaşımı için.

Ben hashimatoymuşum
Boğazımdaki lenf nodu da ilaçla tedavi eidlirmiş
Çok şükür
Benzer durumda olan varsa diye paylaşmak istedim

subat annesı mıyım mart mı acep

ilerleyen aylarda belli olur canım

canım ben bayram ıcın sordum sıkıntı yok dedı gıdebılırsın dedı. ama agustosta yıllık ıznımde fethıyeye gıdıcez onu daha soramadım. ama onda bırsey dıyecegını zannetmem

kanaman yoksa sorun yok gidebilirsin diyorlar.

doktorun bana soyledıgı daha cok erken gıdeılırsın ama yolda sık sık mola ver ve dınlen dedı. yanıma agrı kesıcı ve bulantı onleyıcı verdı. tatılde lazım olabııır dıye

Dünür biz Ocak'ta doğururuz diye düşünüyorum (inşallah), sence?

Bu arada kızlar ben hepinizi merak ediyorum Özelden Face, İnstagram falan bilgileriniz varsa yazın da takipleşelim

Ben evlenmeden önce markette çalışıyordum orda çıktı bu fıtık o kadar üzülüyorum ki şimdi ki aklım olsa aza kanaat edip yinede öyle bir yerde çalışmazdım diyorum mide konusunda ben çok dikkatliyimdir cola cips fast food falan tüketen biri değilim tabiki evlenmeden önce çok tükenmiştim sanırım şimdi acısı çıkıyor eşimin bu konuda anlayışlı olmayacağını zaten biliyorum çünkü annesi yanımızda sürekli ben 9 ay kustum hem işe gittim hem ev işiyle uğraştım diye anlatıp duruyor halbuki babannesine sorsam valide hanım 9 ay sürekli yatmış :) e ne beklersin ki şimdi nazlanıyorsun diyorlar he he deyip geçiştiriyorum artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben anladım zaten ya sabah ki kusmaların nedeni de açlık hep öğlene kadar uyuyorum e kan şekeride düştükçe düşüyor başlıyor midede isyanlar :)

Kızlar dün fotoğrafçıyla konuştum doğum için 600 tl dedi dudağım uçuklayacaktı az kalsın gerçi albüm yapıyormuş panoramik ben albüm istemiyorum ama onunda paketleri belli varmı sizin bildiğiniz bursada

el işte, kimse seni annen kadar düşünmez, benimde eşim abartıyorsun der hep ama biliyorum ben daha kötü olmayayım diye öyle diyor. Babasına annesine çok kötü sürekli kusuyor diyormuş.

kayınvalidende ne merhametsiz, olabilir ben çektim gelinim çekmesin diye düşünebilir. Allah razı olsun benimki öyle düşünür, biz çektik aman çocuklarımız gelinlerimiz çekmesin diye düşünürler tabii anne kadar olamaz kimse.

benim eşim hayatta fotoğrafa 600 tl ödemez, 600 tl ile doğum yaparsın ahahah.

Kuzenim var makinası da var, güzel de çekiyor, ona çektiririm. Sonra bastırmayı düşünüyorum Allah nasip ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…