Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acikcasi bunu ben de sormadim onceki gebeligimde erken haftalarda ucagi kullanmistim dr bisey demis miydi hatirlamiyorum acikcasi bisey de olmadi şükür. Bu defa araci tercih ediyorum cocukla aracsiz rahat olmuyor gittigin yerde diye yine de sorsa miydim ki bol bol dururuz artik napalım gidersin sen de ya
Kasimamaya calis canim kasidikca kasinir cunku canin yanabadem yagi tugleri besliyo diye biliyorum yeni bi sorun acma basina bi arastor badem yagini bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Genç evliliğin bi güzel yanı da bu işte :) çok iyidir , kafa insandır. Hani daha pek yaşatmadı bana kayınpederlik falan :) kayınvalidem de daha 43 yaşında benim annemden bile küçükben çok şükür şanslıyım bu konuda ya
slm kızlarr enım sat 22 mayıs ama usg kagıtta doğum 5.03.2015 yazıyor gecenkı usgde 08.03.2015tı netten hesaba görede 25.02.2015 doğum tarıhı sastım kaldım yatdımcı olur musunuz acaba gec dollenmemı
Yani bencede . Kiminin çokk problemli belki onlar için sıkıntı vardır ama genel bi problem olacağını düşünmüyorum ben
Ya tek tek alıntı yapmıyım doktorlarınız neden yolculuk yapmanızı istemiyor ? Bizde Ağustos'ta turla beraber çıkıcaz 10 gün sürecek. Hiç sormadım doktora , ne olucak sonuçta :/
Ben hashimatoymuşum
Boğazımdaki lenf nodu da ilaçla tedavi eidlirmiş
Çok şükür
Benzer durumda olan varsa diye paylaşmak istedim
Panik yapıcak bişi yokBenim SAT 28 Nisan Doğum taaa ne zaman gözüküyor. Döllenme zamanıyla ilgil ve her USG'de farklı tarih veriyor geriye doğru geliyor benimki de. Bebek önden gidiyor bununla ilgili tarih değişiklikleri dedi doktorum. İlerleyen dönemde süreci normale oturtur ve arayı kapatabilir dedi. Kapatmaz ise de tarihin öne gelmesi yani bebeğin önden gitmesi sadece kilolu bir bebek olacağına işaret onun dışında bir sorun teşkil etmez dedi. Merak etme hepimiz daha çok yeni sayılırız hala bile. Tarihler uzun bir süre fazlasıyla değişiklik göstericekmiş
![]()
slm kızlarr enım sat 22 mayıs ama usg kagıtta doğum 5.03.2015 yazıyor gecenkı usgde 08.03.2015tı netten hesaba görede 25.02.2015 doğum tarıhı sastım kaldım yatdımcı olur musunuz acaba gec dollenmemı
canım ben bayram ıcın sordum sıkıntı yok dedı gıdebılırsın dedı. ama agustosta yıllık ıznımde fethıyeye gıdıcez onu daha soramadım. ama onda bırsey dıyecegını zannetmem
doktorun bana soyledıgı daha cok erken gıdeılırsın ama yolda sık sık mola ver ve dınlen dedı. yanıma agrı kesıcı ve bulantı onleyıcı verdı. tatılde lazım olabııır dıye
Eşini Allah'a havale ettim canım ben bir hafta kadar önce.Yazdıkların hala aklımda.Neyse seni üzmek istemiyorum.Fıtık geçecek gibi değil taş da düşüresiye geçmez ama idrar yollarındaki iltihabı geçirebilirsin gastirit de stresten filan uzak durursan azalıyor diyorlar hoş ben hiç denk gelmedim yaFıtık konusu çok fena.Geçen gün ağda yaptırmaya gittim bacaklarıma yüzüstü yatmıştım bi an belim kilitlendi sandım kalkamadım ayağa
Bir de acayip bir boyun ağrım var ki hamile olduğumu öğrenmeden bikaç gün önce doktora gideyim diye planlıyordum nasip olmadı.Sürekli bi kütürdetme isteği ve rahatsızlık ve ağrı var boynumda.Artık bilemiyorum düzleşme midir fıtık mıdır başka bişey midir.Doğumdan sonra giderim kısmetse.Belki o zamana kadar iyileşirim
![]()
aynen öyle . benim midem bulanmadı pek iki kez falan bulandı. ama ne zaman çok aç kalsam kusacak gibi oluyorum. demek aç kalsam benimde bulanacak ama ben pis boğazım biraz durmadan yediğimden fırsat kalmıyor bulanmaya.
Ben evlenmeden önce markette çalışıyordum orda çıktı bu fıtık o kadar üzülüyorum ki şimdi ki aklım olsa aza kanaat edip yinede öyle bir yerde çalışmazdım diyorum mide konusunda ben çok dikkatliyimdir cola cips fast food falan tüketen biri değilim tabiki evlenmeden önce çok tükenmiştim sanırım şimdi acısı çıkıyor eşimin bu konuda anlayışlı olmayacağını zaten biliyorum çünkü annesi yanımızda sürekli ben 9 ay kustum hem işe gittim hem ev işiyle uğraştım diye anlatıp duruyor halbuki babannesine sorsam valide hanım 9 ay sürekli yatmış :) e ne beklersin ki şimdi nazlanıyorsun diyorlar he he deyip geçiştiriyorum artık
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar dün fotoğrafçıyla konuştum doğum için 600 tl dedi dudağım uçuklayacaktı az kalsın gerçi albüm yapıyormuş panoramik ben albüm istemiyorum ama onunda paketleri belli varmı sizin bildiğiniz bursada
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o doktoru acilen bırak delimidir nedir. ben 6. haftamda gittiğimde bırak kalp atışını bebeği bile göremedi bebeği göremedim 1 ay sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi bir gittim orada pıt pıt atıyordu. hatta ultrason görüntüm bile var 6. haftalık bebek gözükmüyor bile. ama içinde yolk sac gözükmesi gerekli. o zaman bekletiyorlar senin öyle birşey varmı. kesenin içinde yuvarlak birşey. eğer onu göremediyse ondan demiştir büyük ihtimalle ama gözünden kaçmışta olabilir. kanaman sancın ağrın yoksa bekle 9. 10. haftaya kadar. bu konuda artık doktorlara çok kızıyorum. hemen kürtaj neyi kürtaj ediyorsun ben tam 3. kere kürtaj oldum. 10 tane ultrasona girip düşüğün başladığı kesinleştikten sonra doktorlar kürtaj der.![]()
o doktoru acilen bırak delimidir nedir. ben 6. haftamda gittiğimde bırak kalp atışını bebeği bile göremedi bebeği göremedim 1 ay sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi bir gittim orada pıt pıt atıyordu. hatta ultrason görüntüm bile var 6. haftalık bebek gözükmüyor bile. ama içinde yolk sac gözükmesi gerekli. o zaman bekletiyorlar senin öyle birşey varmı. kesenin içinde yuvarlak birşey. eğer onu göremediyse ondan demiştir büyük ihtimalle ama gözünden kaçmışta olabilir. kanaman sancın ağrın yoksa bekle 9. 10. haftaya kadar. bu konuda artık doktorlara çok kızıyorum. hemen kürtaj neyi kürtaj ediyorsun ben tam 3. kere kürtaj oldum. 10 tane ultrasona girip düşüğün başladığı kesinleştikten sonra doktorlar kürtaj der.![]()
Çok şükür dualar işe yaradı demekAllah beterinden korusun
![]()