:) bende saklayamam, hele cinsiyeti belli olsun inşallah, herkes duyar dakikasında.
Ay en yakın arkadaşlarımdan biri 3 aylıkken herkese söyledi, bende testten sonra hamileyim diye ona yazdım. Aramızdaki fark ve değeri görsün istedim.
o nasıl bir şeymiş yaa. kayınpederinin eşi hamile. yani senin çocuğunun amcası mı doğacak .kafam karıştı öyle mi olacak.:)
Hahah evet :)) kayınvalidemle olan evliliğinden amcası var zaten 9 yaşında :) şimdiki evliliğinden de bi hala geliyor :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)) ne güzel minicik amcaları halaları olacak.
birden komik geldi. k.perder hızlıymış.
Hahah evet :)) kayınvalidemle olan evliliğinden amcası var zaten 9 yaşında :) şimdiki evliliğinden de bi hala geliyor :)))
Bayramda uzun yola gidecek var mi 12-13saat yol gidecez nasipse ama aracta midem bulanıyor benim nasil gidilir o kadar yol bilmiyorum gözümde büyüyor simdiden valla
Bayramda uzun yola gidecek var mi 12-13saat yol gidecez nasipse ama aracta midem bulanıyor benim nasil gidilir o kadar yol bilmiyorum gözümde büyüyor simdiden valla
benimde 16 saatti otobüsle, uçakla gidecektim izin vermedi doktor. şahsi araçla mola verirsiniz sürekli bulandıkça miden.
13 saat değil de 15 saatte gidersiniz.
keşke ben de gidebilseydim.
bulantı hapı ıste doktorundan canım
yok artık. kac yasında bu adam ve kac yasında kadınla evlendı. maşallah valla :)
Selam minnoşlar. Benim karnım biraz fazla büyüdü yani fotoğrafını koysam inanamazsınız o dereceçok fazla kaşınıyor dayanamıyorum ve resmen kaşıdıktan sonra yol yol kıpkırmızı oluyo iş yerinde sürekli göbeğimi kaşıyarak geziyorum millet gülüyor artık bu kaşıntıya bir çare var mı?
Oo rekabet sıkıymis desene
Aracla gitmene de mi izin vermedi doktorun canim
D ile başlayan bir hap vermisti ise yariyor mu onlar sahi unutmayayim bari
amin canım hemde ne tatlı telaşlar bir cinsiyetlrini öğrenelim neler neler alıcaz offfff içim hop hop ediyor yaaaa :)))
Çatlamasınnnn ... Krem yağ falan kullanmaya başla sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?