2015 Şubat Anneleri

Nasilsiniz hanimlar.besikler karyolalar konusulmaya baslanmis ne guzel :) ben bisey almayi dusunmuyorum tullu sepetten almistik kizima kardesindede onu kullanicaz rabbim izin verirse insallh.bu arada uzucu olaylar yasayanlarda olmus cok uzuldum rabbim kimseyi sinamasin evladiyla.bizim dr kontrolumuz yarindi cumartesiye aldik esimin isleri sebebiyle.1 gun 1 gundur diye uzuldum sanki cok ileri atmisiz tarihi gibi geldi .

canım benım o senın gıbı ınce dusunmemıstır. baskalrından saklamayı anlarımda ınsan e yakın arkadasındada saklayamaz ya nebılıyım. Allah tan burda paylasıyırz yasadıklarımızı bırbırmızle yoksa ben burda yazdıklarımı etrafımdakılerle konusmaya calısırdım :)

o nasıl bir şeymiş yaa. kayınpederinin eşi hamile. yani senin çocuğunun amcası mı doğacak .kafam karıştı öyle mi olacak.:)

Hahah evet :)) kayınvalidemle olan evliliğinden amcası var zaten 9 yaşında :) şimdiki evliliğinden de bi hala geliyor :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hahah evet :)) kayınvalidemle olan evliliğinden amcası var zaten 9 yaşında :) şimdiki evliliğinden de bi hala geliyor :)))

:)) ne güzel minicik amcaları halaları olacak.

birden komik geldi. k.perder hızlıymış.

Bayramda uzun yola gidecek var mi 12-13saat yol gidecez nasipse ama aracta midem bulanıyor benim nasil gidilir o kadar yol bilmiyorum gözümde büyüyor simdiden valla

yok artık. kac yasında bu adam ve kac yasında kadınla evlendı. maşallah valla :)

Bayramda uzun yola gidecek var mi 12-13saat yol gidecez nasipse ama aracta midem bulanıyor benim nasil gidilir o kadar yol bilmiyorum gözümde büyüyor simdiden valla

benimde 16 saatti otobüsle, uçakla gidecektim izin vermedi doktor. şahsi araçla mola verirsiniz sürekli bulandıkça miden.
13 saat değil de 15 saatte gidersiniz.
keşke ben de gidebilseydim.

benimde 16 saatti otobüsle, uçakla gidecektim izin vermedi doktor. şahsi araçla mola verirsiniz sürekli bulandıkça miden.
13 saat değil de 15 saatte gidersiniz.
keşke ben de gidebilseydim.

Aracla gitmene de mi izin vermedi doktorun canim

bulantı hapı ıste doktorundan canım

D ile başlayan bir hap vermisti ise yariyor mu onlar sahi unutmayayim bari

10 haftalıkken bende yaptım uzun yolculuk, yanına bebe kolanyası, kraker, çizi al. Sürekli tıkın her durduğunuz yerde bir şeyler yemeye çalış, ben öyle bastırdım bulantılarımı açlık çok etkiliyor bu bulantıları.

Selam minnoşlar. Benim karnım biraz fazla büyüdü yani fotoğrafını koysam inanamazsınız o derece çok fazla kaşınıyor dayanamıyorum ve resmen kaşıdıktan sonra yol yol kıpkırmızı oluyo iş yerinde sürekli göbeğimi kaşıyarak geziyorum millet gülüyor artık bu kaşıntıya bir çare var mı?

yok artık. kac yasında bu adam ve kac yasında kadınla evlendı. maşallah valla :)

47 yaşında :) Herkes anlaşmak , sonuna kadar sürdürmek zorunda değil evliliğini,ayrılalı olmuş uzun zaman. Geçen senede evlendi , inşallah da Aralık ta bi kızları olucak :) 2 erkekten sonra kız başka gelicek ona eminimki :))

Ya tek tek alıntı yapmıyım doktorlarınız neden yolculuk yapmanızı istemiyor ? Bizde Ağustos'ta turla beraber çıkıcaz 10 gün sürecek. Hiç sormadım doktora , ne olucak sonuçta :/

Çatlamasınnnn ... Krem yağ falan kullanmaya başla sen :)

Aracla gitmene de mi izin vermedi doktorun canim

D ile başlayan bir hap vermisti ise yariyor mu onlar sahi unutmayayim bari

diamamıne mı ne oyle bısey galıba dımı? banada ondan verdı ama ben daha kullanmadım hıc. bayramda bende 5 saatlık bı yolculuga cıkıcam. alıcam yanıma. olursa yolda ıcerım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…