2015 Şubat Anneleri

Eşini Allah'a havale ettim canım ben bir hafta kadar önce.Yazdıkların hala aklımda.Neyse seni üzmek istemiyorum.Fıtık geçecek gibi değil taş da düşüresiye geçmez ama idrar yollarındaki iltihabı geçirebilirsin gastirit de stresten filan uzak durursan azalıyor diyorlar hoş ben hiç denk gelmedim ya Fıtık konusu çok fena.Geçen gün ağda yaptırmaya gittim bacaklarıma yüzüstü yatmıştım bi an belim kilitlendi sandım kalkamadım ayağa Bir de acayip bir boyun ağrım var ki hamile olduğumu öğrenmeden bikaç gün önce doktora gideyim diye planlıyordum nasip olmadı.Sürekli bi kütürdetme isteği ve rahatsızlık ve ağrı var boynumda.Artık bilemiyorum düzleşme midir fıtık mıdır başka bişey midir.Doğumdan sonra giderim kısmetse.Belki o zamana kadar iyileşirim

Hahah evet :)) kayınvalidemle olan evliliğinden amcası var zaten 9 yaşında :) şimdiki evliliğinden de bi hala geliyor :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kayınpederin doğulu mu? Eşin de babasına çektiyse yandın menepoza giresiye 10 taneden fazla bebiş olur o zaman

allah bagıslasın canım bebıslerını ama cok gencmıs kayınpederın. bneımkısı 60 ın uzerınde valla :) cıcıkayınvalıdenle bırlıktebuyutursunuz artık bebıslerı :)

Çatlamasınnnn ... Krem yağ falan kullanmaya başla sen :)

Tatlim istedigini sur catliycak catliyo
Benim karnim e-5 karayolu gibi..

Akşamları badem yağı sürsem gün içindeki kaşıntıya etkisi olur mu acaba:122:

Zeytinyagi ve vazelini dene canim
Ozellikle vazelin kasintiya bire bir
İlk gebeligimde cok kilo aldim ben surup sarardin karnimi
Rahatlatirdi

Bu arada ben tatil için rezarvasyonu yaptırdım bile Doktorun gidemezsin deme ihtimali olucağını hiç düşünmemiştim okuyunca şaşırdım şimdi. Erken aylarda uçağa binmek sakıncalı olabiliyormuş onu biliyorum sadece. O yüzden otobüsü tercih edicez ama doktor o şekilde bile gidemezsin derse şok yani

Ayy ben çok kuru biriyim, şimdiden her gün mustela sürüyorum. daha ne sürmem gerekiyor bilmiyorum, eşim çok tatık böyle şeylere. Hamile kaldığımda ben sezeryan istemiyorum dedi bana sanki kendi doğuracak neymiş ameliyat izim olmasınmış.

Ne etcem

canım ben bayram ıcın sordum sıkıntı yok dedı gıdebılırsın dedı. ama agustosta yıllık ıznımde fethıyeye gıdıcez onu daha soramadım. ama onda bırsey dıyecegını zannetmem

Zeytinyagi ve vazelini dene canim
Ozellikle vazelin kasintiya bire bir
İlk gebeligimde cok kilo aldim ben surup sarardin karnimi
Rahatlatirdi

bugün bitsin eve gidiim bi hemen denicem Parçalandı göbeğim kaşınmaktan

aynen öyle . benim midem bulanmadı pek iki kez falan bulandı. ama ne zaman çok aç kalsam kusacak gibi oluyorum. demek aç kalsam benimde bulanacak ama ben pis boğazım biraz durmadan yediğimden fırsat kalmıyor bulanmaya.

Yazdim kafama tavsiyelerini hakikaten aclik etkiliyor her zaman cimcime icin mola verirdik bu defa da bizim için dursun zirt pirt araba napalım

Bazen buyuyor bazen küçülüyor benimki o kasintilar çatlak oncesi oluyor tedbirini al kasimamaya calis canim

diamamıne mı ne oyle bısey galıba dımı? banada ondan verdı ama ben daha kullanmadım hıc. bayramda bende 5 saatlık bı yolculuga cıkıcam. alıcam yanıma. olursa yolda ıcerım artık

Evet o canım ben de hic denemedim ins gerek de kalmaz

Tatlim Allah gostermesin dusuk ihtimalin olsa kendinin haberi olurdu zaten
Ben yazliga gidip gidip geliyorum
Sen kendini cok yormadigin oturmana kalkmana dikkat ettigin gunese sapkasiz cikmadigin dusmemeye dikkat ettigin muddetce hic sanmiyorum mani ciksin

bugün bitsin eve gidiim bi hemen denicem Parçalandı göbeğim kaşınmaktan

Kasimamaya calis canim kasidikca kasinir cunku canin yanabadem yagi tugleri besliyo diye biliyorum yeni bi sorun acma basina bi arastor badem yagini bence

Kayınpederin doğulu mu? Eşin de babasına çektiyse yandın menepoza giresiye 10 taneden fazla bebiş olur o zaman

Yoo doğuluda değil :) nerden çıktıki bı şimdi :))) 3 çocuk çok mu ? Yoksa ikinci evliliği sadece doğulular mı yapıyor :)
O zman ben bizim aileden hiç bahsetmiyim. Biz 5 kardeşiz :) annem çerkes babamda arnavut . Ayrıca babamın ikinci evliliği biz her ne kadar görüşmesekte ilk evliliğinden 4 tane daha çocuğu var:))
Ama mazallah :/ biz inşallah yaşamayız öyle bişey :))

Abowwww :) benin ilk dogumdan karnim harita gibi ic bacaklarima kadar vr, esim aldirmiyor ama ben sevmiyirum hani bi.alet oksa girsem.icine duzelsem.nerde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allah bagıslasın canım bebıslerını ama cok gencmıs kayınpederın. bneımkısı 60 ın uzerınde valla :) cıcıkayınvalıdenle bırlıktebuyutursunuz artık bebıslerı :)

Genç evliliğin bi güzel yanı da bu işte :) çok iyidir , kafa insandır. Hani daha pek yaşatmadı bana kayınpederlik falan :) kayınvalidem de daha 43 yaşında benim annemden bile küçük ben çok şükür şanslıyım bu konuda ya

Benim esim de oyleydi simdi catlaklarimi oglusumu verdin sen kurban olurum onlari verene diye seviyor.. Sezeryan izi de bikininin altinda incecik bir cizgi seklinde oluyor
Daha yeni..
Karnin ciksin cocugun dogsun baba oldugunu anlasin kalmaz o tripler

Acikcasi bunu ben de sormadim onceki gebeligimde erken haftalarda ucagi kullanmistim dr bisey demis miydi hatirlamiyorum acikcasi bisey de olmadi şükür. Bu defa araci tercih ediyorum cocukla aracsiz rahat olmuyor gittigin yerde diye yine de sorsa miydim ki bol bol dururuz artik napalım gidersin sen de ya

canım ben bayram ıcın sordum sıkıntı yok dedı gıdebılırsın dedı. ama agustosta yıllık ıznımde fethıyeye gıdıcez onu daha soramadım. ama onda bırsey dıyecegını zannetmem

Yani bencede . Kiminin çokk problemli belki onlar için sıkıntı vardır ama genel bi problem olacağını düşünmüyorum ben

Ahaha :)) benim de fena catlaklar ilkinde olmustu baya bundada ekstra bi catlama olmaz insallh var olan catlaklrdan dolayi epeyce esnek durumda gobegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…