- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Benim belimde iki yerde fıtık var böbrekte taş idrar yollarımda iltihap midede gastritte çıktı habire gak guk su içsem perişan eder duruma geldi artık eşimse abartıyorsun diyor oyy ben ne edem nerelere gidem :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hahah evet :)) kayınvalidemle olan evliliğinden amcası var zaten 9 yaşında :) şimdiki evliliğinden de bi hala geliyor :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
47 yaşında :) Herkes anlaşmak , sonuna kadar sürdürmek zorunda değil evliliğini,ayrılalı olmuş uzun zaman. Geçen senede evlendi , inşallah da Aralık ta bi kızları olucak :) 2 erkekten sonra kız başka gelicek ona eminimki :))
Çatlamasınnnn ... Krem yağ falan kullanmaya başla sen :)
Akşamları badem yağı sürsem gün içindeki kaşıntıya etkisi olur mu acaba:122:
Aracla gitmene de mi izin vermedi doktorun canim
D ile başlayan bir hap vermisti ise yariyor mu onlar sahi unutmayayim bari[/QUOTE
araçla gitme şansım yoktu otobüs ve uçak ama otobüsü sormadım çünkü 16 saat gidemezdim ayaklarım şişiyor hemen belim ağrıyor.
kendi aracımız olsaydı sormadan giderdim ama eşim çalışıyor ondan gidemedik.
Tatlim istedigini sur catliycak catliyo
Benim karnim e-5 karayolu gibi..
Ya tek tek alıntı yapmıyım doktorlarınız neden yolculuk yapmanızı istemiyor ? Bizde Ağustos'ta turla beraber çıkıcaz 10 gün sürecek. Hiç sormadım doktora , ne olucak sonuçta :/
Zeytinyagi ve vazelini dene canim
Ozellikle vazelin kasintiya bire bir
İlk gebeligimde cok kilo aldim ben surup sarardin karnimi
Rahatlatirdi
10 haftalıkken bende yaptım uzun yolculuk, yanına bebe kolanyası, kraker, çizi al. Sürekli tıkın her durduğunuz yerde bir şeyler yemeye çalış, ben öyle bastırdım bulantılarımı açlık çok etkiliyor bu bulantıları.
10 haftalıkken bende yaptım uzun yolculuk, yanına bebe kolanyası, kraker, çizi al. Sürekli tıkın her durduğunuz yerde bir şeyler yemeye çalış, ben öyle bastırdım bulantılarımı açlık çok etkiliyor bu bulantıları.
Selam minnoşlar. Benim karnım biraz fazla büyüdü yani fotoğrafını koysam inanamazsınız o dereceçok fazla kaşınıyor dayanamıyorum ve resmen kaşıdıktan sonra yol yol kıpkırmızı oluyo iş yerinde sürekli göbeğimi kaşıyarak geziyorum millet gülüyor artık bu kaşıntıya bir çare var mı?
diamamıne mı ne oyle bısey galıba dımı? banada ondan verdı ama ben daha kullanmadım hıc. bayramda bende 5 saatlık bı yolculuga cıkıcam. alıcam yanıma. olursa yolda ıcerım artık
Tatlim Allah gostermesin dusuk ihtimalin olsa kendinin haberi olurdu zatenBu arada ben tatil için rezarvasyonu yaptırdım bileDoktorun gidemezsin deme ihtimali olucağını hiç düşünmemiştim okuyunca şaşırdım şimdi. Erken aylarda uçağa binmek sakıncalı olabiliyormuş onu biliyorum sadece. O yüzden otobüsü tercih edicez ama doktor o şekilde bile gidemezsin derse şok yani
bugün bitsin eve gidiim bi hemen denicemParçalandı göbeğim kaşınmaktan
Kayınpederin doğulu mu? Eşin de babasına çektiyse yandın menepoza giresiye 10 taneden fazla bebiş olur o zaman
Ayy ben çok kuru biriyim, şimdiden her gün mustela sürüyorum. daha ne sürmem gerekiyor bilmiyorum, eşim çok tatık böyle şeylere. Hamile kaldığımda ben sezeryan istemiyorum dedi bana sanki kendi doğuracak neymiş ameliyat izim olmasınmış.
Ne etcem
allah bagıslasın canım bebıslerını ama cok gencmıs kayınpederın. bneımkısı 60 ın uzerınde valla :) cıcıkayınvalıdenle bırlıktebuyutursunuz artık bebıslerı :)
Ayy ben çok kuru biriyim, şimdiden her gün mustela sürüyorum. daha ne sürmem gerekiyor bilmiyorum, eşim çok tatık böyle şeylere. Hamile kaldığımda ben sezeryan istemiyorum dedi bana sanki kendi doğuracak neymiş ameliyat izim olmasınmış.
Ne etcem
Bu arada ben tatil için rezarvasyonu yaptırdım bileDoktorun gidemezsin deme ihtimali olucağını hiç düşünmemiştim okuyunca şaşırdım şimdi. Erken aylarda uçağa binmek sakıncalı olabiliyormuş onu biliyorum sadece. O yüzden otobüsü tercih edicez ama doktor o şekilde bile gidemezsin derse şok yani
Aracla gitmene de mi izin vermedi doktorun canim
D ile başlayan bir hap vermisti ise yariyor mu onlar sahi unutmayayim bari[/QUOTE
araçla gitme şansım yoktu otobüs ve uçak ama otobüsü sormadım çünkü 16 saat gidemezdim ayaklarım şişiyor hemen belim ağrıyor.
kendi aracımız olsaydı sormadan giderdim ama eşim çalışıyor ondan gidemedik.
Anladım canim otobüs ile de zor cidden az mola veriyorlar malum ilerleyen zamanlar gidersin inşallah
Ne etcem
Oyy isin zor esler böyle seye takinca caninin sagligi muhimm bosver takilma
canım ben bayram ıcın sordum sıkıntı yok dedı gıdebılırsın dedı. ama agustosta yıllık ıznımde fethıyeye gıdıcez onu daha soramadım. ama onda bırsey dıyecegını zannetmem
Tatlim istedigini sur catliycak catliyo
Benim karnim e-5 karayolu gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?