Ben ziraat teknikeri oldugum icin kendim yapiyorum ilaclamami.
Ilaclama firmasinda da calistim. Tabi simdi sen ilaclarsan senin evden kacanlar diger evlere gider sen kurtulursun da tabi butun binayi ilaclattiginki kadar uzun soluklu olmaz. Ilaclama firmasi cagiracaksan insan sagligina zararsiz saglik bakanligi onayli olan Keothrine adli ilaci kullandiklarindan emin ol. Biz cocuklu evcil hayvanli evleri ilacliyorduk. Bocekler trake solunumu yaptigindan ilac sadece onlari etkiliyor akciger solunumu yapan bizleri degil. Evi havalandirman yada ilaclama sirasinda evden ayrilmana gerek yok. Sadece ilaclama sonrasi 1 hafta kadar islak silme yapmazsan eve iyi olur ilac kalici olsun diye. Aklinda olsun.
Apartman yaptirmiyosa sen kendi evine yaptir onlar dusunsun sonrasini
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aman canım allah korusun. allah bır daha yasatmasın ama ılk cocugun saglıklı sanırım umarım bundada bırsey yoktur ve ıyıdır
valla söylemeyenlere hayranım nasıl dayanıyorsunuz,içinizde tutuyorsunuz çok şaşırıyorum.
ben ilkini de herkese söylemiştim düştü sonra bir sürü çile çektim açıklıycam dıye.
bunda da işyerımın önünde meyve satan seyyar satıcı bile biliyor düşünün artık.
görmemiş derlerya gerçekten görmedim inşallah göreceğim.
Saklayabilenlere helal olsun gerçekten :) biz bi kayınpederime söyledik o maşallah herkese söyledi:)) kayınvalidem söylemedi ama baktık herkes biliyor yavaş yavaş söylemeye başladıkk akrabalara. Ama resmi açıklamayı cinsiyeti öğrendikten sonra yaparız diye düşünüyorum ben :)
Arkadaşlar ikili testi nasıl yapıyorlar orda, benim oğlumda hastanede sadece ekoyla ilgileniyordu yani usg bakıyordu..
Kendi kadın doktorum genel tahili veriyordu.
Ense fazla çıkıncamı kan veriyorsunuz pek anlamadım orayı ?
Aaa estağfurullah olurmu öyle şey. Heves ediyoruz , normal . Bende ilk gebeliğimde çalışıyordum , eşimle şirkette tatlı dağıttık daha 6. haftada. E nazara geldik bilmem ne. Bunda da çok tuttuk ama kayınpederimin eşide hamile şimdi. O konuştu , herkese. Hem çocuğum hemde torunum oluyo die :) yoksa bana kalsa ona da söylemicektim ama eşim iştee
Var canim var :)Kızlar günaydın bu sabah uyandığımda karnım inmişti. Gaz da vardı bir kaç gündür o mu gitti bilemedim ama çok korkuyorum. Böyle bişey yaşayan var mı. Akşama da yolculuk var ne yapsam bilemedim
Hayır usg de bakıyor ölçüm mölçüm bişeyler yapıyor . o sırada kanda veriyorsun. Kombine test oluyor işte o zmanda .
saklyabılenlere bende imrenıyorum valla. bbenım eşim testın posıtıf cıktıgı aksam facebooktan yazmıs. mıllet benı arayıp tebrık edınce sok oldum :) bıde hınzır hınzır guluyo ben soyledım dıye :) suan cumle alem bılıyo yanı :)
valla söylemeyenlere hayranım nasıl dayanıyorsunuz,içinizde tutuyorsunuz çok şaşırıyorum.
ben ilkini de herkese söylemiştim düştü sonra bir sürü çile çektim açıklıycam dıye.
bunda da işyerımın önünde meyve satan seyyar satıcı bile biliyor düşünün artık.
görmemiş derlerya gerçekten görmedim inşallah göreceğim.
İşte eşler sabırsız :) ne yapalım :))
benim çok şükür 3 ayım doldu zaten , Allahıma emanetiz hepimiz. Ben hastaneye giderken de eşime haber vermedim,gittim keseyi gördüm eşimede o zman söyledim . Ama tabi çok istiyorum söylemeyi cümle aleme :))
saklyabılenlere bende imrenıyorum valla. bbenım eşim testın posıtıf cıktıgı aksam facebooktan yazmıs. mıllet benı arayıp tebrık edınce sok oldum :) bıde hınzır hınzır guluyo ben soyledım dıye :) suan cumle alem bılıyo yanı :)
Canim biz de kimseye soylemeyenlerdeniz. Sadece anne babalar biliyor. Hir iki de arkadas. Is yerim deki arjadaslar halalar teyzeler amcalar kuzenler komsular arkadaslar hicbiri bilniyor. Bende 3 ay bitsin riskli donemi atlatalim oyle soyleyelim dedik. Bayramda soylucez artik. Bayram surprizi olarak :))
Yok cnm bel fıtığı yok bende dün hava yağmurluydu elbise giymiştim bende açık ayakkabı falan da giydim acaba üşüttüm mü belimi diyede düşünüyorum inşallah öyle bir şeydir ya haftaya kadar nasıl geçecek bilmiyorum 😞
Hamilelikte bel fıtığı ihtimali artar ama demedi demeyin.Benim de kızıma hamileyken midemde sorunlar başladı dedim hamilelikle alakalı nasılsa geçer kızıma 5 aylık filan hamileydim işte ha geçer filan derken kızım doğdu 15 aylık oldu hala geçmediGastrit olmuşum,hamilelikten kaldı bana da.Olmayacak diye birşey yok hamilelik inanılmaz bir mucize bebişler ilk doğduklarında minnacık oluyorlar ama emzirirken filan bi tutun karnınıza nasıl sığdığına inanamazsınız Rabbimin işleri işte
Aaa estağfurullah olurmu öyle şey. Heves ediyoruz , normal . Bende ilk gebeliğimde çalışıyordum , eşimle şirkette tatlı dağıttık daha 6. haftada. E nazara geldik bilmem ne. Bunda da çok tuttuk ama kayınpederimin eşide hamile şimdi. O konuştu , herkese. Hem çocuğum hemde torunum oluyo die :) yoksa bana kalsa ona da söylemicektim ama eşim iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?