allah iyiliğini versin kızzz güldürdün beni nasıl namaz kıldın izlemek lazımdı bende bu aralar tufah hareketler yapıyorum karnıma çok baskı olmasın diye eşim çok tuhaf namaz kılıyon amannn dedim allah biliyor sonuçta :)))
Hahahaha yaniçok merak ediyorum ben aklımdan çıkmıyor bu çocuk 13 hafta bitmiş olacak gidince taaa ayın 25'ne
Neler olacak merak ediyorum büyümüşmüdür sağlığı nasıl ???? Ne zaman hissedecek ben bunu
Canım anne karnında tanı korudular ama patolojide bişey çıkmadı... Doktordan yeni gelmiştim daha yeniydi. Doktorlar gayet iyi demişti. Biz birgün yatakta oynarken benim oğlum kasıma tekme attı ben gerildim ama bişey olacağını zannetmedim. Bir kaç güne kanamalı olarak acile gittim. O zaman. 10. Haftanın içindeydi doktorlar dediki sen ne yapıtında kesen yırtılmış dedi hiç ama hiç aklıma bişey gelmedi o anki şoktan bu arada bebeğim maalesef sadece eli kolu kafası oynuyor altı hiç hareket etmiyor bağırsakları dışarı çıkmıştı.doktorlar yaşama şansı kesınlıkle yok yani bir umut bile yoktu yarın, birgün, 6 ay sonra doğduktan sonra ölür dediler. Doktorlar bunun yükü ağır olur psikolojin kaldırmaz en iyi aldırmak dediler çok zor günler geçirdim. Keşke ölmüş olsaydı dedim düşünün kalbi atıyor ben nasıl kıyarım dedim ama ileriye gidemedim 11. Haftada sonlandı...
Bir tanı koydular body stalk diye milyonda bir görülür dediler ama patolojiden hiçbir şey çıkmadı. Kese yırtılırsa bebeğe zarar vermezmi?? O anda o kafada hiç aklıma gelmedi..
Kötü bi tecrübe oldu Rabbim yaşatmasın..
O tozu alayim. Ilaclama derken o ilacin adi ne. Tozu bir deneyeyim ins ise yararzaten en çok ondan gitmek istiyorum
o sorun yok herşey yolunda desin
ben hergün gitmeye razıyım
doktorum başka yerde ben başka yerdeyim
40 dk mesafe var aramızda
ama olsun
benim pıtırcığım iyi olsunda
eczanelerde neguvon diye bir toz satılıyor canım
insanlara zararsız
aslında karıncalarıda öldürmüyor
sadece eve yaklaştırmıyor
onu balkona serp kapısının önünede serp
karınca çıkan yerlere
karıncaların duyduğu bir kokusu varmış
gelmezler birdaha
birde tatile çıkarken evin heryerini ilaçlayın
geldiğinde bir havalandırırsın oh mis
ben geçen yaz tatile giderken ilaçladım
bütün sene kapı cam açıktı
değil sinek karınca
kelebek dahi girmedi
örümcek yuvası bile olmadı
Yuva yapmislar tabi. Yaz kis kirinti olursa balkonda ben de yuva yaparim yani. Ilaclamak dedigin sirketler yapiyor oyle mi. Onda da binada varsa kurtulamazsn diyorlar.Canim mutfaga bir kere yuva acarlarsa bas edemessin ilaclatmak zorunda kalirsin. Komsuya soyle bence balkon tarafindan degil baska taraftan silkeleyiversin. Tuzu ben duymamistim o genelde sumuklubocekler icin kullanilan bir yontemdir :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim de bugün sağ tarafımda sadece bel ile kalçam arasında bir ağrı var sanki çekiliyor gibi ordaki kaslar tedirgin oldum 😒 bu nedir ya buluttan nem kapar oldukdoktorada taa haftaya gidicem ufff
Benim de bugün sağ tarafımda sadece bel ile kalçam arasında bir ağrı var sanki çekiliyor gibi ordaki kaslar tedirgin oldum 😒 bu nedir ya buluttan nem kapar oldukdoktorada taa haftaya gidicem ufff
Benimde ayni bugün. Yatarken sekil değişip duruyorum agrimasin diye. Benim şuan 10. Hafta seninde öyleyse normaldir canim muhtemelen. Her gün bir yerimizden ses geliyor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ultrasonda ölçülen değerdir, genellikle 3 mm üzerinde olması anormal kabul edilir, ikili test sonucundan bağımsız olark ayrıca değerlendirilir. İkili test sonucu normal dahi olsa NT kalınlığı fazla olan bebeklerde kalp anomalisi v.b olma riski vardır, bu nedenle fetal eko yapılmalıdır. NT hakkında ayrıntılı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Burada down sendromu riski sınırı genellikle 1/270 kabul edilir. Bu sınırın üzerindeki değerler yani 1/200, 1/100, 1/50 gibi yüksek riskli kabul edilir. Bu sınırın altındaki değerler yani 1/300, 1/1000 gibi düşük riskli kabul edilir. Trizomi 18 için bu sınır genellikle 1/100 olarak alınır. Aynı şekilde bunun üstündeki değerler yüksek riskli, altındaki değerler düşük riskli olarak belirlenir. Yaş riski ise annenin yaşındaki kaç kadından birinde down sendromu riski olabileceğini gösterir.
böyle bir yazı gördüm senin düşük risk çıkmış sanırım yaptırmana gerek yok. benimde haftaya inşallah hayırlı haberler alırım bende :)
Benim 9+3 canım ne biliyim inşallah mormaldir kalkıp biraz hareket edeyim çekmeceleri düzelteyim dedim ama yapamadım izin vermedi ağrı. Bide bacağıma kadar vuruyor ağrısı. Yatarken hissetmiyorum da ayağa kalkınca oluyor
Benim 9+3 canım ne biliyim inşallah mormaldir kalkıp biraz hareket edeyim çekmeceleri düzelteyim dedim ama yapamadım izin vermedi ağrı. Bide bacağıma kadar vuruyor ağrısı. Yatarken hissetmiyorum da ayağa kalkınca oluyor
Canim bel fitigin var miydi senin sanki fitigi tarif ediyorsun?
Kizlar hic kilo almadiklari halde ayaklari şişen var mi?
Canim bel fitigin var miydi senin sanki fitigi tarif ediyorsun?
Kizlar hic kilo almadiklari halde ayaklari şişen var mi?
O tozu alayim. Ilaclama derken o ilacin adi ne. Tozu bir deneyeyim ins ise yarar
Yuva yapmislar tabi. Yaz kis kirinti olursa balkonda ben de yuva yaparim yani. Ilaclamak dedigin sirketler yapiyor oyle mi. Onda da binada varsa kurtulamazsn diyorlar.
O tozu alayim. Ilaclama derken o ilacin adi ne. Tozu bir deneyeyim ins ise yarar
Yuva yapmislar tabi. Yaz kis kirinti olursa balkonda ben de yuva yaparim yani. Ilaclamak dedigin sirketler yapiyor oyle mi. Onda da binada varsa kurtulamazsn diyorlar.
Saklayabilenlere helal olsun gerçekten :) biz bi kayınpederime söyledik o maşallah herkese söyledi:)) kayınvalidem söylemedi ama baktık herkes biliyor yavaş yavaş söylemeye başladıkk akrabalara. Ama resmi açıklamayı cinsiyeti öğrendikten sonra yaparız diye düşünüyorum ben :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?