Kus rahatla ben ne yaptımsa olmadı bulantı hapı bulantı bilekliği çubuk kraker hiçbiri fayda etmedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Guzelmis bu. Kenari inip kalkani da cikmis yani park yatagin
yapıldı kuzum çıkmadı bişey bütün dr lar tesadüf dediler bir zincir kopunca diğerleride etkileniyomuş bi sebep bile yok canım ama ben sana sebebini söyleyeyim nazar değdi canım hiç bişey değildi maalesef 2 haftalıkken kocam ve ben herkese söledik o ara evde aldık((
Doktor banada öyle dedi, tesadüf bunlar herkes sağlıklı gebelik doğarsak diye bişey yok. Bir dahaki bebeğimde böyle olur mu benim zaten var sağlıklı bir çocuğum dedim. Bunun tekrarlaması yok,zaten gittiğim doktorda tekrarlaması olamaz demişti...
Ama çok salağım o anda nasıl aklıma gelişte paylaşmadım doktorlara...
Ben de sevdim ama evde bunun aynisi var kenari inmeyeni tabi. Ayni renk. Onu kullanicaz artik :)aynen canım, asansörlü yapmışlar. ister yanında yatır istersen normal derin yatak yap. hem bu park yataklar çok kolay taşınıyo.
ben sevdim bunu.
Bence dr cagirdigi gun git. Haftan uygunsa yapar test degilse bi daha cagirir. Daha hareket de hissetmiyoruz arayi cok acmamali benceyok hayatım ıkınmaktan kastım hani öğürürken ister istemez kasılıyoruzya oydu
adını bilemedim
kızlar bu arada birşey danışacağım
bana doktorum en son gittiğimde 3 hafta sonra gel demişti
yani haftaya cumaya denk geliyor bu süre
11. haftaya girmiş olacağım o gün
o gün gitsem doktor bana test mi yapacak
yani şu sizin bahsettiğiniz ikili test falan o zaman mı yapılıyor
ben 1 hafta daha bekleyip en azından 12. haftaya girince gideyim belki cinsiyetinide görürüm diyorum
ama bir yanımda özledin artık git gör bebeğini diyor
kararsız kaldım yaaa
11. hafta için özel birşey oluyormu
birde ben hep ultrasonda 1 hafta geriden geliyordum
acaba bu ara kapanmışmıdır artık:44:
Sevindim canim testlerde sorun cikmamasina. Ozaman her defasinda yuregi hopluyor insanin. Ben de karin cikmadan soylemeyi sevmiyorum haklisin. Ama simdi kv ye gidicez mecbur duycak herkes. Daha kizkardesime bile soylemedim. Ne yasayacagimiz belli degil ki. Ben hep olumlu dusunurum. Ama eskiden karnini gerip gezen kadinlara karninda ne tasidigini biliyor musun da geriniyosun derlermis. Tabi ozaman test usg falan da yok. Her ihtimal insan icin. Yine de ben hep olumlu dusundum allaha oyle dua ettim o da kabul etti cok sukur.
anam şu günlerde herkes ilgi bekliyor çoluğa çocuğa kalmayacak bişi naniknanik honey bebek bekliyo alınganlaştı hassaslaştısenağlama sen öle Şeniz
valla çok doğru canım bende nedense çok rahatım çok şükür kayınvaldemlere söylemedim söylememde şimdi kendi ailem biliyor adağımızda var yeterki bebişim sağlıkla gelsin inşşş
Soyleyince kotu bisey olcak gibi geliyor. Ama onlara gidince nasil soylemiyim. Oruc tutmuyorum namaz kiliyorum
Mutfaga girmemi bekler bulantidan giremem.
Hahahaha ilahi çok yaşa sen
Oruc tutmayip da namaz kilmam baya komik ama bilmeyenin kafasi karisiyor. Hehehe
Soyleyince kotu bisey olcak gibi geliyor. Ama onlara gidince nasil soylemiyim. Oruc tutmuyorum namaz kiliyorum
Mutfaga girmemi bekler bulantidan giremem.
Ay kizlar hamilelik beni tembel yapti. Cumartesi yola gidicez bi suru hazirlik temizlik var ben oglani uyuttum size yaziyorum. Benim de uykum geldi bulanti basti hicbisey yapasim yok.
Evi karinca basti balkondan giriyor yukardaki sofra bezi silkiyor balkona. Karincadan kurtulma yolu bilen var mi.
Bende söylersem kötü bişey olacak diye korkuyordum. Ama zaten namaz kılmamdan anlamışlar gibi.. Herkes biliyor artık :18:
Bence dr cagirdigi gun git. Haftan uygunsa yapar test degilse bi daha cagirir. Daha hareket de hissetmiyoruz arayi cok acmamali bence
Ay kizlar hamilelik beni tembel yapti. Cumartesi yola gidicez bi suru hazirlik temizlik var ben oglani uyuttum size yaziyorum. Benim de uykum geldi bulanti basti hicbisey yapasim yok.
Evi karinca basti balkondan giriyor yukardaki sofra bezi silkiyor balkona. Karincadan kurtulma yolu bilen var mi.
Aynen bu yolla herkes anlicak bizim de :)Bende söylersem kötü bişey olacak diye korkuyordum. Ama zaten namaz kılmamdan anlamışlar gibi.. Herkes biliyor artık :18:
Di mi gidip tatil yapayim. Iyi gelir bana da.canım sen onlara gidicenb mecbur sölicen zaten ağır iş vs yapma yan gel yat kimse canından kuzundan değerli değildir amann biz yaptıkta gölerine geliyo mu bir gıdım :)))
Tuz denedim canim etrafindan dolastilar kokusu azalinca ustunden de gwctiler. Ust komsu besliyor resmen. Ben hergun supurup siliyorum. Balkonu da mutfagi da. Ama kirinti olursa karinca da gelir yani. Sabah bi kalkiyorum bi suru kirinti bu suru karinca. Eve de dagilmaya basladilar o yuzden cok kiziyorum komsuya soylenmiyor da. Pek samimi degilimGecen gun tv de dogal yontemlerde gormustum karincanin geldigi yere tarcin serpersen gelmezmis canim hem olmemis oluyorlar yon degistiriyorlar mantikli geldi bir dene istersen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen bu yolla herkes anlicak bizim de :)
Di mi gidip tatil yapayim. Iyi gelir bana da.
Tuz denedim canim etrafindan dolastilar kokusu azalinca ustunden de gwctiler. Ust komsu besliyor resmen. Ben hergun supurup siliyorum. Balkonu da mutfagi da. Ama kirinti olursa karinca da gelir yani. Sabah bi kalkiyorum bi suru kirinti bu suru karinca. Eve de dagilmaya basladilar o yuzden cok kiziyorum komsuya soylenmiyor da. Pek samimi degilim
Aynen bu yolla herkes anlicak bizim de :)
Di mi gidip tatil yapayim. Iyi gelir bana da.
Tuz denedim canim etrafindan dolastilar kokusu azalinca ustunden de gwctiler. Ust komsu besliyor resmen. Ben hergun supurup siliyorum. Balkonu da mutfagi da. Ama kirinti olursa karinca da gelir yani. Sabah bi kalkiyorum bi suru kirinti bu suru karinca. Eve de dagilmaya basladilar o yuzden cok kiziyorum komsuya soylenmiyor da. Pek samimi degilim
E yaptir bence
Bazi durumlarda bebek anne karninda bile tedavi ediliyor bence atlama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?