2015 Şubat Anneleri

Kus rahatla ben ne yaptımsa olmadı bulantı hapı bulantı bilekliği çubuk kraker hiçbiri fayda etmedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

istifra edemiyorum hayatım boyunca hiç bilmem o yüzden sıkıntı büyük :)

Sevindim canim testlerde sorun cikmamasina. Ozaman her defasinda yuregi hopluyor insanin. Ben de karin cikmadan soylemeyi sevmiyorum haklisin. Ama simdi kv ye gidicez mecbur duycak herkes. Daha kizkardesime bile soylemedim. Ne yasayacagimiz belli degil ki. Ben hep olumlu dusunurum. Ama eskiden karnini gerip gezen kadinlara karninda ne tasidigini biliyor musun da geriniyosun derlermis. Tabi ozaman test usg falan da yok. Her ihtimal insan icin. Yine de ben hep olumlu dusundum allaha oyle dua ettim o da kabul etti cok sukur.

benim bilinçli bir gebelikti öyle dikkat ettim ki ama olmayınca olmuyor kuzum dr lar da sebep bulamayınca tesadüf diyecek elbette valla inş tekrarlamaz canım onun için hiiiiiççç kimseye hamile olduğumu söylemedim karnım çıksın öyle diycem saklayamam nede olsa :)))

aynen canım, asansörlü yapmışlar. ister yanında yatır istersen normal derin yatak yap. hem bu park yataklar çok kolay taşınıyo.

ben sevdim bunu.
Ben de sevdim ama evde bunun aynisi var kenari inmeyeni tabi. Ayni renk. Onu kullanicaz artik :)

Bence dr cagirdigi gun git. Haftan uygunsa yapar test degilse bi daha cagirir. Daha hareket de hissetmiyoruz arayi cok acmamali bence

Ay kizlar hamilelik beni tembel yapti. Cumartesi yola gidicez bi suru hazirlik temizlik var ben oglani uyuttum size yaziyorum. Benim de uykum geldi bulanti basti hicbisey yapasim yok.
Evi karinca basti balkondan giriyor yukardaki sofra bezi silkiyor balkona. Karincadan kurtulma yolu bilen var mi.

valla çok doğru canım bende nedense çok rahatım çok şükür kayınvaldemlere söylemedim söylememde şimdi kendi ailem biliyor adağımızda var yeterki bebişim sağlıkla gelsin inşşş

anam şu günlerde herkes ilgi bekliyor çoluğa çocuğa kalmayacak bişi naniknanik honey bebek bekliyo alınganlaştı hassaslaştısenağlama sen öle Şeniz

Bende edemezdim hatta şuan çok zorlanıyorum çıkarırken ama çıkmadan da rahat edemiyorum ya

valla çok doğru canım bende nedense çok rahatım çok şükür kayınvaldemlere söylemedim söylememde şimdi kendi ailem biliyor adağımızda var yeterki bebişim sağlıkla gelsin inşşş

Soyleyince kotu bisey olcak gibi geliyor. Ama onlara gidince nasil soylemiyim. Oruc tutmuyorum namaz kiliyorum
Mutfaga girmemi bekler bulantidan giremem.

Soyleyince kotu bisey olcak gibi geliyor. Ama onlara gidince nasil soylemiyim. Oruc tutmuyorum namaz kiliyorum
Mutfaga girmemi bekler bulantidan giremem.

canım sen onlara gidicenb mecbur sölicen zaten ağır iş vs yapma yan gel yat kimse canından kuzundan değerli değildir amann biz yaptıkta gölerine geliyo mu bir gıdım :)))

Gecen gun tv de dogal yontemlerde gormustum karincanin geldigi yere tarcin serpersen gelmezmis canim hem olmemis oluyorlar yon degistiriyorlar mantikli geldi bir dene istersen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende söylersem kötü bişey olacak diye korkuyordum. Ama zaten namaz kılmamdan anlamışlar gibi.. Herkes biliyor artık :18:

allah iyiliğini versin kızzz güldürdün beni nasıl namaz kıldın izlemek lazımdı bende bu aralar tufah hareketler yapıyorum karnıma çok baskı olmasın diye eşim çok tuhaf namaz kılıyon amannn dedim allah biliyor sonuçta :)))

Bence dr cagirdigi gun git. Haftan uygunsa yapar test degilse bi daha cagirir. Daha hareket de hissetmiyoruz arayi cok acmamali bence

zaten en çok ondan gitmek istiyorum
o sorun yok herşey yolunda desin
ben hergün gitmeye razıyım
doktorum başka yerde ben başka yerdeyim
40 dk mesafe var aramızda
ama olsun
benim pıtırcığım iyi olsunda

eczanelerde neguvon diye bir toz satılıyor canım
insanlara zararsız
aslında karıncalarıda öldürmüyor
sadece eve yaklaştırmıyor
onu balkona serp kapısının önünede serp
karınca çıkan yerlere
karıncaların duyduğu bir kokusu varmış
gelmezler birdaha

birde tatile çıkarken evin heryerini ilaçlayın
geldiğinde bir havalandırırsın oh mis
ben geçen yaz tatile giderken ilaçladım
bütün sene kapı cam açıktı
değil sinek karınca
kelebek dahi girmedi
örümcek yuvası bile olmadı

Bende söylersem kötü bişey olacak diye korkuyordum. Ama zaten namaz kılmamdan anlamışlar gibi.. Herkes biliyor artık :18:
Aynen bu yolla herkes anlicak bizim de :)

canım sen onlara gidicenb mecbur sölicen zaten ağır iş vs yapma yan gel yat kimse canından kuzundan değerli değildir amann biz yaptıkta gölerine geliyo mu bir gıdım :)))
Di mi gidip tatil yapayim. Iyi gelir bana da.

Tuz denedim canim etrafindan dolastilar kokusu azalinca ustunden de gwctiler. Ust komsu besliyor resmen. Ben hergun supurup siliyorum. Balkonu da mutfagi da. Ama kirinti olursa karinca da gelir yani. Sabah bi kalkiyorum bi suru kirinti bu suru karinca. Eve de dagilmaya basladilar o yuzden cok kiziyorum komsuya soylenmiyor da. Pek samimi degilim

Canim mutfaga bir kere yuva acarlarsa bas edemessin ilaclatmak zorunda kalirsin. Komsuya soyle bence balkon tarafindan degil baska taraftan silkeleyiversin. Tuzu ben duymamistim o genelde sumuklubocekler icin kullanilan bir yontemdir :)

git tabi ki :))) hatta ramazanı geçir öyle gel kızz :)))

E yaptir bence
Bazi durumlarda bebek anne karninda bile tedavi ediliyor bence atlama

canım bıldıgım kadarıyla bu test genetık hastalıklar ıcın. tedavı edılemsı mumkun değil yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…