Nice mutlu sağlıklı huzurlu sevgi dolu yıllara canım :) ailene yeni katılacak olan bebişin ile birlikte upuzun sağlıklı yılların olsun :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çokk iyiymiş :) ya bendede normalde hiç böyle seyler olmazdı hamile kaldıktan sonra oldu ilk gördüğüm daha fenaydı :S internetten arastırdım cinsiyeti kız olupta dogurganlık özelliği olmayan adı lazım değil seylermiş. bebişin düşmesini düşüremezlerde 40ı cıkmadan atesten ölmesine neden olurlarmısama duasını yazdırıp yanında tasımak bebişinde 2 yasına girene kadar onun yanında tasımasını saglamak gerekliymiş.. Cidden çok korkuyorum
bazı yerlerde psikolojik diyollar ama ben bilmediğim bi konuda kendimi psikolojik olarak nası etkileyebilirimki dimi amakesinlikle olduguna eminim duam yanımda olmadıgı zaman beni rahat bırakmıolar
Kimsede tüylenme yok mu tek ben miyim kıllı olan :)
Bugun ilk defa isten izin alip eve dondum. Uyudum ama sersem gibiyim. Belirtileri azalmaya baslayan eski gunlerine yavastan geri donen kimse yok mu aramizda ya?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dediğin gibi yüzümde falan çıkmadı ama evet göğüs ucumda var ve diğer tüylerde (bacak vs. ) eskiye nazaran daha çabuk uzadı gibi geldi.
Ama siz korkuttunuz şimdi beni.zaten aşırı derecede hırsız korkum var bir de bu çıkacak. Bizde al karısı derler buda aynı şey mi acep?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla canim benim 2 gun iyi oluyorum bir gun gazlu ve bulantili sonra 3 gun iyi oluyorum. 3 gun yine bulantili. Bence bunlara bakma an be an degisebilir
11. haftaya girdim her haftaya girdiğimde artık biter diyorum ama bitmiyor.bazen 1 2 gün geçiyor gibi oluyor sonra kaldığı yerden devam.ne zaman biticek
bende çok merak ediyorum
Kimsede tüylenme yok mu tek ben miyim kıllı olan :)
Kizlar gereksiz yere birbirimizi kprkutmayin kafaya takinca olur boyle şeyler. Boyle hurafeler var ama lütfen cevrenizle cozun olayları. Burada bu tarz şeyler okumak bütün arkadaşları olumsuz etkileyebilir. Lütfen uyariyi dikkate alalim.
Kızlar sizlere birşey sorucam aranızda bilmiyorum kullanan varmı ama ben hergün günde 1 defa kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendime. daha önceleri kollarıma yapıyordum ama malesef yanlış yapıyormuşum kolumun alt tarafına yapmam gerekliymiş onuda tek başıma sıkıp yapmam çok zor. neyse ben göbeğime yapmaya başladım göbek deliğimden 3 4 parmak ilerisine dikey şekilde bir elimle sıkıp bir elimle iğne yapıyorum.ama şimdiye kadar morarmayan göbeğim acı verici ve kötü derecede morarmaya başladı. moraran yerlerde baya büyük bir alanı kaplıyor üst üste yapınca da canım acıyor. kullananlarda da böyle bir sıkıntı oluyormu.
Merhaba ben günde 2 tane iğne kullaniyorum göbegimin çevresinde altindan üstünden sagdan soldan degiserek yapiyorum önce kolonya sıkıyorum sonra iki parmakla sıkıyorum eti ve 45 derecelik açı ile iğnenin daha kısa ucu üstte olacak şekilde batiriyorum dik batirinca aciyor ama böyle az aciyor ve sürekli yeri değiştirince morarmiyor
Canim bende çok kotu oldum ağda yaptirdim bir hafta demeden tekrar cikti sinir oluyorum halime :)
Beybitolar bişey sorucam. perşembe yada cuma günü kontrole gidicem de 9+2 yada 9+3 olucam ozaman. doktor yine vajinal ultrasonla bakıcak yoksa artık karından ultrasonla kontrol yapılabilir hale gelmişmiyimdir. size nasıl bakıyor doktorlarınız?
Devlet Hastanesi değilse ve riskli değilse genelde göbekten bakıyorlar.benim 11 haftalık hep göbekten baktılar ama düşük var onda kanamam vardı onda da devlette özelde hep alttan baktı.devlet 13.Haftaya kadar genelde alttan bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?