merhaba kızlar; yaklaşık bır haftadır kanamam vardı.ctesı dr gıttık bebeğin hıç gelışmedğini ogrendık.ve dun kürtaj oldum.hepimizin hakkına hayırlısı olsun.black canım benı listeden silebilirsin.herkese sağlıklı hamilelikler dilerim..
9+4 hafta benm ikiz oldugu için belki çıkmştr normalde göbeğim yoktu çnkü
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:) benimde aynı canım bende diyordum bendemi sorun var. daha erken henüz ileriki zamanlarda badem yağı sürücem ben benim asıl sorunum göğüs uçlarım fena halde. yara olucak sanki
Bende gittim kendime hamile pantolonu aldın lc den karnımçıktı zayflamama rağmen Eki Görüntüle 1189733
merhaba kızlar; yaklaşık bır haftadır kanamam vardı.ctesı dr gıttık bebeğin hıç gelışmedğini ogrendık.ve dun kürtaj oldum.hepimizin hakkına hayırlısı olsun.black canım benı listeden silebilirsin.herkese sağlıklı hamilelikler dilerim..
O ne yaa onu bilmyrm ama ben hamileliğimdn önce bildğin normal karabasanla çok ugrastım yani gerçekte öyle bişy yok tabi ama herneyse işte o bnle çok uğraştı desem daha doğru olur böyle sürekli sıçrayarak uyanmal ölecek gibi olup tam öleceğin an zorla uyanmak uyanmaya çalşmak dışaryı duymak ama tepki verememel uyanamamak bu tarz şeyler her duayı ederdim ama insanın içinde korkular işte sonra geçti evlenince :)
bende çok okuyorum yatmadan önce nas felak ayetel kürsü neler neler ama muska dediğiminden içinde dua var işte çok ii gelio o yanımdayken hiç bişi olmuyor.Öyle şeyleri niye düşünüyorsun ki sen geçen gece benide uyutmazdılar ben dua okuyorum çok rahatlatıyor euzu besmele çek geldikleri anda ben muskaya inanmam kendin oku inşirah suresini oku bol bol
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
onuda kayınvalidem dedi hamile kadınlara musallat olup bebişlerini düşürürmüşAyrıca ebu subyan arapçadan çevirirsen çocuk babası demek oluyor komik geldi bak bu bana :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende gittim kendime hamile pantolonu aldın lc den karnımçıktı zayflamama rağmen Eki Görüntüle 1189733
selam kızlar nasılsınız
benim mide bulantılarım geri döndü
2 gündür birşey yiyemez oldum
açım ama yiyemiyorum bugün zorla 1 dilim köy ekmeği yiyebildim
bu arada 500 gram almışım
bilmem ya aldım ya da tartılmadan önce su içmiştim ondan öyle çıktı
göbeği çıkanlar var maşallah ne güzel
benim hala 34 beden kıyafetlerim bile bol geliyor
iki gündür görünmüyordun işe başladın sanırım. yoksa yaramadı mı sana işe gitmek.
Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi.
Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :)
Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti.
benim ilkine göre kız,ikincisine göre erkek.
herkese merabalar bende 2015 şubat anne adayıyım 10 haftalık bebişim şuan çok heycanlıyız ilk bebeimiz Allah herkese nasip etsin
Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi.
Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :)
Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti.
benim ilkine göre kız,ikincisine göre erkek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?