Kizlar yardim edin biraz once su kustum cok azda kan geldi yasayan varmi cok korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben bunu internetten çok duydum aşırı kusmaktan oluyo diye biliyrm ama sor tabiki bilene
Kizlar yardim edin biraz once su kustum cok azda kan geldi yasayan varmi cok korkuyorum
Özel doktorumun muayenehanesinde bakılıyorum ama emin olamadım. O aletten de nefret ediyorum göbekten bakar artık umarım dediğin gibi.
Akıntı kanama var mı? Neden alttan bakıyor. Ben de sevmiyorum görünce bile tüylerim diken diken oluyor ama o daha ayrıntılı ve net gösteriyor. Benim rahimde perde vardı göbekten görünmez mesela alttan bakınca belli oluyor.bebek de öyle.ama 12 haftadan sonra o.üstü durum yoksa bakmıyorlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla ilk kontrolüme 4+6 da gittim üstten kese ve bebeği gördük ama gazım vardı alttan bakarsak daha net görünür dedi alttan baktı. sonra 6+3 de bir damla kanamam oldu die acil gittim direkt alttan baktı şimdi 9+0ım adam akıllı 2. kontrolüm olacak yani o yüzden bilmiyorum bu sefer nerden bakar. progesteron kullanıyodum vajinal jel 15 gündür bitti. Düşük tehlikem yoktu ama kasık ağrılarım var diye önlem olarak vermişti. Hiçbir tahmin yapamıyorum alt üst diye :/
Bonus nerelerdesin? :)
Fıstıklar aranızda benim gibi sırt ağrısı çekrn var mı beni çok zorluyor gerçi göğüslerim de pek küçük değildir benim normaldefr olurdu şimdi iyice şişince tabi daha da arttı. Aranızda var mı benim gibi olan?
bende subat annesi olacagim insallah 10 aylik bir kizim var buda supriz geliyor cunku ilk bbegim 5 sene sonunda tuple olmustu rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin
bende subat annesi olacagim insallah 10 aylik bir kizim var buda supriz geliyor cunku ilk bbegim 5 sene sonunda tuple olmustu rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin
kızlar biraz özel olacak ama bikini bölgesini neyle temizliyorsunuz.ağdanın bir zararı varmıdır acaba,acıdığı için kasılma falan yaparmı.
Memislerimiz büyük diye hava atmayin hiccc klan var olamayan var caniiiimm :))
kızlar biraz özel olacak ama bikini bölgesini neyle temizliyorsunuz.ağdanın bir zararı varmıdır acaba,acıdığı için kasılma falan yaparmı.
Bu araada ümmü sübyanmış adı :) ya dün gece gözlerimi açmak istemedim ama bi kısık gözle baktıgımda kara kara koca tüylü parmaklar gördüm belkide rüya bilmiorum ama elini karnıma koymaya calısıo cok korktum dün gece agzımın içi hep uçukben her gece 7 defa okuyorum ayetel kürsü ama o hocanın yazdıgı dua olmadan olmuyor işte
12 , evet gülüyor dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?