2015 Şubat Anneleri

Kizlar yardim edin biraz once su kustum cok azda kan geldi yasayan varmi cok korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bunu internetten çok duydum aşırı kusmaktan oluyo diye biliyrm ama sor tabiki bilene

Ben bunu internetten çok duydum aşırı kusmaktan oluyo diye biliyrm ama sor tabiki bilene

Gunde 4 defa falan kusuyorum cok zorlaniyorum ondan mi acaba korktum netten baktim ama her ihtimale karsi uzmana gorunun diyo

Kizlar yardim edin biraz once su kustum cok azda kan geldi yasayan varmi cok korkuyorum

Merhaba ben de mart annesiyim ama dedigin bu durum bende de oldu bugun ilk kez. Dort kez cikarmak zorunda kaldim. Yemek borusundaki ya da agizdaki kilcal damarlar catlamis olabilir ya da dis eti problemi de olabilir. Cok gecmis olsun doktora gorunmekte fayda var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Özel doktorumun muayenehanesinde bakılıyorum ama emin olamadım. O aletten de nefret ediyorum göbekten bakar artık umarım dediğin gibi.

Akıntı kanama var mı? Neden alttan bakıyor. Ben de sevmiyorum görünce bile tüylerim diken diken oluyor ama o daha ayrıntılı ve net gösteriyor. Benim rahimde perde vardı göbekten görünmez mesela alttan bakınca belli oluyor.bebek de öyle.ama 12 haftadan sonra o.üstü durum yoksa bakmıyorlar

valla ilk kontrolüme 4+6 da gittim üstten kese ve bebeği gördük ama gazım vardı alttan bakarsak daha net görünür dedi alttan baktı. sonra 6+3 de bir damla kanamam oldu die acil gittim direkt alttan baktı şimdi 9+0ım adam akıllı 2. kontrolüm olacak yani o yüzden bilmiyorum bu sefer nerden bakar. progesteron kullanıyodum vajinal jel 15 gündür bitti. Düşük tehlikem yoktu ama kasık ağrılarım var diye önlem olarak vermişti. Hiçbir tahmin yapamıyorum alt üst diye :/

Bonus nerelerdesin? :)

Bu sefer göbekten bakar.kanama bir parça da olsa kanama dediğin anda alttan bakıyorlar.senin şansına öyle olmuş.ben biraz deneyimim bu konuda kızanım yok ama. başıma çok şey geldi.

kızlar biraz özel olacak ama bikini bölgesini neyle temizliyorsunuz.ağdanın bir zararı varmıdır acaba,acıdığı için kasılma falan yaparmı.

bende subat annesi olacagim insallah 10 aylik bir kizim var buda supriz geliyor cunku ilk bbegim 5 sene sonunda tuple olmustu rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin

Fıstıklar aranızda benim gibi sırt ağrısı çekrn var mı beni çok zorluyor gerçi göğüslerim de pek küçük değildir benim normaldefr olurdu şimdi iyice şişince tabi daha da arttı. Aranızda var mı benim gibi olan?

benim de var canim hamilelikte ikiye katlaniyor sirt agrilari malesef

bende subat annesi olacagim insallah 10 aylik bir kizim var buda supriz geliyor cunku ilk bbegim 5 sene sonunda tuple olmustu rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin

İlki tüp bebek bu normal mi? Küçükmüş bebişinde bu kaç haftalık.hayırlı olsun.

Canim hoşgeldin aramiza benim de kizin var 15 aylik hala emziriyorsundur umarim sen de seninki bayagi ufakmis su mübarek günlerde güzel bir hediye gibi gelmiş yavrun ismini ecrin dusunebilirsin mesela Kiz olursa :)

kızlar biraz özel olacak ama bikini bölgesini neyle temizliyorsunuz.ağdanın bir zararı varmıdır acaba,acıdığı için kasılma falan yaparmı.

canım ben agdacıya gıdıyordum onceden. hamılelıktede gıttı bı sefer. alıskın oldugum ıcın kasıılma hıssetmedım ama hıjyen acısından evde kendım yapayım dedım.. agda bandı aldım ama olmuyor maalesef. daha cok canım yanıyor cok uzun suroyor ve altları kesınlıkle alamaıyorum. yıne gıdıcem sanırım agdacıya

Memislerimiz büyük diye hava atmayin hiccc klan var olamayan var caniiiimm :))

Ben agdacıya hiç gitmedim korkuyrm mikrop falan kapatım diye yıllardır kendim alırım eldivenle alıştım artık on dk sürüyo hemencik bitiveriyo ama karnım büyüyünce nası olur bilmyrm

Felak ve nas surelerini oku. Hoca da onlari yazmistir buyuk ihtimal. Ama boyle ayrintili anlatma kimseye. Sadece allaha dua et felak nas oku. Hocanin yazdigindan degil allaha yaptigin duadan medet um.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…